Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Fala deluxe za ubavite komentari,gi pravev po reseptot od forumot eve ovoj: 2кг брашно 4јајца 1/2л млеко 250 гр зејтин 2 коцки квасец 100 гр. шеќер вода по потреба samo napraviv pola doza,a si crtav so boja za kolaci i torti,a i drug adet imame koga ke proodi deteto se stava na stol vrz kolacite ili pogasa (sto ke napravite)predmeti sto asocirata na nekoja profesija na primer;spric,mikrafon,kniga,indeks,pari,nozicki,sminki,i deteto sto ke izbere prvo toa ke bide po profesija,Adetot e poveke za zabava na roditelite Eva se fati za parite(se nadevame ke bide bankarka)jas se imam fateno za nozicka pa i toa ima vrska so mojata profesija,malku otidov oftopik izvinete.Ovoj adet go nema vo Sk,ama go ima vo moete rodno mesto pa si go praveve. A za prvo zapce pravev blaga pogaca,sutlias,i se kupuva nesto belo,jas i kupiv belo bodi.
Многу е веројатно дека по слаткарниците или млечните ресторани ги прават, бидејки гледам во постарите постови дел од РРајки си порачале да им направат. Само не би знаела конкретно да те упатам. Можеби има некоја мама сега поскоро што порачувала, па ќе извести.
Благодариме Ние веќе одамна трчкаме, туку барем сега да има помалку паѓање Инаку многу беа вкусни, тато што ќе измеси нема шанси да не се погоди. А и баба ни е експерт за баклави. На мама и беше оставено само пакувањето.
< Поракaта ја уредил elenak RR -- 6.9.2013 23:12:48 >
Повелете тетки од постапалките на Јована. Заборавив да ги сликнам пред да ги спакувам, отворете кесата и послужете се.
Mnogu ubavo izgledaat,sigurno bile prevkusni.Cestitki!!! Jas da prasham formata kako im ja pravite,ima kalap ili epten treba majstorot da se pogodi za da se oformat
ИЗВОРНА ПОРАКА: elenak RR
Повелете тетки од постапалките на Јована. Заборавив да ги сликнам пред да ги спакувам, отворете кесата и послужете се.
Bucko mal,formata se pravi so specijalen kalap za postapalki.Ova vo mojot grad ne e obicaj,nie ne pravime postapalki, kaj nas nitu ima takvi kalapcinja.Nie koga ke proodi deteto mu kupuvame paticinja,cevlicki(bilo sto po toj povod),vsusnost nema nikakov obicaj po povod prooduvanjeto.A ova so postapalkite bas mi se dopaga epten e slatko
< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 10.9.2013 8:50:04 >
Jas tuka prv pat vidov sto se postapalki mi izgledaat interesni I ke mu napravam na bebushov samo on neka proodi A za formata ke se potrudam da licat na nodje
Буцко мал оди кај некој лимар и порачај си. Нацртај му модел и сигурно ќе ти го направат. Вака како што вика сандриана сигурно може ама треба да си многу брза, дека тестото брзо стасува. А инаку тестото треба да биде благо, нашиве беа тесто за милиброд и многу беа вкусни а и меки.
Абе обичајот е важен, што се вика адетот да се истера. Јас постапалките ги правев од обично тесто за кифлички, и рачно ги правев. Баш беше интересно, со мајка ми си игравме со тестото како со пластелин. Се забавувавме со нив еден цел ден, и после ги поделивме на најблиските. Ем се најадовме, ем истеравме адет , ем се забавувавме.
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.