|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
1.1.2014 20:57:42   
Roberta r
Ringerajki Srekni novogodisni i Bozikni praznici neka novata godina vi donese mnogu sreka zdravje ljubov i user posted image user posted image . Posle pauza od 3 meseci eve me povtorno ovde so nades za user posted image user posted image pisete me na spisokot za ne dobivanje na 26 ti jan.

(Одговор на членот Мамичка85)
Непосредна врска до пораките: 1301
2.1.2014 11:44:47   
LoveableMe RR
Имаме нова јануарска трудница fernandez, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

user posted image

user posted image Vesna I /25 декември user posted image anamari /25 декемвриuser posted image Sandra Ro /2 јануари user posted image blond /3 јануари user posted image janaana/ 3 јануари user posted image Kvisko / 6 јануари user posted image natnat /8 јануари user posted image alex.1 /13 јануари user posted image Roberta r/ 26 јануариuser posted image Zoya / 27 јануариuser posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 3.1.2014 11:29:25 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 1302
3.1.2014 11:29:03   
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ivanazarko

lugeeee pred 6 dena pravev test i mi pokaza user posted image mnogu sme srekni, posto ova vreme minatata godina imav spontan, sega na sekoj mal bol se strecame, bev na pregled uste bilo ano z srceto da se slusne a onaka mi kaza deka e vo red, nego sakav da ve prasam eve poslednite 2-3 dena mnoguu malku me bolat gadite, toa ne e nisto strasno taka? inace sum vo 5 nedela i 5 dena..nemora da znaci gradite da mora bas PUNO da bolat ili mora?? fala viiii

Имаме нова трудница иванажарко, честитки и се најубаво од нас. Сподели рецепта како бидна user posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1303
3.1.2014 11:35:03   
Bethany
Честитки за новите трудници. Убава и лесна бременост ви посакувам.
И уште повеќе посакувам за бројот на трудници да расте, оваа година да биде мноооогу плодна user posted image

ЛавблМи ме заинтересира со ова споделување на рецептот user posted image
Не знам дали имам некаде пишано, ама јас нели бев на кломифен и со трета доза кломифен останав бремена.
И тоа мислам дека ми помогна токму нешто што имав прочитано тука на форумот од една постара членка како останала бремена.
Доктор и предложил да имаат темпирани односи насабајле, уште од креветот да не излезат додека телата им се се уште опуштена и топла.
Ете третиот месец со кломифен така правев, па дали има влијание дали не, ама знам дека тоа беше различно нешто од претходните месеци обидување. Па исчекувалки пробајте, нема што да изгубите, а и патем најубаво е user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

Непосредна врска до пораките: 1304
4.1.2014 11:27:49   
linak
Јас се запишувам за недобивање на 31 јануари,и овај месец сакам user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1305
4.1.2014 12:49:40   
SandraRo
Srekna nova godina i srekni praznici na site vi poaakuvam od srce i da dade gospod segde bebce kaj so treba user posted image ,a mene pisete me za nedobvanje na 6 januari.....backi za site

(Одговор на членот linak)
Непосредна врска до пораките: 1306
4.1.2014 13:11:40   
Melanija RR
Месецов барем да се преполови списокотuser posted image

user posted image

user posted image Vesna I /25 декември user posted image anamari /25 декемвриuser posted image blond /3 јануари user posted image
user posted image Kvisko / 6 јануари user posted image Sandra Ro /6 јануари user posted image alex.1 /13 јануари user posted image kapina / 16 јануари user posted image Hopeful/ 24 јануари user posted image
user posted image Roberta r/ 26 јануариuser posted image Zoya / 27 јануариuser posted image linak / 31 јануариuser posted image
user posted image janaana/ 1 февруариuser posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 9.1.2014 14:13:06 >

3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи,
3 IUI =/, без терапијаuser posted image август 2013г.
user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1307
4.1.2014 21:47:49   
ana mari
zenski kaj mene uste nema nisto user posted image user posted image inace si napraviv termin za na zenski da vidime so e rabota eve veke dva meseca menstruacija me zaebava ne mi doaga redovno pa mislam deka do toa e problemot user posted image ...

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1308
6.1.2014 14:35:03   
Vesna I
Драги рингерајки, Среќна ви Нова Година и среќни Божиќни празници. Годинава да ви биде исполнета со многу радости и среќа, здравје и љубов. Ви посакувам сите да си ги видите user posted image и сите што чекаме оваа година да си ги дочекаме нашите user posted image
Кај мене сеуште нема ништо ново, немам сеуште добиено. На 31.12 правев тест, но беше негативен. Сега после празниците одам на доктор па ќе ви ги пишам најновите информации, се надева во новата година со позитивни информации user posted image

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 1309
6.1.2014 17:36:45   
SandraRo
ti pustam sreka so poskoro da gi vidis user posted image i ti i site so cekame mene fala bogu eve mi kasni samo eden den e ama pusta nadez :))))) pozdrav za site

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1310
6.1.2014 20:05:23   
Melanija RR
Vesna I, ana mari I SandraRo чекаме убави вести user posted image user posted image user posted image

user posted image Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни

Непосредна врска до пораките: 1311
6.1.2014 21:59:50   
kapina
Pisete me I mene za nedobivanje na16ovie denovi pak pocnav da povrakam neznam sto mi egadenje nasabajle I navecer. rano mi e za test

Непосредна врска до пораките: 1312
7.1.2014 1:46:08   
jana ana
Женски добив :( заминав од списокот за овој месец веќе не ме изненадува сосема нормално и очекувано... ама пријатно би ме изненадило да видам user posted image user posted image здравје како господ никој не е .. правев некои испитувања ке пишам по темите овие денови... среќни празници на сите, а за мене повеќе среќа другиот месец :*

(Одговор на членот kapina)
Непосредна врска до пораките: 1313
7.1.2014 9:57:51   
SandraRo
vesna I mila...napravi test ili rano ti e ??? daj boze da ne izraduvas so user posted image i mene eve vtor den kako mi kasni :))) gradite mnogu me bolat i toa edno dve nedeli pred denot za dobivanje i toa mnogu me bolat a i mnogu mi se golemi poteceni :)))))) sega samo se molam da ne dobijam i da ima user posted image ajde ova godina so poke trudnici i so poke bebinja da ima daj boze

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1314
8.1.2014 13:41:53   
LoveableMe RR
ИЗВОРНА ПОРАКА: ekici

ZDRAVO MISLAM DEK A EVREME I JAS DA SE PRIJAVAM OVDE BREMENA SUM SO BLIZNACI I SUM VO 10 NEDELA I SUM PREEEEPLASENA NEMOZAM DA SPIJAM INAKU MI E VTORA BREMENOST IMAM I PET GODISNA KERKICKA TAA E PRESREKNA NO SAMO JAS SUM VO STRASNI MISLI KAKO KE E KAKO KE SE GLEDAME POZZZuser posted image

Имаме уште една трудницаuser posted image user posted image . Честитки!!!

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1315
9.1.2014 13:43:22   
SandraRo
lele zeni jas ke puknam....user posted image i moram da vi pisam da se iskazam ....denes e cetvrt den so mi kasni.....se nadevam deka i ponatamu ke kasni i ke ima edno user posted image ....imam mali epten mali bolli na ednata strana od stomakot ama epten mala i samo malce ke me stegni i tolku nisto poke...... a duri vtornik imam zakazano pregled e do vtornik ke mi sraste kosata veruvajte mi ovie dena gi ziveam vo strav user posted image i samo idam u wc da vidam da ne slucajno se izlaze i dojde ama fala mu na gospod ja nema a i preporacuvam voopsto da ne doaga user posted image .Imam golema verba vo Bog pa sto ke bide neka bide a planiram utre sabajle da zemam eden test pa ke vidime kako ke ispadne pozdrav i backi i sreka vi pustam na site

Непосредна врска до пораките: 1316
9.1.2014 14:26:59   
Goddess*
Napravi test preku krvuser posted image naj siguren e.

Непосредна врска до пораките: 1317
9.1.2014 16:58:27   
kapina
Nisto vcera mi dojde ciklusot

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 1318
9.1.2014 23:03:52   
SandraRo
bas pred eden saat kupiv test sure check samo sega mi e strav da go napravam pa ke cekam do utre sabajle pa ke vidime leleee ke mi sraste kosa definitivno hahaha

(Одговор на членот Goddess*)
Непосредна врска до пораките: 1319
10.1.2014 0:32:53   
Melanija RR
Kapina user posted image

SandraRo јас кога ги видов user posted image тој тест го правев и тоа во 22и30
Со среќа user posted image

< Поракaта ја уредил Melanija RR -- 10.1.2014 0:34:16 >

Непосредна врска до пораките: 1320
10.1.2014 8:30:17   
SandraRo
srcki go napraviv testot i vidov user posted image nemozam da si povervam na ocite...ete i kaj nas eden user posted image fala mu na gospod daj boze kaj sekoj da se vrati ve

Melanija jas sakav da go pravav toa vreme ama aj si rekov ke pocekam do sabajle mwa

< Поракaта ја уредил SandraRo -- 10.1.2014 8:31:49 >

Непосредна врска до пораките: 1321
10.1.2014 8:42:47   
Felly RR
Колку убави вести Сандра Ро!!!! супеееееееееерррррр user posted image Честитки!!! user posted image

Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

Непосредна врска до пораките: 1322
10.1.2014 9:52:35   
LoveableMe RR
SandraRo, честитки милаааа, лелее колку убава вест новогодишно. Со среќа, па сподели рецепта.user posted image

user posted image

user posted image Vesna I /25 декември user posted image anamari /25 декемвриuser posted image blond /3 јануари user posted image
user posted image Kvisko / 6 јануари user posted image alex.1 /13 јануари user posted image kapina / 16 јануари user posted image Hopeful/ 24 јануари user posted image
user posted image Roberta r/ 26 јануариuser posted image Zoya /27 јануариuser posted image linak / 31 јануариuser posted image
user posted image janaana/ 1 февруариuser posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image SandraRouser posted image

Верувај во чуда!

(Одговор на членот Felly RR)
Непосредна врска до пораките: 1323
10.1.2014 10:02:40   
Zoya
SandraRo честиткиииии user posted image Ти посакувам лесна бременост. Ајде девојки овој месец да имаме уште user posted image

Обиди од 2012;
IUI x 4 = /;
HSC 2013 (отстранет септум, изваден полип)
IVF #1 - /

Непосредна врска до пораките: 1324
10.1.2014 11:49:10   
Melanija RR
SandraRo ти реков нема грешка со тој тест

Имај нај најубава бременост и баш ми е мило што си доле на листатаuser posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Zoya)
Непосредна врска до пораките: 1325
Страница:   <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  51 52 [53] 54 55   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.