Корисници на оваа тема: никој
Корисник
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 7:21:23
bucko mal
I jas se custvuvam mnogu losho. Treti den veke ne prekinuvaat porojnive dozdovi I veter od 130-200km na cas.Se odnese. So godini ne pametat vo ovoj grad vakvo nevreme,ziv maler sum kaj da odam nesreki nosam.
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 8:25:48
Octavia
Bucko Osvezeno i raspolozeno
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 8:32:42
AneLav RR
Денес сум кршоини. Воопшто не сум расположена ама баш за ништо,сама сум со децата и не знам како ќе се справувам денес ич немам сила и нерви
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 9:07:46
Bethany
АнеЛав и тебе ти треба една гушка Јас сум одморена и прилично расположена, со оглед дека станав пак во 6
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 9:15:19
AneLav RR
Повеќе гушки ми требаат, ти благодарам. И ние се разбудивме во 6 па некако со двајцата успеав да полежам до 7, кршоина сум.
_____________________________ Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 10:35:01
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav Повеќе гушки ми требаат, ти благодарам. И ние се разбудивме во 6 па некако со двајцата успеав да полежам до 7, кршоина сум. Еве и од мене АнеЛав, јас сум одморена, наспана и порасположена од вчера.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 10:53:19
AneLav RR
Благодарам
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 12:33:30
Lacrymosa
Денеска се чувствувам како кит. потечени нозе, болки во грбот... ај уште малку има.. ќе истуркам некако
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 14:50:51
Bethany
simona11, постот е префрлен во соодветна тема тука
_____________________________ " Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 19:28:02
Bethany
Мене ми се спие, ми се плаче.... Читавме книги со синко и верувајте ми се приспа. Му викам ајде ти малку читај, мама ќе слуша
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 22:57:06
Палешка РР
Истоштено Ме отепаа гости трет ден по ред, а така ми се шеташе
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Како се чувствувате денес? 22.6.2013 23:11:55
srculko
Denes a i denovive se custvuvam i srekno a i tazno vo isto vreme,srekno zatoa sto uste nepoln mesec ke si dojde mm a tazno zosto mi se cini kako cela vecnost da ne e doma,so dusa ceka da si dojde no pred se da e ziv i zdrav
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 18:57:59
Палешка РР
Денов ми беше тапа, ама неочекувано, од нигде никаде, ми се разубави (ах што немаме смајли што се тркала)
_____________________________ When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 18:59:40
mare01051989
sega gledam deka imate i nagradna igra ama nemozam da pisam vo taa tema neznam zosto mi e zabraneto. inaku ubavo se osekam denes zavrna tuka kaj nas a bese mnogu sparno
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 19:13:51
Felly RR
Mare, добредојде на РР! А ти од каде си? И кај нас врнеше - да не сме сограѓанки??? Гледам добро се снајдуваш низ форумот Инаку Палешка, баш исто се чувствувам и јас.
_____________________________ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 19:16:27
Mihaela 2010
Malku nervozno zivci iskinav so detevo i so nejzinoto nejadenje od inat .
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 22:47:30
Melanija RR
Неделава се наоѓа секој ден некој убаво да се расположи т.е.е изнасмее со какви се не муабети за се и сешто
_____________________________ 3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 22:58:13
Snowhite RR
Малку тажно, носталгично заради празников, одручеква нервнозно заради некои коментари, а сега се расположив со некои постови. Крајот го краси делото
_____________________________ Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
RE: Како се чувствувате денес? 23.6.2013 23:59:59
Octavia
Се подобро . Доброто расположение е неопходно за убаво завршување на денот. Им благодарам на сите заслужни за тоа
RE: Како се чувствувате денес? 24.6.2013 6:52:09
bucko mal
Prekrasno Denot si go pocnav so rr I navistina me raspolozi,cel den si se smeshkam. Odavna rr ne ni bila vaka vesela
RE: Како се чувствувате денес? 24.6.2013 9:28:40
AneLav RR
Денес сум добра, вчера успеав да завршам повеќе работи по дома за да не ми заостанат и утрово сум малку среќна заради тоа
RE: Како се чувствувате денес? 24.6.2013 21:53:10
miana
Денес,мммммм супер
RE: Како се чувствувате денес? 24.6.2013 22:04:01
Felly RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: AneLav Денес сум добра, вчера успеав да завршам повеќе работи по дома за да не ми заостанат и утрово сум малку среќна заради тоа Се гледа и по новиот аватар!!! Секогаш треба да бидеме вака позитивни!!! Миана, мило ми е и за тебе.
RE: Како се чувствувате денес? 25.6.2013 22:54:08
mosa
i vcera i denes mnogu ubavo posebno vcera mi bese rodenden,pa site sto se setija na mene mi napravija da se cuvsvuvam odlicno.ubavo i ispolneto
_____________________________ BRAKOT vsusnost e fensi zbor za posvojuvanje vozrasno masko dete koe ne e sposobno da se grizi samoto za sebe!!!
RE: Како се чувствувате денес? 27.6.2013 14:20:14
Mihaela 2010
Skapano,vrat me boli,grb me boli me straka srcevo od vreme na vreme... vakva bev i minatiot pat koga se smeni naglo vremevo
Анкета
Здрава храна.пеперутка16 Дали се храните здраво?