|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
4.6.2012 22:39:50   
vanessa30
Cestitki bobence, imaj ubava i lesna bremenost.user posted image user posted image

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1426
4.6.2012 23:53:29   
Melanija RR
Kapina i bebence19 чекаме утре потврда и официјално да се селите во трудниот форум
user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот vanessa30)
Непосредна врска до пораките: 1427
5.6.2012 8:26:43   
Mia malecka
Здраво Рингерајки, и јас да ви пишам и да ме додадете на списокот за недобивање на 16.06. user posted image user posted image Инаку месецов бев стимулирана со кломифен и примена Прегнил на 31.05, така да чекаме user posted image user posted image за десетина дена. Поздрав до сите и да ни се исполни желбата на сите на форумов.

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1428
5.6.2012 9:21:40   
bebence19
fala vi na site posle ke odam na pregled ama iskreno vo panika sum imam kafeav iscedok i plus parlacinja krv ne znam sto ke ispadne se nadevam na se najdobro

знам дека можеме :)

(Одговор на членот Mia malecka)
Непосредна врска до пораките: 1429
5.6.2012 9:26:53   
Melanija RR
Бебенце само смирено денес ќе знае што е и како е,те чекаме со убава вест user posted image
Mia malecka те додадов на списокчево user posted image

За тест чекаме:
marko 3 ???
Elence3 /26 мај
liljak (ИФВ) / 1 јуни
bella80 /4 јуни
kapina 5 јуни
Kokiceto 7 јуни
Mia malecka 16 јуни
stelle 18 јуни
sonce7 25 јуни

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1430
5.6.2012 18:54:30   
stelle
bebence 19 cestitki ti posakuvam da si imas najlesnauser posted image i najubavouser posted image !nemoj da se sekiras za krvarejneto sigurno bebceto se vsaduva i toa doveduva do pukajne na nekoj krven sad.ajde te cekame so rezultati si go vide li user posted image ???user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1431
5.6.2012 19:59:13   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

За тест чекаме:
marko 3 ???
Elence3 /26 мај
liljak (ИФВ) / 1 јуни
bella80 /4 јуни
kapina 5 јуни
Kokiceto 7 јуни
Mia malecka 16 јуни
stelle 18 јуни
sonce7 25 јуни[/color]

Малку е рано за да ме ставите на списоков али ај... :D

Треба да НЕдобијам на 02 јули

Поздрав и ве user posted image user posted image user posted image user posted image сите!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 1432
5.6.2012 20:03:52   
Melanija RR
Anne^ како рано таман си е , време е за акција user posted image .Мала ѓега се надевам не се лутишuser posted image
Мила Бела,како си?
Капина те чекаме user posted image

За тест чекаме:
marko 3 ???
Elence3 /26 мај ???
bella80 /4 јуни
kapina 5 јуни
Kokiceto 7 јуни
Mia malecka 16 јуни
stelle 18 јуни
sonce7 25 јуни
Anne^ 2 јули

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 5.6.2012 20:05:13 >

Непосредна врска до пораките: 1433
5.6.2012 20:13:58   
Anne^
user posted image user posted image user posted image Месечниот циклус сеуште ми трае меѓутоа ние уште вчера тргнавме во акција user posted image user posted image иначе до сега не сме пробале.... сме слушнале дека некои жени останале user posted image за време на циклусuser posted image малку не ми е верно ама ај можеби ке се фати user posted image

искрено мене ми е малце user posted image а мм нема гајле user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 1434
5.6.2012 20:17:19   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

Мала ѓега се надевам не се лутишuser posted image

Како може човек на вас да ви се налути? Па вас ве сакам како семејствоuser posted image
user posted image

user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1435
6.6.2012 7:23:39   
bebence19
epa vaka doktorkata mi rece deka 90% sum trudna user posted image ama embrionce ne se gledase a na matkata ima promeni i zdebeluvanje ama pordi krvarenjeto (kafeaviot iscedok) mi dade da koristam utrogestan i mi rece folna kiselina da si pijam za 10 dena odam na kontrola inaku postojano si placam i maz mi se skara mi vika ajde malku pojako a jas sum preoset__liva sum tolku tazna i plus me bolatg jajnici taman se smirat me fati bolka vo gradite a gradite mi se go baloni gotovi sekoj moment da puknat me peckaat postojano

< Поракaта ја уредил bebence19 -- 6.6.2012 7:27:16 >

знам дека можеме :)

Непосредна врска до пораките: 1436
6.6.2012 9:34:10   
nadezh
здраво,девојки.нема ден да помине да не отворам и проччитам вашите пораки,само не ви пишував.
бремена сум!!
вчера направив два теста..позитивни..на првиот цела се пореметив од неверувавање.и цел ден бев во возбуда и не бев во сосотојба да пишувам.бев на лекар.кажа 5 недела.само после тоа,а и претходните денови имав кафеав исцедок.а не ми текна да и кажам.дали некоја има искуство со тоа.дали е опасно?еве и бебенце го има овој проблем.што ти вика докторот?и така се мислам дали да одам до кај органџиски..може најдобро да се осигурам.се надевам дека се ке биде во ред.
штом јас останав бремена,да не му се сеќирате и вие.јас со дијагноза полицистични,така бев исплашена..ама ете,биднна.
ви посакувам на сите кои се обидувате во најскоро време да успеете.со Господ напред кај сите вас до user posted image !

Непосредна врска до пораките: 1437
6.6.2012 9:53:28   
bebence19
nadezh na mene mi dadoja utrogestan i folna kiselina plus inaku na mene ne mi go vidoaa emrionot ama i pomoja presmetka bi trebalo da sum treta nedela user posted image site vikaat da ne se sekiram a za uteha jas pocnav da citkam i pisuvam i TUKA kaj sto vidov deka mnogu imaat isti problem kako mene pa i kako tebe procitaj jas ke ti recam ne se sekiraj a jas na sekoj polaa saat si placm i se mnogu nerviram sega veke moram da pocnam da se smiruvam i da veruvam deka sto e nase ke si dojde ili ke si ostane tuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image eve za malku da si te utesam a mozebi i jas treba da idam do organdziski samo sto jas sum od strumica pa i znaes ne mi e mnogu daleko stip pozdravce

"I''m Singing in the rain", Gene Kelly

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 7.6.2012 0:34:33 >

(Одговор на членот nadezh)
Непосредна врска до пораките: 1438
6.6.2012 10:53:50   
Нивеа
Здраво девојки, ајде дај боже овој месец да бидне работата за сите оние што очекуваат user posted image и user posted image , што даде Господ тоа!!! Јас месецов бев на кломифен и Прегнил 5000, 11 дена по примањето на Прегнилот правев тест покажа втора бледа црта, но во недела не треба да ми дојде па да се надевам дека цртите се точни....

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

Непосредна врска до пораките: 1439
6.6.2012 15:17:43   
puflice
Zdravo na site i najiskreni cestitki do site sto videa user posted image . I jas sakam da se dodadam na spisokot za NEDOBIVANJE na 17.06. Inaku mesecov imam golema nadez deka ke gi vidam moite user posted image ,bidejki pred 10 dena pravev HSG i primame terapija za mm. I otkoga go napraviv HSG imam cudna bolka vo polovinata i dolniot del od stomakot,pa sega so Gospod napred se nadevame na user posted image . Inaku prethodniot mesec posle skoro dve godini obiduvanje gi napravivme potrebnite ispituvanja (brisevi,hormoni,HSG,spermogram i spermokultura). Ajde so sreka neka ni e na site sto ocekuvame i samo pozitivna misla user posted image

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1440
6.6.2012 15:24:27   
Нивеа
Ајде ајде само позитивно, ништо не смее да не онерасположи!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот puflice)
Непосредна врска до пораките: 1441
6.6.2012 21:45:43   
Anne^
Девојки, мене денес ми завршиuser posted image ВРЕМЕ МИ Е ЗА ВО АКЦИЈАА!!!

Непосредна врска до пораките: 1442
6.6.2012 22:05:15   
**IRENA
Голем поздрав до сите на форумот!Само што се придружив во големото семејство на Рингејаја, и како нов член сакам со вас да ја споделам мојата мака како и на многу идни мамички овдека во исчекување на user posted image или user posted image ! А инаку да напоманам веке пола година ви го манијачам форумотuser posted image Во кратки црти мојата биографија:во исчекување сме на user posted image скоро 2 ипол год. медицински се е ок и кај мене и мм проверно со сите нишани народски кажано!кај мм спермограм перфетктен кај мене менструација како швајцарски часовник на 26 ден(си го знам и часот во колку треба да ми дојде не само денотuser posted image )овалуација О.к,микробиолски тестови ехтра, пред месец дена бев во систина за хсг проверка на проодност на каналите и според др-Палчевски кристално чисто нема ама баш никаков проблем што на тубите што на каналите и според Палчевски ми даде рок најмногу 3 месеци за да останам бремена!Пратам денови на овалиација според календарот овдека на рингејаја пошо јас изгледа некој изрод сум не осекам некоја посебна промена кога сум во овалуација па мора да користам малечка помош!Собрав ајт да ја наречам храброст и да ви пишам да ми олекне малку на душичката што се вели!Впишете ме и мене на списокот за недоагајне на user posted image на 11јуни!!Длабоко се извинувам за мојот долг пост ама имав ГОЛЕМА потреба да споделам со вас!!

П.с:Имам едно прашање што ме мачи подолго време:сите се трудиме ајт да не речам се мачиме заuser posted image ама неможам да си одговорам како некој дали од прва али несакајки или пак што ме зачудува најмногу оние жени што се по улицата што проста кога ке и видам со user posted image во раце да не случајно биле некогаш на лекар на преглед??да не случајно пратат овалуација??Ма дај бре user posted image
И за крај паролата сто ми дава најголема надеж:КАКО Е ГОСПОД НИКОЈ НЕ Е и има и за нас некој кец во ракавот!!!user posted image user posted image user posted image до сите

Непосредна врска до пораките: 1443
6.6.2012 23:30:20   
trust
e draga moja IRENA eve i jas so godini se boram so problemot user posted image poveke od 4 g.i jas si go postavuvav istoto prasanje koga ke se sporedam so nekoj drugi zeni koj sto imaat dve tri deca i plus tolku abortusi i sekogas si vikav boze ima li pravda zosto vaka mene mi se slucuva? megutoa so vreme se pomiriv so ova i svativ deka eden den i mene ke mi se nasmevne srekata , moj sovet e samo pozitivno i bez razocaruvanje STO E GOSPOD NIKOJ NE E !!! pozdrav

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 1444
7.6.2012 0:48:22   
Melanija RR
bebence19 мило ставај утрогестан и малку плачиси ама од радост user posted image

Нивеа чекаме убава вест во неделаuser posted image

puflice добре ни дојде user posted image ,семејството на РР навистина брзо расте ,те додавам на список и дај боже за кратко user posted image

**IRENA честитки за ,,храброста,, и за наводно долгиот пост.Јас те молам никакви извинувања за должина на пост,што ти е на душа,што сакаш да прашаш слободно.Ти посакувам што поскоро user posted image .А за тоа како некои забременуваат имам одговор user posted image сама велиш како господ никој не е па така се си има свое време и причина и последица user posted image

За тест чекаме:
marko 3 ???
Elence3 /26 мај ???
------------------------------
bella80 /4 јуни
kapina 5 јуни
Kokiceto 7 јуни
Нивеа 10 јуни
**IRENA 11 јуни
Mia malecka 16 јуни
puflice 17 јуни
stelle 18 јуни
sonce7 25 јуни
Anne^ 2 јули

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 1445
7.6.2012 9:03:46   
Нивеа
Девојки...сите си ги знаеме маките и знаеме дека мал процент ни е криво кога ке видиме некоја девојка одеднаш бремена, од прва или несакајки, но, немојте да се нервирате, само треба да се опуштиме и да си уживаме, знам дека кај некој е со години ама верувајте се е Господова волја, а верувајте дека и нас таму некаде не чека милото гласче и устиче и рачиња кои чекаат да не гушнат, само немојте да се нервирате, психата има најголема улога!!!Ајде еве и јас 2 години се молам на Господ да не ми дојде, се надевам дека Ова е мој месец....Дај Боже! ви испраќам гушки на сите и user posted image насабајле утринско

Непосредна врска до пораките: 1446
7.6.2012 10:02:29   
bebence19
sinoka imav jako krvarenje mi rekoa teloto mi ja ima odbieno oplodenata jajce kletka i toa e toa

Непосредна врска до пораките: 1447
7.6.2012 10:23:58   
vanessa30
Mnogu mi e zal bebence 19user posted image user posted image .
No gledaj na toa deka sepak mozes da zabremenis, sledniot pat ke bide pouspesno, samo treba da si smirena, pozitivna i da ne se otkazuvas.
Ke dojde denot koga ke drzisuser posted image vo racete, i na ova ke se sekavas samo kako na los son.
Pozdrav i user posted image za tebe.

Непосредна врска до пораките: 1448
7.6.2012 10:25:30   
JovanaJ
bebence19, mnoooogu mi e zal sto gi citam ova!
Znam deka sto i da kazeme sega e izlisno...
No ne se obeshrabruvaj, ova samo ke te napravi poslina, veruvaj...

You can never make the same mistake twice, the second time you make it it''s no longer a mistake, it''s a choice!

Непосредна врска до пораките: 1449
7.6.2012 10:40:40   
Kokiceto
Бебенце немој да се нервираш.Едноставно така требало да биде.

Еве,јас останувам на списоков за недобивање ама на 4ти јули,зошто денес добив
user posted image user posted image user posted image

Ви пракам на сите мноогу позитивна енергија и еден куп user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот JovanaJ)
Непосредна врска до пораките: 1450
Страница:   <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  56 57 [58] 59 60   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?