|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
16.3.2013 11:37:02   
cacisk

ИЗВОРНА ПОРАКА: Lina*

Milicka nemav bas nekoj simptomi,duri i custvuvav deka ne e fateno,cak i na mm mu velev deka teska rabota da e uspesno.Imam pisuvano kavi raboti mi se iznaslucija i si velev deka posle seto toa tesko deka ke se ima fateno.Si gi sporeduvav simptomite sum toa koga ostanav bremena ama nemase sporedba,kako nekoja luda si gi dopirav gradite da proveram dali me bolat ama nisto....Zatoa ti velam,ne si baraj simptomi....opustise i utre povtori go testotuser posted image user posted image user posted image znam deka ova ti treba vo momentov

SRCE SIIuser posted image i jas taka si gi dopiram gradite tie papuski meki user posted image NISTO, se nadevam na nekoe cudo vo Ponedelnik. MMi dade uteha sega so tvojot odgovor. FALAAAA i eve ti edna cvetce od mene za utesnite zborovi user posted image

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 926
16.3.2013 12:12:06   
Lina*

Fala milicka i daj boze sledniot test da bideuser posted image pa de se raduvame zaedno

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Lina* -- 16.3.2013 12:13:43 >

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 927
16.3.2013 16:16:21   
cacim
devojki kade ste,kako go minuvate vremeto?sigurno se spremate za utre i spremate baklavauser posted image user posted image user posted image mene deneska me ima napadnato nekoe negativno custvo i se mi smeta, ama ke soberam sili uste utre i ponedelnik zdravje na proverka na bhcg i daj boze se da bide vo red....
mimiiiii skopjance kako ste?
cacisk ne se nerviraj ke cekame da dojde ponedelnik....i user posted image

Непосредна врска до пораките: 928
16.3.2013 18:18:33   
koki12
Eve me i mene deneska konecno izlegov od mojov zatvor i se prosetav malku megu lugeuser posted image user posted image .
Lina fala ti za informacijata samo sto me fati malku panika kaj mene na 12 den mi pokazuva 28 bhcg a tebe ne 11 den 30.Veke nemam sili da se nerviram sto saka neka bide samo neka dojde toj ponedelnik i da se znae veke do kade e rabotava.
Cacisk i jas nemam nikakvi simptomi gradite prekinaa da me bolat veke tret den.Cacim ti kako stois so simptomite?
Siki pozdrav i do tebe,ajde naredniot mesec sigurno ke si vidis folikulce samo bez nervozi.

(Одговор на членот cacim)
Непосредна врска до пораките: 929
16.3.2013 18:44:33   
cacisk
Cacim, koki12 nie 3 vo Ponedelnik mora da imame visoka beta user posted image Zaedno ke si odime na kontroli, ce si spodeluvame simptomi i sekakvi cuvstva sto ke gi imame vo tekot na bremenosta user posted image
Cacim stvarno kako si ti so simptomite? Kako stois so niv?
Pozz i edvaj go cekam toj Ponedelnikuser posted image

(Одговор на членот koki12)
Непосредна врска до пораките: 930
16.3.2013 18:57:04   
gina
KOKI i CACIM user posted image user posted image user posted image cestitki imajte lesna bremenost

CACIK mila ne ocajuvaj uste e rano ne se znae mozebi siuser posted image izdrzu uste malkuuser posted image

a na drugite rr koi se za terapija, punkcija, transfer im posakuvam mnogu sreka za na kraj da imaat uspeh so user posted image

Непосредна врска до пораките: 931
16.3.2013 19:00:14   
trust
ajde devojki vi ja pustam cela srekicka za vo ponedelnik na site da vi pokaze user posted image I visoka beta , povleceta noga site tri rr da si bidete zaedno user posted image I nie sto ideme po vas da ni pomagate so vasi soveti I iskustva..pozdrav

Непосредна врска до пораките: 932
16.3.2013 19:13:41   
cacim
koki12 i cacisk za simptomite da ne zboruvame,vcera cel den me peckase stomak, denes sabajle pak napraviv test(nemozev a da ne proveram pak)i user posted image samo 2bleda,denes pak osekam nekoe peckanje vo stomak,a gradite pomalku me bolat....a zaboraviv da vi spomenam deka mi se pojavi alergija na nozete samo neznam koj den bese i se uste a imam...se ignoriramuser posted image user posted image user posted image izdrzite uste utre a vo ponedelnik zaedno ke se raduvameuser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 933
16.3.2013 19:16:50   
Kolachence
Ajde devojki stiskame palci za vo ponedelnik, za stie zaedno da se raduvame user posted image user posted image

Inace jas se bockam so suprefact, 4 den denes, i sakav da prasam nekoj sto se bockal sam.. Otkoga ke si ja stavam injekcijata malku tecnost mi ostanuva vo spricot, ne znam dali ja stavam dobro, ama stiskam do kraj, ne mi e jasno kako moze pak da ostanuva malku tecnostuser posted image

Непосредна врска до пораките: 934
16.3.2013 23:38:33   
Lina*
cacim kakva alergija ti se pojavi??Prasuvam oti i mene po transfero pocna da mi se lupi kozata na desnata raka i dosega mislev nekoja alergija od prstenite deka mi e ama sega me klade vo misla.

(Одговор на членот Kolachence)
Непосредна врска до пораките: 935
17.3.2013 6:41:18   
energy_m
i jas se bockav sama so Suprefact, ne e nisto strasno,naprotiv e mnogu lesno. Vnimavaj pri vadenjeto na dozata da ne ti ostanuva vozduh vo spricot a toa se postignuva taka sto sisenceto ke go podignes vo vozduh svrteno so otvorot nadolu a spricot da ti bide odozdola,znaes onaka kako sto pravea sestrite porano koga ni stavale injekcii kako deca user posted image . Isto taka ako ti ostanuva po malku tecnost a toa ti e del od dozata, pri polnenjeto na spricot povleci za nijansa poveke od predvidenata doza ( taman onolku kolku sto ti ostanuva vo spricot na kraj ) i na toj nacin ke nadomestis. Ne e nisto strasno i ako ne doziras najprecizno na pocetok, sestrite od bolnicata posle koga ke gi primas i drugite injekcii ( a tie mora bo bolnica posto se stavaat vo but so golemi igli i ne ke mozes sama ) ke ti go koregiraat i Suprefactot. So srekicka, i da se fati.

Непосредна врска до пораките: 936
17.3.2013 6:53:57   
energy_m
A da, i zaboraviv da spomenam deka posle bockanjeto so Suprefakctot Estradiolot na prvata kontrola mi bese super, i ponatamu prikaznata so moeto in vitro dobro se odvivase i sega sum 4 mesec bremena. So sreka na site hrabri devojki koi se borat za svoite mali bebcinja. Ne barajte simptomi dodeka cekate rezultati od Beta hcg, sekoj organizam e razlicen i razlicno reagira, najgolem pokazatel e da ne dojde user posted image mada i toa vo nekoi slicai pa ne e tocno. Samo opusteno i so dobra misla i ke bide.. user posted image . Ubav den vi posakuvam..

(Одговор на членот energy_m)
Непосредна врска до пораките: 937
17.3.2013 11:47:24   
cacim
devojki za mnogu godini praznikot....
Lina vo vrska so alergijata mi se pojavi okolu3-4 den po transferot na nozete t.e butovite nekoi sitni bruki crvenilo i okolu pazuvite,segaizgleda kako herpes koga zazdravuva,ama veke na kraj e uste malku mi se poznava ....ama se ke zaboravam samo utre rezultatot da bide dobar..
pozdrav do site i ubavo da si go pominete denot..a utre site so ubavi vesti...

Непосредна врска до пораките: 938
17.3.2013 12:04:53   
cacisk
Za mnogu godini neka e....Da sme zdravi, zivi, srekni i sto pobrojni dogodina.
Cacim i Koki12 kako ste denes? Nesto novo user posted image ? Lelee sto sporo mi pominuva ovoj vikend, najspor vo mojot zivot. Imajte prijaten den denes.

Непосредна врска до пораките: 939
17.3.2013 12:31:28   
koki12
Za mnogu godini praznikot i od mene.Lele Cacim poradi tebe i majkami celo vreme mislam na baklava,i kaj mene porano procka ne pominuvase bez nea ama ovde vo skopjevo go nemaat toj adet da pravat baklava za procka.Do utre ke izdrzam pa potoa site da se casteme so nea moze neli user posted image user posted image user posted image .
Inaku da vi kazam i jas imav osipi posle cetvrtiot den od transverot,tie bea sitni mali bubuljici okolu vratot i liceto.Gi dobivam sekogas nekolku dena posle pretrpen golem stres znaete odkoga malku ke se opustam,gi imav i prviot pat koga mi izvadija dve losi jajce kletki,gi imam i sega.Toa
sto nie go pominuvame od momentot na punkcija do transverot e dosta tesko i nepodnoslivo iscekuvanje.Taka da ne se cudite sto otposle ni izbivaat takvi alergii.

Непосредна врска до пораките: 940
17.3.2013 19:10:22   
Kolachence
energy_m fala ti najmnogu za odgovorot! A i sto me podsmiri malku..user posted image user posted image
Fala ti i na pozitivnata misla! Ti posakuvam lesna bremenost i zdravo i ubavo bebce!

(Одговор на членот energy_m)
Непосредна врска до пораките: 941
17.3.2013 20:41:34   
energy_m
Ti blagodaram mnogu... Toa sto ti go pravis e mnogu hrabro i sigurna sum deka ke vrodi so plod.. ajde naskoro da ne izraduvas so user posted image user posted image . Mnogu sreka na site idni hrabri majki.. user posted image

Непосредна врска до пораките: 942
18.3.2013 10:30:15   
bubble

ИЗВОРНА ПОРАКА: Kolachence

Ajde devojki stiskame palci za vo ponedelnik, za stie zaedno da se raduvame user posted image user posted image

Inace jas se bockam so suprefact, 4 den denes, i sakav da prasam nekoj sto se bockal sam.. Otkoga ke si ja stavam injekcijata malku tecnost mi ostanuva vo spricot, ne znam dali ja stavam dobro, ama stiskam do kraj, ne mi e jasno kako moze pak da ostanuva malku tecnostuser posted image

moze da ostane malku technost koga ke go izvadish shpricot...ama toa koga ke go pricnish pojako i ke izlezat dve tri kapki...normalna rabota...
ajde denes ponedelnik...ochekuvam tri dobri vesti...user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 943
18.3.2013 10:37:03   
Kolachence
Fala Bubble! user posted image Pozdravce.

Ajde devojki, cekame dobri vesti user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 944
18.3.2013 12:00:36   
Lina*
Kade se devojkive so testovive,mnogu ne ostavija da cekameuser posted image

Непосредна врска до пораките: 945
18.3.2013 13:42:06   
cacim
Devojki eve me mene,mojata bhcg e 1219 mnogu sum sreknauser posted image user posted image user posted image user posted image , ne mozam da poveruvam,na site vi posakuvam da go osetite custvoto da si gi vidite user posted image
ajde i drugite gi cekame so istiot rezultat....
pozdrav....

Непосредна врска до пораките: 946
18.3.2013 13:47:15   
Lina*
user posted image user posted image user posted image Super visoka beta,ovde mi mirisa na dveuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 947
18.3.2013 14:02:57   
cacisk
Cacim user posted image user posted image Mene beta denes mi e 7 sto najverojatno se raboti za hemiska bremenost user posted image ce ja prodolzam terapijata uste 2 dena i ce ispitam vo Sred uste ednas ama za mene site nadezi se gotovi user posted image

Непосредна врска до пораките: 948
18.3.2013 15:10:20   
cacim
cacisk ne se razocaruvaj, nemoj da gubis nadez,pravi kako sto ti kazuva dr....nie sme sotebe da ti davame podrska...ke uspees...

Непосредна врска до пораките: 949
18.3.2013 15:10:31   
bebus1
cacim cestitkiiiuser posted image user posted image imajsi lesni user posted image .

cacisk uf mila so da kazam znam deka e tesko, nieden zbor vo momentov ne pomaga samo bidi silna i izdrzi. Ke dojdat i tvoite bebusi pocekaj do sreda mozebi ce narasne betata a user posted image nemas jas uste od 10 den na transver dobijam user posted image zatoa nesto sumlivo mie ili mozit od
terapijata dae zadrzvituser posted image .tija pustam celata sreca na svetov dati narasne betata.

Непосредна врска до пораките: 950
Страница:   <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  36 37 [38] 39 40   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

IZBOR NA MASKO IME
Ane79

Pomognetemi da izberam edno od ovie iminja

David (31%)

Andrej (36%)

Mihail (33%)

Број на сите гласови: 196

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!