|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
31.5.2012 13:07:29   
Ikana
Среќен роденден на Мариастела!!!!!user posted image
Леле луѓе, страв ми е да речам, ама сонце огреа оујеааааа!!!!
Блазе си ви што си се спремате за одмор, ние сега тек треба да почнеме за свадба и крштевка да се спремаме, јас поим немам што ќе носам, некоја завеса да ми замотаат, ваљда ќе ме збереuser posted image
ММ дома ми вади некои брилијантни идеи, да идел на пат, да одел ваму да одел таму, и на крај знам што ќе испадне, јас сама цела венчавка ќе ја организирам....што ми требаше близнак ама ајде......user posted image пак си го сакам!

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1801
31.5.2012 13:13:57   
arh_diz
Sreken rodnden na Mariastela golema da raste.
Sto e ova denes kako da e zimo se smrznavme so M

Биди тоа што си

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1802
31.5.2012 13:16:07   
Calypso
Здраво женски, да ве поздравам набрзинка... добри сте ми?

Ние по вчерашната целодневна шетња одмараме денес... не знам што му е на малиов, само по мене се тегне, се влече, раат не можам кафево да го испијам, го лижам од 10 саат.

Е Икана... што не сакаш, тоа ќе си добиеш user posted image и јас така user posted image

Маки, нека и е среќен роденденот на Мариастела, да има среќно и безгрижно детство!!!

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 1803
31.5.2012 13:46:42   
Calypso
Ај да си прашам јас (ми помина времето за уредување на претходното мислење, па морав ново да пишам), дали може да се отвори нова тема за помош на некого, или пак веќе постои некоја општа тема?

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1804
31.5.2012 14:53:06   
AnnaMolly RR
Еве тука, Калипсо.

http://www.ringeraja.mk/forum/%D0%94%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D0%B3%D0%BD%D0%B5%D0%BC%D0%B5%21/m_151108/tm.htm

Live and let live

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 1805
31.5.2012 14:55:54   
AnnaMolly RR
Среќен роденден на Мариастела! Голема да расте!

Луѓе, се надевам нема да врне, денес имам мисија цел град да го прошетам. Филип е со свекрва ми, а јас со систерот ќе шетам. Треба да купам нешто подарок за јатрва ми, да праќам по нејзините за Америка. Сакав да земам неколку боди со македонски натписи и радосница. Едвај чекам да се породи да си имам внук, по 8-9 години конечно остана бремена!

И ќе купувам нешто за роденденот на Филип, па и до Џамбо ќе тркнам. Не ми се верува дека поминаа 2 години, ееееееј! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1806
31.5.2012 18:51:51   
temjana
Ајде да ви се пофалам се породи другарка мииииuser posted image user posted image user posted image момче си роди и рече дека поминала одлично без епидурална без ништо. Персоналот во државна бил феноменален, милион доктори околу неа, па дури и доктор ја шиел а не сестра. Она е презадоволна иако вели дека имало над 30 пораѓаи од сабајле па до кај 14 часот, немало место во собите но и покрај се персоналот бил цело време покрај нивuser posted image Да ви кажам ме окуражи ама ептен се надевам дека сите ние што си чекаме ќе имаме таков прекрасен пороѓај и грижлив персоналuser posted image
Ајде нека ни е жив и здрав новиот граѓанин на Р.Македонијаuser posted image user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 1807
31.5.2012 19:21:00   
Ikana
Честитки за другарка ти Темјанче, се најдобро и што побрзо дома да си дојдат со бебето!!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1808
31.5.2012 21:53:36   
Melanija RR
Честитки до родителите на новиот граѓанин user posted image

Денес нема никој за частење?Да измислиме некој повод?user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1809
31.5.2012 22:24:37   
Maca25
Хелоу женски! Како е? Среќен роденден на Мариастела, живо и здраво бебенце на другарката на темјана!
јас и утре работам (бљак) и ич немам време да ве дружам овде.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1810
31.5.2012 22:37:37   
nadica
eve me i mene pred legnuvanje samo da ve pozdravam i da ve prasam da ne znaete nekoj vkusen recept za pecurki bukovka mm kupil pa da mu gi spremam utre???a?

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 1811
31.5.2012 22:51:07   
Andriance
zenickiii, eve me mene posle 2 dena...reshiv da go odmoram mm od nas user posted image zasto da go prasas kako se vika, kje se podzamisli od shto ne znae kaj mu e glavata od posao..

abe pocnaaaaaaaaaaa da me fakja panika....4 mashini za peglanje, pa pakuvanje, pa eden kup..ustavri eden milion stvari...pa ova pa ona....uf..kje se izmoram psihicki

eve sega zemam od martinito

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 1812
1.6.2012 0:21:21   
Felly RR
Има ли некој на терасава, или сите сте по собите??? Јас чекам да дојде 1, треба сируп на М да и давам, па да си легнам и јас.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 1813
1.6.2012 9:34:03   
Џесика
Ај жени добро утро, се докопав до компјутер уз кавица... денес втора смена ќе гинам на работа, мм не работи, нели како сите нормални фирми... а и денес сум и на разговор во една фирма што многу ми ја фалат, голема и јака била, па ако ми се угоде, супер.... инаку по законот на Марфи, работа нема се дур не почнам некаде. Првиот момент кога негде ќе почнам да работам, одма ме контактираат и за друго место, ко некое проклетие, таман ќе фатам ритам, да искочи нешто да ме двоуми и да ме мачи... ај денес ставам кафе јас, задушница е, нека се најде кај тие што не гледаат од некаде
user posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1814
1.6.2012 9:49:49   
vanessa30
Zdravo zenski i od mene. Fala za kafica, Dzesika definitivno si ni najranobudna.
I kaj mene bese taka koga barav rab samo sto se vrabotiv, pocnaa da mi se javuvaat za rab uste od 2-3 mesta kade sto konkurirav.
Inaku denes super vremence za setkanje, se nadevam vikendov ke setneme nadvor od gradot,ama maz mi pak na rab denes, ama ako se podoslobodi utre ke go teram na Velesko ezero da odime.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 1815
1.6.2012 10:08:54   
vezilka RR
Хе,хе еве има уште некоја ненормална фирма што работи. Нас ни се уарни секој празник на работа нешто. додуше ние со колешкиве самоиницијативно се договоривме денес да си дојдеме оти имаме нешто да сработиме со рок до понеделник па да не ни се случи у понеделник да рмбаме до 12 вечер решивме и денес да си дојдеме! И сега јас како најранобудна прва се појавив и ги чекам да дојдат и тие!! И тоа замислете денес си дојдов со точак на работа. Прв пат возам точак поле скоро три години!!!!! И супер ми е, можно е да зачестам со праксава user posted image

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1816
1.6.2012 11:24:59   
Ikana
Добро утро женски, како сте ми?
Ние денес се окозивме да дознаеме дали е работен ден или не, требаше по пасоши да одиме, ама ништо, до понеделник ќе си почекаатuser posted image
Мајка ми си кидна на одмор во Грција, блазе си и, ние ќе си чмаеме во СК user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 1817
1.6.2012 11:41:40   
temjana
Иканче ако ти е некаква утеха не си сама во Скопјево а најтрагично е што може и цело лето да си преседам овдеееееuser posted image ах ќе си умрам од макаuser posted image Ајде добро утро сега

Непосредна врска до пораките: 1818
1.6.2012 12:53:40   
Cipi Ripi
Zdravo devojki.
Eve i jas gledam na fb skoro site drugarki zaminale Grcija ili Ohrid, i mene mi paga malku krivo Ikana, i socuvstvuvam so tebe temjana posto i jas celo leto ke si presedam vo Skopjevo.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 1819
1.6.2012 12:56:48   
Felly RR
Тешете се со времево, ако нема со друго - па што ќе прават ако им врне?!?user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Cipi Ripi)
Непосредна врска до пораките: 1820
1.6.2012 13:00:13   
Ikana
Eh jas i minatoto leto bidejki bev trudna osven 2 pati do Struga sto bevme, si gi presedev vo SK, a ova izgleda pak ne mi bega Struga, kako nea, nema drugauser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1821
1.6.2012 13:19:56   
kikicka
ДААА беее ке врне,види како е окезено сонцето ке врнело,па и да врне ни е гајле ,ние битно жените си се договоривме а мажите дај боже да се погодат за дружењеuser posted image user posted image .
Спремам и јас сега уште ситници останаа.Туку денес се пере ли? Морам да исперам уш нешто,Андрианче сега шеглај 4 машини што дремеше цела недела маа? Јас арно свеки ја спотерав со пеглањето,и сега и тие заминаа на одмор на планина,цела куказа нас јееееееееееееее user posted image user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1822
1.6.2012 13:44:28   
penelopa
Времево мора да се опраи инакуuser posted image не за друго туку рр- ки да фатат бојаuser posted image
Имајте убав ден- ние малку ќе шеткаме и малку ќе шопингираме освен ако дождот ни ни ги смени плановитеuser posted image

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1823
1.6.2012 16:16:44   
kikicka
Макии Среќен Роденден на малата лепотица а Темјана на френдицата твоја нека и е златно мажулето мало!

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот penelopa)
Непосредна врска до пораките: 1824
1.6.2012 21:30:54   
maki1
Falavi devojcinja,epten ubavo si pominavme, M izdrza duri i poveke od sto mislevme,ke stavam sliki i ke ne vidite.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1825
Страница:   <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  71 72 [73] 74 75   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?