Сакаш да се откажеш? Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.
Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач. Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.
Дознајте повеќе.
Јас денес сум малку подобра во однос на расположението,не за друго,времето ми го поправи малку.Уште на сабалје кога ќе станам и ќе го видам сонцето како грее некако душата ми се стоплува.
Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.
Денес се чувствувам многу убаво и расположено иако времево надвор е за никаде.Едноставно не дозволувам денеска променливото време да ми го расипе расположението со кое си станав.
Deneska i jas se cuvstvuvam malku poodmoreno, pa i sonceto koga go vidov izutrina me ogrea i odvnatre i odnadvor. Vcera bev mnogu neraspolozena, sin mi mi go unisti smartpfonot i mu bev najprvo luta, no potoa mi pomina zasto e ziv, zdrav toj i toa e najgolem podarok. Ova go napisav zasto vcera mnogu me rastazi edna gletka sto ja vidov nadvor koga bevme izlezeni. Vidov majka so dve bliznacinja, masko i zensko, samo sto proodele i imaa daunov sindrom. Mnogu bolna slika i zatoa sum vecno blagodarna na Gospod sto imam dve zdravi decinja doma. Toa e najbitno i taka zaboraviv na rasipaniot telefon.
3год= 8 кломифен,лапаро-хистеро, полупроодни јајцеводи, 3 IUI =/, без терапија август 2013г. Бакнежот е генијален трик,дизајниран од страна на природата за да го запре зборувањето кога зборовите стануваат непотребни