Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
zdravo jas ispitav bris se e vo red ispitav i papa toa go cekam rezultatot,ispitav i hiv hepatot b i hepatit c i toa e negativno sega neznam sto e na red maticniot mi stoe nezaenteresiran ako nekoja znae sto e na red neka pise za da si baram upat sakam i jas vo najkus mozen nacin da gi soberam dokumentite za invitro .
Со лесно да поминенпункцијата во недела и многу убави јајце клетки
kate.. на страната на ФЗО ќе најдеш што се треба ,разгледај би требало да има.А со матичниот мора да се договараш за редоследно да ги собираш документите да не губиш време ,во еден месец може многу да се испита. Упати тој треба да ти дава мора сериозно да разговараш и ставиш до знаење дека сакаш што побрзо.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 21.7.2013 17:49:22 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
belli мила ти посакувам и тебе топло добредојде на Рингераја... да се задржиш на оваа тема активна само уште 15-тина дена а потоа да почнеш да пишуваш во Бременост иако твоето искуство ќе ни биде корисно и понатака... Девојки јас денес сум среќна затоа што го добив мојот втор ваучер од ФЗО сега останува да одлучиме каде да го правиме инвитрото и дали да го почнеме летово или да оставиме после септември затоа што имам некои активности и патувања во текот на септември.... како и да е, денес е ден за славење па од утре за одлука
Cestitki za vaucerotmene mi e denes 11 den od transferot I sum izduena kako balon vo gradite I vo stomakot dovceraimav bodezi vo stomakot denesimam. Blagi bolki dali e toa normalno
Didi80 фала ти мила, кажи ми со оглед дека си со долг протокол кога почна да ги пиеш контрацептивите? па од 26.6 си на суперфакт и фостимон така? kapina тоа според мене се ОДЛИЧНИ симптоми првотот мое ин витро ги видов и ги имав истите симптоми кои ти ги кажуваш но потоа се случи... сега не е ни битно... ама важно и др. ми рече ако ти е поддуен стомакот ко да ќе експлодираш не се плаши тоа е добро ајде осеќам дека ќе имаме трудница... само со лесно уште неколку дена
Didi80 фала ти мила, кажи ми со оглед дека си со долг протокол кога почна да ги пиеш контрацептивите? па од 26.6 си на суперфакт и фостимон така?
Со контрацептиви почнав уште на 03.06 ги пиев 35 дена ,од 27.06 почнав суперфакт а покасно почнав и фостимон. Пред некој ден почнав и да си купувам зашто ги потрошив тие 30 преку фонд ама здравје не е важно тоа ,важно е она убаво што следува
Kapina se nadevam deka toa se simptomi koi vodat do pozitiven test ti posakauvam z brzo d agi vidis , mene osven sto gradite mi se podueni i me bolat dr nisto ne cuvstvuvam dali treba da imam nekoj simtomi ili...mislam deka treba da te boli stomakot dali toa e nekoj simptom koj vodi do uspesnost ili se e individualno. me interesirali dali nekoja rr nemala nikakvi simptomi a sepak imalo pozitiven test?
Menada kaj sekoja zena simptomite. Gradite mozat da bolat I od cikloproginova sto ja pieme mene mi e strahda napravam test celata sum ispanicena sto ke izleze preeska od kafeto mi bese tesko si vikam mozda e toaodsto mnogu retko pijam kafe
zdravo mili moi ovoj forum besea mene najgolema poderska ima edno izvesno vreme nemam pisano no ne ve imam zaboraveno taka se resiv da vi pisam nis sto pominav jas i da vi kazam do kade sum mozebi moeto iskusto vi bi pomognalo milicki jas 8 pokusaj na ivf imav vo april mesec tolku pati imav praveno ivf ne mi bese sluceno da imam hiperstimulacija na kraj zaversiv vo bolnica so nogu srasni bolovi sto mislev sekoe vreme deka ke umram od bol i ot taga mislev deka ne mi uspea ivf no obratno milicka jas sum bremenaaaaaaaaaaaaaaa[sm=nosecka bev vo austria ako ve interesira nesto slobodno piisete nemoj nikoja od vas da gubi nades ne mora da znaci deka ke vi uspee 8 pat ama nades nikako gubenje gospot e nogu golem pozzzzzzzzzzzzzzzz ve guskam na site
Beti cestitki milicka neka ti e so lesno bremenosta jas treba vosreda da pravam beta hcg lele kolku e tesko Kogan se cekadali e uspesno ili ne IVFto sakav denes da pravam beta hcg no maticniot ginekolog ne mi dade od simptomi nemam nikakvi Samo sum poduena kako balon na 5den od et imav jaki bolki pri mokrenje kako nekoj da me sece so noz no postepeno isceznaa
I jas Potekov kako balon 5 den Ot transferot gradite Me Bolea mi bea nadueni nö jas 10 den Otto transferot zaversiv Na bolnica Ostiot den doznav Deka sum bremena ti derzam sreka
ИЗВОРНА ПОРАКА: kapina
Beti cestitki milicka neka ti e so lesno bremenosta jas treba vosreda da pravam beta hcg lele kolku e tesko Kogan se cekadali e uspesno ili ne IVFto sakav denes da pravam beta hcg no maticniot ginekolog ne mi dade od simptomi nemam nikakvi Samo sum poduena kako balon na 5den od et imav jaki bolki pri mokrenje kako nekoj da me sece so noz no postepeno isceznaa
Kapina testot se pravi 14 dena od punkcija ili transfer? mene mi kazaa od punkcija,mislam deka mozis da go napravis ne treba da cekas do utre, jas imam od denes bolki vo stomakot kako menstrualni samo poblagi kolku e toa vo red neznam, osven sto gradite me bolat dr nisto ne cuvstvuvam, stomakot ne mi e poduen nemav rozev iscedok kako rezultat na implantacija mi ostanuva samo da cekam. Jas utre imam namera da napravam test zatoa sto mislam deka treba 14 dena od punkcija vidi na listot sto ti go dadoja od bolnica taka pisuva.
baby hope ЧЕСТИТКИ ЗА ВАУЧЕРОТ за колку време доби одговор од фондот И КОГА ГИ ПРАТИ ДОКУМЕНТИТЕ. мЕ ИНТЕРЕСИРА КОЛКУ СЕ ЧЕКА
Поздрав и со среќа миличка
Фала ви милички, да ви се враќа на сите што ги чекаме latica јас ги поднесов на 05.07 а веќе биле разгледувани на 15 или 16, што значи најбрзо што може- само 10 дена (за разлика од првиот пат каде од поднесувањето до одобрувањето ме враќаа сто пати и после 1 година ми го дадоа)
Znam menada no mojot maticen gin ne mi dava porano da go a I stoe sigurno sigurno e a I utre mie15 den jas primav pregnil ipo transferoti zatoa si pocekav
Blagodaram Melanija Ubavo si pominav na punkcija,imase 5 j.kletki odlicni kako sto rece biologot.Transferot treba da bide na 25 ili 26 ke mi kazat tocno....Drzete sreka da prodolzi se ubavo..Osekam slabi bolki vo jajnicite,no ne estrasno...cela sum vo iscekuvanje.Soprugot e nekako posmiren,ja potisnuva nervozata pouspesno...Se molam za nas i za site vas sto isto taka ocekuvate rezultat.pozdrav i blagodaram za poddrskata
So sreka kapina i vie bevte vi Plodnost?Aj neka ni donese sreka.Gledam tamu dodeka cekame mnogu cesto radosni lica,cestitanje....imaat uspeh.Daj boze i nie isto da se raduvame...
Cestitki za vaucerot. Mnogu sreka
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 23.7.2013 20:38:22 >
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.