Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Баш би сакала СНоу, ама има време до 28. Си велам ќе се пишам јас за некој ден. Да се договориме и да се организираме, па конечно и јас да дојдам на една дружба и да се запознаам со РР-ки. Баш би сакала.
drustvo redovno ve citam i ucestvuvam vo diskusiite, ama nikako da se pogodime da se vidime, ima li sansa da se organizira druzba vo popladnevnite casovi nie terminot od 11-13 rusame i naname, ako se sluci da prolongirame-nastanuva haos....prijatna druzba
drustvo redovno ve citam i ucestvuvam vo diskusiite, ama nikako da se pogodime da se vidime, ima li sansa da se organizira druzba vo popladnevnite casovi nie terminot od 11-13 rusame i naname, ako se sluci da prolongirame-nastanuva haos....prijatna druzba
тнаде бидејќи се е веќе договорено,можност за промена на терминот не постои , сепак повелете барем малку на почетокот,ако не повеќе,да се подружиме
Јас ќе дојдам ако М биде мирен и издржи 4 саати со баба му, и плус може ќе дојам со мм зошто со него ќе бидам излезена на контрола. Други мажи ќе има???
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Ах бре жени се така ми правете во последна сабота од месецот дружба кога јас сум на работа до 14 часот, .Жал ми е многу сакав да дојдам,ама ај нареден пат Ви посакувам убаво да си поминете
Колку убаво што списокот се зголемува, баш би сакала да се дружам и јас со вас, ама не знам сеуште како ќе можам, баш тие денови ни излегоа некои обврски дома, и сеуште не знам како ќе биде. Да се пишам со како СНоу???
Рингерајки,ви посакувам убава дружба. Јас не би можела да дојдам...Времето и локацијата не ми одговараат баш,со оглед на тоа дека сум бајаги далеку,а треба да возам две деца со мене ( не би издржале толку мирни ) МНОГУ ми е мака,можеби во некоја наредна прилика. Убаво поминете си девојки
Јас го бришам прашалникот и додавам уште тојца со мене, се кандиса и мм да иди, а можно е и брат ми да дојди, пошто тој е во Ск, па најверојатно ќе му речам таму да дојди да се видиме, со еден удар две муви
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни