Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 1.1.2014 20:57:42
Roberta r
Ringerajki Srekni novogodisni i Bozikni praznici neka novata godina vi donese mnogu sreka zdravje ljubov i . Posle pauza od 3 meseci eve me povtorno ovde so nades za pisete me na spisokot za ne dobivanje na 26 ti jan.
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 2.1.2014 11:44:47
LoveableMe RR
Имаме нова јануарска трудница fernandez, jeeeeeeeeeeeeeeeeee
Vesna I /25 декември anamari /25 декември Sandra Ro /2 јануари blond /3 јануари janaana/ 3 јануари Kvisko / 6 јануари natnat /8 јануари alex.1 /13 јануари Roberta r/ 26 јануари Zoya / 27 јануари
=================
2014 fernandez ivanazarko
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 3.1.2014 11:29:25 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.1.2014 11:29:03
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivanazarko
lugeeee pred 6 dena pravev test i mi pokaza mnogu sme srekni, posto ova vreme minatata godina imav spontan, sega na sekoj mal bol se strecame, bev na pregled uste bilo ano z srceto da se slusne a onaka mi kaza deka e vo red, nego sakav da ve prasam eve poslednite 2-3 dena mnoguu malku me bolat gadite, toa ne e nisto strasno taka? inace sum vo 5 nedela i 5 dena..nemora da znaci gradite da mora bas PUNO da bolat ili mora?? fala viiii
Имаме нова трудница иванажарко, честитки и се најубаво од нас. Сподели рецепта како бидна
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 3.1.2014 11:35:03
Bethany
Честитки за новите трудници. Убава и лесна бременост ви посакувам. И уште повеќе посакувам за бројот на трудници да расте, оваа година да биде мноооогу плодна
ЛавблМи ме заинтересира со ова споделување на рецептот Не знам дали имам некаде пишано, ама јас нели бев на кломифен и со трета доза кломифен останав бремена. И тоа мислам дека ми помогна токму нешто што имав прочитано тука на форумот од една постара членка како останала бремена. Доктор и предложил да имаат темпирани односи насабајле, уште од креветот да не излезат додека телата им се се уште опуштена и топла. Ете третиот месец со кломифен така правев, па дали има влијание дали не, ама знам дека тоа беше различно нешто од претходните месеци обидување. Па исчекувалки пробајте, нема што да изгубите, а и патем најубаво е
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.1.2014 12:49:40
SandraRo
Srekna nova godina i srekni praznici na site vi poaakuvam od srce i da dade gospod segde bebce kaj so treba ,a mene pisete me za nedobvanje na 6 januari.....backi za site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.1.2014 13:11:40
Melanija RR
Месецов барем да се преполови списокот
Vesna I /25 декември anamari /25 декември blond /3 јануари Kvisko / 6 јануари Sandra Ro /6 јануари alex.1 /13 јануари kapina / 16 јануари Hopeful/ 24 јануари Roberta r/ 26 јануари Zoya / 27 јануари linak / 31 јануари janaana/ 1 февруари
=================
2014 fernandez ivanazarko ekici
< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.1.2014 14:13:06 >
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 4.1.2014 21:47:49
ana mari
zenski kaj mene uste nema nisto inace si napraviv termin za na zenski da vidime so e rabota eve veke dva meseca menstruacija me zaebava ne mi doaga redovno pa mislam deka do toa e problemot ...
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.1.2014 14:35:03
Vesna I
Драги рингерајки, Среќна ви Нова Година и среќни Божиќни празници. Годинава да ви биде исполнета со многу радости и среќа, здравје и љубов. Ви посакувам сите да си ги видите и сите што чекаме оваа година да си ги дочекаме нашите Кај мене сеуште нема ништо ново, немам сеуште добиено. На 31.12 правев тест, но беше негативен. Сега после празниците одам на доктор па ќе ви ги пишам најновите информации, се надева во новата година со позитивни информации
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 6.1.2014 20:05:23
Melanija RR
Vesna I, ana mari I SandraRo чекаме убави вести
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Женски добив :( заминав од списокот за овој месец веќе не ме изненадува сосема нормално и очекувано... ама пријатно би ме изненадило да видам здравје како господ никој не е .. правев некои испитувања ке пишам по темите овие денови... среќни празници на сите, а за мене повеќе среќа другиот месец :*
vesna I mila...napravi test ili rano ti e ??? daj boze da ne izraduvas so i mene eve vtor den kako mi kasni :))) gradite mnogu me bolat i toa edno dve nedeli pred denot za dobivanje i toa mnogu me bolat a i mnogu mi se golemi poteceni :)))))) sega samo se molam da ne dobijam i da ima ajde ova godina so poke trudnici i so poke bebinja da ima daj boze
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 8.1.2014 13:41:53
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ekici
ZDRAVO MISLAM DEK A EVREME I JAS DA SE PRIJAVAM OVDE BREMENA SUM SO BLIZNACI I SUM VO 10 NEDELA I SUM PREEEEPLASENA NEMOZAM DA SPIJAM INAKU MI E VTORA BREMENOST IMAM I PET GODISNA KERKICKA TAA E PRESREKNA NO SAMO JAS SUM VO STRASNI MISLI KAKO KE E KAKO KE SE GLEDAME POZZZ
Имаме уште една трудница . Честитки!!!
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.1.2014 13:43:22
SandraRo
lele zeni jas ke puknam.... i moram da vi pisam da se iskazam ....denes e cetvrt den so mi kasni.....se nadevam deka i ponatamu ke kasni i ke ima edno ....imam mali epten mali bolli na ednata strana od stomakot ama epten mala i samo malce ke me stegni i tolku nisto poke...... a duri vtornik imam zakazano pregled e do vtornik ke mi sraste kosata veruvajte mi ovie dena gi ziveam vo strav i samo idam u wc da vidam da ne slucajno se izlaze i dojde ama fala mu na gospod ja nema a i preporacuvam voopsto da ne doaga .Imam golema verba vo Bog pa sto ke bide neka bide a planiram utre sabajle da zemam eden test pa ke vidime kako ke ispadne pozdrav i backi i sreka vi pustam na site
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 9.1.2014 23:03:52
SandraRo
bas pred eden saat kupiv test sure check samo sega mi e strav da go napravam pa ke cekam do utre sabajle pa ke vidime leleee ke mi sraste kosa definitivno hahaha
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 0:32:53
Melanija RR
Kapina
SandraRo јас кога ги видов тој тест го правев и тоа во 22и30 Со среќа
< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.1.2014 0:34:16 >
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 9:52:35
LoveableMe RR
SandraRo, честитки милаааа, лелее колку убава вест новогодишно. Со среќа, па сподели рецепта.
Vesna I /25 декември anamari /25 декември blond /3 јануари Kvisko / 6 јануари alex.1 /13 јануари kapina / 16 јануари Hopeful/ 24 јануари Roberta r/ 26 јануари Zoya /27 јануари linak / 31 јануари janaana/ 1 февруари
=================
2014 fernandez ivanazarko ekici SandraRo
RE: Сакаме две црти!!! - III дел 10.1.2014 11:49:10
Melanija RR
SandraRo ти реков нема грешка со тој тест
Имај нај најубава бременост и баш ми е мило што си доле на листата
Искривените заби кај децата и кај возрасните се честа појава која може...
Анкета
Дали ви се менструации болни? пеперутка16
Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.