|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
19.6.2012 20:52:03   
temjana
Море пиuser posted image им матер ми пишаа пријава и сега треба да чекам да ми се јават од полиција Лисичеuser posted image И стварно не ми е јасно што кој кuser posted image ме викаа горе на 9-ти кога фино лепо таа госпожата можеше да види дека сум патувала и одма да пише пријава. Мислам толку да се немало мозок или пак имаат толкава желба на горештиниве да малтретираат и да мирисаат запотени мишкоини, абе навистина неможам да ја разберам македонската неорганизираност и безрбетност. Нејсе сега ќе си чекам чичко полицајац да ме викне и да ме ислуша зошто сум патувала и во случај да сум си поминала убаво ќе ми репне поголема казна. Ајде сега ќе си отворам, едно ладно пивце мм направи пица со негово тесто(не купечко) и е совршена па ќе заборавам на целиов е... денuser posted image

(Одговор на членот Maca25)
Непосредна врска до пораките: 2126
19.6.2012 22:44:48   
Џесика
Абе кај сте бе женишта едни низаедни??? Жешково некако ни се промакнува и летово лизга бргу поминува, ме фаќа паника, сакам вечно да е вака... инаку за мене нормално, нема одмор годинава, летово ќе си се бањкам на тераса во базенче и по аква паркови, мрсули ќе чистиме догодина, здравје, или ако сака мм сам да го носи на море... инаку син ми , да ви кажам, откога се чуваат со баба му последниве 2-3 недели жива рецка не ми мава, еве го и сега си е доле кај неа, плаче рика по неа, не можам да ги одвојам, се мислам да и го преселам доле да си нанаат и ноќе ама некако немарлива ми е во будење, ќе се испоиспоти 16 пати и нема да го пресоблече, инаку одма би го депортирала...

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2127
19.6.2012 22:51:17   
Felly RR
Еве јас сум тука Џесика. Дај да се освежиме малку овде, зошто и ние немаме одмор годинава.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2128
19.6.2012 23:08:19   
Џесика
Значи ќе си пукнеме ние, да знаев ќе одев на почеток на јуни ќе завршев работа, па ќе печалев цело лето... ама ај, ќе прогураме по базени user posted image а инаку плажава и погледов ептен се погодени јамииииuser posted image

Жената по природа е АНГЕЛ, но ако и ги скршат крилата таа лесно ќе научи да лета на метла!!!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2129
20.6.2012 8:36:16   
Ikana
Добро утро жени, како сте? Има ли некој да стави кафенце вака рано рано? Јас почнав по автоматизам да се будам пред бебето, дури и ја изненадив утрово хахахаuser posted image

(Одговор на членот Џесика)
Непосредна врска до пораките: 2130
20.6.2012 8:38:15   
Mihaela 2010
Ajde dobro utro ....Ikana mene slikomatot ne mi funkcionira,ama eve te castam sto ti dusa saka od kafematotuser posted image ...Jas moze da se kaze deka sum naspana,so M pak sme si sami bez mazle,majka mi e kaj nas pa od golema pomos mi e....

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2131
20.6.2012 9:03:37   
Ikana
Михаела добро утро! Еве тогаш јас ќе ставам едно кафенце, да ни тргне деновuser posted image

user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2132
20.6.2012 9:10:29   
Mihaela 2010
Of of kafencevo merak,uste da ne bev na rabota,pa negde porad nekoja debela senka,pa i cigarce ke bese naj arno...ama samo ke mastam..

Непосредна врска до пораките: 2133
20.6.2012 9:17:16   
Ikana
Moјава тераса е секогаш спремна за гости, па повели!!!! И сенка дебела и цигарче па и вакво кафенце ќе спремиме!!! user posted image

Непосредна врска до пораките: 2134
20.6.2012 9:17:56   
AneLav RR
Здраво женички , како сте ми? јас веќе се напив кафенце , маже ми го свари, конечно почнав да си пијам турско, додека бев трудна со бебушиве не можев да го поднесам. На здравје на сите!user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 2135
20.6.2012 9:20:46   
Natuska85
Добро утро женички и од мене.Еве оддамна не сум ставила појадокче па сега ви спремив нешто,плус и јас да каснам треба терапијата да си ја испијам.Уште ваков поглед да имаме од терасата и ќе биде се во ред налиuser posted image

Туку мислев многу ќе имам за читање утрово дека деновиве не седев на нет,ама слабо нешто сте пишувале,од жешково или...user posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2136
20.6.2012 9:29:35   
Natuska85

ИЗВОРНА ПОРАКА: temjana RR

Море пиuser posted image им матер ми пишаа пријава и сега треба да чекам да ми се јават од полиција Лисичеuser posted image И стварно не ми е јасно што кој кuser posted image ме викаа горе на 9-ти кога фино лепо таа госпожата можеше да види дека сум патувала и одма да пише пријава. Мислам толку да се немало мозок или пак имаат толкава желба на горештиниве да малтретираат и да мирисаат запотени мишкоини, абе навистина неможам да ја разберам македонската неорганизираност и безрбетност. Нејсе сега ќе си чекам чичко полицајац да ме викне и да ме ислуша зошто сум патувала и во случај да сум си поминала убаво ќе ми репне поголема казна. Ајде сега ќе си отворам, едно ладно пивце мм направи пица со негово тесто(не купечко) и е совршена па ќе заборавам на целиов е... денuser posted image

Темјанче бе не се смилуваа кога те видоа user posted image ???user posted image

Непосредна врска до пораките: 2137
20.6.2012 9:31:53   
temjana
ООоо да видам да не верувам што е ова муабети по сабајлечки user posted image Јас ќе си земам и од кафето и од доручеков и под сенката покрај морето ќе си седнам да одморам стари коскиuser posted image Денеска ми се спие ми се плаче во 1 си легнав фризерката ми беше синоќа на гости и дур ме среди заглавивме до никое време, денеска ќе ми биде плачлив и нервозен деновuser posted image

(Одговор на членот Natuska85)
Непосредна врска до пораките: 2138
20.6.2012 9:35:34   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

Темјанче бе не се смилуваа кога те видоа user posted image ???user posted image

Ма јок таа уште ми вика битно убаво си си поминала ќе имаш добри спомениuser posted image сега пријава морам да ти пишам па во полиција ако можеш само со опомена да поминеш ок. јас ништо не можам да направам. И еве сега ќе фајќаме врски за во полиција мада не верувам дека ќе успееме нешто да направиме user posted image

Непосредна врска до пораките: 2139
20.6.2012 9:47:11   
Ikana
Значи каков малициозен народ сме тоа е страшно, па уште и циник те пречекал Темјанче!!! Жими се ви кажувам, не можам да ги гледам веќе, никој.....малодушници и клошари сите до еден!!! Не гледам одамна ни наша телевизија, не сакам да знам што се случува!!!

Непосредна врска до пораките: 2140
20.6.2012 10:07:51   
Natuska85
И јас се изнервирав од сабајле многу па тука ако не се испразнам кадеuser posted image .Значи вчера му купував на К.од анжи бодиња по кратки и кратки панталончиња за во градинка, и му земав по 4 пара да си има.И одам дома мерам панталончињата големи,бодињата 92ка ама скроз точни и викам ќе ги земам денес да ги заменам.А вчера госпожите од услужливи поуслужливи и дека многу се мислев за шорцот,не бе земи утре ќе дојдеш ќе замениш нема проблем.И сабајлево одам уште пред 9 пред работа и како "аа па замена е после 12 ч.Од кај тоа правило,аа си пишува на каса",а незнаеа да ми го кажат кога милион пати ми кажаа дека можам да заменам.И многу се изнервирав,замисли специјално за тоа да бев дојдена,среќа тука блиску ми е канцеларијата...

Од таму одам во зегин и едно старо жениче си купила нивеа ку10 за брчки,синоќа касно отишла дома отвара книжното кутивче и внатре истечена кремата.И сабајлево да ја врати и земаа да ја бафтаат како шефицата не е тука,па морало одма да дојдете,,па утре дојдете по жешково нели...А женчево сигурно едвај одвоило пари да си ја купи кремата и замислете вака да ти се скрши филмотuser posted image user posted image user posted image .Е значи неможам....кога треба да ти ги земат парите сите се од Финска а за замена бе....user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2141
20.6.2012 10:32:31   
Calypso
Добар ден и од мене... помалку ме има деновиве на РР, се надевам дека сте ми добри.
Ние сме по дома зафатени со генералки и средувања, мм заминува наредниот петок (леле кога помина јуниииии), па се нешто средуваме, вртиме сучиме... ај белки ќе успееме се да наредиме ко што треба пред да заминеме...

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

Непосредна врска до пораките: 2142
20.6.2012 11:18:33   
temjana
Тоа е девојки јас мислам пат под нозе и да бегаме од овде бидејќи како што ми се чини поарно не доаѓаuser posted image Ние сме веќе решени чекаме дебелово да се роди и поднесуваме документи за странција, не велам дека ќе биде лесно ама подобро од овде секако ќе бидеuser posted image Ајде да се збереме и рр здружение да си направиме подалеку од овој пекол

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2143
20.6.2012 12:29:07   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Natuska85 RR

И сабајлево одам уште пред 9 пред работа и како "аа па замена е после 12 ч.Од кај тоа правило,аа си пишува на каса",а незнаеа да ми го кажат кога милион пати ми кажаа дека можам да заменам.И многу се изнервирав,замисли специјално за тоа да бев дојдена,среќа тука блиску ми е канцеларијата...

Хе,хе..јас сабајлево бев во Анжи и госпожите на таа пред мене и рекоа ако сака може да ги замени, ама да дојде после 12, сигурно ти си била пред мене и си се расправала со нив, па тие за памет, да не ги караат пак на оваа тетка и напоменаа после 12 user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2144
20.6.2012 14:31:39   
arh_diz
Eve sum i jas pekol denes , ne se izleguva nadvor
Ke si otidam ne organiziravme kafe

Биди тоа што си

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2145
20.6.2012 14:52:55   
AneLav RR
Леле колку сака нека е топло мене ми се излегува надвор исцркав три недели од дома не сум излегла, ах со душа ја чекам количката ама изгледа точно 40 дена ќе се направат додека ми стигне.user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2146
20.6.2012 15:03:13   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

арх_диз не зезај кажи кога можеш, приквечер е ок за седнување и шетањеuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2147
20.6.2012 15:25:01   
AnnaMolly RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: arh_diz RR

арх_диз не зезај кажи кога можеш, приквечер е ок за седнување и шетањеuser posted image

Дајте бе луѓе да се видиме аман! Како во Австралија далеку да сме па да не може да се договориме!

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 2148
20.6.2012 17:13:20   
Pepelaska *
Што си прајте девојки, блазе си ви ке се дружите, јас дома се побудалувам сите се дома и свекор и свекрва на одмор, детето скроз збесна и немам живци веќе.Туку да не ви пишшам на сите посебно на фб ако може да гласате за возот од Мартин д апобеди
КЛИК ТУКА

Фала ви многу user posted image

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2149
20.6.2012 17:40:25   
blond

И уште една јавна изјава, Калипсо ми е сестра! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Viktori RR -- 21.6.2012 14:29:32 >

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2150
Страница:   <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  84 85 [86] 87 88   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Градинка
Jana9

Дали би го пуштиле вашето дете во ГРАДИНКА?

ДА (75%)

НЕ (12%)

Можеби (14%)

Број на сите гласови: 59

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!