kikicka
|
ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR И јас ја имам истата дилема, се мислам да одиме утре, се јавив да прашам дали да ја носам дека е жешко, викаат - аа па ние си боцкаме, немаме забрана А јас па очекував муабет од типот - Не почекајте да пројде жешково или Да, да нема проблем за вакцинирање, ако е жешко... И сеа сум на два ума, дали да идеме утре или не... Мислам дека зборите за ДИТЕПЕР ревакцина, по возраста на децава.Една снаа наша, исто требало да ја носи и и рекле немој да ја носиш на 40 стешени, нека залади, е сега за деновиве незнам , и и кажале дека само на познати ( работи в болница) им кажувале така ама и ретко боцкале оти обавезно се крева Т од неа. ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR И јас ја имам истата дилема, се мислам да одиме утре, се јавив да прашам дали да ја носам дека е жешко, викаат - аа па ние си боцкаме, немаме забрана А јас па очекував муабет од типот - Не почекајте да пројде жешково или Да, да нема проблем за вакцинирање, ако е жешко... И сеа сум на два ума, дали да идеме утре или не... Мислам дека зборите за ДИТЕПЕР ревакцина, по возраста на децава.Една снаа наша, исто требало да ја носи и и рекле немој да ја носиш на 40 стешени, нека залади, е сега за деновиве незнам , и и кажале дека само на познати ( работи в болница) им кажувале така ама и ретко боцкале оти обавезно се крева Т од неа. Јас треба да ја носам на МРП и тоа веќе касниме месец и пол, се мислам дали утре да ја носам или не... ИЗВОРНА ПОРАКА: kikicka RR Носи ја не и се чуди.Поарно на 30 стени да ја прими отколку на 40с. ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Pepelaska RR ИЗВОРНА ПОРАКА: Beatris RR И јас ја имам истата дилема, се мислам да одиме утре, се јавив да прашам дали да ја носам дека е жешко, викаат - аа па ние си боцкаме, немаме забрана А јас па очекував муабет од типот - Не почекајте да пројде жешково или Да, да нема проблем за вакцинирање, ако е жешко... И сеа сум на два ума, дали да идеме утре или не... Мислам дека зборите за ДИТЕПЕР ревакцина, по возраста на децава.Една снаа наша, исто требало да ја носи и и рекле немој да ја носиш на 40 стешени, нека залади, е сега за деновиве незнам , и и кажале дека само на познати ( работи в болница) им кажувале така ама и ретко боцкале оти обавезно се крева Т од неа. Јас треба да ја носам на МРП и тоа веќе касниме месец и пол, се мислам дали утре да ја носам или не...