|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
30.9.2013 8:29:05   
Mihaela 2010
anaana pred Crven krst imas ogromen kontinjer namenet za obleka,ima i od drugata strana karsi Kjubi,vo kesa i direktno si gi pustas,mozes i tamo ako sakas

Ajde dobro vi utro oblacno i tazno,gotovo da zavrne

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 351
30.9.2013 9:39:32   
anaana
a be ova e garderoba od mm poveke. a ima i moja. taka da ne bi mozela da ja dadam na dete. mi se slucilo da dadam na deca taka garderoba duri i cevli, i posle gi najdov pred zgrada do kontejnerot frleni. taka da sepak ke gi stavam vo tie pred crven krst pa se nadevam deka na nekoj ke mu koristat

i da, dobro utro na site, kafe pijam kako da ne pijam tesko mi odi rasonuvanjevo deneska :)))

< Поракaта ја уредил anaana -- 30.9.2013 9:40:19 >

Непосредна врска до пораките: 352
30.9.2013 10:59:01   
AneLav RR
Добар ден жени време ми е за второ кафе ај јас частам по едно турско....
user posted image

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 353
30.9.2013 17:34:09   
mommy_angels RR
ах мрзливи жени,од сабајле никој ништо не направил,ајде да кренеме расположение на нивоУ (што би рекол Жика) со малку шеќер
user posted image
а и кафенце
user posted image

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 354
30.9.2013 18:14:44   
deluxe
Добар ден,дождлив ден.Убаво ќе ми дојде кафето,иако веќе 5 имам испиено ,и пак сум комаuser posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 355
30.9.2013 20:55:12   
Палешка РР
Алал да ви е жени, ако не сте вие никој не би ме понудил кафе...во куќава двајца мажи и дете user posted image

ммммм...што убаво е user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 356
30.9.2013 23:02:44   
elenak
Кафематот слабо нешто работи, ќе ни рѓоса.user posted image За мене едно со малку лимонче внатре да ми помине главава.user posted image Аман веќе од вакво променливо време.
Денес скапав дома цел ден, дете шеткаше со чичо, барем неа малку ја фати воздух. Конечно се опушти и многу сум среќна, почна да го шири кругот на луѓе во кои има доверба.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 357
1.10.2013 8:36:04   
Snowhite RR
Еве Елена повели, се надевам дека главоболката веќе помина
user posted image
А еве нешто и за другите
user posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 358
1.10.2013 9:08:49   
Tanjat7880
Auuuu Snowhite ti kaoi dorucece ni spremi?!Bah go okrkav cetvrtinceto od vrtenata pita I koga go poglednav tvoeto stram bre me fatiuser posted image
Kako funkcionirate devojki na vremevo,pa oblacno pa vrnezlivo pa katastrofaaaaauser posted image

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 359
1.10.2013 9:33:15   
Палешка РР
Јас не функционирам, очиве ми капат - што вели Миа user posted image
И главава малку ме боли па ќе земам кафе со лимонче.
Убав ден жени! user posted image

Непосредна врска до пораките: 360
1.10.2013 9:49:18   
deluxe
Одлично функционирам штом надвор светка сонцеuser posted image Еве веќе се тргнаа облаците ,е сега сум веќе како нова.Нз зошто ама времето многу ми влијае на расположение .Ајде да се напиеме кафенце на тераса user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 361
1.10.2013 10:41:46   
Carrie RR
СОНЦЕ??? Во Прилеп сонце пука?? Јас не можев да станам заради времево, си исклучувам и аларм и се' user posted image Само за читање книга под ќебе е user posted image Ајде женички убав ден имајте

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 362
1.10.2013 11:13:56   
vezilka RR
Да, беее за читање книга, а не е за на работа. Дојди те молам да и го објасниш тоа на мојата шефка стручно и аргументирано. Барем објасни и дека не е за извештаи пишување.

Ајде добро утро, или ден фатил веќе. Не знам мене темно ми се гледа. Еве едно есенско благце од мене, кој е гладен дас и апне.

user posted image

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 363
1.10.2013 11:14:17   
Snowhite RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Tanjat7880

Auuuu Snowhite ti kaoi dorucece ni spremi?!Bah go okrkav cetvrtinceto od vrtenata pita I koga go poglednav tvoeto stram bre me fatiuser posted image
Kako funkcionirate devojki na vremevo,pa oblacno pa vrnezlivo pa katastrofaaaaauser posted image

Па сите ми кукате дека сте на диета, дека требало да се ослаби дрн дрн, епа ете ви
А всушност ова може и како десерт да ви бидеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

Непосредна врска до пораките: 364
1.10.2013 22:05:59   
Мамичка85
Hahhahahh me iznasmeavte a bre kakva dieta da si jademe duri mozeme i ne ni smeta posebno ako sme user posted image nema na modna pista da odime toa moze decata nasi da ne zamenat nie koga sme odele user posted image

Непосредна врска до пораките: 365
1.10.2013 22:15:02   
Палешка РР
Ова само за гледање е, сите на диета сте никој да не пипнал user posted image

user posted image

Добра ви вечер жени, како сте по дома?

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 366
1.10.2013 22:25:35   
Мамичка85
Hahhahahah a dieta kazi mi bas na mene sedmi mesec trudna ke izedam se zivo i divo sto postuvate user posted image pozz Paleska imaj ubava vecer ako ne ne izduva veterov sto kosi user posted image

Непосредна врска до пораките: 367
1.10.2013 22:34:58   
Snowhite RR
e sega od telefon sum ne mozam da vidam sto e :( plus jas ne sum na dieta

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 368
1.10.2013 22:51:14   
Bethany
Добро вечер женски!
И јас не сум на диета, кога ќе се изнајадам од тие, тогаш ќе се ставам на диета user posted image

Денес долг ден имавме, ама убав. Секаде бевме, шетавме, се видовме со пријателите и се на се уживавме.
Син ми скоро па заспа додека јадеше, малку што спиеше во колата денес, преморен, ама позитивно преморен.

Уште малку и јас ќе легнувам, немам сила за повеќе. Добра ноќ user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 369
2.10.2013 5:59:34   
bucko mal
user posted image

user posted image

Denes jas castam ima za site po nesto,morame da mislime na nastite taze trudniciuser posted image
Jas imam raspust I go koristam maksimalno samo setkame so deckive a mm raboti,sto da mu pravam nekoj mora da raboti.
Posle podolgo vreme pocnav pak na bazen da odam so golemiov sin,kako nova sum ama me opusta plivanjevo.Samo da vidam do koga ke trae,a sekogash vikam za plivanje mora da se najde vremeuser posted image
Vi posakuvam ubav denuser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 370
2.10.2013 8:34:49   
vezilka RR
Е убаво буцко мал, а ние ќе почнеме да се шириме уште од сега, убаини, до крајот ќе не тркалате по форум user posted image . Јас денес отворив зимска сезона, почнав со мажле да доаѓам на работа, а пошто тој е од 8 на работа, значи јас ќе дежурам у канцеларија милјарда саати. Ама ми студеше и решив со кола да дојдам. Е тоа ти е, сите убаини нема, кога ми е страв да возам, таква судба ќе си имам.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 371
2.10.2013 8:45:35   
Felly RR
Богами Палешка, ова благово да ти е жал да го јадеш.user posted image Само да го гледаш.
Леле, буцко мал, кога прочитав базен, се смрзнав. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 372
2.10.2013 8:47:24   
Mihaela 2010
Zenski sega jas da ve pocastam...Denes mi e 4GODISNICA OD BRAK, pa povelete zamezete se
user posted image
user posted image
user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 373
2.10.2013 8:50:49   
vezilka RR
Оооо, некати е честито, нека ви се множат. И да ви поминуваат годините само во љубов и среќа.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 374
2.10.2013 8:59:44   
miana
Опаааа ,Михаела ама се развреднила по сабајле user posted image
Срцка,нека ви е срекна годишнината,да си остарите заедно и златна и дијамантска свадба да си дочекате.
Што ке се почастите денес со мт?

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 375
Страница:   <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  13 14 [15] 16 17   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali odite vo teretana?

Da (0%)

Ne (100%)

Ponekogas (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!