|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР ДрндрнРАЈКИ
26.7.2013 12:11:01   
miana
juhuu eden kup lavovi i lavici na ringeraja...Jas ponavam uste dve licnosti vo moja okolina,megu koi i kumot na Daria isto na 5 avgust i nema sansi da ne si cestitame,da se zaborabime user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1976
26.7.2013 13:45:43   
Felly RR
Добар ден, Рингерајки мои мили user posted image Стварно ми фалевте, два дена ве немам читнато - кај мајка ми сме на поседок, и компјутеров едвај проработи, на трета среќа.user posted image Од сабајле се мачам. Ајде нека стави некој кафе - јас не се осудувам, да не ми се блокира срозuser posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 1977
26.7.2013 14:35:35   
Bethany
Еве Фели од мене кафе, само овакво се пије сега. Надвор е пекол.
user posted image
Ние бевме од сабајле до Ск. се вративме пред малку, синко зашеметен легна, јас се држам да не заспијам, ќе си земам едно ладно кафе да ме освежи.

Среќен роденден АнеЛав, само убавини да те следат во животот. user posted image user posted image user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1978
26.7.2013 14:47:00   
rina13
И јас ќе џапнам од кафево,детево ме умре нејќе да одмори, облекла фустан наопачки мои штикли 2 те различни и вози количка низ соба у град идела. А мене срце ми спие ноќеска око не склопив.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1979
26.7.2013 14:48:36   
Bethany

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

И јас ќе џапнам од кафево,детево ме умре нејќе да одмори, облекла фустан наопачки мои штикли 2 те различни и вози количка низ соба у град идела. А мене срце ми спие ноќеска око не склопив.

Оф леле, знам дека тебе не ти е смешно, ама јас ја замислувам и се смеам наглас user posted image Срцка таа user posted image
Ај земи си од кафето, и другото ќе сматам ако треба user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот rina13)
Непосредна врска до пораките: 1980
26.7.2013 14:52:57   
elenak
Среќен роденден АнеЛав и од менеuser posted image И јас некако најмногу лавови познавам.Август ми е роденденски месец. И мм е лав, на 17-ти има роденден, ама годинава на одмор сме баш тогаш, ќе куртулам од правење тортаuser posted image
Инаку ние со Ј цел ден окапавме дома. И како што викаат тек почнуваат горештините, не знам како ќе се справиме со досадатаuser posted image Навикната е да си прошетува со дедо преку ден и сега не знае што да прави. Добро е што преспива по 2-3 саати па и јас да одморам малце.
Поздрав женскиuser posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1981
26.7.2013 14:53:40   
Мамичка85
Sreken rodenden na Anelav zdrava,srekna i vecno nasmeana a tie sto se zalat deka ne se uste na odmor ahhahahahahahuser posted image a jas so mevot kade ke se kuvam uste dolgo vo Skopjevoooo duri do slednoto leto user posted image pozz do site ringerajki i imajte ubav ostatok od denot user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 1982
26.7.2013 14:53:53   
Yummy Mammy

ИЗВОРНА ПОРАКА: rina13 RR

user posted image user posted image user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1983
26.7.2013 16:12:21   
AneLav RR
Уште еднаш ви благодарам на сите за честитките, ве чекам во Струга на разладувањеuser posted image user posted image user posted image
П.С Цел ден ме зафркаваше интернетов што малер сум значи едвај ги наранив децава а со песнички се раниме.

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот Yummy Mammy)
Непосредна врска до пораките: 1984
26.7.2013 17:15:52   
Melanija RR
AneLav среќен роденден и исполнување на желбите user posted image

И јас да почастам денес сме 36 недела т.е. влеговме во 9ти user posted image
user posted image
user posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 1985
26.7.2013 20:47:47   
miana
Lele Malenija,kako bi go krknala ova od vtorava slika - mh,mh,mh
Inaku user posted image user posted image za tebe..pouzivaj uste mallce vo bremenosta i posle ke si se guskas so bebuleto... Samo so lesno neka e!!!!

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1986
26.7.2013 23:41:53   
Snowhite RR
Ооо Меланија, ситно броиш значи, а баш кога ја видов темата Се породив и дека ти имаше последно пишано прво помислив ти да не се породи и баш се замислив до каде си ти, ајде само со лесно да е
Инаку добровечер, јас деновиве растрчана наваму, натаму, одев на работа секој ден, заради ДДВ пријавата морав да стасам и вчера заглавив до 20ч на работа, денеска реков ќе одморам дома, ама ништо по доктори пак излезена, ќе пишам во друга тема за тоа

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1987
27.7.2013 15:20:59   
Мамичка85
Melanija ajde so lesno neka e uste malce i ke si se guskas so tvoeto user posted image pozz i imaj ubav ostatok od denot user posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 1988
28.7.2013 9:31:52   
Bethany
Добро утро! Повелете освежување во овој пеколен ден!
user posted image

Уште од сабајле, од креветот не станав, а веќе се препотив колку е жешко. Што ќе правите на жешково, каде се криете?
Ние највероватно дома ќе сме, нема што друго да се прави. Од сабајле мм со синко во прошетка, додека е колку толку посвежо, а после ќе се ладиме дома затворени user posted image
Ај барем гости да ни дојдат, да имаме занимација user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 28.7.2013 9:33:19 >

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1989
28.7.2013 9:52:54   
elenak
Dobro utro,jas eve samo sto ja goltnav prvata goltka kafe ama kje mavnam i eden fresh.Daleku sme Betani inaku kje vi dojdevme user posted image I jas se cudam kako kje go pomineme denov,ama barem mm e doma,ne sme sami.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 1990
28.7.2013 10:14:00   
Martins mom
И ние најверојатно дома ќе си го преседиме денот, а можеби мм ќе ме изненади и ќе се врати порано од риболов и ќе тркнеме до Пелистер...е таму е рај за душата на ова време, ние релаксирани, детето изнатрчано...милина!!!

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 1991
28.7.2013 13:43:41   
Мамичка85
Blaze si vi jas sabajle stanav kako porano da cistam ama sadovi miev sutlijas pravev i tolku mi e silata user posted image sega ke se ladam i se nakanuvam da peglam pa ke vidime sto ke bide pozz do site i imajte ubav den user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 1992
28.7.2013 14:51:01   
rina13
И јас сакам на Пелистер, така сум болна со температура, свеж воздух ќе ми дојде како кец на десетка.Денес по дома ќе си седиме и ќе одмараме колку можеме.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1993
28.7.2013 19:37:59   
miana
Кај сте бе жени бееее!!!! Ве нема денес?.... јас еве сум,бев на шопинг да си го спремам детето за на одмор. Инаку некој спомна Пелистер..Лелелееее колку му препекав на мм да одиме макар на викенд до та,му или пак до Крушево...Патам за планина макар некој ден,летно време....

Непосредна врска до пораките: 1994
28.7.2013 23:37:31   
Snowhite RR
Еве тука сме, јас па цел ден денеска со гости, прво пријатели со повојница, успат и на кравајче и сутлијаш за првото запче, после дојдоа моите, кумот намина и така цел ден помина, вчера бевме на базен, се на се, добар викенд, а од утре да се спремаме за пеколни температури

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 1995
29.7.2013 9:16:08   
Felly RR
ДОбро утрооооо!!!! Ние вчера бевме на планина - на викендичка кај моите. М се изнаигра, ние се изнаодморивме на ладното. Сега си јадам тост со сирење, па кој е за повелете. После ќе ставам и кафе, прво појадокот user posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1996
29.7.2013 9:16:10   
Yummy Mammy
Dobro utro zeni.
Ne znam za vas ama jas cela vecer oko ne sum sklopila, dal se hormoni ili vremevo... cela vecer osekav kako krevetot odozdola da me gori, pa samo se pomestuvav od eden del na drug... kolku sto mozev neli mm go zafatil skoro cel user posted image

Jas sum za nesto vakvo deneska, ke meditiram so slikava. Care to join?
user posted image

There are no strangers, just friends you haven''t met yet!

Непосредна врска до пораките: 1997
29.7.2013 9:27:51   
Felly RR
Еве да не бидете офтопик, девојчиња!
ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

Baram zena za cuvanje ednogodisno zensko bebe od okolinata na Karpos 4, Vlae ili Gjorce. Pozelno e da ima preporaki. Ve molam dokolku poznavate nekoja piset_e mi vo privatna poraka. Blagodaram odnapred!

Оооо девојче,па ти каде си ? те снема,како си? Сори за офтопик

ИЗВОРНА ПОРАКА: cleo

ИЗВОРНА ПОРАКА: miana

Оооо девојче,па ти каде си ? те снема,како си? Сори за офтопик
[/quote

Tuka sum Mianke, budno sledsm RR sekoj den, no ne pisuvam cesto zasto sum preokupirana so moeto ednogodisno bebe koe ceeeeel den besnee i sosema mi ja cica energijata user posted image Se izvinuvam za offtopic-ov

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 29.7.2013 9:39:07 >

Непосредна врска до пораките: 1998
29.7.2013 9:47:09   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Yummy Mammy

Dobro utro zeni.
Ne znam za vas ama jas cela vecer oko ne sum sklopila, dal se hormoni ili vremevo... cela vecer osekav kako krevetot odozdola da me gori, pa samo se pomestuvav od eden del na drug... kolku sto mozev neli mm go zafatil skoro cel user posted image

Jas sum za nesto vakvo deneska, ke meditiram so slikava. Care to join?
user posted image

Uff se bi dala za edno vakvo utrinsko kafe....
Ajd dobro utro i od mene i me tesi stratenava nedela,t.e nerabotniot petok

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 1999
29.7.2013 10:06:55   
Bethany
Добро утро и од мене!
И јас би на балконот со вас и со кафенце user posted image
Фели, блазе си вие, на планина уживавте, и фала за појадокот, се уште не појадував user posted image

Ние вчера се досадувавме, денес ќе видиме како ќе биде. Се спрема пеколно жешко надвор и денес, уф ми здосади веќе хехе.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2000
Страница:   <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  78 79 [80] 81 82   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Градинка
Jana9

Дали би го пуштиле вашето дете во ГРАДИНКА?

ДА (75%)

НЕ (12%)

Можеби (14%)

Број на сите гласови: 59

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!