|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување III дел
7.12.2012 12:08:51   
mesecina83
sakam da prasam koja e vrenosta na testot na bremenost preku krv koja cifra se smeta deka ima bremenost sakam da napravam so kr

(Одговор на членот mesecina83)
Непосредна врска до пораките: 2076
7.12.2012 12:27:19   
iviv

ИЗВОРНА ПОРАКА: mesecina83

sakam da prasam koja e vrenosta na testot na bremenost preku krv koja cifra se smeta deka ima bremenost sakam da napravam so kr

mila koj den ti e od transver ?? mislam deka si den dva pred mene user posted image probaj so obicen test doma ili so krv uste poubavo tamu ke ti ja kazat vrednosta kaj sto ke dades krv so rezultat sigurno ke ima referntna vrednost......no mila nemoj da sesekiras odma mozno nistoda ne e kolku slucaqevi ima taka pa pak se user posted image odi odma napravi test ne si ja maci dusata ..ajde ti posakuvam mnogu srekaaaauser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2077
7.12.2012 12:34:41   
Bogdancanka
devojki pomos dali moze nekoja od vas do 4.30 da odi da mi zeme inekcija od sistina?nemam vreme jas kasno ke stignam a utre nemozelo

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2078
7.12.2012 12:42:01   
babyhope

ИЗВОРНА ПОРАКА: mesecina83

Кај мене рефер вредност беше над 6, ама добро рече iviv секоја лабараторија си има свои вреднсоти кои сигурно ќе стојат до твојот резултат. Јави му се мила на твојот гинеколог, прашај го за ова и дали можеш да направиш тест, но штом сте 2 дена разлика јас мислам дека ќе може да покаже точен резултат. Без паника, не се нервирај да не си направиш поголем проблем, смирено и разумно без стрес. Ти посакувам среќа и да не израдуваш со user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
@Bogdancanka мила јас не би можела затоа што патувам попладневно, а стварно да можев би ти излегла во пресрет user posted image , се надевам дек некоја од другите РР ќе може да оди user posted image

Непосредна врска до пораките: 2079
7.12.2012 13:50:51   
mesecina83

vo nasata bolnica ne pravat preku krv test za bremenost so mm si bevme vo crkva si zapalivme sveki i se pomolivme na bogorodica

i se pomoliv na bogorodica da me cuva vo ponedelnikot da bide se vo red pa makar i so edno bebe da me blagoslovi sega pozitovno

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 7.12.2012 14:10:43 >

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 2080
7.12.2012 14:13:16   
Bogdancanka
месечина мила како што си писала погоре во постот само позитивноuser posted image user posted image user posted image ајде мила сигурно ќе се израдуваш наuser posted image цртки...

Непосредна врска до пораките: 2081
7.12.2012 16:14:40   
mesecina83
se javiv vo remedika mi rekoa strogo da lezam i da miruvam i vo ponedelnik test da pravam samo bogorodica da me cuva

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2082
7.12.2012 16:28:45   
bubble
shto napravi, za koja inekcija stanuvashe zbor?
ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

devojki pomos dali moze nekoja od vas do 4.30 da odi da mi zeme inekcija od sistina?nemam vreme jas kasno ke stignam a utre nemozelo

Непосредна врска до пораките: 2083
7.12.2012 16:35:39   
bubble
iviv... Utre rano sabajlechki se redime vo kolona po Eden da ne istegnish za nosinjatauser posted image user posted image user posted image preubava user posted image ke bidesh...pozdr
ИЗВОРНА ПОРАКА: iviv

ahahhaha da da dobro e user posted image pa i user posted image user posted image user posted image i da si bideme pozitivni taka e najdobro za sekogo .

devojki ve user posted image user posted image user posted image site i vi blagodaram za cestitkite no jas si rekov ajde sabota ke ja cekam nekako kako sto kazav se ukociv strav mi e da se raduvam user posted image pa vo sabota oficijalno ke slavime user posted image user posted image user posted image pa togas ke vlecam za nos user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2084
7.12.2012 17:03:21   
Bogdancanka

ИЗВОРНА ПОРАКА: bubble

shto napravi, za koja inekcija stanuvashe zbor?

добро е средивме вечерва ќе ми ја пратат,супрефакт требаше да земам од систина ама неможев да стигнам до 4.30...ме фати паника ако не ја земав требаше терапијата да ја прекинам...фала богу средивме,така ми е кога си чекав до последен миг јас мислев во сабота да одам ама сабота немало кој да ми ја даде морало денес....инаку одкако посакувамuser posted image секој месец се молев да не добијам а овој месец едвај чекамuser posted image за да одам да проверам ЕТ и да видам како понатаму со терапииве....некако долго ми се виде супрефакт по 0,7 а предходното инвитро користев кратко по 0,6 па 0,4 и на крај мислам 0,2 дури веќе и рацете почнаа да ме болат...

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 2085
7.12.2012 19:47:06   
Ummu_Ajna
denes se izraduvav mnogu , zborev so odelot za ivn kako odat procedurite mi rekoa deka moze
da se plati na rati i vitroto pa ako ne mi dojde ciklus
posle inseminacijava ke zakazam pregled i ke
razgovaram so doktorkata od remedika sto me vodese lani, da
mi kaze sto kako i kolku e ratara mesecno im objasniv deka
maz mi ne e drzavni vraboten svoj dukan ima i deka sme vonbracno mi rece ne e problem toa.

Inna Lilahi we inna ilejhi radziun

Непосредна врска до пораките: 2086
7.12.2012 23:05:27   
mesecina83
go molam boga i majka bogorodica utre da ne mi dojde i vo narednite 9 meseci i da me daruvat makar i so edno bebence

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 2087
7.12.2012 23:20:14   
Melanija RR
НОЕМВРИ - ДЕКЕМВРИ
user posted image АКТУЕЛНОuser posted image
29.11. -Bogdancanka RR -почеток со терапија
21. 11. - mesecina83 - пункција
24. 11. - @bebe - пункција
04.12. -lina123 -пункција

===========================
26. 11. - mesecina83 - ET
27.11 -@bebe - ET
06.12. -lina123 -ET

======================
x. 11. - foksi - пункција
user posted image user posted image user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image user posted image user posted image

10.12. mesecina83 -тест
11.12. @bebe - тест
21.12. lina123 - тест

user posted image ТРУДНИЦИuser posted image
*devojce* user posted image
Nate76user posted image
minaj user posted image
ivivuser posted image
ПРЕГРАТКИ

Nivea user posted image firenca didiuser posted image
skopjanceuser posted image Adelle user posted image
ginauser posted image milasteveuser posted image

НАВИВАЧКИ

Bogdancanka RR, @bebe, Melanija RR, foksi, trust, gina, SOLE, Didi80, firenca didi

lina123 кога ти закажаа ЕТ?
iviv со среќа утре за потврда user posted image
Didi80 и foksi не ни пишавте дали направивте пункција

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.12.2012 22:59:53 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 2088
7.12.2012 23:49:47   
SOLE
Ajde ajde samo ubavi raboti da citame i da se raduvame, sto poveke user posted image tolku po zabavno ke bideuser posted image mora da bideme site hrabri i se da izdrzime za najposle da se raduvame, daj Boze na site da ni se ispolnat zelbite user posted image
iviv cestitki mila, da imas lesna i ubava bremenostuser posted image
bebe ajde i za tebe stiskam palci daj Boze da ima user posted image user posted image
pozdravce i do ostanatite rr

Непосредна врска до пораките: 2089
8.12.2012 2:06:09   
Дечка
Iviv zlatna, nekolku dena citam i mislev da izdrzam do sabota, ama ete ti prakam milion user posted image user posted image user posted image za utre da dobies user posted image user posted image i da bides najprekrasna user posted image user posted image

(Одговор на членот SOLE)
Непосредна врска до пораките: 2090
8.12.2012 9:56:32   
@bebe
Sabajle pravev test so utrinkska mokraca i mi izleze negativen, lele kolku sum se nadevala deka ke bide uspesno, se bese vo red do kraj, ama ajde ke pocekam do ponedelnik ili vtornik i preku krv da se potvrdi rezulatot, ama znam deka nadezta e mnogu mala, ovoj pat nadezta me izlaza, toa e, za 6 meseci pak ke se obidam, daj boze da si ostanam i na priroden nacin...

(Одговор на членот Дечка)
Непосредна врска до пораките: 2091
8.12.2012 11:15:58   
trust
dragi rr eve i jas da vi se pofalam deka posle razgovorot so mnogu prijateli koj sto imaat iskustvo so invitro i jas se odluciv za moeto prvo invitro da go pravam kaj dr organdziski , posle razgovorot so doktorot nekako se custvuvam mnogu opusteno pa ve molam nekoja rr koja imala iskustvo od kaj ovoj doktor neka mi pise.inaku moeto invirto e za posle nova godina pa bi ve prasala ima li nekoja psoebna podgotovka pred invitro? mazot mi e pusac dali toa e precka za uspeh?vi blagodaram i im posakuvam na site koj sto ocekuvaat user posted image golem uspeh..pozdrav

Непосредна врска до пораките: 2092
8.12.2012 11:28:20   
Bogdancanka
бебе мила сеуште има надеж ајде чекаме тест преку крвuser posted image user posted image user posted image

trust ти посакувам успех,дај боже се да биде во најдобар ред и да си ги видиш user posted image цртки...посебна подготовка пред инвитро нема,колку по опуштени сте толку подобро,за цигарите незнам што да ти кажам немора да значи дека ако мт е пушач нема да има успех но,нас лекарот ни рече дека ако мм пуши да намали малку со цигарите ама за среќа тој веќе околу 3 години и нешто е непушач исто така ни препорача мм да избегнува алхохол...се надевам помогнав поззз

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 2093
8.12.2012 11:41:14   
trust
blagodaram bogdancanka na odgovorot se trudam kolku sto mozam da bidam pozitivna i sekogas si vikam sto e gospod nikoj ne e sigurno i na nas koi godini cekame user posted image ke ni pomogne

Непосредна врска до пораките: 2094
8.12.2012 11:43:09   
lina123
dragi moi
jas veke go napraviv transferot i eve veke 2 dena si odmaram, go molam boga da uspeam ne samo jas tuku site koi go imame ovaj problem user posted image user posted image user posted image pozz do site

Непосредна врска до пораките: 2095
8.12.2012 11:48:10   
Bogdancanka
ајде лина пуштам среќаuser posted image user posted image user posted image дај боже набрзо да си ги видиш user posted image цртки...со господ напред ќе биде, како за сите така и за нас user posted image

(Одговор на членот lina123)
Непосредна врска до пораките: 2096
8.12.2012 11:53:08   
firenca didi
vo koja bolnica ti dadoa na rati?

(Одговор на членот Ummu_Ajna)
Непосредна врска до пораките: 2097
8.12.2012 12:20:40   
iviv
e denska oficijalno da vi kazam sum najsreknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa TRUDNICA bthcg 266 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Site da si ja docekate ovaa radost ,tie sto ne uspeaa samo hrabro i pozitivno ke uspeete sigurna sum .Edinstvena rabota e da imate verba vo sebe ,verba vo GOSPOD i vo doktorot ostavete kako mislat deka treba taka bez mnogu opteretuvanje .

Ve user posted image user posted image user posted image guskam mili moi i vi posakuvam uspeh na site .user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот firenca didi)
Непосредна врска до пораките: 2098
8.12.2012 12:28:22   
Bogdancanka
јухуууууууууууууууuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ајде срцка честитки уште еднашuser posted image user posted image user posted image ајде во колона по еден тегни не за носињатаuser posted image

инаку јас да добијам,да добијам еве денес добив 1ден од циклус се јавив да закажам ама нема никојuser posted image ми сега што да правам на трет ден треба да одам да проверам ЕТ а нема на кој да закажамuser posted image уф ама ми се комплицира се,вчера со инекциите денес со закажување

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2099
8.12.2012 12:37:54   
iviv

јухуууууууууууууууuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ајде срцка честитки уште еднашuser posted image user posted image user posted image ајде во колона по еден тегни не за носињатаuser posted image

Tegnammmmmmmmmmmmmmmm :D ajde mili moi i kaj vas samo smireno i labavo koga ke vi dojde ona teskoto idete mu kontra .Ke bide samo veruvajte vo toa ne gubete nadez user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 8.12.2012 22:32:14 >

Непосредна врска до пораките: 2100
Страница:   <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  82 83 [84] 85 86   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Dali slavite nekoja slava?

Da (100%)

Ne (0%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!