Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 20:44:09
elle
Многу се радувам за тебе богданчанка, и се си мислам дека догодина ова време пак ќе не израдуваш но со вест дека си донела на свет нов живот сега за сега чекаме да не известиш што поскоро malata mo честитки и за тебе и заедно ќе се молиме за babyhope секако дека ја имате нашата подршка и ти и сите кои сакаат ВАШАТА СРЕЌА Е И МОЈА СРЕЌА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 20:46:47
Bogdancanka
Ти посакувам топло добредојде на рр исто така ти посакувам и пријатна дружба со сите нас...секако дека нема да бидете сами со мт ние сме тука едно големо прекрасно семејство а сега и ти си дел од него,тука сме за сите заедно да ги споделуваме нашите маки и радости....позззз мила ние сме со вас да ве подржиме и ако на било каков начин можеме да помогнеме да ви помогнеме
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 3.9.2010 22:32:14
puze
cestitki i od mene za bogdancanka i malata mo i vi posakuvam vo najbrzo vreme da se zapisete vo spisokot na ringerajki i vo novata godina so po ili bebuvcina.
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 12.11.2012 11:50:24
Bogdancanka
ви благодарам срцки леле неможам да опишам колку многу се радувам што веќе сум чекор до уште еден предизвик кој се надевам овој пат ќе има позитивни резултати...
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 12.11.2012 22:01:35
Melanija RR
Богданчанка со лесно и убаво до
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 11.9.2013 21:17:04
Melanija RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: latica
ДЕвојки да ви кажам ВАУЧЕРОТ ми е одобрен позитивно до петок ќе стигне писмото.
Поздрав
Со среќа и со лесно до
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Денес го добив позитивниот одговор! 11.9.2013 22:30:10
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: LoveableMe RR
E па рингерајки, јас прва да си се пофалам, сама си отидов до Фондот и го замолив девојчето ако ми е одобрено барањето да си го земам, ми побара матичен број и вика да, вчера, еве уште не е пратено, можам да ви го дадам, само да ми потпишете. Така да девојки, еве ме мене го добив мојот ваучер за ИВФ, па следниот месец почнуваме со процедура