|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
4.10.2013 14:18:13   
zzaa
Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se setam po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznasetavme, so grenje ne sme pocnale uste.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 401
4.10.2013 14:20:25   
mommy_angels RR
jas uste na kratki se setam po doma,

е ззаа сега ме смрзна,какви кратки ,јас боди,хулахопки,дебели тренерки,на раб со подебелко палтенце,ааааа јас со кратките се поздравив до мај user posted image

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 402
4.10.2013 14:32:32   
Bethany
ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Fala na cajceto Bethany RR, zenski vie site ste mnogu zimurlivi, jas uste na kratki se set__am po doma, a i ne e tolku ladno denes ima i sonce nie cel den sme po nadvor so Eva, si se iznaset__avme, so grenje ne sme pocnale uste.

Хехе, ете што е младоста user posted image
Јас сум зимулива, отсекогаш сум таква, додека мм зима-лето се на кратки ракави оди по дома, кога го гледам уште повеќе се смрзнувам user posted image

Аннет, поздрав и од мене и до ќеркичката user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 4.10.2013 14:34:03 >

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 403
4.10.2013 14:32:59   
zzaa
Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.

принцеза на мама

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 404
4.10.2013 14:40:49   
Мамичка85
Epa nie pocnavme malce so klima da se greeme oti ova barakive vo Radisani furi od site strani a baska jas sega ne osekam ko user posted image de mi e toplo de ladno de i dvete nikoj nemoze da me razbere pa ni jas samata user posted image

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 405
4.10.2013 15:44:39   
Палешка РР
ООоооххх кооонечно да здивнам.
Денес генералка на работа праевме, крокодили ни излегоа од зад бироата user posted image
Ама сега како сме се наместиле, дури сега од нет нема да се симнуваме user posted image

Ајде земам од кафињата погоре, денес убав одмор да тргнам па два дена ајвар правење ме чека user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 406
5.10.2013 8:37:26   
mommy_angels RR
Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа user posted image ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама user posted image ,па чизми со крзненце user posted image user posted image и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање user posted image ,ајде да ве освестам
user posted image
ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 5.10.2013 13:18:30 >

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 407
5.10.2013 13:14:50   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Ja hulohopki vo zivot nemam obleceno, milsam samo na fustan a taka po trenrki ili farmerki nikogas, i nikogas ne nosam po 2 bluzi pa kolku saka neka bide ladno, takva saklecika sum nemozam da trpam mnogu obleka na mene.

Potpis!!! isti sme zzaauser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 408
5.10.2013 13:15:34   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро ви утро,надвор сонце грее ,срце фаќа user posted image ,јас со подебели хеланки,па фармерки ,па боди ,па блуза,па шал марама user posted image ,па чизми со крзненце user posted image user posted image и ај доста кажував,ззаа ќе се испоти само од слушање user posted image ,ајде да ве освестам
user posted image
ауууу чекајте само што се сетив,до денес 12 златни години откако сме си заедно со мажето,ајдете на частовка
user posted image

Ajde da vi se mnozat godinite zaedno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 409
5.10.2013 13:20:34   
Bethany
Добар ден женски!

Мами ејнџлс, да ви се множат годините исполнети со многу љубов и само убави нешта user posted image user posted image user posted image

И јас бев надвор, убаво е на сонцето, за утре најавуваат барем малку потопло, па ќе видиме.

Убав викенд на сите !

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 410
5.10.2013 13:52:04   
zzaa
mommy_angels RR Neka vi se mnozat godinite zaedno, da si docekata dlaboka starost, i samo sreka da ve prati vo zivotot, pa narednata godina so brace ili sestricka da ja izrauvate malata.A i bogami se ispotiv koga procitav kolku si naoblecenauser posted image .
Imajte ibav vikend zenski.

принцеза на мама

Непосредна врска до пораките: 411
5.10.2013 13:52:13   
sandriana RR
Честитки мами, нека се множат могу години така златни user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 412
5.10.2013 15:48:49   
Палешка РР
Честитки мами ејнџлс да ви се множат годините во најголема среќа и љубов!

Жени бе ај помагајте, имам 60 кила пиперки за лупење user posted image
Ај па после кафе честам user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 413
5.10.2013 16:34:31   
Carrie RR
Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате user posted image user posted image Јас денес тригодишнина со дечко ми user posted image

Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот user posted image

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 414
5.10.2013 18:51:10   
Snowhite RR
Честито мами ејнџелс нека ви се множат годините поминати заедно. Палешка морална поддршка имаш, ама само кафе?? Дај бар по едно лепче со ајварче, сиренце сами ќе си донесимеuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 415
5.10.2013 22:54:28   
mommy_angels RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: Carrie RR

Мами ејнџлс вечни да сте, многу да се сакате user posted image user posted image Јас денес тригодишнина со дечко ми user posted image

Палешка со тебе сме, после ќе не частиш и кафе и да пробаме од ајварот user posted image

Aaa на истиот ден,да ви се множат годините поминати заедно,а не е лошо и вие да се множите user posted image
Фала ви женски ,јас само да видам што правите и отидов на финале од прославата

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 6.10.2013 12:46:57 >

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 416
6.10.2013 9:55:32   
Felly RR
Честитки, мами ејнџлс!!! user posted image
Еве, јас да ве почестам ајварче, ние вчера до завршивме.
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 417
6.10.2013 12:42:06   
Mihaela 2010
Zenski imam edno prasanje,dali moze prokeljot da se zamrzne?? i po potreba da se koristi??
ajjj felly ajvarce a?nie naredniot vikend ke go pravime

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 418
6.10.2013 13:18:16   
mommy_angels RR
Ааа од кога немам мацнато топло ајварче,така од шерпата,мх,мх за мераци,А се разбуди пред сонцето,светло палевме дека не се видеше,па видете вие сега колку беше саат,среќа што сега еве 2 саати спие па фатив нешто по дома,убав ден,а? Само уште да имав време за шетање

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 419
7.10.2013 15:45:07   
elenak
Што е ова, никој денеска не е расположен за муабетење и кафесување? Јас испив две кафиња, денеска сум ептен заникаде. И глава ме боли и стомак, ужас. Арно оти си направив ручек вчера, па сега си одмарам. Се надевам и ѕверчево ќе поспие, ќе се смилува.user posted image
Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи! user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 420
7.10.2013 16:39:30   
mommy_angels RR
Ајде малку да куцкате сите, за награда се работи! user posted image

И времето надвор само за куцкање user posted image
Јас неможам да платам и овие што ги имам,а од градинка па ми испорачаа дупла уплатница user posted image user posted image ,ме убедуваат дека таа платената ми била за септември user posted image ,оф боже дури се разбравме user posted image
Туку ајде навистина по едно кафенце да голтнеме,а и благичко (леле незнам што ми е во последно време,ама умрена сум по благо,само на тоа мислам )
user posted image
user posted image

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 421
7.10.2013 18:39:32   
mama_06

Бугарски, ма немој...
user posted image

Непосредна врска до пораките: 422
7.10.2013 21:55:03   
Bethany
user posted image Мама_06, ме изнасмеја . Па баш, бугарски , нема врска user posted image

Туку, женски навистина тивко тука, ај почастете нешто, или сакате јас да ве послужам со ајвар и сиренце, сега јадам user posted image

(Одговор на членот mama_06)
Непосредна врска до пораките: 423
8.10.2013 10:16:07   
Bethany
Нема ве па ве нема.... user posted image

Ајде повелете на кафенце, бирајте какво сакате, сум расположена за правење од сабајле user posted image

user posted image

Тмурно надвор, небо се спушти до земјата ми се чини, па и некоја маглааа.... user posted image Само за надвор е на топло да си седиме... а уште зима не е дојдена... user posted image
Ајде да не расипувам расположението, се нешто има своите убавини, сега повеќе ќе се гушкаме со најмилите user posted image

Непосредна врска до пораките: 424
8.10.2013 15:36:26   
Палешка РР
Јас и така ладно кафе пијам, ќе се почестам.
А mommy_angels бре ме уби со тортава, сега што ќе правам со себе незнам...леле ѓоа трудна жена сум се направила user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 8.10.2013 15:37:24 >

Непосредна врска до пораките: 425
Страница:   <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  15 16 [17] 18 19   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

.
Jana9

Dali imate pilates topka,i dali e efikasna tolku?

Da imam pilates topka prekrasna e (0%)

Da imam pilates topka pa ne e nesto (100%)

Ne nemam pilates topka (0%)

Број на сите гласови: 1

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!