Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Devojki, da dade gospod site da placete kako sto placev jas sabajle. Ne vidov dve crti - nemav hrabrost , zatoa go vidov hcg- nad 3000 i taka za dve nedeli sme na prvo eho.
Devojki, da dade gospod site da placete kako sto placev jas sabajle. Ne vidov dve crti - nemav hrabrost , zatoa go vidov hcg- nad 3000 i taka za dve nedeli sme na prvo eho.
babyhope mila so lesno da pomine bockanjeto i sto pobrzoo da gi vidis jas momentalno odmaram posle 5 neuspesni ivf sega pravam pauza i sama neznam do koga poslednoto mi bese vo dekemvri poveke nemam sila da prodolzam psihicki sum mnogu iscrpena i neznam vise kade da odam gi iskoristiv pravata od fond i neznam vise sto ponataka
Леле колку убави вести читам, честитки Маријана се најубаво, имај лесна бременост. Би те замолила да го споделиш своето искуство во делот на кој доктор за ИВФ и која болница на овој линк. Позз
===================== 2013 година Ema$ nadezda bebus1 beblak menada belli marijana81
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 27.9.2013 18:15:44 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Да се множат само добри вести. Јас почнувам од 14.10 ми го дадоа супрефактот и така со Господ напред почнуваме . Во животот се ни се врти околу бројот 14, верувам дека не е ништо случајно.................................. Подршка до сите нас, со среќа на сите кои се во прцесот и најмногу палци стискам за сите кои се по трансфер. Само ПОЗИТИВНИ ВЕСТИ чекаме :) .
CESTITKI Marijana81 mnogu me izraduva so prekrasnata vest. Daj boze kako sto rece i nie da si placeme od radost. Imaj si ubava i lesna bremenost.
Marijana 81 баш ме израдува оваа вест вака сабајлечки... честитки ајде сега уживкај си, и да имаш најубави школски се надевам дека на сите ќе ни се посреќи оваа есен... следна е cacisk колку што можам да видам од списокот така? ајде пуштаме за
Devojki mene mi e 10 den od ET no jas nemam nikakvi simptomi za bremenenost Vaka bese i prviot pat i bese neuspesno Nitu gradi me bolat, nitu imam nekoi peckanja vo jajnicite, apsolutno nisto. Kapina kazi mi ti koga ostana bremena so IVF imase nekoi simptomi?
Leleee ako bide pak neuspesno Vo Ponedelnik treba da ispitam beta, pa ce vidime.
dragi rr denes procitav edna informacija deka so sekoe naredno invitro se trosat rezervite na jajnicite a so toa I se namaluvaat sansite za poveke kvalitetni jajce kletk I sansite za uspeh. Jas so prvoto neuspesno invitro imav mal broj na jk pa eve se spremam za vtoro pa m interesira dali e ova tocno deka ni se namaluvaat rezervite? mnogu se razocarav zaso ja I onaka imam mala ovarijalna rezerva
@cacisk мила немој да се замараш за симптоми, има многу трудници кои немаат никакви симптоми или пак симптоми кои многу наликуваат на добивање па се паницат околу тоа. Опуштено само, ако е речено ќе биде, мора да веруваш во тоа и само позитивно да размислуваш додека да го направиш тестот. Она што јас го приметив а може да прочиташ и во стари постови мои и на капина е дека она што она го имаше како симптом- подуваност во стомакот- го имав и јас. и нејзината бременост беше биохемиска исто како и мојата. така што немој да се замараш и да си уживаш само до датумот за @trust секоја жена има опеределн број на ј.клетки кои низ циклусите се трошат. И да др. викаат дека тоа се клетки кои не се создаваат туку само се трошат од резервите, но нас не ни требаат милиони нели- што и да се истрошат 20- тина при ИНФ, дај боже да се фатат па после што било... без гајле дека се трошат, мораме да ја добиеме оваа борба за бебушки
dragi rr denes procitav edna informacija deka so sekoe naredno invitro se trosat rezervite na jajnicite a so toa I se namaluvaat sansite za poveke kvalitetni jajce kletk I sansite za uspeh. Jas so prvoto neuspesno invitro imav mal broj na jk pa eve se spremam za vtoro pa m interesira dali e ova tocno deka ni se namaluvaat rezervite? mnogu se razocarav zaso ja I onaka imam mala ovarijalna rezerva
Тоа може да се дознае со испитување на Анти-милеров хормон - AMХ темата е ТУКА/Ако е помал бројот незначи дека не се квалитетни,а имаш едно ифв па верувам дека е ок
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Cacisk ne se sekavam bas od kojden pocnaa bolkite no mislam Od peti no ke ti kazam edno sekoja bremenost e razlicna. Ne baraj simptomi ne se opteretuvaj so Toa sakav da ve prasam Za dhea dali nekoja od vas ima koristeno. Citam oti bila dobaR za jajcekletkite namene pred invitroto da go pocnam da go pravam bese niska no endokrinologot ne mi dade nisto da pijam a sega na treti semptemvri bese vo red I ako ja ima nekoja od vas koristenzao kolku pari jaima kupuvano I od kade
Cestitki i od mene marijana81 da si imas lesna bremenost! Cacisk i jas nemav nekoi simtomi osven sto gradite me bolea i mi be kako balon ama seto toa se dolzi na hormonite koi gi primivme i na terapijata kaj mene vo slucajot cikloproginovata taka da ne se optovaruvaj so toa ti stegam palci da si gi vidis posakuvanite
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.