Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 0:47:13
baby77
DIDI80 dobredojde i so sreka za nedobivanje ovoj mesec >ti pozeluvam da gi vidis tvoite masa jas eve odma ke se naredam pozadi tebe samo da bide ..ovoj mesec ke odime na lotarija domasna .. bez pomos od prijatel ( IUI) pa ke vidime
< Поракaта ја уредил baby77 -- 11.3.2013 0:56:30 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 8:17:29
Gardenia
Женски еве сум,по една недела каснење синоќа стигна мојата ,ама нема разочарување со нови сили во нов месец ,се надевам за останатите што чекаат ќе биде убав овој месец
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 8:21:13
AnnaMolly RR
Гарденија, не се разочарувај! Знам дека си позитивна личност, да знаеш дека чекањето еден ден ќа заврши и ќе си имаш убаво и слатко бебуле. Истото важи за сите што чекате . Јас со нетрпение ја отворам темава кога ќе видам дека некој пишал, се надевам дека летово сите ќе си се шетате со стомачиња!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 8:37:15
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR
Гарденија, не се разочарувај! Знам дека си позитивна личност, да знаеш дека чекањето еден ден ќа заврши и ќе си имаш убаво и слатко бебуле. Истото важи за сите што чекате . Јас со нетрпение ја отворам темава кога ќе видам дека некој пишал, се надевам дека летово сите ќе си се шетате со стомачиња!
Фала ти миличка, верувам дека ќе се приклучиме сите од списокот најскоро во клубот на мамички
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 10:21:40
Bogdancanka
диди душо ајде стискам палци за недобивање на 23.03 ајде душо чуда се случуваат никогаш не се знае кога среќата ќе ни се насмевне,само вие бидете вредни со мт
гарденија мила нов месец нова надеж,само позитивно
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 10:47:16
Vesna I
Девојки здраво и од мене, нова сум на форумот. Мојата приказна е следнава: имам едно детуле 4 год, но за второ веќе година и половина никако да ги видам фамозните :(((. Нормално на почеток разочарана исплашена, цела во каде е проблемот. во последната година и мензисот ми е страшно нередовен. Сега пијам Примолут Нор за да добијам, а после продолжувам со Кломифен. Ве молам држете ми палци и давајте ми совети, веќе сум очајна
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 10:56:48
Bogdancanka
весна добредојде на рр ти посакувам пријатна дружба со нашите членки,нема место за паника душо, веќе имаш едно сонце како биднало за првото така ќе биде повторно,не се разочарувај само позитивно бите вредни со мт па се надевам небрзо че си ги видиш фамозните цртки
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 11:20:43
Vesna I
ОГРОМНО благодарам за подршката, секако, знам дека не смеам да се разочарувам и паничам, имам веќе еден прекрасен ангел до мене, но верувајте дека, посакуваме да имаме многу деца, а некако тешко оди :(
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 11:48:47
babyhope
Леле по трет пат ја праќам поракава... зарем толку се преоптерети поради ова со дрвцава: Мене после 10 дена доцнење на user posted image ми дојде. Останува да се надеваме за следен месец за user posted image user posted image ако воопшто може уште да се надевам на природна можност user posted image
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 11:49:34
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19
srcka znaci si imam drugarka i jas go imam istiot problem ili i na mene istoto mi se slucuva mi kasni po mnogu odam na pregled se e vo red mi vikaat, ama ni ostanuva verbata vo gospod i borbata, nema otkazuvanje nema nadzat ima edna reklama na hrvatskite televizii i ke go iskoristam sloganot OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME .
inace jas se uste krvaram ko da imam dobieno ama ne e ni na pola tolku obilno crveno kafeavo e, trebase da mi dojde utre mi stigna ponedelnik, da zavrsi, i so mm odime na detalni pregledi pa da vidime sto ni e makata.
Se raduvam na sekoja nova i posakuvam se pomalku i pomalku clenovi da ima listata na koja pise koj cekame za znaci poleka site da si ostaneme i posle da se raduvame .
VE SAKAM I POZDRAVUVAM I OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME
Bebence, pametno sto odite so soprugot na ispituvanja da vidite sto e. Inaku, sestra mi e primer za chudo na medicinata, ostana trudna i dobivase kafeavo sekoj mesec, testovtie za bremenost bea negativni, a imase nenormalni bolki vo zeludnikot i otide da snima zeludnik i koga tie se iznenadija rekoa devojche ti od planina da ne si, bremena si , sto ne si otisla na ginekolog dosega? A od kaj da znae, koga dobivase po malku sekoj mesec, vikale ginekologizte matkata seuste ne bila celosno zatvorena. Posle 3-ti mesec prestana da dobiva, imase super bremenost, imam preubava vnuka od 6 godini sega.
Pozz na site ringerajki i daj boze sto povekje da ima kaj site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 14:13:34
baby77
Gardenia fati stapot i mavaj po pa da ne i tekne da dojde ic sledniot mesec .I kaj mene kasnese nekolku dena predpostavuvam od utrogestanot .Ama ne se sekiraj cekame sledno nedobivanje .. Ajde navivame za koj e sleden da ne izraduva
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 16:00:25
stork op het raam
Zdravo Ringerajki , me primate li vo klubot na zencinja sto cekaat .Jas se obiduvam okolu 8 meseci da ostanam bremena , ama po se izglea bezuspesno , inaku ginekologot vika deka se e ok so mene . Bas me intereseira , vo koj del od denot gi pravite testvite za bremenost , jas navecer go napraviv i edno crtce imase, inace imav cuden ciklus minatiot mesec pa zatoa i resiv da napravam test. pozdrav do site idni mamicki se nadevam na super komunikacija .
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 17:03:22
Bogdancanka
добредојде мила осум месеци не е и баш долг период ајде бидете вредни со мт и нареден месец очекуваме позитивни резултати освен испитување кај тебе имате правено спермограм или спермокултура кај мт?
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 17:26:48
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: stork op het raam
Zdravo Ringerajki , me primate li vo klubot na zencinja sto cekaat .Jas se obiduvam okolu 8 meseci da ostanam bremena , ama po se izglea bezuspesno , inaku ginekologot vika deka se e ok so mene . Bas me intereseira , vo koj del od denot gi pravite testvite za bremenost , jas navecer go napraviv i edno crtce imase, inace imav cuden ciklus minatiot mesec pa zatoa i resiv da napravam test. pozdrav do site idni mamicki se nadevam na super komunikacija .
Добредојде душо,секако дека те примаме.што повеќе тоа подобро,ти посакувам најбрзо да си ги видеш
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 17:30:55
zansen
Poz na site rr vaka znaci deneska bev na pregled i maticniot mi odredi deka sreda cetvrtok i petok mi se plodni denovi pravev hormonski status i mikrobioloski brisevi se e ok pa ke cekame za sleden mesec
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 17:39:14
Gardenia
ИЗВОРНА ПОРАКА: zansen
Poz na site rr vaka znaci deneska bev na pregled i maticniot mi odredi deka sreda cetvrtok i petok mi se plodni denovi pravev hormonski status i mikrobioloski brisevi se e ok pa ke cekame za sleden mesec
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 18:19:58
stork op het raam
Fala vi zencinja sto me primivte vo klubot , muze sega treba da pravi ispituvanje , da vidime dali e do nego .Inaku siromaskiot uplav ima da odi . Kaj nas e problem sto ne sme non stop zaedno , zaradi X pricini, ama se nadevam deka ovaa godina i toa ke se resi. Znam deka e psiha vo prasanje taka barem dr mi vika. Da se nadevame deka ke vidime , i deka site nie eden den ke si imame po edno Toa mi e najgolema zelba , kaj mene i kaj site zencinja , nema poubav blagoslov . Pozdrav do site imajte ubava vecer
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 11.3.2013 18:36:12
babyhope
Добредојде мила ќе видиш како убаво ќе се дружиме на РР и од сите новопечени сигурно и тебе ќе те фати брзо мајата за . Како што ти пишаа и погоре 8 месеци не е долго, ама според мене што порано почнете со испитувања толку подобро. Опуштено само и ти посакувам многу среќа
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.