|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
13.6.2012 15:31:21   
Ikana
А за 2 или 3 саати нема гајле она, за повеќе мислев, или да преспие таму.....user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2051
13.6.2012 15:41:49   
AnnaMolly RR
Па нека преспие, де! Ќе и дадат баба и дедо млеко, ќе се забавуваат. :)

А вие дома журка со маж ти! хахахахах, се зезам.

Девојки, отидов јас дома. Денес порано си излегувам. Адиос, амигос!

Live and let live

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2052
13.6.2012 15:45:54   
Ikana
Чао Анамоли!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 2053
14.6.2012 8:38:07   
Ikana
user posted image

Добро утро женски, просто не ми се верува дека јас сум прва на терасава.....ајде кој е за кафе, изволте, ние денес на ортопед сме, едвај чекам да видам што ќе каже докторот!

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2054
14.6.2012 8:45:16   
Mihaela 2010
Dobro utro ....jas od sabajle sum nakostrsena,vcera so koleskive bevme do mavrovka ,od Motor si kupiv edni ubavi sandali,ja nosam 37 demek kalapot bil drug i zemav 36,lele doma me ubija od steganje,i sea treba denes pak da idam da gi vrakjam,ama fiskalnata ja neam,taka da koj znae so ke napravam...

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2055
14.6.2012 8:50:23   
Felly RR
Леле Михаела 2010, како ти се погодилеuser posted image Ајде, белки ќе завршиш работа, штом си ги зела вчера. Јас еве пијам кафе па ќе се спремам за на работа.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2056
14.6.2012 9:07:51   
kikicka
ЕЕ Добро утро,јас ете се наспав конечно олл најт. Што има бе,јас од вечер почнувам со свадбарските денови user posted image user posted image после да одам некое Халинче да си одберам за вечерас и спремна .Ајд сеа пријатно

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2057
14.6.2012 9:13:17   
temjana
Добро утро и од мене. Јас денеска сум мрсулава, растечена... вчера после изложба седнавме на пиво и фудбал со колеги ама на кеј саде липи има. И кога почнав да кивам да шмрцкам, да се чешам уште вчера ауууу не верував дека ваква реакција од никаде може да ми се појавиuser posted image Денес џоа поарно ми е ама ми се спие ми се плаче ајде по една кафица сега па може и ќе се расонамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2058
14.6.2012 9:14:25   
nadica
aj staj po edno kafe pred da odis mnogu mi se pie user posted image

Завидливите луѓе се хранат со твојата несреќа...
Биди Среќен!...
Нека умрат од глад!!!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2059
14.6.2012 9:17:40   
kikicka
Надицеее мории тури ти едно не зезај сеаuser posted image ај еве сега од мене,ама утрее сакам од вас

user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2060
14.6.2012 9:21:04   
stela
Dobro utro zenski, jas sum sama ovie dva tri dena zassto sincevo pocna da prespiva vo gradinka...abe slobodno disam, ne znam ssto da pravam sso sebe...predlozete nesto, ne sum naviknata, sum se oducila i od zadovolstva i od hobija...nemojte samo da me potsekjate na domassnite obvrski...dovolno se potssekam sama koga ke go vidam stanov otkako vo nego ke stapnat mazinjava moi, kako furija da pominala i ostavila pustosh, pa preku glava mi e od toa pa toa...user posted image user posted image

(Одговор на членот nadica)
Непосредна врска до пораките: 2061
14.6.2012 9:27:23   
stela
Ama sakam da pravam nesto intenzivno, imam napliv a energija (pa vo vtoro tromesecje sum, ke se vidam za eden mese i plus zestiniveuser posted image ),sakam za ovie nekolku meseci da nadoknadam sto sum propustila no i da soberam energija za usste edna godinaipol intenzivno i samostojno (bez pomos od baba, dedo, tetka, vujna, komsika i sl.)gledanje na vtoro bebeuser posted image ...sto vikate vie a???

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 2062
14.6.2012 10:21:00   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro utro ....jas od sabajle sum nakostrsena,vcera so koleskive bevme do mavrovka ,od Motor si kupiv edni ubavi sandali,ja nosam 37 demek kalapot bil drug i zemav 36,lele doma me ubija od steganje,i sea treba denes pak da idam da gi vrakjam,ama fiskalnata ja neam,taka da koj znae so ke napravam...

Добро утро жени, како сте ми?

Хи, хи Mihaela 2010 ако не ти ги вратат без сметка, тогаш треба да бараш некој што носи 36 да му ги шитнеш (како јас на пример) user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2063
14.6.2012 10:44:21   
Mihaela 2010
Eeeee eve me se vrativ...ja sum rodena ziv maler..otidov i taa mi vika nema problem eve vidi 37,vikam ne sakam takvi ke mi slapaat od pozadi,vikam daj mi nekoi so remce,a se brzam taxi me ceka nadvor...i aj najdov edni taka ubavi so remce,taman na noga ja probuvam levata remcinjata falicni ne mozam da se zakopcam,aj mi nosi druga 37 ca,i taa falicna fabricki...eeee mi pukna film i na kraj najdov edni slicni na edni so gi imam i gi zemav..taka da vezilke nemas srekja :) aepten bea ubavi

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2064
14.6.2012 12:46:52   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: stela

Ama sakam da pravam nesto intenzivno, imam napliv a energija (pa vo vtoro tromesecje sum, ke se vidam za eden mese i plus zestiniveuser posted image ),sakam za ovie nekolku meseci da nadoknadam sto sum propustila no i da soberam energija za usste edna godinaipol intenzivno i samostojno (bez pomos od baba, dedo, tetka, vujna, komsika i sl.)gledanje na vtoro bebeuser posted image ...sto vikate vie a???

Lele stela,shto mozes da pravis intenzivno na zestinive,baska premorena od edno, a vo iscekuvanje na drugo detuleuser posted image Na tvoe mesto,jas edinstveno intenzivno bi si citala nesto (shto i da te relaxira) ili bi si posvetila vreme na sebeuser posted image

(Одговор на членот stela)
Непосредна врска до пораките: 2065
14.6.2012 12:49:08   
Hunny
РР-ки ако може мала помош. Дали има тема за тоа од кога бебињата почнуваат да ги држат сами главчињата? Моментално тоа ми е опсесијаuser posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2066
14.6.2012 14:21:09   
kikicka
Види во темта за Ортопед,таму има пишувано за тоа,мада да јас мислам дека се е индувидуално на моето никогаш не и ја држев,уште во болница ја креваше главата.

ИЗВОРНА ПОРАКА: Hunny

РР-ки ако може мала помош. Дали има тема за тоа од кога бебињата почнуваат да ги држат сами главчињата? Моментално тоа ми е опсесијаuser posted image

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 14.6.2012 14:25:02 >

(Одговор на членот Hunny)
Непосредна врска до пораките: 2067
14.6.2012 20:42:29   
Pepelaska *
Што си правите девојки ? никој нема на терасава изгледа многу сонце ни ја мава.
Ние се спремаме за крштевка, сабота сме кумови ,вчера изнакупив се за малата кукла.Ке биде весело

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2068
15.6.2012 8:20:00   
Annet
dobro utro od mene mili moi zenski ubavki ihiihh
sakam kafe da stavam ama neke ova slikomatov nesto aj posle;-)))) snemal plin hehehehehe
denes sum 10 god maturantka pa ceeel bozji den ke se doteruvam hehehee 10 meseci ne sum se oddelila do deteto malku cudno mi e,stoznam sum zatupavela malku,a? ihihiih ajde imajte ubav vikend da se iznauzivate

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2069
15.6.2012 8:54:51   
AneLav RR
Здраво зенички, како сте? Јас си ги науцив бебињава да заспиваат со пени иеве сега се клатиме пред компјутер. Поздрав до сите.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 2070
15.6.2012 9:09:41   
Felly RR
Поздрав и од мене, ајде еве јас да ставам кафе. Изберете си кој какво сака.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 2071
15.6.2012 9:11:22   
Beatris
Добро утро, фала Фели ама ќе ми легне кафенцево мхм мхм... Јас откако се вративме од одмор не можам глава да кренам на работа, се само собирале и ми трупале, чекале да се вратам, никако некој да сработи user posted image

Фала богу што е петок па се надевам дека ќе здивнам малце!

Whatever you are feeling is a perfect reflection of what is in the process of BECOMING...

Непосредна врска до пораките: 2072
15.6.2012 9:35:06   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski....kaj mene na rabota eden voz projde,sega za sega e mirno,se do naredniot vozuser posted image ,ama ete petok e,mm se vrakja utre od germanija,cela nedela si bese tamo od rabota,a u vtornik pak ide na 10 dena.ke se seknam doma sama so malava..

(Одговор на членот Beatris)
Непосредна врска до пораките: 2073
15.6.2012 10:39:33   
Gardenia
Добар ден и од мене,колку ќе ми биде добар незнам со оглед на тоа што сите на работа се нешто негативни од себајле изгледа станале на лева нога ,а мразам кога некој ми шири таква енергија  user posted image ,ама затоа сте вие тука позитивни секогаш user posted image

Анет и јас славам матура 10 години ама утре,па и на свадба сум плус ќе биде весело

Убав викенд на сите рр-ајки

Непосредна врска до пораките: 2074
15.6.2012 11:08:10   
Annet
gardenija da ne sme soucenicki nie hihihi pozdravce i ubavo da pomines i ti;-)))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Добар ден и од мене,колку ќе ми биде добар незнам со оглед на тоа што сите на работа се нешто негативни од себајле изгледа станале на лева нога ,а мразам кога некој ми шири таква енергија  user posted image ,ама затоа сте вие тука позитивни секогаш user posted image

Анет и јас славам матура 10 години ама утре,па и на свадба сум плус ќе биде весело

Убав викенд на сите рр-ајки

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2075
Страница:   <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  81 82 [83] 84 85   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?