Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 19:47:42
angelce83
Leleee srcki mnogu mi e tesko i mene, kolku povekje sakam bebe tolku sekoj messec se nesto mi se komplicira. Ovoj mesec tolku se nadevav deka kje bide, mi kasnese 2-3dena pravev test nisto, pa ajde pak posle nekolku dena i pak nisto i otidov na lekar i mi kazaa deka sum imala na desen jajnik perzisteten folikul koj ne prsnal i najverojatno od nego ne mi doaga, pa mi dadoa apcinja da pijam za da mi dojde....uf mnogu mi e tesko..
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 20:46:59
**IRENA
Golema do site ringejajki angelce83 nemoj bre dusicko bez nervoza so e nase ke si dojde znam kako ti e sekoj mesec se ista pesna ama toa e Gopod sakal da imame na poteskiot nasin i od toa ne se bega!!
marija/ cestitki bas me izraduva da si imas lesna bremenost pa daj daj boze i kaj nas pobrgu
Kaj mene 4 abgust za e blizu ,mana mi e sto dodeka ne se nalbizi datata ic ne se zamaram ama a pocnuva da se nabluzuva pocnuva nekoja janza da me jade!e sega da vi kazam nesto ne znam kolku ke vi pomogne ama kaj mene ima nekoj blag efekt ako mozam taka da go narecem si ja kupuv knigata od Dzosef Marfi"Mokta na potsvesta"i tipot tolku ubavo ima dadeno objasnenie za psihata(bar jas taka si svakam,poso ima nekoj sto ja procitale demek nisto ne razbrale a ima nekoj sto im go smenila zivoto-pa ke vidma jas vo koja grupa ke spagam ) sto da vi kazam pravo svativ so negativni misli jas si pravam i psihicki sterilitet spored mene i spopred dr-Marfi!ima edna recenica sto mi ostavi kako trag nekoj i glasi:Na sekoj od nas mu se slucuva samo ona vo sto veruva!!prethodno veruvav deka od mene nisto ne biva ama si go smeniv mislejneto100%taka da sega me vodi mislata sto veruvam deka ke dopre do mojata potsvest
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 30.7.2012 23:45:11
angelce83
Bravo Irena na pozitivnite misli Ja imam knigata i eden kup takvi imam procitano od Marfi no kje moram da ja procitam uste ednas i da bidam pozitivna... Cestitki Marija za tebe duso za bremenosta, imaj si lesna bremenost i uzivaj si ovie 9meseci a nie site ostanuvame da se borime i da gi cekame nasitite
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 31.7.2012 22:44:12
marija/
Фала за искрените честитки, па дај боже и вие што побрзо да си ги видите , и јас долго време се нервирав зашто не можам да останам бремена, и се согласувам со Ирена дека јас овој месец најмногу верував во себе и си замислував дека ги гледам А инаку денес бев на доктор и си го видов моете бебенце, како гравче е Позз и на вас ви посакувам да си ги видите вашите гравчиња
Inaku mene mi kasni nekoi 5-6 dena,ama mislam t.e 100 posto sum sigurna deka ne sum trudna,pa me zagrizuva da ne imam nekoj problem,obicno ne mi kasni,a i me stega nadolu,i kicmata znae da me secne
Ајде love4ever стискаме палци , Anne многу ми е жал мила, знам како ти е низ што поминуваш секој пат ама верувај мила тоа ќе се исплати, чекањето секогаш се исплатува
Anonimen кломифен се пие, најчесто од 3 ден,а на 12 ден се оди на фоликулометрија.Се си е толно не се секирај.
Ане жал ми е со тебе сме love4ever изгледа славиш па те нема
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Ringerajki, ve molam nekoj itno da mi odgovori..se spremam uste malku za odmor a menstracija uste ne mi dojde-gi pijam primulut nor za da dobijam, no doktorot mi kaza deka se pijat od 7-10dena i taka pisuva i vo upatstvoto i deka posle nekolku dena treba da dobijam..e sega jas neznam dali 7 ili 10dena. Kazete mi dali nekoj gi ima pieno i kolku dena pa posle koga mu dosla Sakam da mi dojde pred odmor i zatoa se nerviram sto neznam kako da gi pijam, eve denes mi e 5dena kako gi pijam..please za odgovor
I jas isto gi piev 5 dena x2 i posle 3 dena dobivav. Tie mozat da se pijat i da ti se odlozi ciklusot nekolku dena ako sakas, samo ne znam kolku ddena tocno.
Love4ever duso samo zdravje kje bide za site, znam veruvam vo toa..i jas isto vaka se macev ovoj mesec, mi kasnese i na sekoi 2dena testovi i samo negativni ama toa e , so gospod napred da gi resavame problemi i da se nadevame na najdobroto, kje izdrzam se samo da docekam bebce da si drzam vo race
Angelce83 znam deka ke bide Gospod koga ke saka ama jas mn sakam da si imam edno i veke 3-4 meseci probuvame ama eve seuste nema nisto. Sekoj mesec se molam da si gi vidam . Da sme zivi i zdravi ke si dojde i toa samo nadez da ne gubime.