Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Фели со здравје да си се служиш баш е убав Јас има Нокиа 2680с од пред 3 години нема се пара ,а и нејќам скап телефон едно 9.000 лошо искуство па сега нејќам да чујам
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
konecno htc desire x - podarok za raganjeto na vtoriot sin, iako samsung 7722 od raganjeto na prviot sin - super funkcionira, taka da i dvata ke si gi korista
samsung galaxy S III-skoro godina dena go koristam i top mi e..ne veruvam sega da go smenam..za razlika od predhodnite mobilni..merakot ushte ne me napushta za ovoj mobilen
imam nokia i go koristam 7 godini.. baterijata mi zabusava vo posledno vreme i denovive resiv pak da kupam nokia ama nesto evtino..imate li predlog od kade i kolku cini??
ХТЦ Вајлдфајр С, го добив на наградна игра од Кока Кола пред две и пол години и маста му ја исцедив по пропис. Сиротиот многу пропатил од кога е со мене
Самсунг S3350 бел, го земав за без пари ко го продолжував договорот...добро што не зедов touch screan, зашто ќерка ми за 2 sek. ќе го направеше untouch