|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
23.2.2013 20:07:45   
Melanija RR
mimiiiiiiiiiiiii добре дојде user posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНО user posted image user posted image user posted image

15.02. -cacisk-почеток со терапија
15.02. -Ummu_Ajna -почеток со терапија
19.02. -skopjance -почеток со терапија
mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија

==========================..

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

user posted image ПРЕГРАТКИ user posted image

Nivea user posted image firenca didi user posted image skopjance user posted image Adelle user posted image gina user posted image milasteve user posted image @bebe user posted image mesecina83 user posted image Bogdancanka RR user posted image bubbleuser posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image
nadezda user posted image
Lina*user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.2.2013 20:16:50 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 676
23.2.2013 20:14:03   
skopjance
Melanija zapisi me i mene vo spisokot jas zapocnav so terapiaj (suprefakt) na 19.02

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 677
23.2.2013 20:35:07   
koki12
Zdravo na site.Iako redovno ve citam duri denes resiv da vi pisam.Siki1 i jas sum momentalno vo taa faza na spontan ciklus po sto so terapijata od 46 puregoni mi izvadija samo edna nekvalitetna jajce kletka i nemase oploduvanje.Sega imam dva folikula prirodno pa vo sreda ke videme sto ke izleze.Kolachence sakav da ti kazam deka vo remedika ja pravat taa postapka (baram taka im pisuva vo prospektot za IVF) Laser assisted hatching-tehnika koja ovozmozuva lasersko otstranuvanje na mal del od nadvoresnata obvivka na embrionot so sto se olesnuva ponatamosniot razvoj na istiot.Pozdrav.

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 678
25.2.2013 9:44:14   
Kolachence
Koki12 dobredojde na forumov! Ti blagodaram za odgovorot za hatching.
Ti posakuvam mnogu sreka vo sreda! Stiskame palci site! user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот koki12)
Непосредна врска до пораките: 679
25.2.2013 16:36:51   
bubble
Devojki zdravo.mnogu tivko na forumot...zoshto vaka slabo druzenje???user posted image user posted image user posted image jas samo onaka da ve pozdravam, da Im posakam dobredojde na novite ringerajki I da Im posakam uspeshna terapija na site Onie koi vekje se vo "ciklusot bockanje" I shto pobrzo da si gi vidat user posted image user posted image a jas si sum tuka ve chitkam od strana user posted image ke ve bodramuser posted image user posted image

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 680
25.2.2013 17:49:54   
Anonimen
zdravo
Gi molam poiskusnite rr ako mozat da mi odgovorat.
Dali posle neuspesnoto in vitro zadolzitelno mora da se napravi kontrola ili nema potreba, odnosno po zavrsuvanje na user posted image , dali da zakazam kaj doktorot.
Vo momentot, mnogu sum razocarana, pa i posle tolku hormonalna terapija i ispituvanja, veruvajte deka nesakam ni da se priblizam do nitu edna bolnica.

Cestitki user posted image do site novi user posted image i mnogu skreka za onie koi se vo procedura na IVF.user posted image

pozdrav

(Одговор на членот bubble)
  Непосредна врска до пораките: 681
25.2.2013 18:48:16   
skopjance
Anonimen jas posle moite neuspesni IVF ne otidov na kontrola kaj ginekolog. Mislam deka i drugite RR ne bile.

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 682
25.2.2013 20:52:53   
bubble
anonimen...posle trite neuspeshni ivf nikogash ne odev kaj ginekologot... nema potreba...

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 683
26.2.2013 9:20:55   
mimiiiiiiiiiiiii
Blagodaram na podrskata,sakam da gi prasam onie poiskusnite edno prasanje,znaci mene na 21 den mi dadoa superfact da primam 15 dena,eve deneska mi e predposlednit den a jas seuste nemam dobieno ,mi kasni mnogu,kolku sto go razbrav doctorot mi rece da gi primam 15 dena i na tretiot den od menstruacija da odam da napravam testovi za hormoni.Dali e normalno da mi kasni,dali superfactot se primi samo 15 dena ,dali da cekam da dobijam i na treti den da odam na testovi?poz

Непосредна врска до пораките: 684
26.2.2013 10:30:53   
cacisk
Mimiiiiiii Moze da ti kasni i od Suprefaktot, im se slucilo na nekolku devojki tuka.
Inace vo Cetvrok mi zakazaa punkcija user posted image Se nadevam se ke bide dobro,

(Одговор на членот mimiiiiiiiiiiiii)
Непосредна врска до пораките: 685
26.2.2013 10:50:25   
Kolachence
Bubble mila, mi nedostigase na forumov. Bas mi e drago sto pak ke se druzime user posted image

Mimiiiii ne se grizi za docnenjeto, moze ke se povtoram, ama i mene mi docnese koga primav suprefact.

Anonimen, nitu jas ne sum odela na ginekolog odma posle in vitro. Otidov posle nekolku meseci, ama na redovna kontrola.

Cacisk to posakuvam mnogu sreka na punkcija i mnogu j.kl. user posted image user posted image user posted image

Ajde, neka se mnozatuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 686
26.2.2013 16:08:03   
bubble

ИЗВОРНА ПОРАКА: mimiiiiiiiiiiiii

Blagodaram na podrskata,sakam da gi prasam onie poiskusnite edno prasanje,znaci mene na 21 den mi dadoa superfact da primam 15 dena,eve deneska mi e predposlednit den a jas seuste nemam dobieno ,mi kasni mnogu,kolku sto go razbrav doctorot mi rece da gi primam 15 dena i na tretiot den od menstruacija da odam da napravam testovi za hormoni.Dali e normalno da mi kasni,dali superfactot se primi samo 15 dena ,dali da cekam da dobijam i na treti den da odam na testovi?poz

moze da ti kasni od suprefaktot....inaku suprefaktot se prime do krajot na terapijata...pred da se primi stop inekcijata...se prima prvo sam a potoa vo kombinacija so inakciite za stimulacija...barem jas taka go zemav...a kolku vreme se prima vo denovi toa e individualno...zavisi kolku dena ke imash stimulacija....user posted image

(Одговор на членот mimiiiiiiiiiiiii)
Непосредна врска до пораките: 687
26.2.2013 16:11:01   
bubble

ИЗВОРНА ПОРАКА: cacisk

Mimiiiiiii Moze da ti kasni i od Suprefaktot, im se slucilo na nekolku devojki tuka.
Inace vo Cetvrok mi zakazaa punkcija user posted image Se nadevam se ke bide dobro,

ti posakuvam uspeshna punkcija...so mnogu zreli jajce kletki....user posted image user posted image user posted image ...posle toa tvoja zadacha ke bide samo da se opushtish....pozdravche user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 688
26.2.2013 17:47:18   
cacisk
Ummu Ajna kade si? Nemas pisamo nekolku dena? Go napravi testot, neli ti se povracase i gadese?
Do kade si so terapijata? Pozdrav

Непосредна врска до пораките: 689
26.2.2013 23:23:54   
siki1
ИЗВОРНА ПОРАКА: koki12

Zdravo na site.Iako redovno ve citam duri denes resiv da vi pisam.Siki1 i jas sum momentalno vo taa faza na spontan ciklus po sto so terapijata od 46 puregoni mi izvadija samo edna nekvalitetna jajce kletka i nemase oploduvanje.Sega imam dva folikula prirodno pa vo sreda ke videme sto ke izleze.Kolachence sakav da ti kazam deka vo remedika ja pravat taa postapka (baram taka im pisuva vo prospektot za IVF) Laser assisted hatching-tehnika koja ovozmozuva lasersko otstranuvanje na mal del od nadvoresnata obvivka na embrionot so sto se olesnuva ponatamosniot razvoj na istiot.Pozdrav.

zdravo koki mnogu mi e milo sto najdof nekoj kako mojava situacija .jas se uste ne sum dobilamenstroacija bidejkinzemaf dosta terapija ama kaj i da e ke dobijam pa posle ke cekam spontana ovulacija no i taa ja nemam sekoj mesec pa ke vidime ,,,,tebe koki ti posakuvam se naj naj i ke bidam so tbe te podrzuvamuser posted image user posted image ke me izvestuvas te molam kako ke bide se nadevam ke bide vaka podobro neka ima nadez i za nas pozzzzz

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.2.2013 23:27:00 >

Непосредна врска до пораките: 690
26.2.2013 23:36:05   
Ema$
Devojki...jas samo da Ve pozdravam i da vi kazam deka Ve sledam i cekam spisokot na user posted image da se dopolnuva . Vi ja isprakjam seta srekja i Vi posakuvam uspeh vo terapiite,mnogu zdravi i zreli JK i site da si vidite sto poskoro user posted image . Bidete mi pozdraveni , silni i samo opusteno...Ve guskam site user posted image

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 691
27.2.2013 14:55:37   
Melanija RR
koki12 како помина денес?user posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНО user posted image user posted image user posted image

15.02. -cacisk-почеток со терапија
15.02. -Ummu_Ajna -почеток со терапија
19.02. -skopjance -почеток со терапија
mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија

==========================
28.02. - koki12 -пункција
28.02. -cacisk -пункција

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

user posted image ПРЕГРАТКИ user posted image

Nivea user posted image firenca didi user posted image Adelle user posted image gina user posted image milasteve user posted image @bebe user posted image mesecina83 user posted image Bogdancanka RR user posted image bubbleuser posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezda user posted image Lina*user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.2.2013 13:36:27 >

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Ema$)
Непосредна врска до пораките: 692
27.2.2013 15:15:19   
babyhope
Честитки на новите трудници user posted image user posted image user posted image да си имате најубави девет месеци и многу user posted image . Јас девојки полека ги спремам документите за второто инвитро преку ФЗО, и ги гледам сите потребни испитувања кои треба да се прават. Само ме интересира дали документите кои се од лапараскопија или инсеменации се носат копиите кои се заверени со нивен печат или не? Мислам нелогично е да треба да се прават нови такви процедури user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
27.2.2013 16:45:35   
bubble
starite dokumenti shto ti se zavereni od fondot ke si gi izkopirash...I koga ke podavash dokumenti ke Im gi dadesh zaverenite a na novite kopii ke ti stavat pechat za da si gi imash pa vo tebe(kako zamena za original) pozdravche I ti posakuvam brz pozitiven odgovoruser posted image
ИЗВОРНА ПОРАКА: babyhope

Честитки на новите трудници user posted image user posted image user posted image да си имате најубави девет месеци и многу user posted image . Јас девојки полека ги спремам документите за второто инвитро преку ФЗО, и ги гледам сите потребни испитувања кои треба да се прават. Само ме интересира дали документите кои се од лапараскопија или инсеменации се носат копиите кои се заверени со нивен печат или не? Мислам нелогично е да треба да се прават нови такви процедури user posted image

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 694
27.2.2013 17:11:25   
gina
rr dali imate slusnato za Bacheci ivf bolnica koja mnogu e falat prioritet im bile teskite slucaevi posebno maski sterilitet me interesira dali nekoj ima informacii za tuka za kaj nas d-r bile od Turcija turska bolnica a ja ima i vo kosovo i smederevo user posted image

Непосредна врска до пораките: 695
27.2.2013 18:17:18   
Melanija RR
gina некаде низ темите а можеби и во оваа беше спомната таа клиника и дека е поскапо од тука.Пред 1-2 недели имаше оглас за работа во нивно претставништво тука во Скопје ,така што побарај низ нет може ќе најдеш број за контакт.
ТУКА на оваа страна пишала членката ninaaa и ТУКА

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 696
27.2.2013 21:23:33   
siki1
KOKI te cekam da ne obavestis sto napravi denes se nadev deka ke ne izraduvas user posted image user posted image user posted image koga ke mozes te mola pisuvaj ,poz siki 1

Непосредна врска до пораките: 697
27.2.2013 22:09:03   
koki12
Eve me i mene na punkcija sum utre mi odlozija za eden den, ne bea dovolno porasnati folikulite.So gospod napred ke vidam sto ke izleze utre.Ve pozdravuvam site.

(Одговор на членот siki1)
Непосредна врска до пораките: 698
27.2.2013 23:37:17   
skopjance
Mimiiiiiiiiiiii ne se sekiraj i jas primam suprefakt i mene mi kasnese 3 dena i eve vecerva dobiv.

Cacisk ti pozeluvam uspesna punkcija i da gi imas vo golem i kvaliteten brojuser posted image user posted image user posted image user posted image

Koki 12 user posted image user posted image pa zdravje ke dade gospod do utre ke stanat pogolemi pa punkcija so uspehuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 699
28.2.2013 0:11:48   
siki1
dobro e koki tie znaat kako ti samo opustise taka ke bide najdobro user posted image user posted image user posted image dobro ke bide sigurno ke vidis ..ke te cekam sto ke bide pisuvaj poz

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?