|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
30.5.2012 21:31:30   
Anne^
Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа user posted image user posted image user posted image сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Dreamline)
Непосредна врска до пораките: 1701
31.5.2012 21:18:37   
Anne^

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

Девојки, јас веќе од симптоми немам ни С... освен малце што ме заболува долниот дел од стомакот друго ништо не осеќам али тоа е што е... па се надевам дека нема да дојде онаа злобницааа user posted image user posted image user posted image сепак ќе си почекам до 02 па ќе напраам тест.

Имам предчувство дека ќе добијам user posted image user posted image user posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1702
31.5.2012 21:44:59   
Melanija RR
user posted image user posted image user posted image издржи ,многу мислеле но не добиле user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1703
31.5.2012 23:35:00   
marija/
Здраво рингерајки би сакала да прашам дали кафеавиот исцедок, болка во градите, кичмата и јајниците може да значи бременост? user posted image позз до сите

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1704
1.6.2012 0:02:14   
Kolachence
Marija/ mozno e! Ako ne premine vo redoven ciklus (so normalno krvarenje), moze da znaci deka si user posted image
Pozdravce!

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 1705
1.6.2012 14:11:26   
Anne^
Леле луѓе неможам да издржам до утрее user posted image user posted image user posted image утре треба да добијам а јас немам никаков симптом за добивање.... обично 1 ден пред да добијам ме боли стомак исто како да ми е прв ден од циклусотuser posted image хммм... мислам дека овој еден ден ми е како една година у пм user posted image

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 1706
1.6.2012 22:19:19   
marija/
За жал добив user posted image повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат user posted image да им се исполни user posted image

Непосредна врска до пораките: 1707
4.6.2012 22:45:25   
Anne^
ИЗВОРНА ПОРАКА: marija/

За жал добив user posted image повеќе среќа нареден пат, ви посакувам на сите што чекаат user posted image да им се исполни user posted image

marija/ и јас вчера добив, денес ми е втор ден user posted image но тоа е што е, нема откажување! После user posted image идеме со нови сили!!!

Него јас се мислам за една друга работа... сум слушнала дека некои жени останале бремени за време на циклусот... паа бидејќи со мм се обидуваме веке 1 година и 2 месеца ќе го пробаме и тоа, гадно е алиии можеби ќе се фати!

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 4.6.2012 22:49:53 >

Непосредна врска до пораките: 1708
4.6.2012 23:00:17   
marija/
Така е Anne^ и јас почнувам со нови сили и овој месец, па ни останува само да се надеваме дека ќе биде овој месец user posted image позз

Непосредна врска до пораките: 1709
5.6.2012 19:53:16   
Anne^
Амин боже, чул те господ! Од твоја уста во божји уши! Те гушкамм!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1710
6.6.2012 0:24:10   
marija/
Anne^ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1711
7.6.2012 15:21:46   
SandraR
Zdravo ringerajki sakav da ve prasam nesto znaci mi kasni dva dena i denes odednas dobiv bolka za dobivanje i na gajkickite zabelezav krv ama ne crvena tuku rozevkasta mislev deka dobiv staviv vloska ama sega nema nisto ni bolka ni pak menzis.....Sovet sto da pravam pozdrav...

Непосредна врска до пораките: 1712
7.6.2012 15:29:39   
big_mama817
би те советувала да направиш тест за бременост за да бидеш посигурна и со среќа user posted image user posted image  поздрав

Децата се најголемо богаство :)

(Одговор на членот SandraR)
Непосредна врска до пораките: 1713
7.6.2012 15:45:21   
SandraR
Da toa mozam utre sabajle rano :)) se nadevam ke vidam user posted image fala mnogu za sovetot pozdravce

(Одговор на членот big_mama817)
Непосредна врска до пораките: 1714
7.6.2012 16:37:05   
**IRENA
Ajde SandraR ti ja pustam celata srekna da si i vides tvoite user posted image ili user posted image i jas uste 4 dena ke se potrudam da izdrzam za test!ama nekako slaba sum so trpenietouser posted image i da ne mislam na toa!user posted image

(Одговор на членот SandraR)
Непосредна врска до пораките: 1715
7.6.2012 22:16:59   
Anne^
Ајде нека ни се множат бебушкииии!!!!! Ви посакувам среќа!!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 1716
7.6.2012 22:26:52   
**IRENA
Daj Boze Anne^ isto da se vrati i na tvoja glava sto poskoro!Golema user posted image user posted image user posted image do tebe

Непосредна врска до пораките: 1717
8.6.2012 16:42:26   
**IRENA
Zdr!Rano mi e za user posted image duri na 11 juni,a i rano mi e za test bar taka mislam a vo stomakot simtomi kako za pred dobivajne drugo nisto!ama se mislam deka ke dobijami se mi se mota vo glava deka i ovoj mesec nistouser posted image !

Непосредна врска до пораките: 1718
8.6.2012 21:28:39   
Anne^
Ирена миличка, симптомите за user posted image и за user posted image се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи!
Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест!
Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш user posted image цртки!!! те гушкам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1719
9.6.2012 16:21:21   
**IRENA

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anne^

Ирена миличка, симптомите за user posted image и за user posted image се скоро исти, исто така имаш болки во долниот дел од стомакот само по благи!
Иначе да рано ти е за тест, издржи уште неколку дена па направи си тест!
Искрено од се срце ти посакувам да си ги видиш user posted image цртки!!! те гушкам user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Fala ti Anne ^ dusicke user posted image Znam deka se isti simprimite ama pa se si velam imam nekade procitano deka nekoj zeni i den dva pred da im dojde user posted image im se pojavuvaleuser posted image !pa se mi se mati vo glava da trknam da kupam de ama pak mi e straf da ne se razocaram i ovoj patuser posted image user posted image ajt ke probam da izdrzam do utre pa ke vidam sto ke vide poso ne mi izleguva od glava kolku i da se trudam se tamu mi e pametotuser posted image
GOLEMA user posted image user posted image user posted image do tebe

Непосредна врска до пораките: 1720
10.6.2012 16:12:30   
Anne^

Иренче, имаш нај нај најјј голема поддршка од мене! Стрпи се барем уште еден ден, дај боже да си видиш user posted image !!! И те чекаме со позитивни резултати! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Anne^ -- 10.6.2012 16:13:04 >

Непосредна врска до пораките: 1721
10.6.2012 19:08:58   
Yummy Mammy
Zenski aj da ve prasam, vie verojatno najmnogu znaete. Koga najrano se pravi testot za bremenost? Jas uste dojam, i nemam dobieno, a nesto vo posledno vreme osekam taka nekakvi nejasni simptomi, kako za dobivanje, ama ne bas... de mi se losi, de mi se vrti, de osekam razni mirisi vo nos, de nekakvi bolki vo stomak... user posted image

A da, ne vi kazav deka uste nema ni mesec dena od klucniot moment, na 18ti ke bide mesec dena od "taa" vecer user posted image

< Поракaта ја уредил Yummy Mammy -- 10.6.2012 19:12:29 >

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1722
10.6.2012 19:34:18   
Melanija RR
Yummy Mammy јас немам искуство со тестови не сум правела,но од клучниот ден имаш точно 3 недели user posted image па ја мислам ако имаш редовен циклус не е лошо да тркнеш утре до аптека user posted image па што биде биде user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1723
10.6.2012 19:42:33   
Ikana
Uf ne znam dali ima testovi za pred da ti zakasni, probaj, vidi, napravi, pa ako ne zemi eden rezerva, ako ovoj pokaze negativno.....

Jas treba za edno 3 dena da dobijam....

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1724
10.6.2012 21:04:50   
Maca25
Јами мами, направи си еден тест, за сваки случај. И обавезно кажи ни! user posted image
Јас пред добивање имам секогаш симптоми на бременост, кај и цел живот ми касни, па и после пораѓај ист прича, само плус пловраќање и гадење. Исто како да сум бремена. И затоа пред секое добивање тест си правам, да бидам мирна и сигурна.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

momce ili devojce
izabelicka

poveke sakate momce ili devojce

momce (0%)

devojce (100%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!