Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
I jas se custvuvam mnogu losho. Treti den veke ne prekinuvaat porojnive dozdovi I veter od 130-200km na cas.Se odnese. So godini ne pametat vo ovoj grad vakvo nevreme,ziv maler sum kaj da odam nesreki nosam.
Denes a i denovive se custvuvam i srekno a i tazno vo isto vreme,srekno zatoa sto uste nepoln mesec ke si dojde mm a tazno zosto mi se cini kako cela vecnost da ne e doma,so dusa ceka da si dojde no pred se da e ziv i zdrav
sega gledam deka imate i nagradna igra ama nemozam da pisam vo taa tema neznam zosto mi e zabraneto. inaku ubavo se osekam denes zavrna tuka kaj nas a bese mnogu sparno
Неделава се наоѓа секој ден некој убаво да се расположи т.е.е изнасмее со какви се не муабети за се и сешто
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни