|      
Сакаш да се откажеш?
Пред да ја потврдиш својата одлука, запознај се со последиците од таа одлука.
Доколку го потврдиш своето откажување, на твојот комјутер ќе наместиме cookie, кој ќе ни овозможи, во текот на натпреварот (14.03 - 18.03.2016) при посета на порталот да те препознаеме и да овозможиме слободно користење на порталот, без прикажување сликички, односно контролор на играта од десна страна на екранот.

Истовремено ќе бидат одземени сите собрани поени. За жал, со откажувањето, губиш и право на награди.

Дали се уште сакаш да се откажеш?
Рингераја.мк користи "колачиња" за обезбедување подобро корисничко искуство, следење на посетеноста и приказ на огласи. Поставките за прифаќање на колачињата ги прилагодувате во вашиот пребарувач.
Со продолжување на користењето на сајтот се смета дека се согласувате со користење на колачињата за наведените цели. За продолжување кликнете “Во ред”.   Дознајте повеќе.
Корисници на оваа тема: никој
  Испечати
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Корисник
Порака << Постара тема   Нова тема >>
   RE: Сакаме две црти!!! - III дел
10.1.2014 11:53:17   
Hopeful RR
SandraRo, бравооо!!! Имај најубава и најлесна бременост, да си уживаш секој ден user posted image user posted image user posted image
Јас денес одам на инсеминација, и ваква убава вест е баш тоа што ми требаше user posted image

Обиди 2,5 години
HSG, HSC, отстранет септум, IUI x4, IVF успешно :)
2015 user posted image user posted image

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1326
10.1.2014 12:11:50   
SandraRo
fala mila tocno e ovaj e najdobriot test naj precizen fala ti mnogu daj boze site od gornata lista da odat na drugata daj boze

hopeful daj boze da se ostvari toa sto go sakas ti posakuvam od srce

< Поракaта ја уредил SandraRo -- 10.1.2014 12:12:58 >

(Одговор на членот Melanija RR)
Непосредна врска до пораките: 1327
10.1.2014 12:15:33   
SandraRo
fala vi na site milicki presrekni sme i uste nemozime da vervame :)) daj boze kaj site sa se vrati sto poskoro

(Одговор на членот SandraRo)
Непосредна врска до пораките: 1328
10.1.2014 20:35:44   
Vesna I
SANDRAAAAAAAAAA CESTITKIIIIIII!!!!!!!user posted image Leleeee kolku me izraduva...CHESTITKIIII da imash ubava i lesna bremenost bez nikakvi grizi i misli. Uzivaj vo sekoja minuta user posted image . I jas seushte ne se davam user posted image imav zakazano na pregled, denes otidov ama doktorkata incidentno ja promenila smenata i ostanuva do ponedelnik da si pochekam. Kupiv i eden test so planiram utre da go napravam, pa ako ima neshto kje ve izvestam. To togash ve gushkam site a tebe Sandric najvekje

Непосредна врска до пораките: 1329
10.1.2014 20:45:55   
SandraRo
fala duso fala ti mnogu a daj boze i ti da ne izraduvas i toa uste utre ......Pravi go testot i odma raport ti posakuvam se najubavo i edno user posted image backi
Ne se davaj mila ke vidis deka ke bide pozitivno mwa

< Поракaта ја уредил SandraRo -- 10.1.2014 20:46:47 >

(Одговор на членот Vesna I)
Непосредна врска до пораките: 1330
10.1.2014 21:15:54   
Палешка РР

ИЗВОРНА ПОРАКА: SandraRo

srcki go napraviv testot i vidov user posted image nemozam da si povervam na ocite...ete i kaj nas eden user posted image fala mu na gospod daj boze kaj sekoj da se vrati ve

Melanija jas sakav da go pravav toa vreme ama aj si rekov ke pocekam do sabajle mwa

Прекрасноооооо!!! user posted image
Имај лесна бременост СандраРо и живо и здраво бебенце! user posted image user posted image user posted image

When I'm good, I'm very good, but when I'm bad, I'm better.

Непосредна врска до пораките: 1331
10.1.2014 22:27:29   
Bethany
Честитки СандраРо user posted image Прекрасна вест.
Ти посакувам лесна и убава бременост и здраво живо бебенце user posted image

" Maturity is knowing more and more what is worth fighting for, and what is not worth fighting for."

(Одговор на членот Палешка РР)
Непосредна врска до пораките: 1332
11.1.2014 4:37:45   
Roberta r
Cestitki SandraRo da imas ubava i lesna bremenost!!!user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Bethany)
Непосредна врска до пораките: 1333
11.1.2014 9:32:37   
SandraRo
fala vi na iskrenite cestitki i kaj site da bidi vrateno kaj koja sto treba,ceka i saka :)))) backi

Vesna I so napravi mila ti? ke ima i kaj tebe za radvanje ?

(Одговор на членот Roberta r)
Непосредна врска до пораките: 1334
11.1.2014 10:17:50   
SandraRo
imam blagi bolki kako vo pms dali e to normalno?

Непосредна врска до пораките: 1335
11.1.2014 12:02:27   
petra27
Normalno e...sega matkata zapocnuva da se prilagoduva na plodot...uzivaj

Непосредна врска до пораките: 1336
11.1.2014 19:33:56   
Vesna I
Za zal jas ne gi vidov moite user posted image user posted image , a user posted image seushte ja nema user posted image . Narednata negela kje ja reshime zagatkata. Mislam deka nema shansi dva testa da se netochni. Jas bi sakala najmnogu na svet da e taka, no ne mi se veruva. Fala na ubavite misli na site, Sandric ne se zamaraj mila, normalni se bolki vo stomakot, no da ne se pregolemi. Ako se mnogu jaki i cesti vednash na lekar, ne chekaj. Gushki za siteuser posted image user posted image

(Одговор на членот petra27)
Непосредна врска до пораките: 1337
12.1.2014 14:54:54   
ana mari
user posted image cestitki user posted image СандраРоuser posted image

Непосредна врска до пораките: 1338
12.1.2014 16:58:36   
Milicka 30
Devojkiii najprvo srekni praznici na siteee!!! Daj boze godinava na site na site ostvarat zelbite i da si dobieme po edno user posted image . Cestitkiii za novite trudnici user posted image

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 1339
12.1.2014 22:48:22   
SandraRo
ti blagodaram :*

(Одговор на членот ana mari)
Непосредна врска до пораките: 1340
13.1.2014 13:37:43   
LoveableMe RR
Hopeful, ајде ти пуштаме среќа.user posted image VesnaI, anamari, blonduser posted image

user posted image

user posted image blond /3 јануари user posted image Roberta r/ 26 јануариuser posted image Zoya /27 јануариuser posted image anamari /27 јануари user posted image linak / 31 јануариuser posted image janaana/ 1 февруариuser posted image Hopeful/ 3 февруари user posted image Vesna I /15 февруари user posted image

=================

2014
fernandez user posted image ivanazarkouser posted image ekiciuser posted image user posted image SandraRouser posted image Sandriana RRuser posted image

< Поракaта ја уредил LoveableMe RR -- 20.1.2014 15:23:45 >

Обиди: 5,5 години
2 IUI, 3 IVF, HSC, 1 FET, 3 смрзнати
Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1341
13.1.2014 17:38:16   
Vesna I
Devojki tolku od mojata neizvesnost, posle 18 dena docnenje dojde user posted image . Neznam povekje sto da kazam, so novi sili ponatamu.

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1342
13.1.2014 22:06:04   
SandraRo
oo mila mnogu mi e zal nemoj da ocajuvas....Ko ke saka gospod se ke bidi samo da odis na lekar da proveris zosto tolku vreme ti docni .....ajde edna user posted image i so poke sili za naredniot mesec backi

Непосредна врска до пораките: 1343
14.1.2014 11:49:49   
LoveableMe RR

ИЗВОРНА ПОРАКА: Vesna I

Devojki tolku od mojata neizvesnost, posle 18 dena docnenje dojde user posted image . Neznam povekje sto da kazam, so novi sili ponatamu.

VesnaI, не очајувај пак продолжуваш со борбата и дај Боже наскоро да ги видиш II црти!!!user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1344
17.1.2014 11:21:04   
LoveableMe RR
Имаме нова трудница Sandrijana RR. Ова и е втора бременост. Честиткииииииииииииииииии!user posted image

Верувај во чуда!

Непосредна врска до пораките: 1345
17.1.2014 23:50:30   
Fairy
Zdravo jas sum nova tuka....vi posakuvam uspeh na site najprvo....a bytheway kakvo e toa vino od Sv Gorgija?procitav na eden post?

(Одговор на членот bushavka)
Непосредна врска до пораките: 1346
20.1.2014 14:10:31   
alex.1
Здраво на сите.
Ви посакувам Среќна Нова Година и сите желби годинава да Ви станат стварност.
Јас не сум бремена,добив како што и очекував по симптомите што ги имав.
Малку ми е стресен периодов ,имав смртен случај (блиска роднина),и се соочувам со други проблеми здравствени кои ги има мојата свекрва,што ми е искрено многу жал бидејќи ја сакам како мајка(има рак кој е во поодмината фаза).
Можеби нема често да пишувам периодов,но ве следам и посакувам многу бебиња годинава.
Јас ќе правам пауза периодов што следи,бидејќи мора така да биде,нема да одам на лекар,но потоа пак ќе се вратам на стариот пат ,се додека не ми се исполни желбата по втор пат да станам мајка,нормално ако можам,ако нема некоја виша сила ,која ќе ми го попречи патот да добијам уште едно ангелче .

Поздрав на сите и не се откажувајте од вашата цел,само напред.....со многу слатки и здрави user posted image user posted image user posted image

(Одговор на членот Fairy)
Непосредна врска до пораките: 1347
20.1.2014 14:33:43   
Мамичка85
Alex1 Daj Boze da soberes sila i posle se sto ti se slucilo da si dobies uste edno angelce zatoa sto nema covek sto ne go zasluzuva pozz so novi sili vo Novata godina za sekoja podrska nie sme tuka da ne se sekiras .

(Одговор на членот alex.1)
Непосредна врска до пораките: 1348
20.1.2014 14:34:07   
LoveableMe RR
alex.1, те поддржуваме во овие периоди и ти посакуваме полесно да ги надминеш. Во моментот кога ќе се случи user posted image , сподели ја со нас радосната вест. Позз

Верувај во чуда!

(Одговор на членот alex.1)
Непосредна врска до пораките: 1349
20.1.2014 15:05:54   
ana mari
zenski ja sum tuka ve citam redovno... samo da vi kazam deka uste nema nisto novo eve na 27 treba da dobijam pa ke vidime so ke bide user posted image ili user posted image

(Одговор на членот LoveableMe RR)
Непосредна врска до пораките: 1350
Страница:   <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Страница: <<   < Претходна страница  52 53 [54] 55 56   Следна страница >   >>
Оди на:

Анкета

Дали ви се менструации болни?
пеперутка16

Во последно време имам толку болни периоди што дури и се онесвестувам..итно е, ми дава инекција и толку..А сега кога стареам како што стареам. Имам 29 години, уште не сум се породила итн.