|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
12.9.2012 15:22:01   
Нивеа
macika11 srce kolku ubava vest...user posted image user posted image user posted image
juhuuuuu cestitkiiiii , ti rekov li jas, neka mi ti e so srekja i najubavo da si pomines ovie 9 meseci i so lesno da ti bide... user posted image

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот macika11)
Непосредна врска до пораките: 1851
13.9.2012 12:32:51   
macika11
ti bladiodaram mnogu srcka ijas ne sum svesna so se me ocekuva:) a kazimi dali znaes koga e najdobro dase odi na eho za prvpat posle kolku denovi od koga ti kasniuser posted image ?

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1852
13.9.2012 12:54:41   
Barbicki2
macika 11 negde 7 ili osma nedela se slusa srcenceto,a sega mozes da odis da ti potvrdi,za poveke da se raduvas :) . sega bez stresovi i poveke odmaranje do 12 nedela,posle poslobdno e. Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 1853
13.9.2012 13:37:56   
mia123
Zdravo, najprvo cestititki za siteuser posted image  denovive,jas imam nekoi simptomi kako: me bolat gradite 1 nedela i jajnicite i cesto mokram i navecer stanuvam a treba da dobijam za den,dva pa ke vidime dali e od toa iliuser posted image ,daj boze da sumuser posted image  i na site im go posakuvam istoto:)

(Одговор на членот anailisav)
Непосредна врска до пораките: 1854
13.9.2012 14:32:38   
Нивеа
macika11 srcka mozes da otides koga sakas stom ti docni...
no moze sega deka e ranko zavisi neli od opremata na doktorot moze da nema srceva reakcija zosto srceva reakcija se pojavuva 6,7,8 nedela kako sto kaza barbicki, no sepak javi si se na doktorot prasaj go i zakazi si pregledce...za ubavo samo neka e i so srekja neka mi ti e!!!user posted image
mia123 ti posakuvam da si user posted image , pocekaj da ti docni i testot vo raka i proveruvaj :) so srekjicka i da ni kazes ubavka vest

Do not go where the path may lead; go instead where there is no path and leave a trail.

(Одговор на членот mia123)
Непосредна врска до пораките: 1855
13.9.2012 15:36:45   
macika11
mia123 mene trebase vo saboata da mi dojde megutoa nemi dojde i napraviv vo ponedelnikot test ise pokaza negativno, vo vtornikot napraviv se pokaza mnogu bleda linija vtora sto samo na svetlina se gleda i duri vo sredata se pokaza potemno linivce sepak i toa bese posvetlo od drugoto ama se gledase, potoa mi zedoja krv i mi rekoja pozitbno e, sto zanci poarno da pocekas aako neti se cea iznakupisi edni testoj od 29den kineski od zegin i probvaj sekoe utro siguurno kazuvaat sto posto a gradite duri vo sredatat pocnaa da me bolat i imam kkao menstrualni bolki taka da imas sansi samo pocekaj i provervaj so testovite

Nivea i Barbicki 2 se nadevam nee greska bidejki kupiv selfclear test i preku krv mi zedoja ise pokaza pozitbno a na ginekolog seiuste ne sum otisla bidejki mi vikaat rano bilo a jas samo samo z apotvrda dali ke es vidi nesto odsega , znaci mi docni 5dena, zatoa ve prasuvam dali kese potrvdi odsega bremenosta i na ginekolog i kako?

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 14.9.2012 0:01:04 >

(Одговор на членот Нивеа)
Непосредна врска до пораките: 1856
13.9.2012 15:47:33   
Нивеа
srcka uste ednas ke kazam dve crti si se dve crti pa i dva pati, i preku krv pozitivno nema utka
nego zborot mi e ne gi slusaj drugite,javi mu se na tvojot maticen i prasaj si go nego, toj ke ti kaze koga da otides, doktor si e doktor...nie mozeme se da ti kazeme, no toj si znae najubavo pozz i se najdobro

Непосредна врска до пораките: 1857
13.9.2012 16:28:15   
temjana

ИЗВОРНА ПОРАКА: macika11

Nivea i Barbicki 2 se nadevam nee greska bidejki kupiv selfclear test i preku krv mi zedoja ise pokaza pozitbno a na ginekolog seiuste ne sum otisla bidejki mi vikaat rano bilo a jas samo samo z apotvrda dali ke es vidi nesto odsega , znaci mi docni 5dena, zatoa ve prasuvam dali kese potrvdi odsega bremenosta i na ginekolog i kako?

Мене 2 дена ми доцнеше направив тесто позотивен беше и веќе на третиот ден од доцнењето отидов на преглед, каде што со добрата опрема на докторот се покажа плод. За срцева акција отидов во 7-мата недела. Во секој случај јас ти препорачувам да одиш на гинеколог. Убаво е чувството кога ќе ја видиш малата точка и ќе ви честита докторотuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1858
13.9.2012 18:09:21   
prekrasno
pozz jas sum nov clen na ringeraja pa nekolkupati ja imam otvoreno web strana i se imam informirano za mnogu raboti. stranicata vi e za pozdrav mnogu e dobro napravena, sekoja cest. sakam da prasam i ako ste vo moznost da mi odgovorite ke vi bidam mnogu blagodarna, mene mi docni veke 6 dena na 4-ot den od docnenjeto napraviv test i mi izleze negativen, a nemem nikakvi simptomi osven minimalni bolki vo gradite, pa sakam da me informirate dali postoi moznos da sum bremena i seuste nemam poseteno genikolog zatoa sto smetam deka e rano. mnogu pozdrav i Vi blagodaram odnapred user posted image

(Одговор на членот none)
Непосредна врска до пораките: 1859
13.9.2012 19:02:21   
Barbicki2
ne e rano ako ti kasni 6 dena za na genikolog,probaj i ponatamu napraj uste eden test ke vidis.

(Одговор на членот prekrasno)
Непосредна врска до пораките: 1860
13.9.2012 23:36:08   
macika11
bev denes na ginekolog mi rekoja rano e treba da cekam uste edna nedela mi preporacaa folna kiselina da zemam

(Одговор на членот Barbicki2)
Непосредна врска до пораките: 1861
14.9.2012 0:04:47   
Melanija RR
prekrasno добре дојде user posted image
Направи тест преку крв тоа ти е најсигурно ,ако излезе позитивен закажи одма на гинеколог.Со среќа user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1862
14.9.2012 7:45:41   
Barbicki2

bev denes na ginekolog mi rekoja rano e treba da cekam uste edna nedela mi preporacaa folna kiselina da zemam

epe taman ke si go slusnes i srcenceto

TOA STO GO IMAS DENES,SILNO PREGRNI GO,ZOSTO UTRE MOZE DA GO NEMAS!

Непосредна врска до пораките: 1863
14.9.2012 11:54:56   
prekrasno
vi blagodaram se nadevam deka ke bide se vo red...user posted image

Непосредна врска до пораките: 1864
14.9.2012 12:13:06   
Anonimen
A od koj den moze da se proveri test preku krv? Mene denes mi e 12 den, sabajlevo napraviv test izleze negativenuser posted image moze e rano malku, sakam da proveram i preku krv ama ne znam od koj den.

(Одговор на членот prekrasno)
  Непосредна врска до пораките: 1865
14.9.2012 21:50:53   
macika11
zavisi kaj site razlicno se kazvalo kaj nekoj od 1den dovcnnje se poikazvalo pozitiven rezultat akaj nekoi po 2 nedeli see individualno odi probaj nisto ne gybis osven 100den kaj menne se pokaza posle 5 dena

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1866
14.9.2012 22:31:13   
kikicka
Оди преку крв,нема врска кој ден,оди провери си и биди си на чисто,вака со тестови ке се брлавиш само!

ИЗВОРНА ПОРАКА: Anonimen

A od koj den moze da se proveri test preku krv? Mene denes mi e 12 den, sabajlevo napraviv test izleze negativenuser posted image moze e rano malku, sakam da proveram i preku krv ama ne znam od koj den.

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 1867
16.9.2012 20:23:07   
macika11
Ke ve molam da mi odgovorite dali vo pocetokot na bremenosta ve bolese stomakot oti mene eve nedela veke mnogu me boli kako za idenje ikako vo tocka i dali e normalno?
I dali moze dase ima odnosi i vokoj period od bremenosta fala

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 17.9.2012 0:12:54 >

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1868
16.9.2012 20:30:19   
Barbicki2
pa pretezno boli macika deka se siri matkata,ama ako primetis krvarenje odma na genikolog,a odnosi ne ti preporacuvam vo prvo tromesecie moze da dojde do krvarene i spontan

Непосредна врска до пораките: 1869
17.9.2012 0:22:10   
kikicka
Исто и како барбички,јас не ти препорачувам односи,не е до толку зорт? Јас се чував до 3 месец апстинирање максимално додека бев трудна. Инаку заболки исто имав ,онакакако да те сечат на 5мин повеќе пати некаде до кај 6 недела.

Ke ve molam da mi odgovorite dali vo pocetokot na bremenosta ve bolese stomakot oti mene eve nedela veke mnogu me boli kako za idenje ikako vo tocka i dali e normalno?
I dali moze dase ima odnosi i vokoj period od bremenosta fala

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

Непосредна врска до пораките: 1870
18.9.2012 0:19:42   
anailisav
Драги рингерајки денес е најсрекниот ден во мојот живот...го видовме гестацискиот плод 8мм.е и сум во 5 недела,пред 10 дена правев тест кој излезе позитивен со многу бледа 2 линија па се до денес бев ептен збунета што ке биде и како ке биде,еве денес се ослободив и сме пресрекни со мажот ми затоа што плодот е на место.инаку правев уште 2 теста преку крв и 2 на урина бидејки не можев да поверувам дека сум бременка...FALA MU NA GOSPOD ZA NAJUBAVIOT BLAGOSLOV!
Ви посакувам на сите што побргу да си ги видите двете цртки!

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1871
18.9.2012 6:55:01   
Zoja
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
neka e srekjno i imaj si najlesna bremenost user posted image
sega uzivkaj na oblachinja ... user posted image

(Одговор на членот anailisav)
Непосредна врска до пораките: 1872
18.9.2012 7:56:21   
bebence19
CESTITKI NA SITE ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image VI POSAKUVAM NAJUBAVI MOMENTI VO OVIE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Zoja)
Непосредна врска до пораките: 1873
18.9.2012 9:35:24   
Barbicki2
supeeer ,imaj lesna bremenost

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 1874
18.9.2012 23:42:12   
anailisav
dragi moi od vasa usta vo Bozji usi!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1875
Страница:   <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  73 74 [75] 76 77   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Vi se zdosadeni seriite na televizija?

Da (75%)

Ne (25%)

Број на сите гласови: 4

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!