Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 12:43:50
Melanija RR
Конечно убави вести pozitive да си имаш најубава бременост со задоволство те бришам од список
За тест чекаме:
nataly86 20 октомври **IRENA 21 октомври Anne^ 24 октомври sonce7 25 октомври bella80 4 ноември Нивеа 10 ноември
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 13:14:34
pozitive
fala zaa cestitkite no mislam so gospod naopred pred 2 go iamv spontatn a 6 g sme vo brak sega neznamm kako ke bide sakam da pomini barem edna nedela pa da odam na ginekolog pozz fala vi uste ednas za iskrenite cestitki i listava za nedobivanje da dade gospod site da si vidat
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 14:40:17
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: angelce83
Ringerajki moi, mene mi e period sega da dobijam trebase vikendov no vcera mi se pojavi samo kafeavo malku, eve i denes taka malku kako tocka kafeavo...???? A i gi imam site simptomi za dobivanje, gradite me bolat, stomakot me sece a uste ne mi doaga..neznam dali da pravam test za bremenost ili da pricekam da vidam dali kje mi dojde denovive...sto vikate
шо направи душо,дојде ли вештерката или ќе има славење?
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 16:17:45
gordana zlato
i nije sakame dve crti veke 18 godini cekaame i se nadevame tripati bev na invitro eve i sega se spremam na cetvrti pat no ete imam eden mal problem sega mi naojgat visoki anti tela vo krvta tie treba da bidat 60 a u stvari se visoki 1000 i ne samo toa aj se macime so invitro poradi zapuseni kanali edniot desniot zapuse leviot otpusen no izviugan ako nekoj znae za mojov problem go molam da mi pomogne kako da gi simnam ovie antitela vo krvta isto taka imam teroidna zlezda no teroksinot mi e normalen i sum godini bez lekarstva no anti telata visoki i taka i mi gi otkrija posle 18 god zimajki mi krv za zlezdata i doktorkata biljana cincareva mi predlozi da mi ispita i antitela dali se visoki i za zal se ama mi rece deka posle dvameseca na kontrola ama bez nikakvi lekarstva i mi veli deka nema lekovi za anti telata vo krvta pa nemie poznato ova ako nekoj znae da mi pomogne i da mi objasni i dali uopste ima nekoj lek da se simnat ovie anti tela vo krvta posto od niv ne se mozelo da se zabremeni ili ako se zabremeni doajgalo do spontana bremenost ili do falericen plod molam za pomos blagodaram
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 16:28:36
Melanija RR
gordana zlato добре дојде Долга е вашата борба но сигурно еден ден ќе се радувате на . Незнам дали за исти антитела зборуваш но можеш да прочиташ повеќе ТУКА и да си пишеш твое искуство. Има и тема за проверка и воопшто за каналите. Доколку ти треба помош низ форумите слободно пиши ни Разгледај низ темите и сподели го твоето искуство со нас
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 16:51:49
**IRENA
ИЗВОРНА ПОРАКА: pozitive
irena ajde ako ne sakas odma napravi petok ili sabota daj boze stiskam palci da si gi vidis te guskam pozz
Dusicko ne deka ne sakam da pravam umiram od zelba ama ima mi se sluceno da mi dojde na 28 den a ne kako sekoj mesec na 26den pa da ne se razocaram poveke zatoa taka odluciv inaku seuste nisto od ni traga ni glas!samo me interesira dali kaj site zeni mora da prokrvarat malku koga se vgnezduva plodot ili nemora da znaci????poso kaj mene ama apsolutno nisto ne se slucuva osven voobicaen iscedok pred dobivajne i malku oteceni gradi bolki nemam!a za ponasajne da ne zboram samata nemozma da se podnesam jaka mu dusa na mm se mi smeta se me vadi od takt
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 17:31:05
Zoja
Chestito na site novi neka vi e so lesno A na site shto chekate bog neka ve blagoslovi so po edno shto poskoro !!!! Jas dechki koga ne znaev deka sum bremena nemav nikakvi posebni simptomi osven za pred dobivanje, Nervozna bev epten, i bradavicite mi bea malku po oset_livi od drugpat inaku isto si imav bolki vo jajnici kako za dobivanje pred denot na ciklusot i posle toa nekolku dena.. A si imav onakov beluzlav sekret celo vreme i non stop odev vo wc da vidam dali mi doshla ama nitooo I duri koa mi kasneshe 10tina dena majka mi me nabucka da pravam test inaku od strav nekjev da pravam - ne mi se veruvashe nekako deka konechno i jas sum Znachi kako e dedo boze nikoj ne e- na site kje vi se nasmevne srekjata Jas koga imav samo 2 pati sex vo mesecot i koa postev vo plodni denovi i koga najmalku se nadevav se fati taka da nema pravilo - samo verba i pozitivni misli se kje bide SREKJNO Zenchinja
< Поракaта ја уредил Zoja -- 23.10.2012 17:32:48 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 21:01:28
Anonimen
Девојки прилично сум нова на форумов и сакам да ве прашам нешто ми касни 6 дена , а секогаш ми е точна направив 2 теста вчера и денес и двата негативни, а од пред 2-3 саата имам како кафеав исцедок ама по обилен. Од тогаш немам ништо добиено. Колку отприлика сте имале кафеав исцедок а сте биле бремени? Мене ми е по обилен ама кафеав не црвен, а тестовите ми се негативни
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 23.10.2012 21:36:37
Barbicki2
pozitive a kakva temperatura meris,bazalna ili telesna? ne se sekiraj,kaj poveketo trudnici se javuva kafeav iscedok,i jas imav okolu 5 dena mi tecese kafeavo,pa si rodiv zdravo zivo dete.
anonimen pocekaj uste 3 4 dena,pa napravi test so utrinska mokraca,moze i od stres i od dr raboti da ti kasni,pa sega duri da ti probie da ti tece kafeno
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.10.2012 23:47:02 >
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.10.2012 9:01:59
angelce83
Cestitki pozitive za ubavata vest, imaj si lesna i ubava bremenost Mene mi kasnese vekje 4dena i sabajle napraviv test za bremenost i mi se pojavi vtora po-bleda linija na testot, mnogu se izraduvav no uste neznam ne sum sigurna dali e toa toa sto mislam Do vcera imav po malku kafeavo i gradite mnogu mi se poteceni, i celo vreme me sece stomak kako za dobivanje...????
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.10.2012 10:16:40
Sajna
Cestitki i na pozitive i na angelce jas denes bev preku krv da napravam test taka da do vecer i oficijalno ke znam sto se slucuva mnogu sum vozbudena neznam zasto
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.10.2012 10:22:57
Melanija RR
Сајна Обавезно да пишеш Ти ја пуштам целата среќа
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.10.2012 11:19:24
angelce83
Fala Sanja, ajde pa cekame da pises i ti da ne izraduvas Jas popladne planiram da odam da zemam krv, kazi mi za kolku vreme kje bidat rezultatite, planiram da odam vo Sistina???
RE: Сакаме две црти!!! - II дел 24.10.2012 11:41:46
Melanija RR
angelce83 мислам дека некој имаше пишано дека за 2-3 саати во Систина имаш резултати.Со среќа