Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни
Ajde martins mom sto e toa loso raspolozenie?? ajde malku pozitivna energija.. Jas se osekjam ponedelnicki super bidejki sme doma, malku ke setam pa priprema za utre
Jas da Vi kazam ziva nespana sum sum stanala ko vampir vo docni casovi nemozam da najdam polozba za spienje edna nesonica ajde valjda ke izdrzam uste dve nedeli kako se blizi poragajov taka ponespana sum
Jas da Vi kazam ziva nespana sum sum stanala ko vampir vo docni casovi nemozam da najdam polozba za spienje edna nesonica ajde valjda ke izdrzam uste dve nedeli kako se blizi poragajov taka ponespana sum
RE: Како се чувствувате денес? 13.12.2013 15:39:15
Defne90 RR
Jas deneska iskreno sum mnooooogu raspolozena iako sum veke podolgo vreme nenaspana.Pojako kafence i vednas sum sveza.So dusa go cekam mazleto od rabota pa da se sobereme cela familija na rucek.Da moze sekoj den da mi bide takov .I decata denes nesto raspolozeni mi se epten
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни