|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
17.7.2013 14:20:39   
miana
Кај сте бе РР-ки..Што си правите?
Јас еве на работа,денес со малце повеке обврски,па еве најдов време да се одморам малце..Кај вас како е?
Бетани мила добро е што сте подобри се надевам дека денес пак ке се растрчате по дома user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1876
17.7.2013 14:36:54   
Mihaela 2010
Aj dobar den
Vaka taka si pominuva i ovoj raboten den
Ajde castam kafe
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1877
18.7.2013 8:44:38   
Mihaela 2010
Denes ne ve castam kafe posto gledam ne ste go pipnaleuser posted image
Ajde koj e za nesto vakvo neka poveli
user posted image

Dobro utro na site

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 1878
18.7.2013 8:46:24   
Палешка РР
Ооооо фала Михаела, како ми треба нешто освежително да ме здрма, сета заспана сум user posted image

Добро утро на сите

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1879
18.7.2013 8:49:05   
Mihaela 2010
E Paleska jas vcera bev koma,neznam se iznervirav i okolu nekoi raboti,nesto ne mi ide po planot user posted image
Doma koga si otidov mislev deka ke zaspijam,se nesto me butkase,dali od vremevo ili na psihicka baza koj da znae,denes nema da dozvolam nisto i nikoj da mi cepka po nerviveuser posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1880
18.7.2013 9:05:33   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

user posted image

Dobro utro na site

E vaka se pocnuva leten den! user posted image
Ajde dobro utro i na vas!

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1881
18.7.2013 9:22:19   
AneLav RR
Здраво женички, како сте ми? И мене вчера денот ми беше ужас се разбудив со страшна главоболка а башка што не сум спана како што треба. Ќе си земам од лимонадата и еден тон кафе...
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1882
18.7.2013 9:47:41   
Martins mom
Земам јас и од кафето и од лимонадата и од се...трудна жена па ти, се’ сакаuser posted image ... А бај д веј, да не знаете дали има смокви на пазар и ако нема, кога им е време да излезат?user posted image user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1883
18.7.2013 9:49:24   
mommy_angels RR
Добро утро и од мене,е не да ме настрвивте со лимонадава,еве веќе ми е на дневен ред кога ќе си отидам дома user posted image , а од кафенцево задолжително се послужувам

Непосредна врска до пораките: 1884
18.7.2013 10:23:35   
Felly RR
Леле Мартинс мам, кај ти текна сега за смокви - мислам дека подоцна зреат. Ако нема - земај една тегла слатко колку да ти помине мислата.

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1885
18.7.2013 16:57:48   
Bethany
Женски да се пријавам јас дека сум заникаде!
Не знам што ми е, во животот не се чувствував полошо...
Ноќеска се разбудив, станав, па некоја вртоглавица кога ме мавна, па повратив, па цел ден лежам. Нит живеам, нит умирам user posted image Ми се врти, ми се гади, цело тело ме боли..

Битно и најбитно синко ми е подобар, а јас ќе се средам некако.
Цел ден ништо не јадев, ама сега лимонадава ми се припи. Ќе ме освежи. user posted image

Ајде па се читаме покасно... Убав ден на сите! Бидете здрави user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1886
18.7.2013 23:19:00   
sandriana RR
Бетани, те префатил и тебе вирусот ли? Ова променливо време е извор за вакви ситуацииuser posted image Побргу да се опоравиш - и јакни имунитет user posted image
Мене денов ми беше турбо, и се надевам дека ќе имам помирна ноќ да поспијам малку, ама омарнинава не вели така...
Добра ноќ, драги РРајки user posted image , слатки сни user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1887
19.7.2013 0:01:10   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Martins mom RR

Земам јас и од кафето и од лимонадата и од се...трудна жена па ти, се’ сакаuser posted image ... А бај д веј, да не знаете дали има смокви на пазар и ако нема, кога им е време да излезат?user posted image user posted image

Јас вчера видов ,кога одев накај гинекологот мој,на улица една преплавена смоква со зрели смокви коишто паѓаат на земја..Инаку гинеколог ми е Стамболиев ,кај социјалното во Скопје..Од ова знам дека има сега смокви,па според ова сигурно има и по пазарите.

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1888
19.7.2013 0:02:56   
miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

user posted image

Dobro utro na site

E vaka se pocnuva leten den! user posted image
Ajde dobro utro i na vas!

Е јас бидејки сум во фаза на слабеење,сега секој ден пијам по еден литар лимон со вода..( 1 ден 1 лимоон,втор 2 и така до 7 лимони и назад ) такада дури и ми се лоши од ова user posted image

Непосредна врска до пораките: 1889
19.7.2013 9:12:59   
mommy_angels RR
Добро утро вредни мамички,ќерка ми реши дека денес денот почнува во 4.45,не друго треба да се види изгрејсонцето user posted image ,ајде повелете,мене ми треба
user posted image

Непосредна врска до пораките: 1890
19.7.2013 9:30:32   
Felly RR
Фала mommy_angels, може за мене едно - моево па уште не се разбудило - ме чуди дури.user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 1891
19.7.2013 9:37:27   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Е јас бидејки сум во фаза на слабеење,сега секој ден пијам по еден литар лимон со вода..( 1 ден 1 лимоон,втор 2 и така до 7 лимони и назад ) такада дури и ми се лоши од ова user posted image

Auuu, sum piela i jas ova, celulitot mi go snema posle prvata nedela, nozete mi se napravija mazni ko na 15 godisna tinejdjerka! Jas znam deka ne e bas dieta, tuku deluva na mastite i na celulitot. I piev cist limon na gladno srce, ne so voda. Prviot den 1 limon, vtoriot 2, i se taka so 7 cedeni limoni sedmiot den, i posle pocnuvas nanazad, 7 limoni, pa 6, pa 5... Posle 4 den, tolku si skiselena sto uopste ne obrnuvas vnimanie user posted image

Непосредна врска до пораките: 1892
19.7.2013 9:40:20   
AneLav RR
Дај бе кажете како оди ова со лимоните...
И јас сакам посебно од нозеве даси се стопам..user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 1893
19.7.2013 9:45:21   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Auuu, sum piela i jas ova, celulitot mi go snema posle prvata nedela, nozete mi se napravija mazni ko na 15 godisna tinejdjerka! Jas znam deka ne e bas dieta, tuku deluva na mastite i na celulitot. I piev cist limon na gladno srce, ne so voda. Prviot den 1 limon, vtoriot 2, i se taka so 7 cedeni limoni sedmiot den, i posle pocnuvas nanazad, 7 limoni, pa 6, pa 5... Posle 4 den, tolku si skiselena sto uopste ne obrnuvas vnimanie user posted image

Aaa vidi gi kakvi se be..i ja sakam da imam noze ko na 15 godisnauser posted image
Ajde cekam detali,limonada li se pravi?

Непосредна врска до пораките: 1894
19.7.2013 9:47:23   
Felly RR
И јас имам пробано ама до 3 лимони сум стигнала само user posted image А и јас знам дека се јаде лимонот цел - не да се раствара во вода.

Непосредна врска до пораките: 1895
19.7.2013 10:38:28   
Yummy Mammy
Ti srcka sex da ne si imala pocesto sto si se razubavela? user posted image Se, se sum cula, ama deka jabolkov ocet razubavuval... e uste toa ne sum probala... user posted image

Непосредна врска до пораките: 1896
19.7.2013 10:42:39   
Gardenia
Добааар дееен,ете така јас уште денес и од утре ќе си одам на моренце ммм...,а за ова со лимонот мојот сопруг го пие и плус става џумбир и стварно многу добри резултатати дава,ептен му се подобри и метаболизамот
Ај јас после ќе ставам кафе гледам имате сегаuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1897
19.7.2013 12:55:43   
Еки82
Здраво женски user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

If you can dream it you can do it. Always remember that it all started with a dream and a mouse! Walt Disney

Непосредна врска до пораките: 1898
19.7.2013 17:01:03   
Bethany
Женски, дел од вашиот муабет со слабеење и целулитот го префрлив во Слабеење.
Да не ни се изгубат корисниве информации, прва ќе пробам, само да си дојдам при себе малку од вирусов. user posted image
Додуша, јас и од вирусов се стопив хаха, ама целулитот остана user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Еки82)
Непосредна врска до пораките: 1899
19.7.2013 17:18:46   
rina13
И јад фатив стомачен вирус па денес преживувам. Во Америка да има некој настинат јад ќе префатам.user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1900
Страница:   <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  74 75 [76] 77 78   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?