|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - II дел
30.7.2012 15:10:22   
love4ever
Lele Marija me izrdauva daj Boze da sum user posted image ke si kupam utre test pa ke vi pisam

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 1651
30.7.2012 15:14:41   
Anne^
Амин Боже чул те Господ! Ајде ќе видам, ако го напраам тестот до вечер ќе ви пишам ако не здравје боже утре!

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

Непосредна врска до пораките: 1652
30.7.2012 17:34:53   
Нивеа
Ajde ajde testovite vo raka i pravo vo wc :-) user posted image daj boze da si gi vidite user posted image user posted image ve cekame da pisite

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот Anne^)
Непосредна врска до пораките: 1653
30.7.2012 19:47:42   
angelce83
Leleee srcki mnogu mi e tesko i mene, kolku povekje sakam bebe tolku sekoj messec se nesto mi se komplicira. Ovoj mesec tolku se nadevav deka kje bide, mi kasnese 2-3dena pravev test nisto, pa ajde pak posle nekolku dena i pak nisto i otidov na lekar i mi kazaa deka sum imala na desen jajnik perzisteten folikul koj ne prsnal i najverojatno od nego ne mi doaga, pa mi dadoa apcinja da pijam za da mi dojde....uf mnogu mi e tesko..

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1654
30.7.2012 20:46:59   
**IRENA
Golema user posted image do site ringejajki
angelce83 nemoj bre dusicko bez nervoza so e nase ke si dojde znam kako ti e sekoj mesec se ista pesna ama toa e Gopod sakal da imameuser posted image na poteskiot nasin i od toa ne se bega!!

marija/ user posted image user posted image user posted image cestitki bas me izraduva da si imas lesna bremenost pa daj daj boze i kaj nas pobrgu

Kaj mene 4 abgust za user posted image e blizu ,mana mi e sto dodeka ne se nalbizi datata ic ne se zamaram ama a pocnuva da se nabluzuva pocnuva nekoja janza da me jade!e sega da vi kazam nesto ne znam kolku ke vi pomogne ama kaj mene ima nekoj blag efekt ako mozam taka da go narecem si ja kupuv knigata od Dzosef Marfi"Mokta na potsvesta"i tipot tolku ubavo ima dadeno objasnenie za psihata(bar jas taka si svakam,poso ima nekoj sto ja procitale demek nisto ne razbrale a ima nekoj sto im go smenila zivoto-pa ke vidma jas vo koja grupa ke spagam user posted image ) sto da vi kazam pravo svativ so negativni misli jas si pravam i psihicki sterilitet spored mene i spopred dr-Marfi!ima edna recenica sto mi ostavi kako trag nekoj i glasi:Na sekoj od nas mu se slucuva samo ona vo sto veruva!!prethodno veruvav deka od mene nisto ne biva ama si go smeniv mislejneto100%taka da sega me vodi mislata sto veruvam deka ke dopre do mojata potsvest

JAS SAKAM user posted image
JAS MOZAM DA IMAM user posted image

JAS MORAM DA IMAM user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image do site

(Одговор на членот angelce83)
Непосредна врска до пораките: 1655
30.7.2012 23:45:11   
angelce83
Bravo Irena na pozitivnite misliuser posted image Ja imam knigata i eden kup takvi imam procitano od Marfi no kje moram da ja procitam uste ednasuser posted image i da bidam pozitivna...
Cestitki Marija za tebe duso za bremenosta, imaj si lesna bremenost i uzivaj si ovie 9meseciuser posted image a nie site ostanuvame da se borime i da gi cekame nasititeuser posted image

(Одговор на членот **IRENA)
Непосредна врска до пораките: 1656
31.7.2012 9:39:18   
bebence19
jas dobiv user posted image ke cekame pak user posted image sledniot mesec pozdravce do site user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1657
31.7.2012 16:26:44   
Anne^
Јас направи тест...... негативен е user posted image user posted image user posted image а сеуше ја нема злобницатаuser posted image

Биди тоа што си и живеј си го животот како ти што сакаш, а не како што им одговара на другите!

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1658
31.7.2012 22:44:12   
marija/
Фала за искрените честитки, па дај боже и вие што побрзо да си ги видите user posted image , и јас долго време се нервирав зашто не можам да останам бремена, и се согласувам со Ирена дека јас овој месец најмногу верував во себе и си замислував дека ги гледам user posted image
А инаку денес бев на доктор и си го видов моете бебенце, како гравче е user posted image user posted image
Позз и на вас ви посакувам да си ги видите вашите гравчиња user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1659
1.8.2012 9:12:55   
love4ever
Jas seuste ne dobiv i denes odam po test pa daj Boze da ima user posted image ke vi pisam posleuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1660
1.8.2012 11:27:11   
Нивеа
love4ever duso kako izdrzaaa user posted image user posted image user posted image
trk do aptekaaaa user posted image ajde daj boze da ima user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот love4ever)
Непосредна врска до пораките: 1661
1.8.2012 11:53:27   
Anne^
love4ever ајде стискаме палци за тебе! Ти ја пуштаме целата среќа!

Иначе да ви се пофалам.... ЈАС ДОБИВ!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1662
1.8.2012 11:58:50   
Mihaela 2010
Inaku mene mi kasni nekoi 5-6 dena,ama mislam t.e 100 posto sum sigurna deka ne sum trudna,pa me zagrizuva da ne imam nekoj problem,obicno ne mi kasni,a i me stega nadolu,i kicmata znae da me secneuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1663
1.8.2012 12:05:50   
love4ever
user posted image user posted image user posted image Nivea do 4 ipol sum na rabota posle odma kupuivam test i vi kazuvamuser posted image
pa si vikam aj denes aj utre ama denes obavezno go pravam user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1664
1.8.2012 12:46:35   
Bogdancanka
love4ever ajde mila stiskame palci...user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 1665
1.8.2012 16:32:05   
marija/
Ајде love4ever стискаме палци , Anne многу ми е жал мила, знам како ти е низ што поминуваш секој пат ама верувај мила тоа ќе се исплати, чекањето секогаш се исплатува user posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 1666
1.8.2012 23:44:08   
Melanija RR
Anonimen кломифен се пие, најчесто од 3 ден,а на 12 ден се оди на фоликулометрија.Се си е толно не се секирај.

Ане жал ми е со тебе сме user posted image
love4ever изгледа славиш па те нема user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1667
2.8.2012 13:19:26   
angelce83
Ringerajki, ve molam nekoj itno da mi odgovori..se spremam uste malku za odmor a menstracija uste ne mi dojde-gi pijam primulut nor za da dobijam, no doktorot mi kaza deka se pijat od 7-10dena i taka pisuva i vo upatstvoto i deka posle nekolku dena treba da dobijam..e sega jas neznam dali 7 ili 10dena. Kazete mi dali nekoj gi ima pieno i kolku dena pa posle koga mu doslauser posted image Sakam da mi dojde pred odmor i zatoa se nerviram sto neznam kako da gi pijam, eve denes mi e 5dena kako gi pijam..please za odgovoruser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1668
2.8.2012 14:52:15   
bella80
Jas gi piev 5 dena x 2 mislam,i koga prestanav posle tri dena dobiv...Ti vidi si so odmorot ako ti e sega pij gi 7 dena ...

Непосредна врска до пораките: 1669
2.8.2012 15:01:07   
cacisk
I jas isto gi piev 5 dena x2 i posle 3 dena dobivav. Tie mozat da se pijat i da ti se odlozi ciklusot nekolku dena ako sakas, samo ne znam kolku ddena tocno.

(Одговор на членот bella80)
Непосредна врска до пораките: 1670
2.8.2012 18:03:42   
love4ever
Decki jas uste ne dobiv ama testot e negativenuser posted image user posted image user posted image ajde sledniot mesec zdravje se nadevam ke imauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1671
2.8.2012 19:41:28   
angelce83
Fala vi mnogu za brziot odgovor, srcki steuser posted image Kje gi pijam 7dena pa zdravje kje cekam da mi dojde...

Непосредна врска до пораките: 1672
2.8.2012 19:42:06   
Нивеа
love4ever don't worry be happy user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1673
2.8.2012 19:45:37   
angelce83
Love4ever duso samo zdravje kje bide za site, znam veruvam vo toa..i jas isto vaka se macev ovoj mesec, mi kasnese i na sekoi 2dena testovi i samo negativniuser posted image ama toa e , so gospod napred da gi resavame problemi i da se nadevame na najdobroto, kje izdrzam se samo da docekam bebce da si drzam vo raceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1674
2.8.2012 22:25:08   
love4ever
Angelce83 znam deka ke bide Gospod koga ke saka ama jas mn sakam da si imam edno user posted image i veke 3-4 meseci probuvame ama eve seuste nema nisto. Sekoj mesec se molam da si gi vidam user posted image . Da sme zivi i zdravi ke si dojde i toa samo nadez da ne gubime.user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1675
Страница:   <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  65 66 [67] 68 69   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?