|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување III дел
10.12.2012 21:40:34   
trust
ajde bogdancanka so gospod napred sve da bide dobro da povlecis noga i ti za site nas koi ideme posle tebeuser posted image

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 2151
10.12.2012 22:09:04   
iviv
Alde mila drzam sreka da bide se kako sto treba so lesno i so sreka na kraj da ispadne toa sto najmnogu go posakuvas user posted image user posted image pa user posted image .Se najdobro i cekame pozotivno vo sekoj slucaj user posted image

Непосредна врска до пораките: 2152
10.12.2012 22:15:58   
gina
bogdancanka duso so tebe sme samo opusteno ajde uste malku pa i ti da se izraduvas nauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2153
10.12.2012 23:24:14   
Didi80

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bogdancanka RR

јас денес бев во Систина проверив ЕТ се е добро,ехото е добро па продолжувам со супрефакт 0,3 и 1 ипол инекција фостимон до петок, во петок повторно ехо и ќе видиме што понатаму,како што ми најави сестрата ми се ближи пункцијатаuser posted image

user posted image user posted image user posted image Само ти биди си опуштена и позитивнаuser posted image user posted image user posted image
Па да се сместиш таму меѓу user posted image и да ни пушташ ред на нас другите user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2154
11.12.2012 0:32:11   
Ema$
Zdravo na site ! se prefrlam sega vo ovaa grupa . Se nadevam ke bidam prifatena user posted image Do sega imav golema podrska od clenovite na predhodnata grupa ....mnogu mi znacese sto imam kogo da konsultiram , da procitam mislenje,iskustvo...Na site koi veke uspeaa im posakuvam ubava i lesna bremenost ! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 2155
11.12.2012 8:37:51   
babyhope
bebe i mesecina многу ми е жал, user posted image user posted image user posted image но нема откажување, ние сме силни РР-јки и нема да потклекнеме така лесноuser posted image Идат празници, јас наоѓам нова надеж и позитивна енергија со секој нов ден и се молам да во 2013 сепак user posted image биде едно или две user posted image user posted image user posted image user posted image
Ema$ ти посакувам топло добредојде и пријатна дружба со нас. user posted image user posted image user posted image , што си е нашо ќе си дојде, треба малку трпение само. Кај вас што е проблемот мила, колку време се обидувате за бебуш? Еве и малку user posted image user posted image user posted image за побрзо да биде :))))))

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 2156
11.12.2012 13:21:54   
Kolachence
Ajde Bogdancanka, stiskame palci!!! user posted image
Dobre dojde Ema$

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 2157
11.12.2012 16:15:05   
Ema$
Blagodaram na site sto mi posakavte dobredojde :) , Vo brak sum 6 godini , bebce ocekuvame veke 4. Se bese vo red , pravevme testovi , si cekavme i vremeto si minuvase. Pred 4 meseci mm napravi testovi vo remedika i se bilo vo red , moja greska e sto ne gi dadov rezultatite i drug da gi procita :(.Otidov vo Sistina,resiv da go proveram problemot..i kaj mene nisto.Pocnavme tretman za inseminacija , za tocno na denot koga trebase da se desi,da ni kazat deka rezultatite kaj mm ne se vo red.Napravivme novi posle 1 i pol mesec,i tie isti :(( Nema drug nacin osven in vitro.Toa e.Malku mi se pomesani cuvstvata,ama resiv da ne se predavam.Pocnav so Jasmin,cekam rezultati od hormonite,nov pap pa zdavje vo cetvrtok ke vidime sto ke bide. Ova e skratenata verzija na prikaznata , se nadevam ne vi odzemam vreme.Vi posakuvam na site vo grupava najbrzo da si viditeuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 2158
11.12.2012 18:41:01   
Bogdancanka
благодарам миличкиuser posted image user posted image user posted image стискајте палци ќе ми треба среќаuser posted image
можам да кажам секоја чест на др.Михајло втора средба презадоволна од неговиот однос и заитересираност за мојот случај,сепак 5то инвитро се гледа дека човекот доста се труди се консултира со биолозите и гледам дека обрнува доста внимание.можам да кажам дека сега надежта ми е уште поголема,па со гопод напред очекувам позитивни резултати овој пат

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 2159
11.12.2012 22:51:27   
elenak
Ајде Богданчанка навивам за тебеuser posted image Да се радувате во НГ со user posted image во меше.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2160
11.12.2012 23:15:55   
skopjance
Bogdancanka ti pozeluvam se najdobrouser posted image user posted image user posted image ouser posted image cekuvam

Ema$ dobredojde user posted image user posted image user posted image user posted image iti pozeluvam edno malo user posted image dogodina

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2161
12.12.2012 1:48:33   
Ema$
Bogdancanka samo hrabro,VERUVAM deka vo NG ke imas ogromen povod za radost user posted image
skopjance - ti blagodaram user posted image

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 2162
12.12.2012 8:57:10   
iviv
Bogdancanka mila so sreka so lesno i samo ubavi raboti da ni pisuvate da ja zavrsime ovaa stara godina i da vlezeme vo novata so mnogu radost kaj site iso nasata najgolema cel user posted image
Samo hrabro i napred do celta user posted image user posted image user posted image
Ema $ dobredojde na forumov ti posakuvam sreka i nabrgu user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2163
12.12.2012 12:43:20   
Melanija RR
Bogdancanka RR сигурна сум дека во новата година ти ќе бидеш првата user posted image
user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2164
12.12.2012 12:59:50   
Nate76
Malku pozitivni vibracii za Bogdancanka user posted image user posted image user posted image
Ti posakuvam ova da ti bide posledno i uspesno in-vitro user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2165
12.12.2012 13:03:19   
arh_diz
Stekno Bogdancanka , ova neka ti e posledno invitro

Биди тоа што си

(Одговор на членот Nate76)
Непосредна врска до пораките: 2166
12.12.2012 13:47:26   
gina
Ema $ dobrodojde i ti vo najskoro vreme da se izraduvas

Bogdancanka samo napred mila ubavo sto si zadovolna od d -r.user posted image user posted image user posted image

iviv ti kako si kako se custvuvas koga treba da odis Bitolauser posted image user posted image

(Одговор на членот arh_diz)
Непосредна врска до пораките: 2167
12.12.2012 18:27:36   
Bogdancanka
девојки да ве прашам дали има некоја користено спреј octenisept вагинално?сега спреј ми препишаа треба да го користам пред пункција

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 2168
12.12.2012 19:13:45   
iviv
Dobro se custvuvam mila sega za sega ne custvuvam nisti posebno user posted image pa ke vidime ponataka dali ke ima nekoi poteskotii user posted image kako i da e ubavi maki se toa .
Trebase sega da odam vikendov ama tesko nekako so vremevo ne mi se veruva patistava se haos pa zdravje ke odam sega kaj mojot maticen pa koga ke bidam vo moznost zdravje ponataka koga ke se oprai vremevo sakam i dokaj doktorot da odam .A ti mila kako si se nadevam deka si podobra ?
Bogdancanka jas ne sum slusnala za sprejov ama od devojkive sigurno nekoja znae pa ke ti pomogne ti mila kako si do kaj si?

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 2169
12.12.2012 19:34:28   
amellie pulen
Zdravo na site clenovi na forumot. Odamna go sledam forumot a od deneska sum vas nov clen.

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2170
12.12.2012 19:42:24   
cleo
Bogdancanka mila SREKJNO user posted image user posted image user posted image Daj Boze naskoro da se izraduvas so user posted image user posted image Stiskam palci za tebe! Samo go potvrdi moeto mislenje za doktorot. Sekoja cest user posted image

(Одговор на членот iviv)
Непосредна врска до пораките: 2171
12.12.2012 20:14:00   
Didi80
Bogdancanka јас не сум користела таков спреј досега немам такво искуство.

Топло добредојде заuser posted image user posted image Ema $ i za amellie pulen.user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Bogdancanka RR -- 12.12.2012 20:39:24 >

Непосредна врска до пораките: 2172
13.12.2012 8:41:43   
iviv
Toplo dobre dojde user posted image

(Одговор на членот amellie pulen)
Непосредна врска до пораките: 2173
13.12.2012 8:51:41   
*devojce*
Bogdanicanka jas go koristev so vtorovo invitro Popovik mi go prepisa i ti si kaj nego neli?
Neznam dali pocna da go koristis ama cudno cuvtvo e pece kako da gori nekolku sekundi i tolku :))))

Непосредна врска до пораките: 2174
13.12.2012 15:42:25   
Bogdancanka
да да кај др.Поповиќ сум ...почнав да го користам,навистина имам чудно чувство и јас осеќам печење но набрзо поминува...утре одам повторно на ехо да видиме до каде смеuser posted image

(Одговор на членот *devojce*)
Непосредна врска до пораките: 2175
Страница:   <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  85 86 [87] 88 89   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Dali?
Jana9

Dali sakate da gotvite?

DA (78%)

NE (4%)

Ponekogas (19%)

Број на сите гласови: 27

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!