|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
24.11.2013 0:26:36   
zzaa
Добра ноќ женички,
Ја чекам утре Делукс да части по едно кафе и нешто блачко за снашката.

Денот кога се збогатив ... Станав мајкa
http://lpmf.lilypie.com/9ToIp2.png?PUn0FHCJ
принцеза на мама

(Одговор на членот Martins mom)
Непосредна врска до пораките: 776
24.11.2013 10:51:19   
Bethany
zzaa нема ја Делукс, сигурно од слевењето се успала user posted image
Еве јас ќе почестам нешто, кафенце и благо, па и таа кога ќе дојде, пак ќе части, нема да биде вишок user posted image
user posted image

Патем, Deluxe, честито нова снаа user posted image

Мартинс мам, послужи се од кафето. Гушни ја твојата мала бебушка user posted image

Ах женски, тука ладно, врнежливо, јас чекам снег, најавуваат за утре, па да почнам со китење елка user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 777
25.11.2013 0:22:37   
Lacrymosa
како беше она:
- денес мама ми рече дека и таа е човек и нејзе и треба одмор, но тоа не е вистина. тааа не е човек, таа е мама
е тоа ме најде... бебе од 4 недели со само саат и пол спиење од 11 наутро до 10 навечер + попладне грчеви + болки во грбот
луѓе како се справувате со свекрвите? јас му викам не ја нишај, она почекај јас да се свртам и удри му го клатењето. во спална + миљон степени оваа зема ја покрива ко под мост да ќе седи детево.
него дајте кафе и домашна греана

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 778
25.11.2013 12:58:44   
Hunny
Лакримоса сите сме го поминале тоа. Издржи ги првите 40 дена и се ќе биде полесно.

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 779
25.11.2013 17:56:19   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: zzaa

Добра ноќ женички,
Ја чекам утре Делукс да части по едно кафе и нешто блачко за снашката.

user posted image

Јас можеби се закаснив,но не заборавив да ве почестамuser posted image Ме немаше од сабајле ,ама еве сега ве честам шампањчеuser posted image user posted image Бетани благодарам што си почестила благичко во мое име,нормално имам повод.Затоа ајде турајте си по едно сите па да наздравиме user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот zzaa)
Непосредна врска до пораките: 780
25.11.2013 18:35:43   
Mihaela 2010
deluxe cestitki i od mene
ajde da zirnam so praite,posle ubaviot rucek so si go napraviv vcera,sega da si odmoram,mm i dete pravat origami jas koristam prilika za odmor
aiii ama vremevo snezno a?? od utre neka ne ve iznendai snegotuser posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 781
25.11.2013 19:00:04   
Bethany
е кај нас тука врнеше и изгледаше дека се обнува во снегот, ама престана user posted image
А луѓе да знаете колку му се радувам на снегот, ко мало дете на сладолед што вика Лакримоса user posted image
и решено е: во недела ќе китам елка, денес пак купив нешто од украсите. Мм само ме влече од тоа рафтовите, ама пустооо се ми е убаво user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 782
25.11.2013 19:07:22   
Mihaela 2010
lelee i jas mnogu sakam da zavrne,sto od sto go sakam sto od malku da go procisti zagadeniov vozduh...
uff rano e za kitenje,nekade posle 15 ti dekemvri ja kitime,i trae nekoi si mesec dena,vaka olku rano ke ni zdosadi

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 783
25.11.2013 19:12:07   
deluxe
Јас сум намќор за зимава и новогодишниве украсувања и еуфорииuser posted image user posted image
Мразам студ и снег,можеби поради работата... Ме нервира кога дома ми е затнат просторот со елки,и други ситници што не можам да ги пребришам од прашина.Единствено што ги сакам се ламбичките.Па затоа цела куќа ја обвиткувам како замок во ламбичкиuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 784
25.11.2013 19:17:26   
Mihaela 2010
uuu jas ziveam za naredniov period...preska ja barav i najdov novogodisnata elka -cestitka,da i napravam na M,arno ama kako po obicaj posto nemam vesti race zavrsi vo kanta,pataa rabota ja prepustam na mm...nego go biva a bogami ima izivci

Непосредна врска до пораките: 785
25.11.2013 21:27:31   
mommy_angels RR
Делукс честитки и од мене ,ова винцево таман за лека ноќ
А за украсувањето Бетани како сестра да сум ти user posted image ,мм за греотка е,од сега до Нова година го влечкам по излози и продавници. Ај оставете што сум досадна,туку и штетно е тоа по домашниот буџет user posted image
Јас до кај 5 ти може ќе се воздржам,ама вчера се најдов и е на готовност за украсување
Мора да си признаам жива напаст сум околу Божиќ,ама си ја сакам атмосферата и топлината што се во овој период

Непосредна врска до пораките: 786
25.11.2013 21:34:57   
Bethany
не бе какво рано, си кажав уште пред некоја недела дека први декември ќе дочекам и не чекам повеќе.
Нема да ми здосади да стои елка и два месеци user posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 787
26.11.2013 8:29:15   
Mihaela 2010
Dobro utro zenicki,kako ste??
jas i denes edvaj stanav,a ne samo jas site doma posle alarmot ko zaklani spijat samo jas moram da stanam,da pustam u dnevna klima malku da zatopli...ah pusta zenauser posted image
utre jas ne rabotam ama mm si raboti taka da za vo sabota ke si se cuvaat da ne mu ja mislam

Непосредна врска до пораките: 788
26.11.2013 9:13:14   
sandriana RR
Добро утро, студено утро user posted image
Мене ми е убав денов, на едно драго детуле му е 1рв роденден денес, и сум возбудена исто како и за Т што бев. user posted image
Ајде, повелете штрудличе, во негова чест
user posted image

***I'd rather be honest than impresive***

Непосредна врска до пораките: 789
26.11.2013 9:34:35   
Lady_D
Ооо многу убава штрудла сандриана, нека му е Срекен Роденденот да биде жив,здрав секогаш весел и насмеан...Еве и јас го пијам првото кафе малку покасно денес иако сум станата од 6.30, а и времево е баш ладничкооо

(Одговор на членот sandriana RR)
Непосредна врска до пораките: 790
26.11.2013 10:03:31   
Snowhite RR
Фала за штрудлата сандриана рр, јас денеска ќе одморам не сум на работа, немаше Ј кој да ми ја чува, или ќе се уморам не знам ќе видиме, ама многу ладно бе бррр

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот Lady_D)
Непосредна врска до пораките: 791
26.11.2013 14:43:39   
Lacrymosa
Денов ќе го прогласам за државен празник... user posted image Се дотерав и си излегов како човек после месец дена... си дојдов, малата спиеше, си средував по дома, се разбуди, ја надоив и пак заспа и сега комотно си седам на пц додека си спие кај баба му... оооо филингов е неповторлив.. штета што сум само на виртуелно кафе.

(Одговор на членот Snowhite RR)
Непосредна врска до пораките: 792
26.11.2013 15:03:40   
elenak
Добар ден!И јас ви се придружувам во групата на новогодишни фанатици ама сепак не ми личи уште толку рано накитено. Ќе се стрпам до кај 10-15 декември. Многу ми се спие денес, станата сум од 6.00 а неможам да си легнам, ручекот не знае сам да се направи.user posted image
Лакримоса се поретки ќе бидат таквите денови, колку побрзо се навикнеш полесно ќе ти биде.user posted image

< Поракaта ја уредил elenak RR -- 26.11.2013 15:04:29 >

You don''t have to be perfect to be a perfect parent.

(Одговор на членот Lacrymosa)
Непосредна врска до пораките: 793
26.11.2013 22:58:45   
Snowhite RR
Sega mislam moze da zapeeme: Zimata dojde, snegot snezi...

Life is not the amount of breaths you take, it''''''''s the moments that take your breath away

(Одговор на членот elenak)
Непосредна врска до пораките: 794
27.11.2013 8:41:51   
myself
Dobro utro. Kafeto e gotovo.

Непосредна врска до пораките: 795
27.11.2013 8:41:53   
mommy_angels RR
Добро утро,сите на садење дрвца отидовте,а?
Снежно утро,ама за да ми задоволи критериуми би требало уште едно 20 см снегче да има
Еленак личи,личи како не личи. На 1 Скопје ќе светне,да видиш што убаво ќе заличи.
А кај и да е и кај мене дома ќе пристигне Божиќна атмосфера user posted image
Уф само мојот ѕвер и елката којзнае како ќе биде user posted image
А всушност на 1 или на 15 ти беше ???
Се надевам први user posted image

< Поракaта ја уредил mommy_angels RR -- 27.11.2013 8:43:33 >

Непосредна врска до пораките: 796
27.11.2013 14:00:23   
Felly RR
Гледам кафето сте го испиле, ајде уште едно да се стоплиме малку
user posted image
Насадивте ли некое дрвце денеска?

< Поракaта ја уредил Felly RR -- 27.11.2013 14:09:54 >

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 797
27.11.2013 17:10:25   
Snowhite RR
Ја засадивте својата иднина жени? Јас не, си бев на работа, си реков снегов ќе потрае да се посанкаме, ама ништо

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 798
27.11.2013 17:31:02   
deluxe
Добра вечер од менеuser posted image Јас ниту садев дрво,ниту се санкав, денес сум со температураuser posted image
Така си седам цел ден ,си пијам парацетамол...user posted image

Непосредна врска до пораките: 799
28.11.2013 7:28:17   
deluxe
user posted image
Добро утро!! Јас вчера последна на темава,сабајлево прва сумuser posted image user posted image Ајде повелете топло кафенце,јас туку што го пијам.И си гледам интересни видеа на Јутубuser posted image user posted image Баш се расположив од посабајлечки со клипчињаваuser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 800
Страница:   <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  30 31 [32] 33 34   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?