Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Devoji dobro utro izgleda ovoj den ke bide najsreken vo mojot zivot.Stanata sum od 6.30h da napravam test i zamislete si gi vodov dvete .Jeeeeeee neznaete kolku se izraduvav,dodusa ednata ne bese tolku jasna no i vo testot pisuvase deka nemora dvete da bidat isti.Sega mi ostanuva popladne da mi potvrdat i preku krv.Ve molam kazetemi dali denes ke me gledaat na eho ili samo rezultatot od krvta. Cacim ajde trk do apteka i kupigo Self Clear toj test pokazuval osum dena posle zacnuvanjeto pa denes zaedno da slavime.Cacisk ti kako si? Bebus1 i Puterka doredojdovte.Mimi i Skojance vi ja pustam celata sreka i so lesno na transverot. Ajde devojki da se sprememe ke ima mnogu mamicki i mnogu slavenje ovoj mesec. Cacim ajde te cekam dase raduvame zaedno denes.
Браво миличка ЧЕСТИТКИ !!! Имај насреќни , школска бременост и да се радуваш на многуу . Еј што убаво тргна денот Ајде cacim мила ти си на ред да не израдуваш со
Koki12 mila jeeeeeeeeeeeeeee bas me izraduva,cestita i imaj lesna bremenost jas da ti kazam nemam hrabrost za test se uste,neznam dali se plasam od rezultatot oti mislam deka sekoj den ke dobijam ama sega si poracav test pa ili denes ili utre od sabajle zdravje.... cacisk ti kako si? skopjance so sreka denes na transferot, mimiiii se najdobro i tebe... bebus1 ti kako gi minuvas denovite?
Koki12 cestitki uzivaj si 9 meseci sega. Uff i jas nemam hrabrost da napravam, isto se plasam od ishodot. Vo Petok mislam ke soberam hrabrost i ce napravam, Ajde cacim ti si pred mene nekoj den napravi denes-utre pa i za tebe da se raduvame.
< Поракaта ја уредил cacisk -- 14.3.2013 10:45:30 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
cestitki koki12 imaj najubava najlesna sve naj naj neka ti bide vo slednite 9 meseci mnogu ze raduvam za sekoe uspesno invitro bravo te molam pisi kaj kogo pravese invitro?
koki12 chestitki ve chitkam sekoj den i se raduvam na ubavite vesti...imaj preubavi cacim i cacisk vi posakuvam da si gi vidite eve vi isprakjam srekichka na site ostanati uspeshen transfer i opushteni denovi do pozitivniot test na site vi isprakjam eden kup
anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslo ama testot pokaza ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311
koki12... leleee superrrrrrr, mnogu se izraduvav ! A dobro e sum znaela da povlecam noga . Sega so lesno i ti posakuvam da imas preubava i srekjna bremenost . Neka sekoj den ti bide ispolnet so mnogu radost i ubavini . Ocekuvam vakvi ubavi vesti i od site drugi po red !!! Mnogu pozdravcinja
anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslo ama testot pokaza ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311
Marija30 aodkoku edinici prime stop inekcija. Mi e strav da ne bide lazno pozitiven. Jas primiv od 10 000 1.u.
Koki12 cestito imaj ubava i lrsna bremenost pa povleci noga edna dolga ima mnogu iscekualki
Cacim i Cacisk vie ste sega na red za
Jas deneska pravev ET i sega se na red najdolgite 2 nedeli
Skav da ve prasam dali nekoj koristel inekcija Luveris, deneska posle transferot mi ja stavija i mi kaza sestrata deka Petanovski gi daval na negovite pacienti bila za matkata podobro da go prifati embrionot i ja plativ 2 600 den. Mi kaza ako sakam ne e moralno ali skoro ste pacienti primale ali nekoi i ne. Doma go procitav upatsvoto i tamu pisuva deka se dava kako terapija za rasnebje i sozrevanje na folikulite (jajcata). Nikade ne pisuva deka se dava posle transfer i zatoa me zacudi.