|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР тераса
20.6.2012 18:03:17   
Felly RR
Јас веќе гласав таму, пепелашка.user posted image
Блонд, стварно ли сте сестри? Е ајде сега - која прва се зачлени, и која ја убедуваше другата да се зачлени и таа?user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2151
20.6.2012 18:37:30   
kikicka
Здравејте,Темјана дома сум на сигурно да не ме мислиш. Иначе јас денес полагав бев во Ск ама немав време за дружење и само со Темјана си се видовuser posted image убава и насмеана. Инаку од нејзиното пенкало ке положам се,дека сум студент без пенкалоuser posted image па си побарав од неа. Инаку и мене ме избришала мамичка77 ,баш се чудев дека ја нема да пишува и гледам на фб удрила на Делите.
Денов е пекол,па уште униформа да носам тој на врата ми викам,среќа паметна се снајдов user posted image
изговор ми беше дека "неодамна"(2години скоро) сум се породила па не ме фака униформатаuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 2152
20.6.2012 19:04:30   
Pepelaska *
И јас сега ги набркав сите од дома, кој во бавча кој вогаража, ми требаа барем 15 минути тишина и мир, сега си јадам милка со лешници ( шеќерот ми падна ) и си уживам, после туш па ќе одиме на гости малку кај едни другари и така

Жената која мисли дека е интелигентна се бори за еднакви права со мажот. Жената која е интелигентна не го прави тоа !

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 2153
20.6.2012 19:48:06   
Ikana
Калипсо и Блонд се сестриииии?!?!?!?
УУУ што фино!!!! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Pepelaska *)
Непосредна врска до пораките: 2154
20.6.2012 19:52:05   
Calypso
Аааа да, сестрички сме со блонд, ама не крвно поврзани, туку сестри од форум - долго време си се дружиме виртуелно, ама никако да се подружиме во живо да ги запознаеме мангупиве нашиuser posted image user posted image user posted image

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 2155
20.6.2012 20:04:34   
Ikana
ХАХахахаха јас помислив стварно сте сестриuser posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2156
20.6.2012 22:04:59   
ljubicica
се извинувам ако има тема за оваа, дали сеуште треба да имаш минимум 6 месеци работно искуство т.е да си осигуран за да може да се зема породилно, или 9 еднаш така како да слушнав на вести ?
фала виuser posted image

Непосредна врска до пораките: 2157
20.6.2012 22:23:49   
Regina

ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicica

се извинувам ако има тема за оваа, дали сеуште треба да имаш минимум 6 месеци работно искуство т.е да си осигуран за да може да се зема породилно, или 9 еднаш така како да слушнав на вести ?
фала виuser posted image

Сеуште е 6 месеци, значи треба да бидеш осигурана точно шест месеци, ни ден помалку зошто инаку нема да те следува породилно, а за повеќе не е проблем ама 6 месеци е минимумот.

(Одговор на членот ljubicica)
Непосредна врска до пораките: 2158
20.6.2012 22:45:59   
ljubicica

ИЗВОРНА ПОРАКА: Regina

ИЗВОРНА ПОРАКА: ljubicica

фала виuser posted image

Сеуште е 6 месеци, значи треба да бидеш осигурана точно шест месеци, ни ден помалку зошто инаку нема да те следува породилно, а за повеќе не е проблем ама 6 месеци е минимумот.

да? супер, фалаuser posted image

(Одговор на членот Regina)
Непосредна врска до пораките: 2159
20.6.2012 23:57:23   
kikicka
Ту мори Иканчее што си одма летна а?user posted image
Ние шетавме,ама мојава врешталкаа цела чарпија ја дига у вис,така ни е причањето нас,нема зборови само цикање и плачење ако мама не дава нешто и то,ме споулавиииииии!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ikana

ХАХахахаха јас помислив стварно сте сестриuser posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 2160
21.6.2012 1:43:44   
Andriance
Абреее женски кај стеее??? ја цел ден навака-натака, сабајле истерав кафе у скала и го сликнав Андреј со Перо Антич..абе живи радости за тато..после тоа бевме до новиот парк у аеродром кај езерцата,мераци...после и до авиончето.па кафе уште едно да се дрмне...и после малку кај Фиао на гости ахаххахах..го утепав цел ден user posted image

леллее што ќе се праи утре??? инаку се стокмивме со мм утре да идеме у Чао..уууууу бре од кога не сум излегла така, само сирота се прашувам што ли ќе облечам user posted image

ајдееее частете коктелче

< Поракaта ја уредил Andriance -- 21.6.2012 1:49:10 >

Зборовите и времето користете ги правилно!!! Ни едното ни другото не можете да ги вратите!!!

Непосредна врска до пораките: 2161
21.6.2012 6:26:33   
maki1
Dobro utro zenski,kako ste mi denes?Jas rano ,rano po sabajle da vi pisam ,denes si odam pa da ve pozdravam.zal mie sto neuspeav da se vidam so nekoi ,ama zdravje oktomvri moze pak ke doletam.Inaku jas sum korkac za letanje so avionce i da vi kazam vcera taka sum se ispotresla so onaa reklamana na kanal 5 ,sto duri mu rekov na maz mi deka ne odam ,ke si ostanam.Fala bogu sto bese samo reklama i nedaj boze da se povtori.Ajde sreken den na site pa se citkame.

Pantai Rai

-Heraclitus

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2162
21.6.2012 8:16:16   
Luci

ИЗВОРНА ПОРАКА: Andriance

Абреее женски кај стеее??? ја цел ден навака-натака, сабајле истерав кафе у скала и го сликнав Андреј со Перо Антич..абе живи радости за тато..после тоа бевме до новиот парк у аеродром кај езерцата,мераци...после и до авиончето.па кафе уште едно да се дрмне...и после малку кај Фиао на гости ахаххахах..го утепав цел ден user posted image

леллее што ќе се праи утре??? инаку се стокмивме со мм утре да идеме у Чао..уууууу бре од кога не сум излегла така, само сирота се прашувам што ли ќе облечам user posted image

ајдееее частете коктелче

Го видов син ти со мајка ти, ти кажааuser posted image А е срцка лелеееее, одма сум го познала

Рани куче да те лае!!!

(Одговор на членот Andriance)
Непосредна врска до пораките: 2163
21.6.2012 8:38:16   
arh_diz
Dobro utro
maki sreken pat, zal mi e sto ne se vidovme neznaev deka si seuste vo Mk

Биди тоа што си

(Одговор на членот Luci)
Непосредна врска до пораките: 2164
21.6.2012 9:08:26   
temjana
Добро утроооо денеска сум за гушкање расположенаuser posted image user posted image user posted image Беше ли некоја од вас вчера во парк? Јас си поминав фантастично, се изнарипав се изнапеав, си добив книга... браво уште еднаш за прекрасната манифестација и со нетрпение ја очекувам наредната на која веќе со бебе ќе бидемеuser posted image
Инаку Кикичка мила пенкалцето те чека и денеска но овој пат не те пуштам без кафе или сокче, која рингерајка се мота од кај 12ипол до кај 14 часот (и даваме 1 час за полагање доста и е) околу центар бујрум кај мене на работа на кафица со студент Кикичкаuser posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2165
21.6.2012 9:16:22   
Viktori
dobro utro i od mene. Konecno internet na rabota, ke zbrlavev inaku.
Ova latinicava me nervira bre, macno mi e postov da si go preprocitam. user posted image

Ja bi kafe, ama utre. user posted image Denes sum do 5 i 45... ke bide dolg den.

Danger! Ha! I laugh in the face of danger. Ha, ha, ha, ha ...
Мај нејм ис лукс. Жито лукс.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2166
21.6.2012 10:35:47   
kikicka
Ај добро утро,јас уште малку па факам патот за Ск. Темјана ке дојдам секако очекувај меuser posted image е така ај сега чао до вечер.

(Одговор на членот Viktori)
Непосредна врска до пораките: 2167
21.6.2012 11:42:12   
ivoni4ka
zdravo zenskiiiiiiiii kako ste mi eve denes na mene mi e rodenden polnam 27 godini i ne mi raboti slikomatot da stavam nekoja torta i kafence i gricki i sladoled ajde stavite vie nekoja poz do site guskiiiiiiiiiiiiiii

Непосредна врска до пораките: 2168
21.6.2012 11:42:35   
Ikana
Дечки здраво на сите!
Ние веќе на големо се спремаме за свадба и крштевка, се е спремно и вчера прочитав дека во недела ќе врнеuser posted image Знаев дека не треба од тенџере да јадам како мала!!!

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 2169
21.6.2012 11:53:46   
Natuska85
Женички и јас да ве поздравам,не ми текнува мамичка77 како се викаше за да видам дали и мене ме избришала,ама тое најмалку битно нали тука сме за тие што сакаат да се дружатuser posted image user posted image user posted image . Да ве почастам сакам, вчера добив огрооомен бонус на работа за успешно завршен предмет,што досега немаше се случено во нашата канцеларија,ама ете user posted image user posted image user posted image .Така да повелете освежете се user posted image .Се мислам што да си се подновам,вака непредвидени пари кога ќе дојдат убаво е ептенuser posted image

user posted image

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

(Одговор на членот ivoni4ka)
Непосредна врска до пораките: 2170
21.6.2012 11:55:23   
temjana

Дечки здраво на сите!
Ние веќе на големо се спремаме за свадба и крштевка, се е спремно и вчера прочитав дека во недела ќе врнеuser posted image Знаев дека не треба од тенџере да јадам како мала!!!

Леллеле невестичка убава на дадаuser posted image да си поминете најубаво, да се изнаиграиш за сите нас и после чекаме собиранка и частенка еве може и кај младоженците во дворuser posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2171
21.6.2012 11:55:53   
Natuska85

Дечки здраво на сите!

Иканче малку не сум во тек,кога правите,сега оваа недела??Цуца ја дотера ли??

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 2172
21.6.2012 11:58:20   
Calypso
Натушке, честитки!
Ивоничка, ајде да ти се множат годините, догодина и синче да си родиш.

Иканчеееее... имаш трема? Ајде, ајде невесто, не се секирај, се ќе биде супер (и нема да врне - и јас да знаеш колку јадев од тенџерче, т.е она загореното, исте ми велеа ќе врне - едно облаче немаше на денот на свадбата моја).

Девојки, не се замарајте за мамичка, никој не ја тера со сила да не дружи, ако не сака, не мора.

All that is gold does not glitter,
Not all those who wander are lost;
The old that is strong does not wither,
Deep roots are not reached by the frost.

(Одговор на членот temjana)
Непосредна врска до пораките: 2173
21.6.2012 12:12:34   
Ikana
Фала женски, обавезно паѓа частенка Темјанче!!! Натушке, да, свадбата во недела е сега, цуца е дотерана, јас исто....Се надевам дека нема да врне многу или долго, колку да освежи супер би било ама ако затера, тешко нас, мада има терасата тенда кај што ќе правиме и плус поголемиот дел од масите се под стреа....па здравје ако треба и на дожд ќе играме баш романтичноuser posted image

(Одговор на членот Calypso)
Непосредна врска до пораките: 2174
21.6.2012 12:19:03   
Ikana
Натушке честито за бонусот и за добро сработената задача!!!user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

женски имиња
kristina oh

да избереме име за моето мило...

ема (20%)

стефанија (10%)

ива (23%)

ирина (12%)

тамара (10%)

михаела (24%)

Број на сите гласови: 241

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!