Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 19:14:29
skopjance
Minaj Ne se predavaj imas edna jk ama vredna.Brojot na jk ne zavisi i uspeh , mene mi vratija 3 pa nisto.Dovolna e edna za Ti za uspesni Babyhope ti drzam sreka i da ne izraduvas so Pa slednata godina da si imas
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 19:16:00
firenca didi
minaj so sreka edno i edinstveno taka e najdobro inaku jas sum edna sto od inf se odkazuvam dosta se 5 srekata ke ja baram vo domot vo Bitola se nadevam deka ocekuvanjata od tamu ke mi uspeat bidejki se javuva nekoj problem vo matkata koja ne gi zadrzuva bebinjata a toa tesko se leci i treba godini da pominat jas da ne gubam vreme se odluciv na posvojuvanje za inf sansite mi se 20% sto e malce za nadevanje pozdrav devojki i so sreka i samo borba i na bilo kaov nacin site ke dojdeme do
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 19:19:25
skopjance
Zenski sakam da prasam sto mislite za dr.Petanovski sakam da odam kaj nego na konsultacii da vidime on sto ke kaze za moite neuspesni ivf i dali treba da pravam nekoi dnk ili drugi testovi. Imam soznanija od nekoja negova bivsa pacientka koja ne bila zadovolna a nekoi go preporacuvaat.Pa sega brkam prijateli za podobar priem i pogolema zainteresiranost za mojot slucaj
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 20:01:56
milasteve
ete me mili moi povtorno.ova hiperstimulacijava me ubiva.vcera estradiol 7500 pg.a denes 5300pg. .folikulite mi se spremni ama nemozeme da odime na punkcija zosto ima rizik od hiperstimulacijava.dr.tase denes kaza ako se namali vo red ako ne ke se otkazeme,za gabe tolku trud i mAka. .se molam na bogA ZA utresnio den utre ke znam so ke bidi.cuvajte mi sreka.a jas vi ja prakam seta sreka na site so ste vo postapka,ili veke cekate
RE: Вештачко оплодување III дел 15.11.2012 20:22:13
Nate76
Milasteve ti posakuvam se da bide vo red i na kraj da rezultira so Me interesira samo so kokava dnevna doza na hormoni te stimulirase dr-ot pa za takva burna reakcija???
RE: Вештачко оплодување III дел 16.11.2012 11:18:46
mesecina83
zdrsavo dragi rr kako ste me nemase nekoe vreme pa eve da vi pisam do kade stignav so moeto ivf se bockam so suprefaktot i puregon vcera bev vo remedika mi zemaa krv od venata mi go ispituvaat estradiolot se e vo red me gledaa na eho na dvata jajnika imam po 3 golemi folekuli do nedela ke se bockam muskulno so suprefaktot 0,3 i vo gazot puregon 4 edinici zdravje vo ponedelnik pak ke odam da mi zemat krv i eho pregled i so gospod napred vo sreda ke imam punkcija a mozno e vo sabota transfer posakuvam na site koi sme vo borba da imame bebe konecno da uspeeme i samo hrabro i opusteno cestitki do site koi se novi trudnici im drzam sreka na site koi se vo iscekuvanje da si gi vidat 2 crti na testot i samo hrabro za site koi se borime da uspeeme gospod i bogorodica ke ni pomognat ke gi cujat nasite molitvi pozdrav do site vo najskoro vreme se nadevam ke vi spodelam ubavi vesti d
RE: Вештачко оплодување III дел 16.11.2012 14:13:36
skopjance
Mesecina83 So sreka i da dade gospod da si gi vidis sledniot mesec Sakav da te prassam nesto mislam deka ti si kaj Petanovski sega pa me intresira kakov doktor e toj? dali si zadovolna od nego i od negoviot odnos zatoa sto sakam da odam kaj nego za moeto sledno ivf po preporaka pa me interesira tvoe misljene.
RE: Вештачко оплодување III дел 16.11.2012 15:25:04
mesecina83
ИЗВОРНА ПОРАКА: skopjance
Mesecina83 So sreka i da dade gospod da si gi vidis sledniot mesec Sakav da te prassam nesto mislam deka ti si kaj Petanovski sega pa me intresira kakov doktor e toj? dali si zadovolna od nego i od negoviot odnos zatoa sto sakam da odam kaj nego za moeto sledno ivf po preporaka pa me interesira tvoe misljene.
jas sum mnogu zadovolna od nego mnogu e vnimatelen ,fin i utesliv eve imav nekolku pregledi kaj nego i dodeka cekam red za da velzam kaj nego i imam razgovarano so mnogu pacienti sto cekaat kaj nego za pregled deka se mnogu zadovolni pa mozam da kazam deka e najdobar ginekolog vo makedonija koga i da bidam vo remedika kaj nego se ceka najveke red za pregled i mozam da ti kazam deka kaj nego ima pacienti od site gradovi od makedonija pa i od kosovo i od srbija sega tvoe si e da si odlocis kaj nego jas uste 2007 bev kaj nego dodeka bevme za pregledi za ispituvanja kaj mazot mi i bas sega koga prv pat bevme vo avgust mesec so mazot mi kaj negoi na razgovor da prasame za ivf toj se seti na nas mislam ako ides kaj nema da pogresis i ti posakuvma mnogu sreka naskoro da uspeeme i dvete eve i edna moja rodnina odi kaj nego po 2 pat ke pravi ivf kaj nego prvoto ivf i se rasipa vo 3 mesec eve sega ona e isto kako mene vo sreda ke pravi punkcija a vo sabota ke pravime i dvete transfer i ona e mnogu zadovolna ti posakuvma mnogu sreka
RE: Вештачко оплодување III дел 16.11.2012 18:00:01
@bebe
Denes bev na eho, zasega e dobro na 6 ti den od ciklus sum, imam 4 folekula od 10 mm i endometruim isto 10 mm, mi ja zgolemi dozata na puregon po 3 inekcii na den zaedno so suprefact 0,5 ml, povtorno proverka za nekolku dena, zasega se custvuvam dobro, nema nikakvi promeni vo stomakot, samo imam glavobolki, ke pominat, so lesno na site...
RE: Вештачко оплодување III дел 17.11.2012 11:44:17
babyhope
Драги мои, денес сакам со вас да го споделам она за кое копнеам веќе 7 години- резултаот од тестот покажа Толку многу сум среќна, ви посакувам сите да го доживеете ова чувство што поскоро и да се радуваме заедно на нашите малечки за . Ве гушкам сите, и ви ја пуштам целата среќа да ве прати во вашиот пат кон целта- .
RE: Вештачко оплодување III дел 17.11.2012 11:52:31
Bogdancanka
јухууууууууууууууууу прекрасна вест честитки мила од срце ти посакувам убава и лесна бременост...ајде мила уживај во секој момент како уште еднаш честитки само така дај боже нека ни се множат рр
RE: Вештачко оплодување III дел 17.11.2012 12:26:26
*devojce*
ИЗВОРНА ПОРАКА: babyhope
Драги мои, денес сакам со вас да го споделам она за кое копнеам веќе 7 години- резултаот од тестот покажа Толку многу сум среќна, ви посакувам сите да го доживеете ова чувство што поскоро и да се радуваме заедно на нашите малечки за . Ве гушкам сите, и ви ја пуштам целата среќа да ве прати во вашиот пат кон целта- .
Mila TI CESTITAM od sega samo vakvi vesti da citame na forumot a voedno i da ti posakam dobredojde vo svetot na trudnicite
RE: Вештачко оплодување III дел 17.11.2012 12:28:27
*devojce*
Adelle ajde korekcija vo kalendarot da ne stojam sama vo folderot trudnici dodaj ja i babyhope i da ni se zgolemuva i nataka
ИЗВОРНА ПОРАКА: Adelle
НОЕМВРИ - ДЕКЕМВРИ
АКТУЕЛНО
ИСЧЕКУВАЛКИ
22. 11. - Nate76 - test 27. 11. - Adelle - test
ТРУДНИЦИ
*devojce*
ПРЕГРАТКИ
Nivea firenca didi skopjance
Се надевам нема да се лутите што вака упаднав и си зедов за право да го направам списоков Поубаво е кога вака сите заедно навиваме, нели? По актуелно ќе одат пункции, ултраѕвуци и такви слични работи... Не успеав сите да ве напишам, ама утре ќе го дополнам списоков.. Ако сакате да ве додадам, напишете ми со болд датум и што имате тогаш...
RE: Вештачко оплодување III дел 17.11.2012 12:52:51
@bebe
Cestitki babyhope, navistina mi se nasolzija ocite koga procitav, ovie denovi sum mnogu custvitelna, pa duri i na ubava vest znam da se rasplacam, bas te mislev vcera i cekav da pratis poraka, SO SREKA I I RADUVAJTE SE NA SEKOJ MIG SO TVOETO ANGELCE , uste ednas bravo i za tebe i za tvoeto bebence