|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: РР Кафемат
4.12.2013 20:25:06   
Felly RR
Честитки и од мене Михаела. Јас едно чајче да почестам, и некое мафинче. Едвај ги спремив, М прави овца од пластелин (не знам од кај и текна) и за секое делче бара инструкции, па на крај за уста не и остана пластелинuser posted image
user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 851
5.12.2013 8:12:47   
Tanjat7880
user posted image
Eve I povtorno neuspeav da turam slika,kako I da e,ostavam vaka pa nekoj za mene ke ja sredi..
Vo maka sum devojki,imam shansi da pocnam so rabota(utre mi e razgovorot konecen)I jas sum izbezumena,koj I kako ke mi pomaga okolu deteto,mm mi vika golem e on I mora sam da se snaogja(8 godini I neznam bash kolku se mnogu za sam)pomosh od nikade,realna,na zborovi site se mnogu jaki,neznam seushte koe bi bilo rabotnoto vreme no znam deka ke bide mnogu porazlicno od negoviot prestoj vo shkolo.Ehh kolku vo vakvi situacii mi nedostasuva majka mi,ne e zaludno receno bez tatko si pola sirak a bez majka si cel sirakuser posted image

< Поракaта ја уредил vezilka RR -- 5.12.2013 9:02:19 >

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 852
5.12.2013 8:32:52   
Mihaela 2010
Dobro utro zenki...denes mrazalnik nadvor
Of Tanja teska odluka,ama pa ti najdobro si znaes kakvo ti e deteto,dali nekogas ste goostavale sami,kolku e samostojno,kolku mozes da mu veruvas koga bi ostanuval sam...sekoe dete e razlicno ama pak mislam deka 8 god bi trebalo da moze sam da ostane,da se snajde...

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

(Одговор на членот Tanjat7880)
Непосредна врска до пораките: 853
5.12.2013 8:42:58   
Tanjat7880
Tocno,G e dete koe e bash samostalno I svesno(kolku-tolku)sum go ostavala sam a jas do pazarce(koe mi e pred zdrada)ili do market I nemalo nikakov problem no toa bili maksimum 30min.Sega e poinaki I e kontinuirano otsustvo I seto toa vo vakvi vreminja me plashi..ajde kade e Gospod nikoj ne e,mora da se tesham so taa misla

(Одговор на членот Mihaela 2010)
Непосредна врска до пораките: 854
5.12.2013 9:01:03   
Палешка РР
Добро утро девојки user posted image
TanjaT и јас вака како тебе немав кој да ми го чува синот кога тргнав на работа user posted image Го чуваше девојче од прво па до четврто одделение, тие неколку часа во кои беше сам. Во второто полугодие на 4-то одделение девојчето забремени и се омажи...нормално откажа. Ми беше безврска да барам ново, а тој веќе имаше неполни 9 години. Му купивме мобилен и го оставивме сам дома и беше супер! Се заклучуваше, мирен беше, не правеше белји. Се осамостои. Јас киснев на телефон на секои 15 минути додека не стекнав доверба. Некогаш кога немаше да го најдам излегував од работа и го барав...секогаш играше фудбал кога не го најдував user posted image Одговорен беше...
Ех мајчински маки...но ете порасна и мојот, ќе порасне и твојот син user posted image

Убав ден на сите.

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 5.12.2013 9:02:33 >

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 855
5.12.2013 9:06:32   
vezilka RR
Добро утро жени. Тања, голем е тој, ќе се оамостои, ќе се навикне на новата ситуација. Ти ќе го контролираш и тоа е. Знам дека таквата одлука е тепка, ама пак и неи треба еднаш да ги пуштиме децата да ни пораснат. Подобро е за нив да се самостојни. Е патот е тежок претпоставувам.

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 856
5.12.2013 9:17:50   
Tanjat7880
user posted image user posted image user posted image Fala vi na site za uteshnite zborovi,jas na neroden petko kappa mu skroiF,cekajte da vidime utre koe sonce ke me ogreeuser posted image

(Одговор на членот vezilka RR)
Непосредна врска до пораките: 857
5.12.2013 16:21:13   
LoveableMe RR
Малку офф топик, ама пак за кафето:

Турското кафе од денеска е ставено на листата на нематеријално културно наследство на УНЕСКО, јавуваат светските медиуми. Одлука била донесена на седница на 8-та седница на меѓувладиниот комитет на УНЕСКО, која се одржа во главниот град на Азербејџан, Баку.

user posted image

На седницата учествуваа 780 претставници од 116 држави, а на неа биле разгледани вкупно 38 предлози.Предлогот за ставање на турското кафе на листата светско нематеријално културно наследство бил прифатен со значително мнозинство.

Според турскиот претставник во УНЕСКО Оџал Огуз, предлогот бил даден од турското Министерство за култура и туризам, а тоа ќе им се придружи на дервишкиот танц, театарот на сенките и борачите пеливани, кои се останатите турски културни добра на оваа листа.

„Турското кафе е повеќе култура отколку пијалак, а во светот тоа е познато поради својот стил, методот на приготвување и традиционално послужување“, вели Огуз.

Целта на листата на материјални културни добра на УНЕСКО е тие подобро да се зачуваат и да се промовира културната различност и креативното изразување.

Извор Worldbulletin net

Eте, си пиеле култура, а не сме си знаелеuser posted image

Непосредна врска до пораките: 858
5.12.2013 18:28:35   
deluxe
Затоа само културни муабети правиме тукаuser posted image user posted image user posted image До кафето било,а ние не знаеме ехххх...човек учи дури е жив.Туку кој ќе свари нова тура кафе??мене ѓезвето ми се дупнаuser posted image user posted image user posted image

„ Можеш да го извадиш човек од кал,но калта од човекот не!! “

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 859
5.12.2013 20:55:18   
Палешка РР
Ммммм....утре вака ќе си го почнам денот, со кафенце, благичко и се разбира РР.
Немој некој да ми го зел кафево user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 5.12.2013 20:58:33 >

(Одговор на членот deluxe)
Непосредна врска до пораките: 860
5.12.2013 21:08:50   
Mihaela 2010
I kafeto ti go ispiv i blagoto ti go izedov a za sabajlle ke turis novo tazeuser posted image user posted image

Најголемата трагедија во животот не е смртта, туку она што дозволуваме да згасне во нас додека живееме.

Непосредна врска до пораките: 861
5.12.2013 21:25:30   
Палешка РР
Наздравје нека ти е user posted image user posted image

Утре вариме ново user posted image

Непосредна врска до пораките: 862
5.12.2013 23:15:56   
mommy_angels RR
За кафето простувам,ќе вариме тазе утре,ама за благцево Михаела скар сум ти user posted image
Јас си замислив дека е пита со јаболка и ореви,а ти целата ја кркна,за мене ни трошки не остави user posted image . Сабајле сакам свежо печена user posted image
Лека ноќ жени имајте мрсни соништа,па не е лошо и да си ги остварите user posted image

Непосредна врска до пораките: 863
6.12.2013 6:19:41   
deluxe
user posted image
Ајде добро утро,повелете утринско кафе!!Поутринско од ова сигурно не сте пиеле од 6 часот насабајлеuser posted image user posted image Ама тоа е тоа,кога човек е рано,рано разбуден и ќе мора со кафе да се одржува буден...user posted image

< Поракaта ја уредил deluxe RR -- 6.12.2013 6:20:53 >

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 864
6.12.2013 7:29:37   
Палешка РР
Добро утрооо, како сте девојки?

Јас еве пита правев утрово, па да ве почестам user posted image
За mommy_angels обавезно да сте оставиле user posted image

user posted image

< Поракaта ја уредил Палешка РР -- 6.12.2013 7:31:55 >

Непосредна врска до пораките: 865
6.12.2013 7:32:33   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Палешка РР

Кој прв ќе стигне - за него user posted image

user posted image

user posted image user posted image Еве жена домаќинка.Како ти се работи ваква работа уште неопулена(по Прилепски)user posted image user posted image user posted image Ајде давај ваму едно парче,па да тргне денотuser posted image

Непосредна врска до пораките: 866
6.12.2013 7:51:58   
mommy_angels RR

user posted image

Ахххх,еве затоа ве сакам,уште од кревет неизлезена,а на топла пита мириса (излегов ,ама испратив маж и дете во градинка и си се вратив во топло креветче user posted image )
Палешка уште еден ваков рецепт да ми најдеш и до вечер по брза пошта и во Прилепа града стигнува едно парче
Убав ден,сончев ден,капата шалот и ракавиците и трк на работа ,овој интернет треба да се плаќа user posted image

Непосредна врска до пораките: 867
6.12.2013 8:28:05   
Mihaela 2010
Dobro utro zenski....ladno utrovo..sto e bre ova po sabajle piti,bre bre..
ajde da se stoplam i jas stavam kafe,sto i go ispiv na Paleskauser posted image

(Одговор на членот mommy_angels RR)
Непосредна врска до пораките: 868
6.12.2013 8:36:10   
AneLav RR

user posted image

Браво бе Палешка алал да ти е „кој рано рани цел ден му се спие“user posted image user posted image Или се покажал некој добро вчера вечер штом си толку расположена за пита праење уште рано по сабајле.user posted image Како и да е сигурно е вкусна и јас ќе си се послужам.... Стрвле сум нема што

Не плаши се од бавниот чекор, плаши се од стоење во место!

Непосредна врска до пораките: 869
6.12.2013 8:38:38   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Dobro utro zenski....ladno utrovo..sto e bre ova po sabajle piti,bre bre..
ajde da se stoplam i jas stavam kafe,sto i go ispiv na Paleskauser posted image

Ајде Михаела,каде е кафето?? јас чекам...user posted image user posted image Не варам повеќе кафе,чекам сега на васuser posted image

Непосредна врска до пораките: 870
6.12.2013 8:46:37   
Mihaela 2010
Ajdeee zenski zurka zurka...petok eeeee
user posted image

Непосредна врска до пораките: 871
6.12.2013 8:52:31   
deluxe

ИЗВОРНА ПОРАКА: Mihaela 2010

Ajdeee zenski zurka zurka...petok eeeee
user posted image

Браво бе Михаела,ти цела трпеза си приготвила,а јас само кафенце ти побаравuser posted image user posted image Ама штом веќе си спремила и нешто блачко ќе си се почестамuser posted image

Непосредна врска до пораките: 872
6.12.2013 8:54:03   
Tanjat7880
user posted image
Vikate treba kafe,eve tureno,krv da vi se stori na site I imajte ubav vikennnddddddduser posted image

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 873
6.12.2013 8:57:33   
Mihaela 2010
Tanja ti blagodarime.....baska ova ne e obicen vikend ...ma ova e prodolzen viiiikeeeeeendddduser posted image user posted image

Непосредна врска до пораките: 874
6.12.2013 10:53:08   
Mihaela 2010
user posted image

Eve i dorucek ve castam samo ne mrdajte od stolceuser posted image

Непосредна врска до пораките: 875
Страница:   <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  33 34 [35] 36 37   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Расположението во бременоста.
Admin

Дали сте имале ненадејни промени во расположението за време на бременоста?