Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 14:29:41
Melanija RR
Nate76 те чекаме
ИЗВОРНА ПОРАКА: firenca didi
moze da dojde do vanmatericna bremenost i vo inf postapka dokolku kanalite ne se otstraneti ili samo vrzani bebeto moze da se spusti i zadrzi vo kanalot jas pred 6 godini imav operacija koja samo gi isekoa gi vrzaa kanalite koj veke nemaat nikakva funkcija i spasena od vonmatericno na nekoj i skros gi vadat taka da ne misli na toa misli samo dk ke uspees
Несакам пак на лапаро тоа е (двата канали со проширување стеснување) ,но ако е посигурна варијанта тогаш доброволно ќе одам пред ИФВ догодина
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 14:53:55
iviv
Bogdancanka od sekogas te pratam na forumov ti si super i taka da prodolzis veruvaj ne ti treba nieden doktor da te tapsa po ramo ti pozitivnosta treba sama da si ja dades veruvam vo tebe i mislam deka ke uspees jas ne gi sakam tie doktori sto mnogu mi objasnuvaat dovolno mi e samo da ostema deka znae sto zbori i znae sto pravi jas od takvite sto samo zborat dondov do ovaa situacija vo koja sto sum no So Gospod napred toa e sto e morame da se borime.Konkretno za Popovik e super doktor ne si zgresila vo izborot i jas bev kaj nego ednas na razgovor i neznam jas se odluciv za Tase bidejki povek mi se dopadna negovoto mislenje za mojot slucaj.ti posakuvam mnoooguuu sreka mila i ti da ne izraduvas so ubavi vesti @bebe i jas na 24.11.2012 imam punkcija utre ajde sigurno ajde Gopsod e golem i ke bide dobro A vo koja bolnica ides ti ? Ti posakuvam se najubavo Devojce cestitki za bremenosta tesko si pominala no bitno e deka sega se e dobro odmaraj si i uzivaj si imaj lesna bremenost . Mesecina83 prekrasni vesti toa odlicna brojka se ke bide dobro samo treba vistinski da veruvame vo toa Nate76 kade si napravi li test sto gledam deka deneska si trebala da pravis ?????
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 15:40:32
@bebe
iviv, jas sum vo remedika kaj d-r haxi lega, mislam deka i ti si bila kaj nego, kako pomina togas dokolku e taka, lele kolku sum vozbudena, ama znam deka gospod ke bide so nas, jas i ti znaci se vo isto vreme punkcija, transfer, iscekuvanje... site da bideme dobri i da imame ubavi rezultati Nate 76 go cekame tvojot ubav rezultat, ubavi dve crveni crticki
< Поракaта ја уредил @bebe -- 23.11.2012 15:43:18 >
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 19:04:53
Nate76
Devojcinja BREMENA SUM testot e pozitiven Ne mozam uste da si dojdam na sebe vo Sistina petpati gi preprasav dali se sigurni deka testot e pozitiven , lelelel ne mozam da si dojdam na sebe ovaa radost ne se opisuva , dokaza deka gospod e golem i deka site ke ne izraduva , ve vlecam site za nosinja koi terba posle mene da pravite test. Inaku ne mi bese dovolen testot preku krv pa doma napraviv sega i domasen test i otj pokaza II crtki koi nikogas prethodno ne sum gi videla Ve guskam site i vi blagodaram za pozitivnata energija koja mi ja dadovte
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 19:24:13
Melanija RR
Nate76 конечно
Од се срце ти честитам и посакувам најубави месеци до денот кога ќе си се гушнете
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 20:27:53
babyhope
Nate76 мила ЧЕСТИТКИ!!!Ти посакувам најлесни и да ни се множат во темата Бременост, баш е некако здодевно таму без вас девојки.... Баш се израдував.... Ју Хууууууу ..... ќе имаме многу осеќам, ајде и на сите што не ги видоа овој ноември, нека не губат надеж, иде декември, време на празници и нови надежи.
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 20:39:51
@bebe
CESTITKI NATE 76 i neka prodolzi ovaa radost na forumov, cuvstvuvam deka veke ne fati za nosinjata pa i nie ovaa radost da ja spodelime za nekoja nedela, a nie ti prakame bezbroj baknezi na tebe i na tvoeto
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 20:54:00
Bogdancanka
честитки,честитки Нате многу се израдував од срце ти посакувам убава и лесна бременост....ајде мили мој нека ни се множат трудниците на рр
Ивив мила јас секогаш гледам од позитивната страна ама сега што ми стана појма немам,дали некоја паника ме фати и јас неможам да се разберам ама не е страшно додека да одам на преглед сигурно ќе се средам и да ве прашам трансферот се прави со полна бешика како издржувате 1ч лежење со полна бешика?јас последниот пат едвај издржав и затоа сега ќе барам ако може со празна бешика да ми прават трансфер.
RE: Вештачко оплодување III дел 23.11.2012 22:45:45
iviv
Da da kaj nego bev dobro pominav doktorot e super samo ete ne uspesno bese vo mojot slucaj i sakav da smenam doktor za koj slusav deka e mnogu dobar i zatoa se odluciv za Bitola no sepak i Hadzi Lega e dobar odlicen doktor .Inaku da jas i ti sme zaedno utre te cekam da mi pises kako si pominala .So srekaaaaaaaaaaaaaaaa
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 0:12:58
cleo
Nate duso cestitki Tocno znam kako se custvuvas Jas ne mozev da se sozemam od radost i srekja. Sega sleduvaat NAJUBAVITE 9 meseci vo tvojot zivot (ova od iskustvo) taka da uzivaj vo niv! So srekja i na site ostanati koi cekaat Ajde devojki samo napred! Mnogu me raduva sto ima mnogu pozitivni testovi na forumov! Daj Boze taka da prodolzi...
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 12:40:46
Nate76
Sto da kazam ve guskam site prekrasni ste me raznenivte maksimalno , samo posakuvam na site koi iscekuvaat sto pobrzo ostvaruvanje na sonot Vi blagodaram uste ednas na pozitivnata energija i na podrskata koja mi ja dadovte
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 12:52:42
@bebe
Pomina punkcijata, super se cuvstvuvam, mi izvadija 10 jajce kletki, utre ke mi se javat kako se, mi rekoa deka 2 od inv se nezreli, kako i da ke ima izbor, se slusame i imajte ubav den
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 13:56:30
Bogdancanka
бебе мила ти си веќе на крајот од твојата патека до целта,сега ти преостанува уште трансферот и набрзо да ни се израдуваш на цртки...ајде мила од срце ти посакувам успешен трансфер
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 14:02:19
Nate76
@bebe odlicna vest i uste podobra brojka na jk Milo mi e sto se pominalo dobro i sto ti se cuvstvuvas odlicno sega samo da pomine i transferot sigurno ke imas mnogu oplodeni kletki i posle toa te cekame normalno so pozitiven test Super, super ,daj boze samo ubavi raboti kaj sekogo
RE: Вештачко оплодување III дел 24.11.2012 15:07:07
Adelle
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
и да ве прашам трансферот се прави со полна бешика како издржувате 1ч лежење со полна бешика?јас последниот пат едвај издржав и затоа сега ќе барам ако може со празна бешика да ми прават трансфер.
Зошто 1 саат да издржиш со полна бешика? По ЕТ одиш во вц, така се потиснува ембрионот нагоре.
Нате, честитам и овде
На сите останати ви пуштам среќа!
Јас вчера зезнав и правев дома тест и секако, ме дочека еден дебел минус. Можда беше рано, 10 ден од ЕТ, па ќе правам утре пак и во вторник ќе одам преку крв да правам тест. Страв ми е од резултатот ептен... два дена сум никаква.