|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.

Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Трудници во третото тромесечје IV- од 27....
27.2.2013 18:08:50   
marija/
Almaskopje потполно си во право за позитивното размислување, и ме радува што ме подржувате во се, секогас кога и да ви треба подршка од мене јас сум тука за вас и секако ќе ве исвестам доколку има нешто убаво. Голем поздрав за сите вас user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот almaskopje)
Непосредна врска до пораките: 1276
28.2.2013 16:51:01   
Simona_k
Јас сум веќе 34та????user posted image
Леле кога дојде....
Сега одам во тема: породилиште да се потцетам што торби да спремамuser posted image
Уште утре доаѓам на работа и после одмарам дури не се породам...
Па од понеделник сакам да перам за бебушко,да спремам кебенца,перничиња...
Нека ми биде спремно не на трчање после,се си имам од првото гзле па само нешто ново сакам да му купам специјално за искачање од болница и за мене некој тренерки

(Одговор на членот marija/)
Непосредна врска до пораките: 1277
28.2.2013 20:53:51   
anailisav
user posted image simona,sigurno e najubavo cuvstvoto koga spremas se za doaganje na svet na najmiloto,zdravje jas ke moram da se strpam uste 5-6 nedeli,sega sum 30 nedela,se nadevam so Gospodova pomos da stasame i do 36 nedela pa i poveke zdravje.

Jas nekako ovie 2 dena cuvstvuvam na momenri kako da me bocka nesto kaj papokot od sto moze da e,nekoj ima li vakvo iskustvo?

pozdrav4e do site user posted image i so lesno neka ni e na site!

(Одговор на членот Simona_k)
Непосредна врска до пораките: 1278
28.2.2013 21:11:41   
Simona_k
analislav чувството е најубаво,ама многу сум и расеана како во сон да ми е,паника ме фаќа...Еве и ти за 4 недели ќе ми бидеш во кожа и ќе го пишуваш истовоuser posted image
А за боцкањето цел стомак ме боцка,највероватно матката се шириuser posted image
Јас некако се шарам по телово и вени и целулит и некој дамки што ти ја знам шарко!user posted image

(Одговор на членот anailisav)
Непосредна врска до пораките: 1279
1.3.2013 16:25:06   
Фиданче
Simona spremaj si se vo pravo si, jas isprav se uste u 7 mesec i aj vikam 9ti ko ke vlezam ke peglam i ke kupuvan za izleguvanje od bolnica, pola majka mi mi gi ispegla user posted image i taka koga vlegov u 9ti, denes utre, denes utre, pa me fati kichmata , nervite, i nedela do poragjaj, 30 dek se izbanjav vecerta , nova godina se spremam utredenta da ne mi e na brzanje, vikam imam vreme user posted image uste cela nedela i .... pukna vodenjakot vo 1ipol nokjta. Posle svekrvami mi kupi za izleguvanje od bolnica so mm zaedno i koga se vrativ doma mi gi ispegla alistata zosto jas nemozev, sreka sto imav od majkami poveke ispeglano user posted image .
Pozdrav do site i so lesno, spremajte se sega pravite sto ke pravite i spijte oti posle toa kolku i da spie ili nespie bebeto , vie pak nema da bidete naspieni. Mojava e spanka, pu pu pu , a jas pak ne sum naspana user posted image

Непосредна врска до пораките: 1280
1.3.2013 18:19:33   
Simona_k
Фиданче и јас од искуство си пишувамuser posted image
Ова ми е второ user posted image со првото само исправ и собрав исто како тебеuser posted image па свеки и мене ми купила фустан за искачање од болница, не ми се свиѓаше беше шарен многу,ама кога не си купив јас со тој си излегов
Не и покажав дека не ми се свиѓа,зошто се потрудила жената( ама од тогаш го немам облечено а и онака не носам фустани)...user posted image
Затоа дури сум при памет да средам знам дека од 9ти у фрки ќе бидам и се ќе заборавам поздравче

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1281
2.3.2013 15:29:58   
katalina1
Jas ja zapocnav 35tata nedela ama se uste nisto nemam spremano,si velam od koga ke vlezam vo 9ti ke pocnam so podgotovki.Se nadevam cucka nema da me iznenadi pred vreme :)

Непосредна врска до пораките: 1282
2.3.2013 17:39:21   
bebuv4eto
zdravo mamicki kako ste ? jas sum veke 28ned + 3 dena pocnav da odam na rabota veke 2 nedeli i malku tesko mi paga patuvanjeto bidejki rabotam vo selo oddaleceno 32 km od mojot grad pa i trcajneto do avtobus i selskite patista so dupki..malku me voznemiruvaat ama toa e moram, da odam barem uste 2 meseci..se nadevam ke pominam bez problemi, malku me zagrizuva toa sto moevo bebce verojatno e mnoguuu golem spanko vo go custvuvam samo nekolku pati vo denot i tolku i toa verojatno koga se prevrtuva kako klopcence da mi se pravi i tolku :) se otkazav da cekam da kloca kako sto kazuvate vie celo vreme po mnogu pati valjd spankovci sme golemi uste od sega :D a imam uste eden problem... spiejneto, se trudam da spijam na leva strana ama tesko mi odi se na desna mi e poubavo a i mnogu se vrtam se macam po 10 pati stanuvam ,ama ic mesto ne me drzi a son mi treba i toa kako.. kako se spravuvate vie so spiejneto imavte li problem kako mene i kako go resivte ? pozzi4 od mene i od bebo mojuser posted image

(Одговор на членот katalina1)
Непосредна врска до пораките: 1283
2.3.2013 18:31:38   
almaskopje
zenski jas vcera bev na kontrola i Dr.mi kaza se e vo red i deka postelkata veke pocnuva da staree,34 nedela sum i neznam dali toa znaci deka se blizi krajot,se zbuniv ne ocekuvav i zaboraviv da ja prasam

(Одговор на членот bebuv4eto)
Непосредна врска до пораките: 1284
5.3.2013 13:26:30   
Фиданче
Toa nemora da znachi nisto :) Na drugarkami od 7 mesec i vikaa ostarela postelkata ke bide porano, zosto pomalku rastelo bebeto ako e ostarena postelkata, pa ona do kraj si go donose, i toa bese 3,670 kg dechko cel :) a i vikaa malo ke bide !!! POzdrav i ne se sekiraj user posted image

Непосредна врска до пораките: 1285
5.3.2013 22:55:59   
anailisav
dragi user posted image kako ste?nie sme dobro fala mu na Gospod,samo me interesira dali vie na momenti cuvsvuvate oteznato disenje i jako cukanje na srceto,duri i zatopluvanje momentalno na teloto?

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1286
6.3.2013 13:11:08   
Gaia
anailisav
мене понекогаш ми се случува истото. Иако сум на почетокот ов третото тромесечие, 29та недела, понекогаш имам напливи на топлина и си викам што ми се случува сега, да не полудувам јасuser posted image А отежнатото дишење си се јавува, не толку често ама најверојатно затоа што е уште можеби рано за тоа, кај и да е и кај мене ќе зачести, мислам дека е сосема нормално.

Непосредна врска до пораките: 1287
6.3.2013 13:41:11   
marija/
anailisav и јас сето тоа го чувствував мислам дека тоа е најнормално, almaskopje и јас бев на контрола во понеделникот и мене докторката ми кажа дека постелката е зрела 2 степен, така да не се грижи се ќе биде во најдобар ред и јас сум сега исплашена во врска со породувањето оти може да се случи во секој момент и сето тоа ме плаши а јас си се спремам вчера за пазарував за моето најмило и одвај чекам да си го земам во раце. На сите нека ни е со лесно. Поздрав и само храбро user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1288
7.3.2013 19:53:56   
marija/
Рингерајки осеќам менструални болки, ај ве молам ако знаете нешто во врска со нив, ме плашат малкуuser posted image , а сум 36 недела, не знам што да очекувам. Ваше мислење???

Непосредна врска до пораките: 1289
8.3.2013 12:15:43   
almaskopje
Marija jas celo tromesecie gi custvuvam,mislam deka od infekcijata sto ja imam,mozebi imas infekcija i ti,ako ne se mnogu cesti ne se plasi no ako se javuvaat nekolku pati na den i so podolgo traenje moras da odis na lekar i miruvaj celo vreme.pozz i pisi sto ke napravis

Непосредна врска до пораките: 1290
8.3.2013 17:20:22   
marija/
almaskopje, денеска бев кај матичната и ми зема микробиолошки брисеви и ми кажа дека имам бело прање и ми даде вагиналети да ставам навечер, и во право си болките кои ги осеќав биле од тоа, поздрав и фала многу на одговорот.Ако не сте вие со мене не знам што ќе правам user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1291
8.3.2013 20:12:42   
almaskopje
Super Marija sega zavrsija dozata sto ti ja dala i ke vidis mnogu ke te osvezi jas sum od 26 nedela so vaginaleti pa se do sega (35 nedela)pozz i miruvaj

Непосредна врска до пораките: 1292
8.3.2013 21:17:51   
marija/
almaskopje user posted image user posted image user posted image user posted image ти благодарам на поддршката!

Непосредна врска до пораките: 1293
8.3.2013 22:21:31   
anailisav
dragi user posted image neka ni e so lesno na site i so Gospod napred da stigneme do 40 nedela,jas sum sega 31 nedela,fala mu na Boga nemam nekoi poteskotii ama zakovana sum za krevetot,rizicna mi e bremenosta.
sakav da vi kazam deka osetiv golemo podobruvanje od magneziumot na natural wealth,pijam po 2 na den i dobro se osekam,pa vi go preporcuvam i na vas.
pozdrav4e i guski za vas i bebuskite

Непосредна врска до пораките: 1294
8.3.2013 22:24:30   
anailisav
a kakvi vaginaleti koristite alma i marija i jas sum so bel iscedok non-stop,samo sto nemam bolki fala mu na boga.?

Непосредна врска до пораките: 1295
8.3.2013 22:56:43   
anailisav
i SREKEN PRAZNIK NA SITE user posted image ,VI POSAKUVAM NA SITE MNOGU LJUBOV I VNIMANIE OD NAJMILITE,SAKAJTE I BIDETE SAKANI I CENETI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1296
8.3.2013 23:41:01   
Simona_k
Sreken 8 mi mart meskovci I od mene zdravi I veseli da bideteuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 1297
9.3.2013 0:01:24   
marija/
И на вас нека е среќен празников user posted image , а инаку anailisav јас ги користам polygynax !

Непосредна врска до пораките: 1298
9.3.2013 12:12:26   
almaskopje
jas gi koristam neo penotran forte 7 veainaleti pred spienje

Непосредна врска до пораките: 1299
10.3.2013 1:25:14   
lokic
od koja g.n moze da se pravi carski rez?

Непосредна врска до пораките: 1300
Страница:   <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  50 51 [52] 53 54   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

/
Jana9

Kako se zastituvate od komarcite?

Pustate aparatce vo struja (0%)

Sprej protiv komarci (100%)

Rolon protiv komarci (0%)

Nesto drugo (0%)

Број на сите гласови: 2

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!