Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.11.2012 19:05:13 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 18:13:24
Bogdancanka
добра вечер девојки денес бев на преглед кај др.Михајло и искрено да ви кажам прекрасен доктор,отворен, позитивен сега засега сум задоволна од него по разговорот со него надежта сега ми е уште поголема....од денес почнав со боцкање суперфакт па здравје ќе видиме како ќе се одвиват работите некаде околу свети никола др рече ќе правиме бебе...инаку мене ми олесна цело време се мислев како ќе биде?што ќе биде?но еве ме почнавме со подготовки со господ напред овој пат се надевам на цртки
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 18:24:25
emaaaa
draga ajde bidi pozitivna mora i nie nekogas da se raduvame gospod mora i nas da ne izraduva bidi pozitivna i ke vidis deka ke ima rezultat .TE silno i ti posakuvam sto pobro da si gi dobies pozzzzz
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 18:32:40
gina
rr eve me i mene mi zakazaa punkcija vo sabota na 01.12 vo osum nautro vecerva ja primam stop inekcijata d-r mi rece pobrzo da e napravime oti jk mi prsakaat sakal da mi e prodolzi terapijata ama koga me vide na eho mi rece ce prekineme desniot jajnik ne reagirat mnogu mali a drugiot jajnik ima nekolku neznam zosto vaka predhodnoto mi isprskaa covek samo da se nervira od maski sterilitet pak sega i ova prethodnite ivf ne mi prskaa d-r mi vika cudni jajnici imas ti pred da pocnam so boskanje super mi se a sega vaka se nadevam deka se ce bide dobro do kraj mu se molam na gospod i bogorodica
Bogdancanka mila cestitki za tvojot pocetok ti posakuvam uspeh i sto pobrzo da se izraduvas
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 19:11:37
iviv
Bogdancanka ajde mila ubavo kaza site zasluzuvame da se raduvame na ili na samp gospod neka e so nas i majka bogorodica .Ke bide samo pozitivno i se ke bide . Gina mila ke te sredi doktorot ajde ke dojde se na svoe ve guskam i vi posakuvaammmm mnogu sreka i nabrgu site da si bideme .
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 20:18:17
skopjance
Minaj "CESTITO" so sreka neka ti e imaj srekna i lesna
Babyhope ne se razocaruvaj ti prakam i samo so pozitivna misla nisto ne se znae teloto e misterija duri i za doktorite taka sto ne gubi nadez samo verba vo gospod i pri slednoto eho ke vidis kako bebcinjata rastat
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 21:22:15
Didi80
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
добра вечер девојки денес бев на преглед кај др.Михајло и искрено да ви кажам прекрасен доктор,отворен, позитивен сега засега сум задоволна од него по разговорот со него надежта сега ми е уште поголема....од денес почнав со боцкање суперфакт па здравје ќе видиме како ќе се одвиват работите некаде околу свети никола др рече ќе правиме бебе...инаку мене ми олесна цело време се мислев како ќе биде?што ќе биде?но еве ме почнавме со подготовки со господ напред овој пат се надевам на цртки
Со среќа нека ти е со господ напред па побрзо и и или Баш ми е мило што и ти потврди дека др.Поповиќ е супер!!!
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 22:20:52
Bogdancanka
така е Диди др.Поповиќ е многу внимателен и затоа останав кај него,веќе започнавме со терапија се надевам овој пат ќе има резултат....само позитивно сигурно овој пат ќе ми биде последен,дај боже конечно да си ги видам фамозните цртки
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 22:31:04
cleo
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR
така е Диди др.Поповиќ е многу внимателен и затоа останав кај него,веќе започнавме со терапија се надевам овој пат ќе има резултат....само позитивно сигурно овој пат ќе ми биде последен,дај боже конечно да си ги видам фамозните цртки
Bogdancanka mila, samo napred! PRAVILEN IZBOR ste napravile! Doktorot e top Od iskustvo ti kazuvam, iamv kontakt so doktorot i samo pozitivni kritiki za nego! Sigurna sum deka ste cekor do uspehot Ajde stiskame palci ovoj pat da e posleden. Gushki
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 30.11.2012 22:01:03 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Вештачко оплодување III дел 29.11.2012 23:49:07
gina
devojki sakav da ve prasam za cepcinja za procistuvanje na crevata kakvi treba mene d-r ne mi rece da stavam predhodniot pat mi rece nema potreba ama za sega nisto a jas zaboraviv da prasam dali stavate vie i od koi
RE: Вештачко оплодување III дел 30.11.2012 7:13:30
iviv
gina ne treba nisto da pravis neli jas minata sabota pravev punkcija i bas prasav zosto prviot pat tuka vo skopje se procistuvav no vo bitola mi rekoa ne nema potreba od nisto samo relaksirano od sega pa natamu .taka da uzivaj si sabajle odi i cekame da vidime sto ste napravile
RE: Вештачко оплодување III дел 30.11.2012 9:56:38
*devojce*
Cestitki minaj imaj lesna bremenost
ИЗВОРНА ПОРАКА: minaj
devojki bremena sum....testot e pozitiven.Mnogu sum srekna i se nadevam deka se ke bide vo red do krajot,Na site sto ste vo postapka vi posakuvam uspeh,a nie sto si vidovme Gospod da ne cuva nas i nasite bebinja do kraj. pozdrav do site i ve .