Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Доаѓаме две прилепчанки А на следна дружба четири идиме секако
Уф, Палешка, баш се надевам, следна дружба, здравје. Кај мораше овие мајсториве баш за во сабота да ни се најават. Ви посакувам убава забава утре. Уживајте!!!
Јас сум одамна дома ,одма завршив на лекар и ми беше многу рано а така ќе беше многу временски да го оставам М со баба му.Се надевам во следна прилика ќе биде поголем па ќе си го земам со мене и нема да го мислам. Чекаме и некоја слика
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Додека стигнат фотките, и другите посетители на дружбата да споделат импресии, јас да се изјаснам од моја гледна точка: ПРЕКРАСНО - организација, дружење, позитивни луѓе и прекрасни палавковци. Едвај ќе чекам нареден пат, искрено.
Поминавме прекрасен ден! Децата се изнаиграа, дури и ние по малку на музиката подигрувавме Многу ми е мило што ги запознав Bethany, sandriana, mommy_angels. Си се видовме и со AnnaMolly, Carrie RR , ептен ми е драго што ја видов lale по три години, ја запознаев cevlice конечно и мнооооогу други мамички со кои не успеав да зборнам многу оти Миа ме поремети Криво ми е што не дојдоа Felly, deluxe, Melanija ама ајде следен пат Ве сакам жени!
< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 28.9.2013 20:52:26 >
ЕПТЕН УБАВО! Многу сум среќна што се видовме. Се погоди дружбава, искрено не очекував толку многу луѓе, колку дечињааааа, ама се наполнив со позитивна енергија. Благодарам на сите што дојдоа, а посебно браво за Палешка, Сноувајт и Бетани, се надевам се исплатеше патот Наредна дружба, ве чекаме сите
Мнооогууу ни беше убаво! Дечињава збеснаа со Алми кравичката, Филип цел ден ја бара :) Многу ми е мило што стигнаа женскиве од други градови специјално за да се видиме.
Се исплатеше дефинитивно, баш ми е мило што ве запознав, а Анамоли што ја видов повторно, многу убаво си поминавме, па и времето се погоди Криво ми е и мене за Везилка што не ја запознавме и Меланија, и за Фели и Делукс што не присуствуваа
prekrasna druzba, iako nie malku se plasevme od Almi, no sepak sakame pak vo igroteka so decata, demek pak da sme odele na ringe-ringe jaja.... se citame do slednata druzba, se nadevam deka ke bide pred da se porodam....i deka ke zapoznaam poveke od vas
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.