|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
23.8.2013 14:21:37   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: Daci96

Zdravo ringejajki povtorno jas deneska treba da dobijam no BT mi e visoka 37,02 dali toa znaci deka nema da dobijam?? I nemam nikakvi simtomi za dobivanje samo me boli kicmata ama toa mi od promaja.

Даци јас колку што знам,ако ти останала покачена на денот на добивање,можно е да си бремена .Почекај уште некој ден и провери преку тест.Ајде се надевам на позитивни резулатати,стискам палциuser posted image user posted image

(Одговор на членот Daci96)
Непосредна врска до пораките: 2251
23.8.2013 14:23:33   
Daci96
Daj boze da sum bremena pa ke vidime za nekoj den

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2252
27.8.2013 13:38:44   
Daci96
Devojki ajde i so vas da ja spodelam mojata radost utrovo si gi vidov i moite dolgoocekuvani user posted image crticki presrekjna sum edvaj cekam da si dojde mm da mu ja soopstam ubavata vest user posted image user posted image user posted image user posted image

< Поракaта ја уредил Daci96 -- 27.8.2013 13:39:53 >

Непосредна врска до пораките: 2253
27.8.2013 13:42:07   
kapina
Cestitki daci

Непосредна врска до пораките: 2254
27.8.2013 13:43:06   
Bethany
Честитки Даци96 user posted image user posted image
Да имаш најлесна бременост и здраво и живо бебуле user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2255
27.8.2013 15:50:16   
LoveableMe RR
Честитки Даци, со лесно да ти е, баш не израдува нова трудница. Поззuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2256
27.8.2013 18:16:50   
Gardenia
user posted image user posted image јеее браво Даци,честитки,барем ти не израдува овој месец

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 2257
27.8.2013 19:03:48   
Roberta r
Cestitki user posted image user posted image user posted image neka ti e lesna bremenosta!!!user posted image

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2258
28.8.2013 12:57:27   
Мамичка85
Ajde Daci cestitki dobredojde vo klubot na user posted image samo neka se mnozat user posted image user posted image user posted image so lesno cela bremenost pozz user posted image

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 2259
28.8.2013 13:16:06   
zzaa
Daci cestitki i so lesnouser posted image user posted image user posted image

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2260
28.8.2013 13:28:41   
Malecka23
Cestitki imaj lesna bremenostuser posted image user posted image

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 2261
29.8.2013 15:31:57   
Daci96
Vi blagodaram na site ajde i vie shto ne ste pobrzo da si gi vidite vashite user posted image srekjni crticki user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 2262
29.8.2013 15:38:19   
elenak
Честитки Даци, имај најлесна бременост и пријатна дружба на форумов. Тука секогаш ќе те чека позитивно расположение и добар совет.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2263
29.8.2013 15:50:57   
Felly RR
Честитки Даци96!!! Имај си убава и лесна бременост!!!

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2264
30.8.2013 15:42:01   
zbunka
imam 30 godini i otsekogash sum imala redoven mesechen ciklus na 28 dena. ovoj mesec na 28miot den dobiv (zavchera), megjutoa mi traeshe samo 2 dena, bez nikakvo krvarenje, samo kafeav iscedok. Napraviv 2 testa za bremenost, edniot pokazha pozitiven, edniot negativen. ve molam za mislenje dali e mozhno da sum bremena? i ve molam za sovet koga e najdobro da zakazham na ginekolog za pregled, dali e premnogu rano?

(Одговор на членот Lady)
Непосредна врска до пораките: 2265
30.8.2013 15:47:42   
AnnaMolly RR
Прво да ти посакам добредојде на форумот, zbunka.
Не е рано, можеш уште веднаш да одиш на лекар.
Секако дека е можно да си бремена, но за да бидеш најсигурна уште веднаш оди во некоја приватна лабораторија и направи тест преку крв.
Се надевам дека бременоста ќе те израдува и пиши ни обавезно да ни кажеш што си направила. user posted image

Live and let live

(Одговор на членот zbunka)
Непосредна врска до пораките: 2266
31.8.2013 15:39:32   
struzanka
Zdravo devojki
se zacleniv na forumot pred 10 meseci koga imav golema maka
se porodiv na 31 gn sinceto mi prezivea 1 mesec i mi pocina
sega se spemam od ponedelnik da pocva so analizi pred 2ra bbremenost
no eto nekako ko da osekam nkoja promena na moeto telo
sakam mnogu najmnogu da sum bremena no prvo sakav da gi pram analizite za da mi e glata pomirna. imav odnos vo plodni denovi megutoa se vardevme. ali nekako odvreme navreme ko da osekam malku ko da mi se gadi vo meseto i bolki vo jajnicite
a za menzusot imam uste 8 dena
eden test praev pred 5 dena mi izleze negativen. sega najverovatno ke treba da cekam
sakam mnogu da gi vidam tie user posted image ali pak mi e straf user posted image

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 2267
31.8.2013 17:39:46   
Мамичка85
Struzanka sto e tvoe ke si dojde ic da ne se sekiras samo pozitivno i ke bide se vo red koga najmalku ocekuvas ke si go dobies posakuvanoto user posted image nie sme tuka za na site da im pruzime podrska samo pozitivni misli i se ke bide vo red pozz i imaj ubav i pozitiven den user posted image

(Одговор на членот struzanka)
Непосредна врска до пораките: 2268
1.9.2013 10:57:45   
struzanka
Fala Mamicka
eto sega ke cekam uste edna nedela pa ako ne dobijam ke pram test
ali se si mislam deka si sum
neznam nekoj cuden predosekaj
ke vidime dali sum vo pravo ili gresam user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2269
1.9.2013 11:11:45   
elenak
Struzanka drago mi e sto se oporavuvuvas od zagubata i si pocnala povtorno so obidi za bebule.Ti posakuvam sto pobrzo da si gi vidis user posted image user posted image .Samo opusteno i se kje bide vo red.

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 2270
1.9.2013 17:51:57   
kapina
Struzanka a oti ne gi napravi ispituvanjata dosega odma trebalo da pocnes so ispituvanja mozda e imalo pricina zatoa

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 2271
2.9.2013 17:51:44   
struzanka
ne Kapina
mi rekoa pred da zabremenam za da vidam dali ima nekoja bakterija pa po toa da mi daet i terapija.
jas planirav ovsj mesec da pocnam pa odprilika za eden ili dva meseci da zabremenam . i se vardevme ali neznam dali ima ili nema nesto. pa ke vidime ako nema ponedelnik pocnuvam so analizite.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2272
3.9.2013 0:31:40   
kapina
Napravisi pap test mikrobioloskibrisevi hormonski status I na transfuziologijai ispitaj afad dimeri I nekoi drugi ispituvanja ne sakam da te plasam no ako. Ima pricina moze pak da ti se sluce istoto oti jas kako sto znam imase slucaj eden na koj I se povtorija predvremenite raganja na edna zenicka no potoa pak si odima deca

Непосредна врска до пораките: 2273
4.9.2013 16:37:49   
Natasha20
Zdravo devojki nova sum na forumov, imam edno prashanje dali e mozno da sum bremena imavme nezastiteni odnosi na 20-21, a mene ciklusot mi zavrsi na 18. Poslednive nekolku dena primetiv gradite me bolat mnogu, grbot isto taka, vo dolniot del od stomakot kako blagi bolki, mnogu sum pospana, ponekogas kako gadenje mi ide i stomakot mi e poduen. Sakav da napravam test ama mi rekoa deka e rano , a netrpelivo sum sakam da znam.

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 2274
4.9.2013 16:57:08   
kapina
Rano ti e za test uste

(Одговор на членот Natasha20)
Непосредна врска до пораките: 2275
Страница:   <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  89 90 [91] 92 93   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.