|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Вештачко оплодување IV дел
20.3.2013 21:28:53   
babyhope
bebus 1user posted image user posted image user posted image ајде само да расте Бета и да имаш најубави user posted image па да се радуваш на user posted image user posted image
kapina мила честитки за ваучерот, нова надеж за user posted image user posted image и крај на твоите маки user posted image user posted image
koki12 јас добив неколку дена откако го прекинав утрогестанот, па после 15 дена повторно добив. Мене ми рекоа дека тоа е нормално.. После тие два последователни во ист месец, си добивав нормално. Со оглед дека немало киретажа или слична процедура, матката (ендометриумот) си се чисти со самото добивање на user posted image мене од ГАК ми рекоа дека нема причина зошто да не почнеме и одма да се обидуваме за user posted image со природен начин. Телото е стимулирно и во следните неколку месеци има хормони кои што ги зголемуваат шансите за повеќе ј.клетки и можност за user posted image . И мене ми беше утеха и се уште ми е, дека штом еднаш бидна нема зошто повторно да не биде и следното да биде успешно со исходuser posted image user posted image . Ви поскаувам многууу повеќе среќа и тебе и cacisk и уште следниот месец да ни се пофалите со „природно“ бебе user posted image

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 976
20.3.2013 21:37:18   
koki12
Babyhope fala ti mila na postov se nadevam deka ke uspeam ovie meseci i nema da moram da pominuvam povtorno niz ovoj kosmar.Cacisk jas denes prokrvariv dva dena otkoga ja prekinav terapijata,seuste ne mi e probiena kako sto treba.
Kapina ti posakuvam uspeh i daj boze da si uspees od prva.

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 977
20.3.2013 22:46:47   
kapina
daj boze da uspeam od prva da ne se macam ponatamu 8 godini dosta bea tie makicki e sega vo bitola vo plodnost planiram da go napravam ivf dali se zakazuva tamu sto treba da napravam da odam so vaucerot prvo kaj maticniot ginekolog ili inaku sega vo vtornik ke treba da odam na kontrola za tiroidnata zlezda i da ispitam vitamin a i d i posle ke treba da pocnam so podgotovkite

(Одговор на членот koki12)
Непосредна врска до пораките: 978
21.3.2013 7:59:47   
bubble
Za vo Plodnost si zakazuvash pregled po telefon I ke odish so vaucherot shto ti go Dadoa od fondot. Dr tashe ke ti go pobara na pochetok samo da go vidi. A potoa za punkcijata ke Im go odnesish upatot od matichniot lekar. Prashaj si tamu shto te interesira ke ti kazat sestrite. Ti posakuvam uspeshno ivf.te pozdravuvam kapina

Непосредна врска до пораките: 979
21.3.2013 8:04:27   
bubble
Ke zaboravevuser posted image bebush 1 ti chestitam od srce...imaj prekrasna I lesna bremenost user posted image

(Одговор на членот bubble)
Непосредна врска до пораките: 980
21.3.2013 12:17:59   
Didi80

ИЗВОРНА ПОРАКА: bebus1

Devojki sakam daj spodelam mojata radost so vas denes mie 11 den po transve napraviv test i mi pokaza user posted image mnogu sum srecnauser posted image user posted image user posted image user posted image

bebus 1 cestito i od mene ti posakuvam mnoooogu visoka beta i bas mi e milo sto na spisokot se mnozat trudnici so ivf .Supeeeeer user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bebus1)
Непосредна врска до пораките: 981
21.3.2013 12:52:40   
Melanija RR
bebus1 чекаме потврда user posted image user posted image user posted image

*******2013*******

user posted image user posted image user posted image АКТУЕЛНО user posted image user posted image user posted image

19.02. -skopjance -почеток со терапија
mimiiiiiiiiiiiii -почеток со терапија
13.03. -Kolachence -почеток со терапија

==========================

11.03-skopjance-пункција
12.03. -mimiiiiiiiiiiiii -пункција

14.03. -skopjance -ЕТ
15.03. -mimiiiiiiiiiiiii -ЕТ

user posted image ИСЧЕКУВАЛКИuser posted image

25.03. -bebus1 -тест
28.03. -skopjance -тест
29.03. -mimiiiiiiiiiiiii -тест

user posted image ПРЕГРАТКИ user posted image

Nivea user posted image firenca didi user posted image Adelle user posted image gina user posted image milasteve user posted image @bebe user posted image mesecina83 user posted image Bogdancanka RR user posted image bubbleuser posted image koki12user posted image cacisk user posted image

=====================
2013 година
Ema$user posted image nadezda user posted image Lina*user posted image cacimuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Didi80)
Непосредна врска до пораките: 982
21.3.2013 18:55:56   
@bebe
kapina, kolku radosna vest, cestitki navistina e ova za raduvanje user posted image a posle ova da ti cestitame za user posted image

< Поракaта ја уредил @bebe -- 21.3.2013 18:58:03 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 983
21.3.2013 19:27:35   
kapina
da da daj boze sega ke treba da pocnam da se podgotvuvam posle rezultzatite od prolaktinot i tsh i od vitaminite a i d ke pocnam so podgotovka za ivf ke ispitam ovoj mesec sega i skrien seker samo neznam dali toa se ispituva sabajle ili kako ode toa

(Одговор на членот @bebe)
Непосредна врска до пораките: 984
21.3.2013 19:49:34   
trust
kapina eve I jas podgotvuvam dokumenti za invitro denes gi dobiv rezsulatite od tiroidnata zlezda ama go enmase dotorot da mi kaze sto misli za TSH 0.56 ?ako nekoj znae neka pise ..so sreka neka ni e I so ubavo da zaspocneme I zavrsime so po edno dve tri user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 985
21.3.2013 20:58:18   
Melanija RR
Kapina тема за скриен шеќер има ТУКА

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот trust)
Непосредна врска до пораките: 986
21.3.2013 21:39:42   
kapina
trust namene veke mi odobri fondot go dobiv vaucerot vcera no edno nesto nemozam da se iznacudam na denot koga komisijatsega gi razgleduvala dokumentite pred sedum godini pocina tatko mi se cudam i nemozam da se iznacudam gospod e golem

Непосредна врска до пораките: 987
23.3.2013 0:19:40   
gina
bebus cestitki imaj ubava i lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Kapina user posted image ajde mila so sreka i od prvo da se fatiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 988
24.3.2013 15:41:06   
skopjance
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moeto e do tuka
Melanija brisi mi e od site spisoci

(Одговор на членот gina)
Непосредна врска до пораките: 989
24.3.2013 16:19:24   
trust
zal mi e skopjanceuser posted image nema zbor sto moze da te utesi samo bidi hrabra I so gospod napred eden den sve ke si dojde na svoe mesto

(Одговор на членот skopjance)
Непосредна врска до пораките: 990
24.3.2013 16:20:05   
Melanija RR
skopjance user posted image user posted image
Многу рано што се случи?Навистина ми е жал user posted image

Непосредна врска до пораките: 991
25.3.2013 0:00:48   
gina
skopjance mnogu mi e zaluser posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 992
25.3.2013 9:37:11   
cacim
skopjance bas mi e zal, bidi silna i prodolzi ponatamu.....

bebus1 ajde denes cekame visoka beta.....

Непосредна врска до пораките: 993
25.3.2013 10:29:17   
babyhope

ИЗВОРНА ПОРАКА: Melanija RR

skopjance user posted image user posted image
Многу рано што се случи?

Навистина мила, како се случи ова, премногу рано е за тест или дојде user posted image ? Ние сме со тебе, нема откажување user posted image user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 994
25.3.2013 14:39:56   
Maic.
Здраво девојки, еве ме и мене после мала пауза. Честитки до новите трудници user posted image , да си имаат лесна бременост, за сите кои сакаме да си ги видиме user posted image само позитивно и се ќе си биде во свое време user posted image
После неуспешната инсиминација се решивме на IVF, овај месец на трет ден испитав хормони, LH беше малку повисок, д-р ми препиша микрогинон и еве веќе 7 дена ги пијам, после 21 ден треба на контрола па да видиме дали ќе се почнува со процедурата за IVF, односно со стимулација.
Дали некој има искуство со апчината за контрацепција микрогинон пред ИВФ?

(Одговор на членот babyhope)
Непосредна врска до пораките: 995
25.3.2013 15:04:39   
bebus1
Zdravo na site..
Denes sum presrecna se potvrdi mojata bremenost.user posted image user posted image user posted image
HCG 4137,4 mi napravia i eho i dvete se fatile user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Maic.)
Непосредна врска до пораките: 996
25.3.2013 15:09:17   
Maic.
Честитки bebus1 user posted image user posted image user posted image имај си лесна и убава бременост user posted image

мило мие кога читам вакви убави работиuser posted image

Непосредна врска до пораките: 997
25.3.2013 15:11:37   
zzaa
cestitki bebus1 imaj lesna bremenostuser posted image user posted image user posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Maic.)
Непосредна врска до пораките: 998
25.3.2013 15:12:10   
cacim
bebus1 bas mi e milo,kakva prekrasna vest, so sreka i uzivaj vo tvojata bremenostuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 999
25.3.2013 15:14:04   
ummu ema
cestitki do tebe bebus1 imaj lesta i ubava bremenost  pozzz  do ssite

Непосредна врска до пораките: 1000
Страница:   <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  38 39 [40] 41 42   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

detski igri
petar t

koja igra e najlosa za nasite mali soncinja?

zmurka (15%)

brkanica (0%)

narodna (5%)

sony play station (75%)

igranje so igracki (0%)

sakate li vojska (5%)

Број на сите гласови: 20

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!