Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
15.02. -cacisk-почеток со терапија 15.02. -Ummu_Ajna -почеток со терапија 19.02. -skopjance -почеток со терапија mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија ==========================..
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina*
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.2.2013 20:16:50 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Zdravo na site.Iako redovno ve citam duri denes resiv da vi pisam.Siki1 i jas sum momentalno vo taa faza na spontan ciklus po sto so terapijata od 46 puregoni mi izvadija samo edna nekvalitetna jajce kletka i nemase oploduvanje.Sega imam dva folikula prirodno pa vo sreda ke videme sto ke izleze.Kolachence sakav da ti kazam deka vo remedika ja pravat taa postapka (baram taka im pisuva vo prospektot za IVF) Laser assisted hatching-tehnika koja ovozmozuva lasersko otstranuvanje na mal del od nadvoresnata obvivka na embrionot so sto se olesnuva ponatamosniot razvoj na istiot.Pozdrav.
Devojki zdravo.mnogu tivko na forumot...zoshto vaka slabo druzenje??? jas samo onaka da ve pozdravam, da Im posakam dobredojde na novite ringerajki I da Im posakam uspeshna terapija na site Onie koi vekje se vo "ciklusot bockanje" I shto pobrzo da si gi vidat a jas si sum tuka ve chitkam od strana ke ve bodram
zdravo Gi molam poiskusnite rr ako mozat da mi odgovorat. Dali posle neuspesnoto in vitro zadolzitelno mora da se napravi kontrola ili nema potreba, odnosno po zavrsuvanje na , dali da zakazam kaj doktorot. Vo momentot, mnogu sum razocarana, pa i posle tolku hormonalna terapija i ispituvanja, veruvajte deka nesakam ni da se priblizam do nitu edna bolnica.
Cestitki do site novi i mnogu skreka za onie koi se vo procedura na IVF.
Blagodaram na podrskata,sakam da gi prasam onie poiskusnite edno prasanje,znaci mene na 21 den mi dadoa superfact da primam 15 dena,eve deneska mi e predposlednit den a jas seuste nemam dobieno ,mi kasni mnogu,kolku sto go razbrav doctorot mi rece da gi primam 15 dena i na tretiot den od menstruacija da odam da napravam testovi za hormoni.Dali e normalno da mi kasni,dali superfactot se primi samo 15 dena ,dali da cekam da dobijam i na treti den da odam na testovi?poz
Blagodaram na podrskata,sakam da gi prasam onie poiskusnite edno prasanje,znaci mene na 21 den mi dadoa superfact da primam 15 dena,eve deneska mi e predposlednit den a jas seuste nemam dobieno ,mi kasni mnogu,kolku sto go razbrav doctorot mi rece da gi primam 15 dena i na tretiot den od menstruacija da odam da napravam testovi za hormoni.Dali e normalno da mi kasni,dali superfactot se primi samo 15 dena ,dali da cekam da dobijam i na treti den da odam na testovi?poz
moze da ti kasni od suprefaktot....inaku suprefaktot se prime do krajot na terapijata...pred da se primi stop inekcijata...se prima prvo sam a potoa vo kombinacija so inakciite za stimulacija...barem jas taka go zemav...a kolku vreme se prima vo denovi toa e individualno...zavisi kolku dena ke imash stimulacija....
Zdravo na site.Iako redovno ve citam duri denes resiv da vi pisam.Siki1 i jas sum momentalno vo taa faza na spontan ciklus po sto so terapijata od 46 puregoni mi izvadija samo edna nekvalitetna jajce kletka i nemase oploduvanje.Sega imam dva folikula prirodno pa vo sreda ke videme sto ke izleze.Kolachence sakav da ti kazam deka vo remedika ja pravat taa postapka (baram taka im pisuva vo prospektot za IVF) Laser assisted hatching-tehnika koja ovozmozuva lasersko otstranuvanje na mal del od nadvoresnata obvivka na embrionot so sto se olesnuva ponatamosniot razvoj na istiot.Pozdrav.
zdravo koki mnogu mi e milo sto najdof nekoj kako mojava situacija .jas se uste ne sum dobilamenstroacija bidejkinzemaf dosta terapija ama kaj i da e ke dobijam pa posle ke cekam spontana ovulacija no i taa ja nemam sekoj mesec pa ke vidime ,,,,tebe koki ti posakuvam se naj naj i ke bidam so tbe te podrzuvam ke me izvestuvas te molam kako ke bide se nadevam ke bide vaka podobro neka ima nadez i za nas pozzzzz
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 26.2.2013 23:27:00 >
Devojki...jas samo da Ve pozdravam i da vi kazam deka Ve sledam i cekam spisokot na da se dopolnuva . Vi ja isprakjam seta srekja i Vi posakuvam uspeh vo terapiite,mnogu zdravi i zreli JK i site da si vidite sto poskoro . Bidete mi pozdraveni , silni i samo opusteno...Ve guskam site
===================== 2013 година Ema$ nadezda Lina*
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 28.2.2013 13:36:27 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Честитки на новите трудници да си имате најубави девет месеци и многу . Јас девојки полека ги спремам документите за второто инвитро преку ФЗО, и ги гледам сите потребни испитувања кои треба да се прават. Само ме интересира дали документите кои се од лапараскопија или инсеменации се носат копиите кои се заверени со нивен печат или не? Мислам нелогично е да треба да се прават нови такви процедури
starite dokumenti shto ti se zavereni od fondot ke si gi izkopirash...I koga ke podavash dokumenti ke Im gi dadesh zaverenite a na novite kopii ke ti stavat pechat za da si gi imash pa vo tebe(kako zamena za original) pozdravche I ti posakuvam brz pozitiven odgovor
ИЗВОРНА ПОРАКА: babyhope
Честитки на новите трудници да си имате најубави девет месеци и многу . Јас девојки полека ги спремам документите за второто инвитро преку ФЗО, и ги гледам сите потребни испитувања кои треба да се прават. Само ме интересира дали документите кои се од лапараскопија или инсеменации се носат копиите кои се заверени со нивен печат или не? Мислам нелогично е да треба да се прават нови такви процедури
rr dali imate slusnato za Bacheci ivf bolnica koja mnogu e falat prioritet im bile teskite slucaevi posebno maski sterilitet me interesira dali nekoj ima informacii za tuka za kaj nas d-r bile od Turcija turska bolnica a ja ima i vo kosovo i smederevo
gina некаде низ темите а можеби и во оваа беше спомната таа клиника и дека е поскапо од тука.Пред 1-2 недели имаше оглас за работа во нивно претставништво тука во Скопје ,така што побарај низ нет може ќе најдеш број за контакт. ТУКА на оваа страна пишала членката ninaaa и ТУКА
Eve me i mene na punkcija sum utre mi odlozija za eden den, ne bea dovolno porasnati folikulite.So gospod napred ke vidam sto ke izleze utre.Ve pozdravuvam site.