|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
5.11.2013 10:32:40   
Mihaela 2010
Uff mene pak me fati ova grlovo,vise aman samo da ne go razbolam i detevo...uff vise sekoja godina ova vreme jas so bolnauser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 676
5.11.2013 11:36:15   
vezilka RR
Ајде едно чајче за сите настинатки утрово..

user posted image

Јас да завршам што имам за завршување, оти мене мрзата ме фаќа како се стемнува. Кога ќе стигнеме дома, веќе ноќе нели, нито не ми се прави.

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 677
5.11.2013 11:46:26   
miana
Добар ден од мене жени..Како сте ?
Убаво ке ми дојде ова чајчево од везилка user posted image Бев на факс, ми го одложија испитот за понеделник и многу ме напнаа user posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 678
6.11.2013 9:20:12   
Snowhite RR
Добро утро женички, еве ме трет ден на работа, засега добро е, Ј е со мајка ми, добро поминуваат, се договорив со директорот паузата што ми следува за доење да ја користам на крај на работно време, па така си одам дома во 14 часот и супер ми одговара така и мене и нејзе, па и на мајка ми порано ја ослободувам. И така, сега помалку ќе имам време да се дружам со вас, зашто тука ми е заостаната работава додека да средам, да влезам во колосек, а дома пак не можам да дојдам на ред до компјутер, ама викендите ќе гледам да одвојувам повеќе време и за вас миличкиuser posted image

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 679
6.11.2013 9:49:19   
Bethany
Добро утро женски!
Сноувајт, полека ќе си дојдеш во ред. знам дека нема да не заборавиш user posted image

Јас да го испијам кафето , имав бурна ноќ, касно легнав, Јаков нешто лудуваше те спиеше, те се разбудуваше, ме полуде.
ама сега ќе одам на вежбањето и да се издувам малку, ќе ми биде подобро.

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 680
6.11.2013 22:42:00   
mommy_angels RR
Добро вечер,мене овие денов 24 часа ми се малку user posted image . Хронично ненаспана,уморна ,се чувствувам како секој ден да ми е реприза,што би рекол извесен господин-КУЧА ПОСАО,ПОСАО КУЧА user posted image user posted image
Ауф една добра масажа би завршила работа

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 681
7.11.2013 7:36:00   
deluxe
Добро утро!! Ајде по обичај јас да ви сварам кафеuser posted image леле само јас кафекуварка сум на форумов? кој ми е крив прва што се будам,кој рано, рани... цел ден му се спиеuser posted image user posted image
user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 7.11.2013 7:43:56 >

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 682
7.11.2013 8:48:50   
AneLav RR
Ај јас ќе ти сркнам од кафетоuser posted image Добро утро на сите!!!

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 683
7.11.2013 8:59:14   
Felly RR
Добро утро и од мене!!!
Овие 2-3 дена ме немаше, ама понеделник, вторник, среда на работа ми се толку напорни, што кога ќе дојде четврток се препородувам, како да дошол викенд. user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот AneLav RR)
Непосредна врска до пораките: 684
7.11.2013 10:14:52   
vezilka RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: mommy_angels RR

Добро вечер,мене овие денов 24 часа ми се малку user posted image . Хронично ненаспана,уморна ,се чувствувам како секој ден да ми е реприза,што би рекол извесен господин-КУЧА ПОСАО,ПОСАО КУЧА user posted image user posted image
Ауф една добра масажа би завршила работа

Абе се зафркававме ние со песнава ама химна ни стана на сите. Остај химна, туку ја живееме user posted image

Непосредна врска до пораките: 685
7.11.2013 15:12:35   
Martins mom
Ај девојки повелете на трпезата, слава ни е денес. За многу години нека е Митровден.user posted image Баш се уморив со спремањевоuser posted image

user posted image

Никој не може да го осуди мојот избор, ниту моето мислење. Затоа што никој не ги пробал моите чувства, ниту моите болки.

Непосредна врска до пораките: 686
7.11.2013 15:19:10   
Snowhite RR
Честита слава на сите кои ја слават за многу години нека е.
Времево јас викам нека биде вака до кај декември, после може да се постопли а, што велите?

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 687
7.11.2013 15:24:15   
vezilka RR
Честито слава нека ви е..за многу години.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 688
7.11.2013 22:16:17   
Malecka23
Dobro vecer zenski kako ste mi?
Povelele od mene mala castenka za utresniot rodenden.Malku pred vreme ama utre ke odam kaj brat mi posto e vraten pa tamu ke ja odbelezime 25kata i ovoj rodenden mu go posvetuvam bas nemu.
user posted image

p.s Vi blagodaram mnogu za podrskata sto mi ja dadovte navistina mnogu mi znaciuser posted image user posted image user posted image za site vas

Непосредна врска до пораките: 689
8.11.2013 4:38:35   
bucko mal
Jas prva od se ke si se posluzam,neznam dali nesto za vas ke ostaneuser posted image

Cestitki za site koi denes imaat slava ili ime.

Malecka ubav den denes I da ni se pofalis so ubavi pokloncinjauser posted image

You have to dream if before you can do it.

(Одговор на членот Malecka23)
Непосредна врска до пораките: 690
8.11.2013 7:17:50   
mommy_angels RR

Добро утро,на здравје кафенце женчиња. Убав ден на повидок,а?
Среќна слава на сите што слават,мммм Мартинс мам ,си се потрудила,алал да ти е
Малечка среќен роденден,само убавини да ти донесе животот
Поздравче од мене за сите новопечени трудници,вчера слушнав многу убава вест user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот bucko mal)
Непосредна врска до пораките: 691
8.11.2013 9:12:32   
Bethany
Добро утро женски! Како сте?

Да, во право си Мами, убав сончев ден !

Малечка23, фала за тортата, ќе си се послужам со задоволство user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 692
8.11.2013 12:00:04   
miana
Женски,како сте ? Убав ден денес,ајде сите на шетање.. user posted image

Непосредна врска до пораките: 693
8.11.2013 15:16:50   
Мамичка85
Ubav ostatok od denot na site Vi posakuvam jas ke si ostanam doma mrzava moja nikako da mi pomine da cistam a user posted image ke dojde za cas kako ja izlekovte Vie mrzata vo 8 mesec user posted image

(Одговор на членот miana)
Непосредна врска до пораките: 694
9.11.2013 12:12:31   
Bethany
Што правите женски?
Јас до сега чистев. Имам едно индукционо решо, уште лани го донесов од Србија, па си велам кога не можам да ги победам комшиите да вдишувам мирисите од нивните манџи што ги готват на балконите, тогаш да им се придружам user posted image
Па ќе го ставам и јас на балконот, ама пусто чудо само со одредени димензии на тенџериња работи, сега треба да барам тенџере. Барем едно мало имам за месо кога ќе варам, па ќе се најде.
Кафе не можам да ставам, ако има доброволец нека се јави user posted image

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 695
9.11.2013 12:26:41   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Bethany RR

Што правите женски?
Јас до сега чистев. Имам едно индукционо решо, уште лани го донесов од Србија, па си велам кога не можам да ги победам комшиите да вдишувам мирисите од нивните манџи што ги готват на балконите, тогаш да им се придружам user posted image
Па ќе го ставам и јас на балконот, ама пусто чудо само со одредени димензии на тенџериња работи, сега треба да барам тенџере. Барем едно мало имам за месо кога ќе варам, па ќе се најде.
Кафе не можам да ставам, ако има доброволец нека се јави user posted image

user posted image
Кој е дежурен кафекувар на форумов?? ЈАСuser posted image user posted image
ајде повелете да шмркниме и да работиме,јас турбо сум денес на работа,ама ај 5 мин.да ве зирнам и да бегам назадuser posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

Непосредна врска до пораките: 696
9.11.2013 12:43:27   
Bethany
Благодарам Делукс! ајде имај убав ден, вредна си ти , струја си user posted image
Турбо на работа, а и кафе вариш user posted image

Непосредна врска до пораките: 697
9.11.2013 13:07:03   
Мамичка85
Ajde od mene eden dorucek duri ne sum pocnala da cistam ako se nakanam user posted image bar da pocnam pozz i imajte ubav den user posted image

< Поракaта ја уредил Bethany RR -- 9.11.2013 13:43:11 >

Непосредна врска до пораките: 698
9.11.2013 13:47:11   
Bethany
Mamicka85, убав доручек си спремила, додуша касниш, веќе е време за ручек, ама ајде оправдано кај тебе, бремена си, подолго спиеш, ама уште малку поуживај user posted image

А и тука да ти пишам за сликите, значи не го копираш само линкот бидејќи така не ти излегуваат сликите, туку линкот од сликата (кој завршува со .јпг) го ставаш овака:
[img]тука помеѓу го копираш линкот[/img]

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 699
9.11.2013 15:17:18   
elenak
Добар ден - мрзлив ден. Ептен сум мрзла денес, дури и ручекот на мажле му го препуштам.user posted image Се надевам ќе ми помине оти вечер треба да играм на свадба.user posted image Поздрав женички, одам јас да налакирам нокти, така чекам некој повод да се потсуредам.user posted image

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

Непосредна врска до пораките: 700
Страница:   <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  26 27 [28] 29 30   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?