|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
10.3.2013 23:24:51   
masa
Stiskam palci za vas devojki I ajde da se naredite pozadi mene site do ednauser posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 476
11.3.2013 0:47:13   
baby77
DIDI80 dobredojde i so sreka za nedobivanje ovoj mesec >ti pozeluvam da gi vidis tvoite user posted image
masa jas eve odma ke se naredam pozadi tebe samo da bide ..ovoj mesec ke odime na lotarija domasna .. bez pomos od prijatel ( IUI) pa ke vidime user posted image

< Поракaта ја уредил baby77 -- 11.3.2013 0:56:30 >

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 477
11.3.2013 8:17:29   
Gardenia
Женски еве сум,по една недела каснење синоќа стигна мојатаuser posted image ,ама нема разочарување со нови сили во нов месецuser posted image ,се надевам за останатите што чекаат ќе биде убав овој месецuser posted image

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 478
11.3.2013 8:21:13   
AnnaMolly RR
Гарденија, не се разочарувај! Знам дека си позитивна личност, да знаеш дека чекањето еден ден ќа заврши и ќе си имаш убаво и слатко бебуле. Истото важи за сите што чекате user posted image .
Јас со нетрпение ја отворам темава кога ќе видам дека некој пишал, се надевам дека летово сите ќе си се шетате со стомачиња! user posted image

Live and let live

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 479
11.3.2013 8:37:15   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: AnnaMolly RR

Гарденија, не се разочарувај! Знам дека си позитивна личност, да знаеш дека чекањето еден ден ќа заврши и ќе си имаш убаво и слатко бебуле. Истото важи за сите што чекате user posted image .
Јас со нетрпение ја отворам темава кога ќе видам дека некој пишал, се надевам дека летово сите ќе си се шетате со стомачиња! user posted image

Фала ти миличка, верувам дека ќе се приклучиме сите од списокот најскоро во клубот на мамичкиuser posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 480
11.3.2013 9:47:20   
cacisk
Se ke se sredi, samo prasanje na vreme e! Nekoi porano-nekoi podocna.

Непосредна врска до пораките: 481
11.3.2013 10:21:40   
Bogdancanka
диди душо ајде стискам палци за недобивање на 23.03user posted image user posted image user posted image ајде душо чуда се случуваат никогаш не се знае кога среќата ќе ни се насмевне,само вие бидете вредни со мтuser posted image

гарденија мила нов месец нова надеж,само позитивноuser posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 482
11.3.2013 10:46:49   
Melanija RR
Gardenia user posted image ќе дојдат твоите user posted image user posted image
Didi80 сега следи вашето време после лапараскопија user posted image

user posted image 2013user posted image
==============

@bebe 12 март
malena1 20 март
Anne^ 23 март
Нивеа 23 март
Didi80 23 март
Soyleyemedim. 24 март
pozitive 30 март

=================
Последни трудници
user posted image Juki3 user posted image user posted image Cvekelenculeuser posted image user posted image kikicka RRuser posted image
user posted image alai user posted image user posted image Elceuser posted image user posted image Lacrymosauser posted image user posted image masauser posted image
]

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 483
11.3.2013 10:47:16   
Vesna I
Девојки здраво и од мене, нова сум на форумот.
Мојата приказна е следнава:
имам едно детуле 4 год, но за второ веќе година и половина никако да ги видам фамозните user posted image :(((. Нормално на почеток разочарана исплашена, цела во user posted image user posted image каде е проблемот.
во последната година и мензисот ми е страшно нередовен. Сега пијам Примолут Нор за да добијам, а после продолжувам со Кломифен.
Ве молам држете ми палци и давајте ми совети, веќе сум очајна user posted image

(Одговор на членот masa)
Непосредна врска до пораките: 484
11.3.2013 10:56:48   
Bogdancanka
весна добредојде на ррuser posted image user posted image user posted image ти посакувам пријатна дружба со нашите членки,нема место за паника душо, веќе имаш едно сонце како биднало за првото така ќе биде повторно,не се разочарувај само позитивно бите вредни со мт па се надевам небрзо че си ги видиш фамознитеuser posted image цртки

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 485
11.3.2013 11:14:54   
Didi80
Eve kade imalo mnogu pozitivnost user posted image user posted image user posted image i ogromna podrska!!!
Fala vi RR user posted image user posted image user posted image ste!!!Zaedno navivame za user posted image na site koi gi ocekuvaat

< Поракaта ја уредил Didi80 -- 11.3.2013 11:16:19 >

Непосредна врска до пораките: 486
11.3.2013 11:20:43   
Vesna I
ОГРОМНО благодарам за подршката, секако, знам дека не смеам да се разочарувам и паничам, имам веќе еден прекрасен ангел до мене, но верувајте дека, посакуваме да имаме многу деца, а некако тешко оди :(

Непосредна врска до пораките: 487
11.3.2013 11:33:28   
Bogdancanka
затоа сме тука душо да се подржуваме,тешиме и да споделуваме искуства,за едно user posted image вреди да се боримеuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 488
11.3.2013 11:48:47   
babyhope
Леле по трет пат ја праќам поракава... зарем толку се преоптерети поради ова со дрвцава:
Мене после 10 дена доцнење на user posted image ми дојде. Останува да се надеваме за следен месец за user posted image user posted image ако воопшто може уште да се надевам на природна можност user posted image

Непосредна врска до пораките: 489
11.3.2013 11:49:34   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebence19

srcka znaci si imam drugarka i jas go imam istiot problem ili i na mene istoto mi se slucuva mi kasni po mnogu odam na pregled se e vo red mi vikaat, ama ni ostanuva verbata vo gospod i borbata, nema otkazuvanje nema nadzat ima edna reklama na hrvatskite televizii i ke go iskoristam sloganot OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME user posted image user posted image user posted image user posted image .

inace jas se uste krvaram ko da imam dobieno ama ne e ni na pola tolku obilno crveno kafeavo e, trebase da mi dojde utre mi stigna ponedelnik, da zavrsi, i so mm odime na detalni pregledi pa da vidime sto ni e makata.

Se raduvam na sekoja nova user posted image i posakuvam se pomalku i pomalku clenovi da ima listata na koja pise koj cekame za user posted image znaci poleka site da si ostaneme user posted image user posted image user posted image i posle da se raduvame .

VE SAKAM I POZDRAVUVAM I OVA E BORBA ZA BEBE I KE USPEEME

Bebence, pametno sto odite so soprugot na ispituvanja da vidite sto e. Inaku, sestra mi e primer za chudo na medicinata, ostana trudna i dobivase kafeavo sekoj mesec, testovtie za bremenost bea negativni, a imase nenormalni bolki vo zeludnikot i otide da snima zeludnik i koga tie se iznenadija rekoa devojche ti od planina da ne si, bremena si user posted image , sto ne si otisla na ginekolog dosega? user posted image A od kaj da znae, koga dobivase po malku sekoj mesec, vikale ginekologizte matkata seuste ne bila celosno zatvorena. Posle 3-ti mesec prestana da dobiva, imase super bremenost, imam preubava vnuka od 6 godini sega. user posted image

Pozz na site ringerajki i daj boze sto povekje user posted image da ima kaj site user posted image

(Одговор на членот bebence19)
Непосредна врска до пораките: 490
11.3.2013 11:56:41   
Gardenia
Didi80 i Vesna I ви посакувам добредојде и ќе видете дека тука ќе ви биде полесно и позитивно со сета оваа енергијаuser posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 491
11.3.2013 14:13:34   
baby77
Gardenia fati stapot i mavaj po user posted image user posted image user posted image pa da ne i tekne da dojde ic sledniot mesec .I kaj mene kasnese nekolku dena predpostavuvam od utrogestanot .Ama ne se sekiraj cekame sledno nedobivanje .. Ajde navivame za user posted image koj e sleden da ne izraduva

Непосредна врска до пораките: 492
11.3.2013 16:00:25   
stork op het raam
user posted image Zdravo Ringerajki , me primate li vo klubot na zencinja sto cekaat user posted image .Jas se obiduvam okolu 8 meseci da ostanam bremena , ama po se izglea bezuspesno , inaku ginekologot vika deka se e ok so mene . Bas me intereseira , vo koj del od denot gi pravite testvite za bremenost , jas navecer go napraviv i edno crtce imase, inace imav cuden ciklus minatiot mesec pa zatoa i resiv da napravam test. user posted image user posted image pozdrav do site idni mamicki se nadevam na super komunikacija .

(Одговор на членот baby77)
Непосредна врска до пораките: 493
11.3.2013 17:03:22   
Bogdancanka
добредојде мила user posted image user posted image user posted image осум месеци не е и баш долг период ајде бидете вредни со мт и нареден месец очекуваме позитивни резултатиuser posted image user posted image user posted image освен испитување кај тебе имате правено спермограм или спермокултура кај мт?

(Одговор на членот stork op het raam)
Непосредна врска до пораките: 494
11.3.2013 17:26:48   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: stork op het raam

user posted image Zdravo Ringerajki , me primate li vo klubot na zencinja sto cekaat user posted image .Jas se obiduvam okolu 8 meseci da ostanam bremena , ama po se izglea bezuspesno , inaku ginekologot vika deka se e ok so mene . Bas me intereseira , vo koj del od denot gi pravite testvite za bremenost , jas navecer go napraviv i edno crtce imase, inace imav cuden ciklus minatiot mesec pa zatoa i resiv da napravam test. user posted image user posted image pozdrav do site idni mamicki se nadevam na super komunikacija .

Добредојде душо,секако дека те примаме.што повеќе тоа подобро,ти посакувам најбрзо да си ги видеш user posted image

Непосредна врска до пораките: 495
11.3.2013 17:30:55   
zansen
Poz na site rr vaka znaci deneska bev na pregled i maticniot mi odredi deka sreda cetvrtok i petok mi se plodni denovi pravev hormonski status i mikrobioloski brisevi se e ok pa ke cekame za sleden mesec user posted image

Duri i najtemnite noki ke zavrsat i sonceto povtorno ke izgree!!!

Непосредна врска до пораките: 496
11.3.2013 17:39:14   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: zansen

Poz na site rr vaka znaci deneska bev na pregled i maticniot mi odredi deka sreda cetvrtok i petok mi se plodni denovi pravev hormonski status i mikrobioloski brisevi se e ok pa ke cekame za sleden mesec user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот zansen)
Непосредна врска до пораките: 497
11.3.2013 18:19:58   
stork op het raam
Fala vi zencinja sto me primivte vo klubotuser posted image , muze sega treba da pravi ispituvanje , da vidime dali e do nego .Inaku siromaskiot uplav ima da odi .user posted image Kaj nas e problem sto ne sme non stop zaedno , zaradi X pricini, ama se nadevam deka ovaa godina i toa ke se resi. Znam deka e psiha vo prasanje taka barem dr mi vika. Da se nadevame deka ke vidime user posted image , i deka site nie eden den ke si imame po edno user posted image Toa mi e najgolema zelba , kaj mene i kaj site zencinja , nema poubav blagoslov . Pozdrav do site imajte ubava vecer

Непосредна врска до пораките: 498
11.3.2013 18:36:12   
babyhope
Добредојде милаuser posted image user posted image user posted image ќе видиш како убаво ќе се дружиме на РР и од сите новопечени user posted image сигурно и тебе ќе те фати брзо мајата за user posted image user posted image . Како што ти пишаа и погоре 8 месеци не е долго, ама според мене што порано почнете со испитувања толку подобро. Опуштено само и ти посакувам многу среќаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 499
11.3.2013 19:27:46   
Gaia
Сите кои сте во исчекување на user posted image ви посакувам што побрзо да си ги видите тие најубави две цртички. Стискам палци за сите, овој месец да биде ваш месецuser posted image

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 500
Страница:   <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  18 19 [20] 21 22   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.