Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Значи ако не го земев Михаил на последната слика да се слика ќе го немаше никаде, исто како да не бил Многу се срамеше овој пат, не знам зошто, а сега цело време мисли дека бил на роденден и само ме прашува на кого му било роденден
Prekrasna druzba, ubavo pominato vreme.Mnogu mi e milo sto se vidov so moite priatelki i sto zapoznav novi ringerajki.AnnaMolly RR super ideja, organiziraj druzba vo poskoro vreme da se iznamuabetime i kafe da pieeme na raat.Pozdravce!
Женски, кој е расположен за дружење? Овојпат мамички на кафе да се намуабетиме без дечиња. Е, сега, некој нормално ако сака да дојде, а нема кој да чува дете, и така може! Договорот е во недела 18:00 во Торос. Кој е за, ве чекаме!!!
Јас пак ве пропуштам На внукми му е роденден ќе го слави во недела ѕака што пак во следна прилика
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Жени прилепчанки што е ова, сто години се немаме видено? Изгинавме ко Руси за ракија
Сите што сакате убаво кафе, убаааааав муабет и некое време опуштање на мозок и тело, денес во 16,30 пред Арт Кафе во Прилеп. И битолчанки ги каниме...и сите кои можат да дојдат. Со или без деца...подобро без
Ај сега да видам некој само да не се пријавил
When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.
Секако, секако!!! Доаѓам и јас. Дружба со Рингерајки не се одбива. Без деца барем да се изнамуабетиме И емануела_пп ја чекаме да се пријави, мама_мони, кој има друг... Ајде да се собереме што повеќе, тоа поубаво и позабавно.
Слаѓана многу ми е криво, ајде за брзо пак да се собереме, секако и Делукс не успеа да дојде. Ние за прв пат се изнамуабетивме, паднаа муабети за децата, за мажите, оговаравме, се советувавме... Беше забавно. Ајде нареден пат, во поголем број да се собереме.
Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away
Се изнамуабетивме, се изнасмеавме многу убаво си поминав два и пол часа ми поминаа како две и пол минути, за брзо да се собереме повторно во поголем број
2,5часа???Јас мислев дека заминавте,до 6 часот ме држеа гостите,мислев дека закаснив
Е баш ми е криво што јас не можам да учевствувам во тие дружења.Ама што е тука е мојот град за жал е оддалечен со километри,километри од вас.Ништо јас сум на план на лето Крушево да идам па ако се случи тоа,ОБАВЕЗНО би сакала да ве запознаам.А читав некаде во другите постови за да се направи караван на рингераја,што убаво би било тоа па така сите да се запознаеме и да се дружиме.Е многу ми е криво стварно. Ептен ми прираснавте за
Е баш ми е криво што јас не можам да учевствувам во тие дружења.Ама што е тука е мојот град за жал е оддалечен со километри,километри од вас.Ништо јас сум на план на лето Крушево да идам па ако се случи тоа,ОБАВЕЗНО би сакала да ве запознаам.А читав некаде во другите постови за да се направи караван на рингераја,што убаво би било тоа па така сите да се запознаеме и да се дружиме.Е многу ми е криво стварно. Ептен ми прираснавте за
Ma cekaj ti samo ushte malku,koga ke ti se navrtime site nie vo toj tvoj ubav grad,glava ke nemozesh da dignesh od nas! Mnogu merak imam da go vidam AURORA hotelceto,kaj I da e ke bedeee
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.