|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Знаци на бременост
10.8.2013 15:20:15   
Мамичка85
Fala ti moze ke zavrne malce pa ke ni bide polesno da ne osvezi user posted image

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 2226
10.8.2013 16:04:16   
Melanija RR
Roberta r може да ни пишеш на која дата очекуваш да не ти дојде на темата Сакаме две црти!!! - III дел =ТУКА

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 2227
14.8.2013 12:31:12   
Daci96
Zdravo forumciki sakam da ve prasam vekje nekoe vreme meram BT i sekogash e 36,9 dali toa znaci neshto ili....? a znam koga mi beshe ovolucija BT se dvizeshe od 35,6-36,7 user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 2228
14.8.2013 12:46:05   
wanna be mum
Добро е штом е покачена само така и да остане до денот на недобивање user posted image ако падне тоа е знак за добивање ако си остане висока user posted image user posted image
user posted image

(Одговор на членот Daci96)
Непосредна врска до пораките: 2229
14.8.2013 13:08:15   
Daci96
Nie ne pravevme bebe samo vodevme ljubov pa ke vidime dali i do opustanje e . Ama se nadevam deka ke se fati ovoj mesec

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 2230
14.8.2013 14:55:55   
Мамичка85
Ajde Daci stiskam i za tebe palci da se nadevame deka ke imas naskoro prekrasni user posted image

(Одговор на членот Daci96)
Непосредна врска до пораките: 2231
19.8.2013 7:56:53   
princess_22
Девојки, ми доцни веќе 22 дена. Во петокот бев на ехо ми кажаа дека сеуште нема ништо. И ми рече за 7-10 дена да одам пак ако во случај не ми дојде. До 10 дена ми има каснето али 22 дена се премногу. Од април па до јуни ги пиев кломифен, метформин и утрогестан. И тие 3 месеци по ред ми беше редовна значи со 1 ден подранување. Дали да се надевам на новинка, не знам ? Некои си симптоми како гадење, вртење немам. Освен тоа што ми доцни.

(Одговор на членот wanna be mum)
Непосредна врска до пораките: 2232
19.8.2013 8:41:52   
Gardenia
princess_22,а имаш ли направено тест преку крв? незнам 22 дена се многу,почекај тогаш што ти вика лекарот,ако не па оди на друг за второ мислење,дај боже да си бремена,стискам палци да биде позитивно user posted image

Јас незнам дали се ова некои знаци на бременост,но пред два дена се разбудив со силна болка во стомакот и половината и после престана па на работа ме фати пак и ми претече малку ептен само кафеав исцедок,требаше вчера да добијам ама ја нема уште,други некои симптоми немам освен одвреме навреме ме стега половината и грбот и ми се јавува некоја мала тежина во стомакот

< Поракaта ја уредил Gardenia -- 19.8.2013 8:43:15 >

(Одговор на членот princess_22)
Непосредна врска до пораките: 2233
19.8.2013 8:51:53   
Mihaela 2010
oooo ajde Gardenia,daj boze da bide...da si ja dobijam prva castenkatauser posted image user posted image
I mene znacite mi bea takvi,imav malku kafejavkast iscedok,ama jas vednas si napraviv test,znaci mi kasnese dva dena samo,a nikogas do sega mi nema kasneto,znaci jas dobivam tocno na data..ama togas imav silno pretcuivstvo deka nesto ke bidne,i sabajleto prvo idenje u wc so testot i sa 2 sekundi se pojavija dvete crtki
So srekja na site

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Gardenia)
Непосредна врска до пораките: 2234
19.8.2013 9:03:33   
Gardenia
И мене најчесто ми е точна,дури и порано знае да ми дојде,ќе почекам уште некој ден и ќе правам тест,па ќе бидеш известена за частовката user posted image user posted image

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 2235
19.8.2013 9:07:50   
Mihaela 2010

ИЗВОРНА ПОРАКА: Gardenia

И мене најчесто ми е точна,дури и порано знае да ми дојде,ќе почекам уште некој ден и ќе правам тест,па ќе бидеш известена за частовката user posted image user posted image

jas mislam uste utre sabajle da si napravis test,ne cekaj

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 2236
19.8.2013 9:59:20   
Bethany
Гардениа, и јас мислам уште утре да правиш тест, се надевам дека тоа е тоа user posted image

И јас имав некое претчуство, едноставно во пмс секогаш сум нервозна, напната, а тогаш кога останав бремена чувствував некој мир неописив, мислам ништо не можеше да ме изнервира... знаев дека нешто има user posted image
Имав болки во градите и во половината, ама како да ме тера по голема нужда, имав густ бел исцедок и едноставно сите симптоми ми беа различити од оние кога треба да добијам.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2237
19.8.2013 11:17:49   
vezilka RR

Абе ајде до кога ќе не држиш во неизвесност. Штом ти доцни неколку дена, ајде, трк во аптека по тест.

Непосредна врска до пораките: 2238
19.8.2013 12:01:30   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: MSV1

Kako znaevte deka e vreme da se obidete da imate bebe? Kako go nadminavte stravot deka mozebi ne e vreme?

ИЗВОРНА ПОРАКА: wanna be mum

ИЗВОРНА ПОРАКА: MSV1

Kako znaevte deka e vreme da se obidete da imate bebe? Kako go nadminavte stravot deka mozebi ne e vreme?

Нетреба да има страв туку огромна желба која се осеќа во секое делче од душата и телото
Да се биде спремен значи да се има таа желба и љубов иначе не би се поднеле овие горки наши маки тука што мачиме за user posted image а после и слатките маки што доаѓаат user posted image

Вашите постови ќе бидат преместени во темата Право време?

Непосредна врска до пораките: 2239
19.8.2013 12:46:13   
Gardenia

ИЗВОРНА ПОРАКА: vezilka RR

Абе ајде до кога ќе не држиш во неизвесност. Штом ти доцни неколку дена, ајде, трк во аптека по тест.

user posted image user posted image уште малку,во среда ќе правам тест,да биде среќно user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 2240
19.8.2013 13:49:53   
vezilka RR
Ајде среќна среда, ние ќе стискаме палци

Непосредна врска до пораките: 2241
19.8.2013 18:38:09   
Roberta r
ajde i jas stiskam placi neka e pozitivno pa da povleces noga :)

Непосредна врска до пораките: 2242
19.8.2013 18:39:31   
deluxe
Ajde sakame mnogu novi ringerajcinja user posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 2243
20.8.2013 10:43:09   
Gardenia
Ништо женски,синоќа ми дојде,ме виткаше стомак се исплашив дури,ама тоа е ништо овој месец,а се си мислев ќе биде user posted image

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 2244
20.8.2013 10:47:36   
Mihaela 2010

Ништо женски,синоќа ми дојде,ме виткаше стомак се исплашив дури,ама тоа е ништо овој месец,а се си мислев ќе биде user posted image

Auuuu ma kakvi placki ajde taka trebalo da bide..znaes Gospod ima plan za sekoj od nas,i ke bide bas koga nema da mislis na toa
eve edna user posted image od mene

Непосредна врска до пораките: 2245
20.8.2013 11:01:53   
mommy_angels RR

Гардениа ОЧЕКУВАЈ КОГА НАЈМАЛКУ ОЧЕКУВАШ.Оваа лекција јас најдобро ја научив до сега,затоа само позитивни мисли,ете месецов не требало да биде.Ќе те изненади еден ден ,ќе видиш user posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 2246
20.8.2013 11:39:14   
vezilka RR

Ете така требало да биде. Ти не се секирај, ете спремај се за наредниот месец. Ќе биде и тоа. Гушки од мене и главата горе.

Непосредна врска до пораките: 2247
20.8.2013 11:43:04   
Bethany
Ако не биднало овој, ќе биде следниот user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 2248
20.8.2013 12:39:57   
Gardenia
Фала ви за подршката,секогаш сум била оптимист,така и овој пат ќе биде само ми е малку криво user posted image и за вас

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 2249
23.8.2013 13:58:51   
Daci96
Zdravo ringejajki povtorno jas deneska treba da dobijam no BT mi e visoka 37,02 dali toa znaci deka nema da dobijam?? I nemam nikakvi simtomi za dobivanje samo me boli kicmata ama toa mi od promaja.

< Поракaта ја уредил Daci96 -- 23.8.2013 14:10:53 >

Непосредна врска до пораките: 2250
Страница:   <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  88 89 [90] 91 92   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.