Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2009 16:25:35
Bogdancanka
денес сум катастрофа се скарав со татко ми и се осекам ужасно ме повреди тоа што бев во право а тој никако да признае е баш ме заболе и цел ден сум ваква
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2009 16:29:28
niki
Супер се чувствувам, си го светнав фрижидерот, а за награда мм не одведе на ручек во ресторан покрај плажа, времето убаво, сончево, морето мирно, милина......убаво се наручкавме и сега малата спие, а јас да видам што сте правеле додека ме немаше...
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2009 16:30:05
Еца
Сигурно не е нешто сериозно, ќе се смирите нели немој да се нервираш, ако ти биде полесно исплачи се, но обавезно да му се смириш па дури и ако ти си во право.Животот е краток, надминете ги сите недоразбирања, убавите спомени остануваат во срцето. Ајде мила знам дека го можеш тоа, купи му чоколада, однеси му ја(знам дека сте си блиску нели?)дај му и само кажи му, знам дека сум во право, ама те сакам и ова е за тебе. Немој да ги оставиш работите такви какви се во моментот, верувај еден ден може ќе зажалиш. Ова ти е совет од срце даден
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2009 16:36:06
denicka
denes se osekam bolno. dobiv sabajle i od bolki mi idese glavata od zid da ja udiram. nisto od moite 99%. ne ja docekav sreda. ama znam deka ke bide zasto ovoj pat mi kasnese samo 1 nedela.
RE: Како се чувствувате денес ? 4.10.2009 16:37:14
Bogdancanka
фала Елена али денес едноставно солзите неможам да ги сопрам само се кријам дома и си плачам се разбира ке му простам ке одам кај него али нема правда денес не али утре секако ке одам и за тоа што се скаравме е за негово добро али тоа ти некогаш ако се постари несакат да слушат си остануваат на тоа дека се они си знаат дури и кога не се во право а јас сум си плачка така да криво ми е и ке ми помине до утре.
RE: Како се чувствувате денес ? 5.10.2009 12:41:50
Enika
uf uste se mucam so pms-ov, nervozna sum i krajno depresivna....odozgora na toa i majka mi me napnuva za sve i svashta kako i uvek i mislam deka ke poludam...ednostavno ne razbira deka nezjinite komentari me zamaraat i nejzinoto meshanje se i sesto i deka ona e uvek u pravo!!!rikam ko luda denovive...znam deka hormonive mi vrijatasea ama mi se sobraa mn rab pa eve denovive si se olesnuvam so placenje navecer
Денес сум необично среќна, имено мм сабајле ме гледа и му вика на Дамјан:леле тато види ја мама незнаеш дали е секси порфесорица или секси секретарица .Ова ми го има кажано милион пати ама сабајлево ептен го погоди моментот
RE: Како се чувствувате денес ? 9.10.2009 11:14:07
Enika
i jas su odlicno kako mother29...ke idam do fax i posle moze ke shetnam na soncevo...da go fatam malku..i use poveke sum super zaso znam deka vecer ke nanam vo pregratkite na ljubovta