Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Bebence, stom si zabremenila ke bide pak. jas koga se obiduav (vi imam pisano deka sega sum veke bremena 37 ma nedela ) doktorot mi gi opisa nekoi najcesti slucaevi koi se javuvaat kako problem. megu niv e i toa da matkata ne moze da go zadrzi plodot. kako sto se sekavam toa e poradi disbalans na hormonite, mislam bese progesteronot no ne sum sigurna. koga ke pojdes na pregled ke ti objasnat ubavo sto e i ke najdete resenie. i jas isto taka imav hormonski disbalans i po godina i 2 meseci zabremeniv. se se lekuva, samo da se otkire sto e. eve so ova sto sega ti se sluci ( za zal ) mozebi polesno ke go lociras problemot i ke si zabremenis lesno i ke si rodis bebence. bez nervozi za se ima lek, samo treba vreme da se otkrie i izleci. ne se nervirajte, ne si oteznuvajte. rabotete na slucajot i barajte kade e problemot. i ne zaboravajte deka mozebi problemot e toa sto se nervirate. dokolku e potrebno pobaraj mislenje od poveke lekari. samo pozitivno i ke se prefrlite site kako sto se prefrliv i jas vo drugiot forum. jas redovno ve pratam i se raduvam za sekoj nov pozitiven test.
e draga moja IRENA eve i jas so godini se boram so problemot poveke od 4 g.i jas si go postavuvav istoto prasanje koga ke se sporedam so nekoj drugi zeni koj sto imaat dve tri deca i plus tolku abortusi i sekogas si vikav boze ima li pravda zosto vaka mene mi se slucuva? megutoa so vreme se pomiriv so ova i svativ deka eden den i mene ke mi se nasmevne srekata , moj sovet e samo pozitivno i bez razocaruvanje STO E GOSPOD NIKOJ NE E !!! pozdrav
Бебенце миличка, немој да се нервираш, едноставно така било пишано а сите ние знаеме дека од пишаното не се бега... така сакал господ а никој од нас неможе против неговата воља... многу ми жал навистина, меѓутоа немој да губиш надеж, животот продолжува понатака .... те гушкам
e draga moja IRENA eve i jas so godini se boram so problemot poveke od 4 g.i jas si go postavuvav istoto prasanje koga ke se sporedam so nekoj drugi zeni koj sto imaat dve tri deca i plus tolku abortusi i sekogas si vikav boze ima li pravda zosto vaka mene mi se slucuva? megutoa so vreme se pomiriv so ova i svativ deka eden den i mene ke mi se nasmevne srekata , moj sovet e samo pozitivno i bez razocaruvanje STO E GOSPOD NIKOJ NE E !!! pozdrav
Sto e nase ke si dojde dusicke Trust!
Така еее! Што е наше ќе си дојде!!!
За тест чекаме: marko 3 ??? Elence3 /26 мај ??? ------------------------------ bella80 /4 јуни kapina 5 јуни Нивеа 10 јуни **IRENA 11 јуни Mia malecka 16 јуни puflice 17 јуни stelle 18 јуни sonce7 25 јуни Anne^ 2 јули Kokiceto 4 јули
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Kako ste devojki,jas samo da ve pozdravam i da vi kazam deka kako sto mi se blizi denot za NEdobivanje se nesto pocudno se osekam. Osekam mnogu golem zamor , non stop mi se spie, cudni cuvstva vo stomakov i mnogu blago mi se jade. Se nadevam deka ovie "simptomi" ne se samo na psihicka osnova tuku se predznak za nesto ubavo .
Kako ste devojki,jas samo da ve pozdravam i da vi kazam deka kako sto mi se blizi denot za NEdobivanje se nesto pocudno se osekam. Osekam mnogu golem zamor , non stop mi se spie, cudni cuvstva vo stomakov i mnogu blago mi se jade. Se nadevam deka ovie "simptomi" ne se samo na psihicka osnova tuku se predznak za nesto ubavo .
puflice имам предчувство дека има нештооо
За тест чекаме: marko 3 ??? Elence3 /26 мај ??? ------------------------------ bella80 /4 јуни kapina 5 јуни **IRENA 11 јуни Mia malecka 16 јуни puflice 17 јуни stelle 18 јуни sonce7 25 јуни marija/ 28 јуни Anne^ 2 јули Kokiceto 4 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.6.2012 22:45:31 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 14:26:27
bella80
ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR
РРки слободно додавајте се на списокот bella80 каде си,ми мутиш нешто?
За тест чекаме: marko 3 ??? Elence3 /26 мај ??? ------------------------------ bella80 /4 јуни kapina 5 јуни **IRENA 11 јуни Mia malecka 16 јуни puflice 17 јуни stelle 18 јуни sonce7 25 јуни marija/ 28 јуни Anne^ 2 јули Kokiceto 4 јули
Mutam mutam ama nikako da smutam Za prv pat mi kasnese duri 4 dena i na kraj nisto.Ama toa e toa ,ideme ponatamu.Pisete me za 6 juli.Ubav dadum a?
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 16:50:37
**IRENA
kaj mene sega za sega nema ama seuste sme de 11 ima vreme do vecer mada bas i mnogu mnogu ne me gree deka nema da mi dojdi se si mislam deka poveke mi e na psihicka baza!a baska so sekoj 5 min trcam vo wc da proveram!od simtomi osven sto me zeze grb nisto drugo i stomakot mi e onaka poduen ama kako da kazam ni osekam deka ke mi dojdi ni deka nema!vcera mesto ne me drzeze pravev test izleze negativen si vetiv deka ke pocekam do 15!sekoj mesec sto davam pari za testovi ke si napravev INVITRO do site
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 18:36:13
Mia malecka
Ајде ајде, ќе биде и јас нас еден ден. Инаку и мене не ме држи срце да не направам тест иако треба да чекам до16. Симптоми како за добивање имам цело време откако го примив Pregnyl, не знам дали е од него ама во текот на денот особено последниве два три дена ме приболува стомакот, па не знам што ќе биде. Позз.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 18:47:35
Melanija RR
Бела баш мислев ќе не изненадиш Нивеа **IRENA јас 2 и пол години сум скарана со тестови ич немам мерак да правам,само тогаш еднаш на почетокот.И нетрчај во вц ако има нешто има ,нема да смени само ќе се оптеретуваш Mia malecka имаш уште време рано ти е
За тест чекаме: marko 3 ??? Elence3 /26 мај ??? ------------------------------ **IRENA 11 јуни Mia malecka 16 јуни puflice 17 јуни stelle 18 јуни sonce7 25 јуни blond 27 јуни marija/ 28 јуни Anne^ 2 јули Kokiceto 4 јули kapina 6 јули bella80 6 јули Нивеа 8 јули
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 12.6.2012 0:15:42 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 19:32:44
kleo
**IRENA почекај до утре и само смирено, секако ништо не можеш да смениш. Тебе и на сите што чекаат им посакувам што поскори да видат Меланија а зошто тебе те нама на списокот?
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 11.6.2012 21:01:43
**IRENA
Dusicki moi vi BLAGODARAM za podrskata seuste nemam znam deka treba samo smireno ako ima nesto ke ima niz ova pominuvam sekoj mesec bez malku 3god!samo mi e cudno imam navedeno vo prethodnite postovi deka sekojas mi e redovna kako svajcarski saat a ete seuste nisto!ne deka prethodno ne mi bilo vo pametot deka ke vidam den dva pred doagajne psihata me mavala nenormalno i testovi i se ama sekogas tocno na vreme si idela gozpozata!ajt zdravje boze do utre ako nema nisto ke go prektsam vetuvajneto i ke napravam uste eden test ako pak bide negativen ke iskoristam edna recenica sto sum slusnala od postarite na vremeto vo bivska SFRJ na voditelkata na loto ili bingo Suzana Mancic :VISE SRECE BUDUCE KOLO
ИЗВОРНА ПОРАКА: kleo Меланија а зошто тебе те нама на списокот?
Пред 1 недела добив,а за следно незнам ни кога зошто заради одмор ќе мора да пијам примолут за одложување што значи ќе се пишам дури во август. Фала мила Клео што се сети