|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
17.6.2012 21:55:26   
temjana
Офф Виктори знам како е и да загубиш куче, ни отруја едно бул мастив, мм една година неможеше да ја прежали. А не да беше златна абе најголемото сонце само да се гали сакаше, ама проклет народ user posted image Ова денеска ни беше повторување на кошмарот но за среќа заврши добро, душичка мила се изнамачи ептен беспомошно те гледа уфф на никој да не му се случи

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2101
17.6.2012 22:10:59   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR

ААА оти ма не ме задена ма гардение??? Сега треба да погодувам а?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

Кикичко мори ме изнасмеа,секако дека сме на иста свадба user posted image ,да ти се претставам сакаш или ќе ме погодишuser posted image ,а инаку за кумата не ни сумљам дека била спешн селекшан.user posted image

Аха, да погодуваш user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2102
17.6.2012 22:22:53   
Џесика
Значи жени добра вечер.... јас после две недели макотрпни турбуленции и одење дома само за спиење, денес ете слободен ден... трудот ми се исплатеше и после мое максимално давање на обуката, конечно влегов во првите 5 и од утре си одам регуларно на работа... оној Рамсторон моја нога не го стапнува нареден месец дена, поштено се измачив и со работата и со обуката, ама сега сум супер среќна и дај боже да остане вака... ми фалевте многу, премногу, и пошто сега имам нормална работа ќе ве посакам да ве видам некое фино попладне, што викате, м?

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2103
17.6.2012 22:42:17   
Ikana
Lele lugje kako sum se isplasila! Se set_av po ulica so bebeto i koga gledam eden nenormalen od maalo se vrtka na edna klupa, i jas si pominav, i toj pocna da me sledi! Me pratese edno dobri 2 bloka, jas kje se svrtam, toj se pravi demek na druga strana odi, a ustvari celo vreme po mene!!! Stignav do mesto kaj sto imase mnogu narod, tuka gledaa mnogu lugje fudbal, i sednav malce da vidam dali kje dojde do tamu budalava, i edni cickovci do mene sedea i gi zamoliv do doma da me ispratat....me ispratija do doma, i sega strav mi e....lele od takt se izvadivuser posted image

< Поракaта ја уредил Ikana -- 17.6.2012 22:43:22 >

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2104
18.6.2012 8:59:58   
temjana
Ајде радни народе станувајте доста беше излежавање до ниедно времеuser posted image Јас сум денес како пијано коковче сите ќошиња ги поздравив, се мавам во ѕидови и решив да не станувам од стол до 16 часотuser posted image Не спиев синоќа имав главоболка и денска сум у пм убав почеток на работната неделаuser posted image Ајде некоја помлада снајка нека тури по едно турско, колега ми ми донесе колач со бисквити и овошје правел вчера и таман со кафенцето ќе ми дојдеuser posted image

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2105
18.6.2012 9:14:29   
Gardenia
Добро утро,ајде еве јас ќе ви ставам кафенце и сладолед да се разладите уште рано оти денес ќе биде пекол
user posted image
user posted image

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2106
18.6.2012 9:23:56   
Mihaela 2010
Ajde dobro vi utro,mene vikendov mi letna,u sabotata mm se vrati od germanija,pa cekanje na aerodrom,kasnese,pa doma edno drugo,pustaj masina,vcera cel den go ubiv u cistenje i ne vidov asalen vikend,zgora na toa ja spremam i diplomskata,pocetok na juli ke ja branam,temava mi e za razvod na brakuser posted image ,pa si baram nekoi materijali po internet...

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2107
18.6.2012 9:37:19   
Andriance
Bozeeee da se nemalo 5 min vreme user posted image
se me boli...user posted image vcera koga sme udrile edna generalka so majka mi i tetka mi..abe se ostaivme..ajde sega koj e za gosti neka poveli user posted image

inace ja trebase minatata nedela da trgnam na rabota ama uspeav da se dokopam do edno boleduvanje od 15 dena i sega so gospod napred na 26...uf breee uste sega me boli glava shto kje oblecam user posted image

lelel koga ja kje mrdna od mrtva tocka na temata "magisterska" nema smisla bre ja zavlekov 1,5 user posted image
ajde na zdravje kafe, ja pijam i cajce,..idam da uspijam bebe pa se citame opet

< Поракaта ја уредил Andriance -- 18.6.2012 9:39:42 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2108
18.6.2012 10:16:05   
Ikana
Добро утро и од мене женички! На мм му е роденден, па се мислам што да му купам, ноќеска едвај заспав, ама бебево ме остави да поспијам до 9, па некако се извадивuser posted image
Еве тортичка за роденденот на мојот прекрасен сопруг!!!!
user posted image

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2109
18.6.2012 10:46:51   
temjana
Иканке ајде нека е здрав и жив да си славите уште 100 години заедноuser posted image user posted image за тортево палачинк немам зборови ептен ти се погодилоuser posted image
Андријанче мила не ме потсетувај за магистерска ми се блуе кога ќе ми текне колку работа ме чека, башка што мојата тема е теренска и стварно незнам како ќе го изведам тоа со бебе и шетање по градови и музеиuser posted image Ајде ќе биде ваљда некој сончев ден ако не заминеме од државата претходно

Непосредна врска до пораките: 2110
18.6.2012 12:17:39   
mmbucko
Aj neka mu e sreken rodendenot i uste mnogu godini da te usrekuva...

< Поракaта ја уредил kikicka RR -- 18.6.2012 14:46:08 >

Непосредна врска до пораките: 2111
18.6.2012 13:20:44   
penelopa
Добар ден и од мене, Понеделнички ни тргна пеколно топло- добро е не се жалам user posted image Викендов летна бевме малку на планинаuser posted image се изнатрча а и ние со негоuser posted image Сега пак ќе чекаме викенд - одиме на заслужен одмор на морееееееuser posted image user posted image
Пријатен ден на сите.

"When planning for a year, plant corn. When planning for a decade, plant trees. When planning for life, train and educate people."- Kuan Tzu

Непосредна врска до пораките: 2112
18.6.2012 14:15:52   
Felly RR
Браво за твоите ќеркички ммбуцко. Мислам дека вакво нешто заслужува да стои и ТУКА. Навистина е за пофалба.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mmbucko)
Непосредна врска до пораките: 2113
18.6.2012 20:08:43   
Ikana
Е па дечки конечно се стокмивме за свадба и крштевка! Си прошетав денес со мајка ми низ град и најдов фустан, земавме бурми и неизбежниот додаток, памперс премиум пеленки со кесите од шопингuser posted image
Исто, си ја сретнав Луци на кафе, и го видов конечно М, таков лепотан јас не сум видела, пу пу машала!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2114
19.6.2012 1:17:22   
Melanija RR
Хелоу и јас да се пожалам user posted image еве трета недела немам време за ништо,неможам се да стигнам па само се туфкам де ова де она не ми е средено,куп работа на ком,малку на пат...... а во петок треба да пакуваме куфери user posted image леле леле едвај чекам.
Се надевам до тогаш малку поредовно ќе ве читам и во попристојно време од денот user posted image

buonanotte

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2115
19.6.2012 8:56:34   
temjana
И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувамuser posted image Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари user posted image Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве user posted image ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, ебаuser posted image македонштилукот скапан

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2116
19.6.2012 9:10:44   
Mihaela 2010
Dobro utro....
Ah temjana pa zar ne nauci kako funkcionira nasava drzavicka?? Za veligden cenite na jajcata ripaat,zimno vreme grealkite ripaat,letno vreme klimite i taka se po red za zal...

Непосредна врска до пораките: 2117
19.6.2012 9:33:08   
Luci
Женски добро утро, еве јас ќе ставам кафе user posted image Вчера во Пелистер си ја упознав Икана и ептен се израдував, срцка е и мноооооогу е мила

Рани куче да те лае!!!

Непосредна врска до пораките: 2118
19.6.2012 9:40:21   
sandriana RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

И што јас пак најранобудна испаднав тууууу спанки едни. Ајде добро утро и убав жежок ден ви посакувамuser posted image Јас денеска ќе одам да се расправам со инспектори за пасошот у пм осеќам дека ќе биде големата и дека ќе се испукам за сите пари user posted image Него друг ми беше муабетов абе девојки дај кажете кај може да се најдат поевтинки клими, овие откачиле од жешкото изгледа со цениве user posted image ако лани за некои си 15000 ден можеше со се монтажа да најдеш сега тоа е научна фантастика под 18 нема шанса. И ме фати инает ќе си купам вентилатор ама не давам толку пари само зошто е сезона, ебаuser posted image македонштилукот скапан

E, Temjance,aj eve i jas trgam nakaj MVR da se raspravam so inspektori za pasos....da vidam kako ke pominam... A shto se klima tice, eve mm denes ke zima preku firma-na rati-zs tocno-pod 18000 nema-te, ima za 15000, ama mora i montaza oni da praat za da imas garancija i ete ti 3000 plus trosok. user posted image Imas u Tehnomarket nekoja opcija so Dajners kartici da ide bez kamata i so grejs period od 6 meseci,na nekolku rati...ako ti vrsi rabotauser posted image
Aj da idam, da vidam so ke napraam u mvr....

Непосредна врска до пораките: 2119
19.6.2012 9:56:50   
Luci
Денес во МВР кај инспекторите ќе има изгледа бран на РР дружење а?user posted image Таму ќе биде и Мила28 со бебенцето па ај ќе кажете после дали сте се сретнале
user posted image

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2120
19.6.2012 11:09:48   
sandriana RR
Si dojdoFFFFFFFFFF i si pominav bez prekrsocna prijava, jeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image , zs nemav patuvano van MKD otkako se omuziv user posted image , pa sea sao da si go cekam noviot pasos i gotovo- site dokumenti mi se regulirani (osven soobrakajna-ama ne se broi za licen dokument taa user posted image )
Aj, eve nesto ladno da pocastam deka so lesno pominav kaj tetkite user posted image
user posted image

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2121
19.6.2012 11:36:32   
Mihaela 2010
Abee zenski ic ne mi se raboti,nemozam viseuser posted image user posted image ,i ova toplovo me ubiva,aj da si poplacam tuka.....koj ke ceka kraj na avgust za odmor breeeeeeee

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 2122
19.6.2012 12:14:04   
Ikana
Е Луци Луци како се упецавме вчера а?? Хехехе многу ми е драго што конечно те запонав, прекрасни сте сите!!!
Инаку јас сум убиена, чистев, бањав бебе, па јас се средив, и отидов да закажам на фризер, и ми бараат 2000 за шминка и фризура, и некако многу ми се виде, ама ај си викам еднаш е, ќе платам!

Непосредна врска до пораките: 2123
19.6.2012 12:36:00   
Andriance
Ахаха значи оваа Луци се така не начекува...мене у аптека ахаххаха
ај и јас да ве поздравам, уште се опоравувам од генералката...битно нокти средив вчера user posted image
мора да му направам на А крвна слика..најмногу заради боледувањето ама некако и уште не ми опраен user posted image
ајде бе некое кафесито рано по сабајлечки да праиме...не за друго, уште само една недела имам додека почнам на посао
и тогаш јок сетњи..

сега на ред по мени имам кафе без шеќер user posted image па ќе земам некое да се почастам

< Поракaта ја уредил Andriance -- 19.6.2012 12:43:42 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 2124
19.6.2012 14:03:00   
Maca25
Хелоу! Како е?
Иканче, со мало закаснување - нека му е среќен роденденот на мт, голем да расте! user posted image

Јас си дојдов сега од работа, немавме интернет, па не пуштија да си одиме 4 саати порано, со тоа што ќе си одработиме, нели. Денес на работа имав и тестирање за нов проект, па ми е мило што имам панси за напредок во фирмата. Може ќе треба на некој месец да се одделам од семејството и да одам надвор од МК на обука, ама тоа не е проблем.

To be a mother is to know how it feels to have your heart walk around outside your body...

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2125
Страница:   <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  83 84 [85] 86 87   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Снег
predrag

Го сакате ли снегот?

да, секогаш (46%)

да, додека паѓа (29%)

не, кога ќе се направи каша (17%)

не, никогаш (8%)

Број на сите гласови: 103

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!