|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
8.1.2013 12:36:20   
eli07
Да и двете се од Бугарија. Последната кутија што ја порачавме ,беше со различен дезен а и мислам дека по добри беа од претходните. У главном се добри,што знам не сум се пожалила оддамна од пелени. Имав пишувано дека Македонските памперс се каде каде по различни со Бугарските и Хрватските.
Така да откако дознав за овие,незнам од кога не сум купила Македонски памперс.Руските тешко се начекуваат, до сега 2 кутии се погодиле Руски а другите 5 се скоро сите Полски. мада да немам замерка,како што кажав детето ако се напие 500мл течност пред спиење од било која пелена ке се направи утоп.
Ем се поефтини ем се подобри.

Fala puno za informaciite :) Bas ke naracam od Bugarija...

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1626
8.1.2013 16:44:51   
Gwendolin
Ај јас уште еднаш да си прашам, кои пелени се еластични на половината освен Памперс? Да не купувам од сите, ако некоја мамичка користи пелени кои се еластични и на половината, нека сподели, фала многу однапред user posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1627
8.1.2013 17:41:15   
kikicka
Пробај со дајперс мислам виолетовите имаа ластик како памперсот.
ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin

Ај јас уште еднаш да си прашам, кои пелени се еластични на половината освен Памперс? Да не купувам од сите, ако некоја мамичка користи пелени кои се еластични и на половината, нека сподели, фала многу однапред user posted image

Најважната работа која таткото може да ја направи за неговите деца, е да ја сака нивната мајка."

(Одговор на членот Gwendolin)
Непосредна врска до пораките: 1628
8.1.2013 17:56:45   
Gwendolin
Фала Кикичка ќе пробам, па ќе кажам user posted image

(Одговор на членот kikicka)
Непосредна врска до пораките: 1629
9.1.2013 22:17:35   
ostoun
Lastik imaat nannys pelenite i starite bekutan, dajpers nemaat lastik tuku rasteglivi lepenki.
Jnaku bello pelenite se katastrofa povtorno da kazam, za dzabe dadeni pari.

Непосредна врска до пораките: 1630
9.1.2013 22:41:22   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gwendolin

Дајперс со сигурност, ние ги користиме веќе подолго време и задоволна сум.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1631
9.1.2013 22:52:44   
elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Ние од почеток сме со Виолета, презадоволна сум. Но, сега го сменивме бројчето, преминавме на 3ка, и приметувам дека последните неколку дена ми пропуштаат. Навечер не ја пресоблекувам, па наутро ми е мокра на половините, што воопшто не ми се допаѓа.
Ти се од 4-9кг, ние имаме 5500кг, па мислев дека се ок за нас, зошто 2ката ни се тесни. Изгледа ќе мора и преку ноќ да се пресоблекуваме.

А да пробаш со некои други пелени, може 3-ка од Виолета не ви одгавараат. Пробај смени ги и види дали ќе биде исто. Пресоблекување навечер не знам колку ти е баш паметно.
И ние бевме од сам почеток на Памперс и тоа премиум демек како најдобри па кога стигнавме до 3-ка почнаа да ни пропуштаат навечер баш како кај вас. Земав Дајперс и ок беше, а и уште сме со нив, сега веќе 4-ка.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1632
11.1.2013 14:33:03   
Gwendolin
Фала мамички за советите, сега сме на Дајперс и засега супер ни е, газе суво, половината сува, нема перење секој ден мочкани боди и хулахопки, уживаме user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1633
11.1.2013 15:28:29   
Sandric
Jas samo da kazam dea VIoleta ima za maski i za devojcinja razlicni ama jas tek pri kraj go otkriv toauser posted image

Непосредна врска до пораките: 1634
11.1.2013 15:45:58   
meU87

ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Ние од почеток сме со Виолета, презадоволна сум. Но, сега го сменивме бројчето, преминавме на 3ка, и приметувам дека последните неколку дена ми пропуштаат. Навечер не ја пресоблекувам, па наутро ми е мокра на половините, што воопшто не ми се допаѓа.
Ти се од 4-9кг, ние имаме 5500кг, па мислев дека се ок за нас, зошто 2ката ни се тесни. Изгледа ќе мора и преку ноќ да се пресоблекуваме.

А да пробаш со некои други пелени, може 3-ка од Виолета не ви одгавараат. Пробај смени ги и види дали ќе биде исто. Пресоблекување навечер не знам колку ти е баш паметно.
И ние бевме од сам почеток на Памперс и тоа премиум демек како најдобри па кога стигнавме до 3-ка почнаа да ни пропуштаат навечер баш како кај вас. Земав Дајперс и ок беше, а и уште сме со нив, сега веќе 4-ка.

Готово средивме user posted image ги затегнувам поубаво, и ги вадам ластичињата. А за навечер ја пресоблекувам во 23-00ч зависи, и добри сме, до 9:30ч немаат гајле user posted image

ИЗВОРНА ПОРАКА: Sandric

Jas samo da kazam dea VIoleta ima za maski i za devojcinja razlicni ama jas tek pri kraj go otkriv toauser posted image

Како се гледа разликата???? и што е разликата?

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1635
11.1.2013 18:06:16   
ostoun
Najverojatno na opakovkata na slikata ima masko ili devojce?

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1636
11.1.2013 18:17:36   
Sandric
Da so razlicna slikicka se, a tocno so e razlikata ne znam ama valjda jadroto na apsorpcija kaj maskite e ponapred a kaj devojcinjata ponazad...

Непосредна врска до пораките: 1637
11.1.2013 19:01:52   
deluxe
dali toa e navedeno na deklaracijata(maski ili zenski)??? me zainteresira ovauser posted image

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 1638
12.1.2013 1:17:04   
cleo
Nie se prefrlivme od Pufies na Canbebe 4ka i mnooogu sum zadovolna! Mnogu se meki, so rasteglivi lepenki, dovolno golemi i dolgi, nitu ednas ne mi propustile user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 1639
18.1.2013 13:11:07   
Bethany
А бре женски еве мене да се жалам пак - и овие Х. Харпер ни пропуштаат, и тоа не знам како.
Синоќе станав во 2 да го пипнам, цеееел мокар од страна, го пресоблекувам во никое доба, наравно се разбуди детево, после саат време не може да се успие.
Завчера во 5 станав, исто беше мокар. И ден пред тоа.
И што е најлошо, пелената не е ни пола полна, не е вероватно да три дена за ред погрешно ја местам. Овие се така уски, а високи, па сега не ни пропуштаат нагоре, туку од страна. user posted image
Ќе пукнам веќе, не знам што да правам и пробам, се пробав. user posted image
Ајде мајки на машки деца на нашата возраст (16 месеци), какви пелени користите ?

(Одговор на членот cleo)
Непосредна врска до пораките: 1640
18.1.2013 13:12:57   
Bethany

Da so razlicna slikicka se, a tocno so e razlikata ne znam ama valjda jadroto na apsorpcija kaj maskite e ponapred a kaj devojcinjata ponazad...

Ајд овие машки да пробам, на сликичка има машко дете, а?

(Одговор на членот Sandric)
Непосредна врска до пораките: 1641
18.1.2013 15:44:49   
eli07

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany

А бре женски еве мене да се жалам пак - и овие Х. Харпер ни пропуштаат, и тоа не знам како.
Синоќе станав во 2 да го пипнам, цеееел мокар од страна, го пресоблекувам во никое доба, наравно се разбуди детево, после саат време не може да се успие.
Завчера во 5 станав, исто беше мокар. И ден пред тоа.
И што е најлошо, пелената не е ни пола полна, не е вероватно да три дена за ред погрешно ја местам. Овие се така уски, а високи, па сега не ни пропуштаат нагоре, туку од страна. user posted image
Ќе пукнам веќе, не знам што да правам и пробам, се пробав. user posted image
Ајде мајки на машки деца на нашата возраст (16 месеци), какви пелени користите ?

Ista prikazna :( Nie sme pokrupnicki i ni se tesni gore i se od stranite propustaat.A bas se izraduvav deka ke gi bide.user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1642
18.1.2013 16:06:02   
Natuska85
Женски ајде пробајте со Бејби смајл од Гиго трејд.Јас сум презадоволна од нив скоро година време ги користиме по препорака на достик мислам беше. Ние сме скоро 14 кг користиме 5КА и досега еднаш или двапати дали пропуштиле.Плус се многу ефтини, 530 ден. 50 парчиња.

"Whoever said that money doesn.t buy happiness didn.t know where to shop."

Непосредна врска до пораките: 1643
18.1.2013 16:23:44   
Jane Do
I mene ova me interesira. Gledam na sajtot na Violeta imaat standard peleni i nokni peleni. Mozebi na toa misli Sandric user posted image Standardnite se violetovo pakovanje, a noknite sino pakovanje

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1644
18.1.2013 16:32:01   
Ikana
Ние ќе се префрламе на 5-ка од Памперс актив бејби, четворкава почнаа да ни пуштаат кога и е наполнета пелената. Пробав и со 4+ ама пак пуштаат, петка за најсигурно. user posted image

(Одговор на членот Jane Do)
Непосредна врска до пораките: 1645
18.1.2013 17:42:03   
Kockicka

Nie koristime papmers actve baby 4+ i sum prezadovolna ,vcera dobiv nekoja ideja i kupiv dipers pa da vidam kako ke se pokazat barem za preku den n izgleda trebase da gi zemam 5 ovi nekako kako da ja stegaat (gi zemav 4) a pak vo aptekata mnogu mi gi forsiraa can bebe .Ima nekoj gi koristeno

(Одговор на членот Ikana)
Непосредна врска до пораките: 1646
18.1.2013 19:36:23   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: Jane Do

I mene ova me interesira. Gledam na sajtot na Violeta imaat standard peleni i nokni peleni. Mozebi na toa misli Sandric user posted image Standardnite se violetovo pakovanje, a noknite sino pakovanje

Е па ќе пробам и тие ноќните, ние преку ноќ имаме проблем.
А и овие Натушка што ги спомна ќе побарам дали има тука кај нас. Жално ми е да во сред ноќ биде мокар и јас да го пресоблекувам и расонувам веќе user posted image

(Одговор на членот Jane Do)
Непосредна врска до пораките: 1647
18.1.2013 19:37:04   
raklav

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kockicka

Nie koristime papmers actve baby 4+ i sum prezadovolna ,vcera dobiv nekoja ideja i kupiv dipers pa da vidam kako ke se pokazat barem za preku den n izgleda trebase da gi zemam 5 ovi nekako kako da ja stegaat (gi zemav 4) a pak vo aptekata mnogu mi gi forsiraa can bebe .Ima nekoj gi koristeno

da jas gi koristam i dajpers i canbebe super se i za spienje se odlicni jas i ja stavam poslednata pelena vo 9h i do sabajle do 8 ne e mrdnata osven ako jas nesakajki ja pomrdnam inace preska kupiv canbebe 4+ od zegin 58kom. 633 denari a od dajpersot nema 4+ br.5 mislam deka ke i bidat golemi posto imame 9kg i nesto

(Одговор на членот Kockicka)
Непосредна врска до пораките: 1648
18.1.2013 21:22:01   
Ring
Баш во тие флаерите , малите списанија што ги дава Зегин видов дека од Даиперс Аир има Макси + што одговара на 4+ . од 9-20 кг , 589 ден.....така да мислам дека има....јас планирам следни такви да земам....баш ме чуди ова што викате дека нема
Провери во Зегин , штом ги рекламираат треба да ги има !

ИЗВОРНА ПОРАКА: raklav

da jas gi koristam i dajpers i canbebe super se i za spienje se odlicni jas i ja stavam poslednata pelena vo 9h i do sabajle do 8 ne e mrdnata osven ako jas nesakajki ja pomrdnam inace preska kupiv canbebe 4+ od zegin 58kom. 633 denari a od dajpersot nema 4+ br.5 mislam deka ke i bidat golemi posto imame 9kg i nesto

Your children will become who you are...so be who you want them to be !

(Одговор на членот raklav)
Непосредна врска до пораките: 1649
18.1.2013 21:50:51   
raklav

ИЗВОРНА ПОРАКА: Ring

Баш во тие флаерите , малите списанија што ги дава Зегин видов дека од Даиперс Аир има Макси + што одговара на 4+ . од 9-20 кг , 589 ден.....така да мислам дека има....јас планирам следни такви да земам....баш ме чуди ова што викате дека нема
Провери во Зегин , штом ги рекламираат треба да ги има !

ИЗВОРНА ПОРАКА: raklav

nema od tie dajpers barav i jas skoro vo site segin od centar do goerce nemaat mozebi imale nekoja mala zaliha pa im se potrosila imaat samo 4 so po 50 peleni po 589 den zatoa kupiv canbebe 4+ i prethodno gi koristev canbebe i zadovolna sum

(Одговор на членот Ring)
Непосредна врска до пораките: 1650
Страница:   <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  64 65 [66] 67 68   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?