|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
2.10.2013 9:04:29   
Mihaela 2010
Eeeee fala vi na ubavite cestitki,i jas veruvam vo ljubov i vo dlaboka starost,samo Gospod zdravje da ni dava i se drugo ke si dojde samo po sebe...
Pa planot ni e posle rabota da se pribereme doma,da se spremime da zememe detule i da ideme do grad,da sedneme nekade na nekoe rucece,site trojca...
Nekoi specijalni pokloni ne si kupuvame tuku ete taka so rucek i mozebi dobro vince ke si proslavime

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 376
2.10.2013 9:09:40   
Felly RR
Честитки Михаела!!! Нека ви се множат!!! user posted image user posted image user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 377
2.10.2013 10:32:58   
Bethany
Добро утро женски!
Имам работа ме чека, ама морав да ве ѕирнам.

Михаела, само со љубов и радости да ви е исполнет бракот! Честитки за годишнината, и имајте убав ден сите заедно user posted image

Буцко мал, и јас се смрзнам кога прочитав базен user posted image

ајде се читаме после ...

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 378
2.10.2013 11:31:59   
bucko mal
Mihaela cestitki I od mene,vi posakuvam mnogu godini ispolneti so ljubov I srekauser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 379
2.10.2013 11:36:12   
Tanjat7880
Dobar den devojki,jas denes osven bogat dorucek nishto drugo ne sum vo sostojba da napravam,eve me mrzi kafe da odam da si svaramuser posted image
Mihaela,bidete zdravi,srekni I dolgovecni I vie I vashata ljubovuser posted image
Mi treba vasha pomosh odnosno za moja prijatelka mi treba advokat od Skopje,za semejno pravo mi treba(ili kako vekje se vika toa)pa ako imate nekoj svoj da mi preporacate bash bi vi bila blagodarna.

Непосредна врска до пораките: 380
2.10.2013 12:54:52   
sandriana RR
Жени, од мене чај за мала пауза - повелете
user posted image
Mihaela2010, честито годишница, нека се множат, во здравје и хармонија user posted image

< Поракaта ја уредил sandriana RR -- 2.10.2013 12:56:00 >

***I'd rather be honest than impresive***

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 381
2.10.2013 15:37:12   
mommy_angels RR
Михаела честитки за годишницата,многу љубов и среќа
Ај и јас да си почастам,ми ја донесоа трпезаријата денес user posted image user posted image user posted image ,ептен ми прави мерак
user posted image

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 382
2.10.2013 16:40:46   
Carrie RR
Честитки Михаела...вечни да сте user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 383
2.10.2013 21:33:02   
Bethany
Е па женски, ајде на печени бадеми, јас тоа грицкам во моментов.
user posted image

Прееска бев да пазарувам и фино лепо ги заобиколив рафтовите со благо, кекси и чоколади, и си викам ќе земам овакво нешто кога ќе ми се јаде нешто. Не за друго, малку пауза од благо да направам, ете ми се смачи user posted image
Ама и да не посетувам темата слабеење, ама морам да смршам, се здебелив неколку килца, и лошо се чувствувам, тешко ми е, ми смета.

Што правите по ова смрзнувачко време, денес е бррррр user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Carrie RR)
Непосредна врска до пораките: 384
3.10.2013 6:54:23   
deluxe
user posted image
Добро утро ,ладно утро!! ајде чајче од сабајле повелете user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 385
3.10.2013 8:16:04   
Tanjat7880
Dobar ti cajot deluxe no eve od mene edno HOT kafeuser posted image
user posted image
Se nadevam ke "stigne do vas I ke dadete idea za toplenje oti vaka ne se izdrzuvaaaa

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 386
3.10.2013 8:39:39   
Mihaela 2010
Dobro utro,jas denes se iznaoblekov,dete iznaoblekov abe prava zima..epten epten rano ni zaladi a jas paniram drugiot vikend ajvar da pravam,ima da se smrznam,ke se greeme pored kjumbetouser posted image user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 387
3.10.2013 9:00:45   
AnnaMolly RR
Добро утро и од мене, еве сум и јас на работа, се тресам од студ. Дувнав едно цигарче на брзинка со кафе, па чекам сестра ми да дојде и да одам на второ цигарче :)

Live and let live

Непосредна врска до пораките: 388
3.10.2013 9:18:08   
Палешка РР
Добро утро...едвај пишувам...прстиве мислам ако ги свиктам малку ќе ми се скршат user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

(Одговор на членот AnnaMolly RR)
Непосредна врска до пораките: 389
3.10.2013 10:18:15   
Melanija RR
Добро утро и од мене user posted image
Нас ни е топло,дома си се грееме М си дреме по малку а мама со кафе на РРuser posted image

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 390
3.10.2013 11:15:04   
Bethany
Добро утро, добар ден!
Е многу е ладно, од сабајлето клима работи кај нас, инаку без ич не бива.

А демек сонце гледам надвор, треба со синко да излезам да го прошетам малку, ама ич не ми се излегува.. ќе видам што ќе направиме user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 391
3.10.2013 11:28:45   
anaana
auuu lugje ova sibir.... nadvor gledam sonce, vo kancelarija ladno sto da vi kazam.. ajde veke neka dojde 15ti pa da pustat greenje :)))
a do togas toplo kafe, i po nekoe kebence da se stoplime..

Непосредна врска до пораките: 392
3.10.2013 14:25:58   
Bethany
како да не е Сибир кога тука кај нас на планината паднал снегот. user posted image
Јас бев во прошетка, на сонце е убаво, ама што се тргнеш од сонцето смрзнувачка.
Покасно планирам да одам да најдам некои патики да купам, за вежбање user posted image
Да, да почнувам од понеделник и едвај чекам малку да се размрдам, знам колку поубаво се чувствувам во секој поглед кога се испразнам со вежбањето. user posted image

(Одговор на членот anaana)
Непосредна врска до пораките: 393
3.10.2013 17:25:51   
mommy_angels RR
леле луѓе СМРЗНАВ user posted image
user posted image
ајде на греење

Непосредна врска до пораките: 394
4.10.2013 9:05:22   
Tanjat7880
Dobro utro,kako gi prezivuvate ovie zimski temperature devoki?!Jas se zalediv,parno nema,snoshti duri I go sonuvav,kao utro e go pushtile I e toplo I koga stanaf se damlosaf,do koga ke trpime vaka bez parno,deca imame site doma shmrkameuser posted image
Sega se mislam da se javam vo toplifikacija za da mi kazat kolku toa treba da smrzneme za da ne stoplat I toa za SITE PARI shto gi plakjame,zasluzuvaat gragjanski otpor I nikoj da ne plati pa ke vidime dali vaka ke se odnesuvaat,no toa e monopol I nikoj nishto ne mu moze I ke si pravat shto si sakaat..e mnogu sum gnevna I lutaaaaa

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 395
4.10.2013 9:09:50   
Mihaela 2010
Jas nekade na net citav deka navodno ako e ladno i porano ke go pustat parnoto,ama izgleda gledaat sonce pa nekako ne im se pusta,stvarno sramota,a im go plakjate cela godina...
Nie uste ne sme pocnale po doma da toplime,nekako nemame uste potreba,inaku pocnuvame so klimata i sega za ovoj period nie super...bas gledav na vremenska prognoza slednata nedela ke imame do 22-23 stepeni,se nadevam ke drzi uste malku po normalno vreme

Непосредна врска до пораките: 396
4.10.2013 9:14:41   
Tanjat7880

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Jas nekade na net citav deka navodno ako e ladno i porano ke go pustat parnoto,ama izgleda gledaat sonce pa nekako ne im se pusta,stvarno sramota,a im go plakjate cela godina...
Nie uste ne sme pocnale po doma da toplime,nekako nemame uste potreba,inaku pocnuvame so klimata i sega za ovoj period nie super...bas gledav na vremenska prognoza slednata nedela ke imame do 22-23 stepeni,se nadevam ke drzi uste malku po normalno vreme

E toa I so dogovorot se obvrzani,da ima topline vo domot bez razlika na grejnata sezona,cekaat tri dena tem.da e pod 15 stepeni I togash se obvrzani da go pushtat,no nadvor e daleku od 15 stepeni a koj den e vekje taka I oni aber menaat,ne vikam da go puknat maksimum no da stoplat treba!STRAMOTAAAA jas plakjm sekoj mesec po 4 700 denati,vakvo neshto do sega ne sum doziveala I sega na toj troshok treba I klima ili grealka da pushtamuser posted image

Непосредна врска до пораките: 397
4.10.2013 9:40:12   
Tanjat7880
Eve vrtam toplifikacija,se uklucuva mejli koe bara da ostavam poraka za posle signalot da me izvesti deka nema mesto za novi porakiiuser posted image

Непосредна врска до пораките: 398
4.10.2013 13:46:25   
Bethany
Добар ден женски!
Еве едно чајче од мене за стоплување.
user posted image

Вистински е ладно, ние на клима се грееме, добро ни е овака се уште, ама некако неочекивано залади, се уште споредуваме како беше лани-во ова време топло на краток ракав одевме, а сега зимска јакна треба за надвор.

Денес ќе ми е поопуштен ден се надевам, се наспав подолго, ама затоа се надевам син ми нема да настине, нешто ноќва се будеше милион пати, се нешто кенкаше. Јас ќе го витаминизирам екстра денес, па ќе видиме што ќе биде user posted image

Непосредна врска до пораките: 399
4.10.2013 14:07:17   
Annet
Здраво и од мене,Признавам дека ме нема многу често,ама тоа е дека нема за мене ред на компјутеров.Керка ми цееел ден цртани гледа......
Тука кај нас е денес сончево,се прошетавме,и така..Се надевам дека викендов ќе го искористиме повеќе.ЈАс го пијам веќе моето 3то кафе,повелете...user posted image

Непосредна врска до пораките: 400
Страница:   <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  14 15 [16] 17 18   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Anketa
Bethany

Koe ime vi se dopaga poveke?

Jakov (39%)

Kristijan (61%)

Број на сите гласови: 114

Фала на гласовите. Гласавте веќе на сите актуелни анкети. Можеш да направиш своја анкета!