|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
14.3.2013 8:42:02   
koki12
Devoji dobro utro izgleda ovoj den ke bide najsreken vo mojot zivot.Stanata sum od 6.30h da napravam test i zamislete si gi vodov dveteuser posted image .Jeeeeeee neznaete kolku se izraduvav,dodusa ednata ne bese tolku jasna no i vo testot pisuvase deka nemora dvete da bidat isti.Sega mi ostanuva popladne da mi potvrdat i preku krv.Ve molam kazetemi dali denes ke me gledaat na eho ili samo rezultatot od krvta.
Cacim ajde trk do apteka i kupigo Self Clear toj test pokazuval osum dena posle zacnuvanjeto pa denes zaedno da slavime.Cacisk ti kako si?
Bebus1 i Puterka doredojdovte.Mimi i Skojance vi ja pustam celata sreka i so lesno na transverot.
Ajde devojki da se sprememe ke ima mnogu mamicki i mnogu slavenje ovoj mesec.
Cacim ajde te cekam dase raduvame zaedno denes.

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 876
14.3.2013 9:00:18   
babyhope
Браво миличка user posted image user posted image user posted image ЧЕСТИТКИ !!! Имај насреќни user posted image , школска бременост и да се радуваш на многуу user posted image user posted image user posted image .
Еј што убаво тргна денот user posted image user posted image user posted image user posted image
Ајде cacim мила ти си на ред да не израдуваш со user posted image user posted image

(Одговор на членот koki12)
Непосредна врска до пораките: 877
14.3.2013 10:39:27   
cacim
Koki12 mila jeeeeeeeeeeeeeee bas me izraduva,cestita i imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image
jas da ti kazam nemam hrabrost za test se uste,neznam dali se plasam od rezultatot oti mislam deka sekoj den ke dobijamuser posted image ama sega si poracav test pa ili denes ili utre od sabajle zdravje....
cacisk ti kako si? skopjance so sreka denes na transferot, mimiiii se najdobro i tebe...
bebus1 ti kako gi minuvas denovite?

Непосредна врска до пораките: 878
14.3.2013 10:44:37   
cacisk
Koki12 user posted image user posted image cestitki user posted image user posted image uzivaj si 9 meseci sega. Uff i jas nemam hrabrost da napravam, isto se plasam od ishodot. Vo Petok mislam ke soberam hrabrost i ce napravam,
Ajde cacim ti si pred mene nekoj den napravi denes-utre pa i za tebe da se raduvame.

< Поракaта ја уредил cacisk -- 14.3.2013 10:45:30 >

(Одговор на членот cacim)
Непосредна врска до пораките: 879
14.3.2013 11:41:40   
Kolachence
Koki12 mnogu sum srekna za tebe! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Da si bides opustine ovieuser posted image i se da pomine vo najdobar red!

A za cacim, cacisk, navivam da gi vidat user posted image user posted image i site da se raduvame zaedno user posted image

(Одговор на членот cacisk)
Непосредна врска до пораките: 880
14.3.2013 11:42:12   
babyhope
Ајде девојки, навиваме сите за вас user posted image user posted image user posted image . Да ни се множат user posted image user posted image па да поченеме да пишуваме и во друга тема- Бременост user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 881
14.3.2013 11:44:39   
bebus1
koki12 cestitki user posted image od se srce ti posakuvam ubavi user posted image lesna user posted image naslatki user posted image user posted image user posted image .

cacim cacik pravete test dase raduvame izavas.jas sum posledna na listata od ovoj mesec.uuff tesko minuvaat denovive.

< Поракaта ја уредил bebus1 -- 14.3.2013 11:47:29 >

Непосредна врска до пораките: 882
14.3.2013 11:48:08   
arh_diz
Cestitki koki imaj si ubava bremenost

Биди тоа што си

(Одговор на членот bebus1)
Непосредна врска до пораките: 883
14.3.2013 12:06:20   
Bogdancanka
честитки коки имај си убава и лесна бременостuser posted image user posted image user posted image

Човек не мора секогаш да биде херој ама може секогаш да е човек........

Непосредна врска до пораките: 884
14.3.2013 12:08:44   
Anonimen
Честитки на новата трудница user posted image user posted image Може ли да направам тест на 10 ден по ЕТ? Не можам да издржам веќе, 10 дена умрев дома лежејќи.

(Одговор на членот Bogdancanka)
  Непосредна врска до пораките: 885
14.3.2013 12:28:00   
Bogdancanka
анонимен почекај уште некој ден немој да брзаш,стани размрдај се немора нон стоп да лежиш...ајде од срце ти посакувам се најдобро

(Одговор на членот Anonimen)
Непосредна врска до пораките: 886
14.3.2013 12:29:53   
Bogdancanka
анонимен почекај уште некој ден,немора да лежиш стани размрдај се ....ајде од срце ти посакувам среќа

Непосредна врска до пораките: 887
14.3.2013 13:55:26   
Lina*
Koki12 cestitki milickauser posted image user posted image ajde so lesno da ti bide bremenosta,user posted image user posted image ajde sega i drugite vaka da ne izraduvate

(Одговор на членот Bogdancanka)
Непосредна врска до пораките: 888
14.3.2013 15:55:20   
Melanija RR
koki12 user posted image имај лесна и убава бременост user posted image user posted image user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Lina*)
Непосредна врска до пораките: 889
14.3.2013 17:02:17   
trust
cestitki koki12 imaj najubava najlesna sve naj naj neka ti bide vo slednite 9 meseci mnogu ze raduvam za sekoe uspesno invitro bravo user posted image user posted image user posted image te molam pisi kaj kogo pravese invitro?

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 890
14.3.2013 18:11:56   
Didi80
Cestitki i od mene za koki12 user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 891
14.3.2013 18:23:00   
@bebe
koki 12 , cestitki user posted image user posted image user posted image lele radostiiiii, sega rastete i raduvajte se user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 892
14.3.2013 18:56:28   
bubble
koki12 chestitki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ve chitkam sekoj den i se raduvam na ubavite vesti...imaj preubavi user posted image user posted image
cacim i cacisk vi posakuvam da si gi vidite user posted image user posted image eve vi isprakjam srekichka user posted image user posted image user posted image
na site ostanati uspeshen transfer i opushteni denovi do pozitivniot test user posted image user posted image user posted image
na site vi isprakjam eden kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 893
14.3.2013 19:56:17   
marija30
anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslouser posted image ama testot pokaza user posted image ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 894
14.3.2013 20:01:48   
ole2004
Коки12 честиткиuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот marija30)
Непосредна врска до пораките: 895
14.3.2013 20:06:29   
Ema$
koki12...user posted image user posted image user posted image leleee superrrrrrr, mnogu se izraduvav ! A dobro e sum znaela da povlecam noga user posted image . Sega so lesno i ti posakuvam da imas preubava i srekjna bremenost . Neka sekoj den ti bide ispolnet so mnogu radost i ubaviniuser posted image .
Ocekuvam vakvi ubavi vesti i od site drugi po red !!!
Mnogu pozdravcinja

Непосредна врска до пораките: 896
14.3.2013 20:21:29   
Anonimen

ИЗВОРНА ПОРАКА: marija30

anonimen jas pravev test na 9den posle et oti prokrvarev i mislev deka mi doslouser posted image ama testot pokaza user posted image ne mi se veruvase edvaj docekav na 12den bhcg i mi bese 311

Marija30 aodkoku edinici prime stop inekcija. Mi e strav da ne bide lazno pozitiven. Jas primiv od 10 000 1.u.

Непосредна врска до пораките: 897
14.3.2013 22:03:49   
skopjance
Koki12 cestito user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image imaj ubava i lrsna bremenost pa povleci noga edna dolga ima mnogu iscekualki

Cacim i Cacisk vie ste sega na red za user posted image user posted image

Jas deneska pravev ET i sega se na red najdolgite 2 nedeli

Skav da ve prasam dali nekoj koristel inekcija Luveris, deneska posle transferot mi ja stavija i mi kaza sestrata deka Petanovski gi daval na negovite pacienti bila za matkata podobro da go prifati embrionot i ja plativ 2 600 den. Mi kaza ako sakam ne e moralno ali skoro ste pacienti primale ali nekoi i ne.
Doma go procitav upatsvoto i tamu pisuva deka se dava kako terapija za rasnebje i sozrevanje na folikulite (jajcata). Nikade ne pisuva deka se dava posle transfer i zatoa me zacudi.

Непосредна врска до пораките: 898
14.3.2013 23:07:56   
mimiiiiiiiiiiiii
Koki 12 ,ti posakuvam lesna bremenost mnogu ubava vest,jas sum utre na transfer pa se nadevam na dobar ishod,pozdrav do site

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 899
14.3.2013 23:53:54   
Didi80
Skopjance ti pustam user posted image user posted image user posted image mnogu srekicki za mnogu visoka beta posle 2 nedeli user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo opusteno i ke bide uspesno !!!

user posted image user posted image user posted image a eve i za mimiiiiiiiiiiiiii za uspesen transfer!!! So sreka user posted image user posted image user posted image

So sreka devojki user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот mimiiiiiiiiiiiii)
Непосредна врска до пораките: 900
Страница:   <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  34 35 [36] 37 38   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Свежо месо
NIgMa

Од каде најчесто купувате свежо месо?

Веро (35%)

Тинекс (10%)

Рамстор (6%)

Промес (14%)

Локална месара (25%)

Друго (10%)

Број на сите гласови: 146

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!