|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Еднократни пелени
18.3.2013 13:19:57   
Фиданче
Nesomneno Pampersot se najdobri, jas sum prezadovolna od premium. Primetiv mnogu ponezni se sleap and play i mozat da se raspadnat navecer ako se ostavat cela nok , ama do sega dobri mi se, ne se raspadnale i ne propustile user posted image , a i aktiv baby se ekstra . Jas pak mislev pampersot se dosta poskapi ama ne se , normalna im e cenata a kvalitetot , nemam zborovi. Sepak moze i drugite da se probaat user posted image Imame vreme site da gi probame user posted image Pozdrav

(Одговор на членот mila28)
Непосредна врска до пораките: 1701
18.3.2013 13:22:37   
dostickage
nemaat razlika za br2 i br 3. posle kje te prasamuser posted image

(Одговор на членот Фиданче)
Непосредна врска до пораките: 1702
6.4.2013 16:35:03   
fetusce
Jas licno ne sum zadovolna od Pampers aktiv bebe 5 mnogu mi propustaat mi e strav detenceto da ne mi nastine. Pa sega neznam koi peleni da gi koristime so broj 5 . Koi mislite deka se dobri za da gi kupam?

(Одговор на членот dostickage)
Непосредна врска до пораките: 1703
7.4.2013 13:31:16   
Annet
fetusce 5 od 15 do 25 kg na Helen Harper,nie gi koristime super se,steta sto nem apogolem broj

(Одговор на членот fetusce)
Непосредна врска до пораките: 1704
7.4.2013 22:43:42   
bombica
Anet od kade gi kupuvas Helen Harper ? Nie koristime dajpers zadovolna sum ama mali ni se veke 5kata ne go prefakaat ubavo kaj meseto

(Одговор на членот Annet)
Непосредна врска до пораките: 1705
7.4.2013 22:51:31   
ivana89nikolova
na prvoto dete do 4god mu stavav pampers za nokeska i i nemam staveno vo tie 4god drug pampers osven pampers aktiv baby i mozam da kazam deka e nezamenliv no ne ovoj sto se prodava kaj nas nego onoj od drugite drzavi.mene mm mi e sofer i sekoj pat mi nosi najcesto zima od grcija ili turcija i mozam da kazam oti e epten ok do sega mi nema propusteno a kerkami imase period koga piese po litar i polovina sok vo nokta a pampersot i e stoel i po 12casovi.znaci super e i za razlika od kaj nas e daleko poeftin dodeka kaj nas e daleko ponekvaliteten i dosta poskap.sega maliot mi dva meseca i nego racunam da go porasnam so pampers aktiv baby...

(Одговор на членот mis.)
Непосредна врска до пораките: 1706
8.4.2013 13:19:02   
Annet
Bombica gi kupuvame od edno dukance kaj malo movce od drugata strana na Vardar,se vika Pavel,isto kako tvoj Pavel:))
ИЗВОРНА ПОРАКА: bombica

Anet od kade gi kupuvas Helen Harper ? Nie koristime dajpers zadovolna sum ama mali ni se veke 5kata ne go prefakaat ubavo kaj meseto

(Одговор на членот bombica)
Непосредна врска до пораките: 1707
8.4.2013 15:43:47   
fetusce
ne sum gi smenila pampersot aktiv bebe , no sega ke moram prvo Bebe love ke gi kupam pa potoa ako i tie mi propustaat helen harper ke gi zemam. Zvezdan sega ima godina i dva meseci , od 10 meseci go stavam vo noksirce, no uste e mal porano kazuvase a sega inat go faka i nekazuva koga mu se mocka ili kakaka. Ama pak posle sekoe jadenje go stavam vo noksir. Moram da go smenam Pampersot.Sigurno ima nekoi koi drzat po 12 casa Pampersot nedrzi veke tie pampersi vo kutii sto izlegoa ne se so toj kvalitet kako sto se tie vo kesi. Jas licno ne sum zadovolna ama ic.

< Поракaта ја уредил fetusce -- 8.4.2013 15:44:39 >

Непосредна врска до пораките: 1708
8.4.2013 15:55:57   
meU87
Јас на Л и ставам babylove од ДМ, и можам да кажам дека држи по 12ч, зошто преку ноќ не ја менувам, ставам последно во 22ч, и сабајле во 10:30ч кога ќе стане ја пресоблекувам.
Само треба да се погоди бројчето, нас 3ка ни се изгледа веќе мали па еве две ноќи малку ми пропуштиле, до пред тоа немав мака. Имам и 4ка дома, па ќе пробам да видам дали е до тоа.

Непосредна врска до пораките: 1709
8.4.2013 16:00:57   
anaana
i nie koristime helen harper preubavi se
sega sme na 5ka (imame godina i eden mesec)
nekako mi se cinese deka 4ka i se mali iako ne osetiv bog znae kolkava razlika megju 4ka i 5ka

ama sto ke pravime koga ke ni treba pogolemo brojce? nema od ovie 6ka :(

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1710
9.4.2013 20:22:27   
ostoun
Od koi peleni ima 4+ ?

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 1711
9.4.2013 20:44:11   
Annet
mislam Puffies imaat 4+.4 maksi

(Одговор на членот ostoun)
Непосредна врска до пораките: 1712
10.4.2013 10:13:33   
ostoun
Fala, kje proveramuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1713
10.4.2013 10:29:33   
AneLav RR
Од Кан Бебе има 4 плус баш сега ги користам, јас сум ептен задоволна од оваа фирма и ја корстам од почеток, со оглед на тоа што машково бебе ми е ептен хиперактивно и се превртува по цела ноќ не ми се случило да м и прокиснат. Поздрав.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1714
10.4.2013 23:38:36   
ostoun
I moeto e masko, se dvoumam megju niv i nannys. Fala.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1715
18.4.2013 9:49:43   
pepuska
Почнавме д акористиме актив бејби дајперсот не осипа а премиумот ни пропушта овие ни се одлични (пробавме мало пакување) е сеа од каде дакупувам големо дали знаете каде се исти пелените т.е не ги менуваат германија полска и обратно зашто во премиумот имаше разлика (мада нас полските поарни ни беа) и која цена им е големото пкаување а да и да прашам за кутијата ја имате? Задоволни сте ? Некаде прочитав дека тие биле некако пофушерајски во однос на пакувањето ќеса

Непосредна врска до пораките: 1716
18.4.2013 9:55:47   
eli07
Jas ja kupuvam kutijata Pampers Aktive Baby i bas gi sporeduvav so drugive peleni vo kesa i isti se (bar kaj nas taka se pokazaa) najeftini ti se vo Zegin 1305 den i najisplatlivo ti e ova pakovanje.Baska od 15-ti imas akcija gratis duplo pakovanje vlazni Pampers maramcinja (od plavite) user posted image

(Одговор на членот pepuska)
Непосредна врска до пораките: 1717
22.4.2013 13:26:49   
Bethany
Бејби дрим (швајцарските) ни беа супер, ама многу мали се, број 5 а многу почна да му се врежуваат во бутчиња тие ластиците, а не е дебелко дете, ниту има бутчиња user posted image Па се вративме на Дајперс 5, ама и тие за некој месец ќе ни бидат мали .. Што после ќе правиме, да се надевам дека ќе се одвикнеме летово ако не па... ама нешто слаби очекувања имам...user posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1718
23.4.2013 15:16:10   
fetusce

ИЗВОРНА ПОРАКА: meU87

Јас на Л и ставам babylove од ДМ, и можам да кажам дека држи по 12ч, зошто преку ноќ не ја менувам, ставам последно во 22ч, и сабајле во 10:30ч кога ќе стане ја пресоблекувам.
Само треба да се погоди бројчето, нас 3ка ни се изгледа веќе мали па еве две ноќи малку ми пропуштиле, до пред тоа немав мака. Имам и 4ка дома, па ќе пробам да видам дали е до тоа.

i jas koristam bebe love super se se dodeka deteto ne gi pokaci kilogramite koristime 5 i epten malku propustaat no odlicni se. Sega navecer ke gi koristam gakickite bebe love pa ke Vi kazam kakvi se.

(Одговор на членот meU87)
Непосредна врска до пораките: 1719
23.4.2013 16:32:52   
eli07
i jas koristam bebe love super se se dodeka deteto ne gi pokaci kilogramite koristime 5 i epten malku propustaat no odlicni se. Sega navecer ke gi koristam gakickite bebe love pa ke Vi kazam kakvi se.

A koj se tie gakicki...kaj gi ima i do kolku kg se?? Nas pak pocnaa Pampersot da ni propustaat ama samo navecer :(((

Непосредна врска до пораките: 1720
24.4.2013 8:40:45   
Annet
bas super uste vo Veles da otvorite.Reklami ne se dozvoleni,ama vi balgodarime,na informacijata,da ne talkame,Navistina svajcarskite peleni se super,a ovie drugive ne sum gi sretnala Vip.Eve sega bas ke si poracam od Kavadarci od dvata vida:)Pozdrav i samo vie rabotete si i spasete ne nas :)))

(Одговор на членот www.peleni.mk)
Непосредна врска до пораките: 1721
24.4.2013 13:08:47   
cleo
Mamicki, sakam da kupam peleni Pufies 4+ , ama malo pakuvanje za da ja probame goleminata. No, za zal ne mozam nikade da najdam user posted image Dali znaete kade da najdam od ovaa golemina malo pakuvanje? Fala mnogu!

Непосредна врска до пораките: 1722
24.4.2013 14:58:12   
Annet
jas zenski zemav od pelenite na Vip i svajcarski,duri od kavadarci mi donesoa,abeee smeski...i ke probam ke vi kazam za Vip :))) se nadevam ke ima spas,oti ovie H Harper vishe ni se mali:)))))
ИЗВОРНА ПОРАКА: Annet

bas super uste vo Veles da otvorite.Reklami ne se dozvoleni,ama vi balgodarime,na informacijata,da ne talkame,Navistina svajcarskite peleni se super,a ovie drugive ne sum gi sretnala Vip.Eve sega bas ke si poracam od Kavadarci od dvata vida:)Pozdrav i samo vie rabotete si i spasete ne nas :)))

Непосредна врска до пораките: 1723
24.4.2013 21:08:52   
eli07
Bravo be Annet ti da ne si nisto ne praime so pelenive..user posted image user posted image .Ajde cekam da kazes iskustvo zs mene mi e mnogu daleku Karpos 4 da ne idam za djabe...:)

Непосредна врска до пораките: 1724
24.4.2013 21:15:33   
Annet
haha abe mene kavadrci ne mi e daleku?????hhaha
superse svajcarskite 20 peleni za 180 den
a utre vie vip pa ke kazam kavi seuser posted image

(Одговор на членот eli07)
Непосредна врска до пораките: 1725
Страница:   <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  67 68 [69] 70 71   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

За доилки.
пеперутка16

Малку чудно прашање, но ме интересира: дали мајките доилки пробале сопствено млеко?